Omdömen om Kens Pizza
2010-06-04
Zimmer
Som tjej har jag flera gånger fått ett otrevligt bemötande där inne.. det har tisslats och tasslats på personalens språk om mig i kombination med kebabrullen jag beställt.. De tror att man inte förstår vad de säger.. Och jag har hört från en tidigare anställd att det inte är helt ovanligt att de säger såna saker.
Tänker inte åka dit igen vilket är synd eftersom de har god mat.
2010-03-28
robin
litet trångt stressigt jag beställde pizza skulle ta en kvart tog 40 minuter fick inte ens ett ursäkta att det dröjde eller hej då slängde bara fram pizzorna och vände sig om så otroligt dålig personal.
2009-07-10
Pepparorme
Mycket mat, vad man än beställer. Pizzorna är helt ok men det är kebabrullarna med ost som får mig att återkomma. Underbart stora och smarriga.
2009-06-25
df
men skabbit ställe, blir alltid avhämtning där. åker från andra sidan staden för o hämta så visst e dom bäst..
2009-04-07
pizzorna var godare förut. och lokalen är litet och ofrächt
2009-02-11
Bilare
Pizzorna är stora och jättegoda, oavsett vem har lagat den. Trots långa köer vissa tider håller killarna humöret uppe. Matsalen är lite trist och trång, så vi brukar hämta pizzan på vägen hem.
2009-02-09
KjellKod
Lokalerna är under all kritik. Det är ofräscht och det känns inte rent och prydligt där.
Tyvärr verkar Kens Pizza vara på nedgång. Pizzorna är dock fortfarande OK, men inte mer än knappt medel. Helhetsintrycket ger att betyget blir lågt.
2008-12-08
haj501210
Ej,skötsam,ofresh,dålig kvalitet på kebab och pizzor.
2008-11-21
charlott
Absolut de bästa pizzorna i Sverige! Jag tror han hette Husein han e så söt! Och gör de godaste pizzorna! Kram på grabbarna på kens pizza
2008-11-02
Johan A
Kanon goda och kanon stora menyer. Men det skulle inte skada med lite mer sittplatser.
2007-08-03
Carro
Vi äter oftast pizza och kebab på Kens eftersom de är godast där och personalen är trevliga. Kebaben är lika god som alltid fast storleken har blivit mindre. Kvalitén på pizzorna har däremot sjunkit. Nu är de tyvärr väldigt torra och man måste nästan beställa extra ost för att pizzan ska bli lagom saftig. Tror att detta beror på ny ägare/bagare, men hoppas att det bara är en tillfällig svacka som går över.
2007-07-08
Äter jag pizza så blir det oftast på Kens, men nu börjar pizzorna bli mindre och smakar inte lika gott som förut.. häromdagen tog jag o köpte hem pizza men den var torr o bränd! Har dom skaffat ny bagare? Byt tillbaka till den gamla isf !!!
2007-06-23
st
helt suprema pizzor.inte för feta men inte torra.smaskens
2007-03-22
Kens pizza är det bästa som hänt Uppsala. Goda pizzor, stora dessutom och framför allt trevlig personal. Skulle behöva större lokaler dock, men perfekt för hämtning. Beställ i tid!
2007-01-17
Ac
Trevliga
och bra pizzor, men de borde ha bättre kebab sås vi serveringen
2006-11-19
finns ingen som har godare pizzor i stan
2006-11-05
RA
Storleken har betydelse! Och pizzorna och kebaben här är väldigt givmilda. Smaken är underbar. Dock saknar jag en "Kens hemsida". Med menyer och erbjudanden på nätet.
2006-05-11
Guldmat! Ända dåliga e antalet sittplatser, annar hur bra som helst!
2006-04-10
Mickael
Jag är en pizzaälskare av stora mått och häromdan provade jag en pizza hos Kens pizzeria och den var stor men inte direkt god. Dels var fyllningen i min inbakade föst till mitten som en stor klump men framförallt var fyllning grovt skuren med halva lökbitar. Jag tycker att pizzan kunde vara lite mindre och framförallt kunde de skära fyllningen i ätbara bitar. Min kamrat köpte en kebbabrulle som jag fick smaka på och den var mycket bra.
2006-04-07
Vikke
finns inget annat för mig. kommer bara vara kens!!!
Dåligt med fyllning..blir sämre och sämre varje gång man handlar där