Kategori: Sport-, fritidsartiklar - Detaljister Sport-, fritidsartiklar - Tillverkare, grossister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om KG Jonsson Sport & Outdoor AB
2010-01-09
AIKare
Men OM jag köpte den, storlek 47, så kunde de beställa hem. Vem köper nått innan man provar.....?
Dåligt
2009-12-04
Sandra
Suverän butik med jätteproffsig och duktig personal som tar sig tid med dig som kund. Kan själv inte så mycket om friluftsliv men är nyfiken och intresserad och har tyvärr inte fått den hjälp jag velat ha när jag gått till andra affärer. Men på KG's hjälpte de mig att hitta just det jag behövde! Kommer definitivt att komma tillbaka dit och rekommenderar de varmt!
2009-07-18
Sven-Erik
Mycket kunnig och trevlig personal, stort utbud och prsier som står sig väl mot liknande butiker i Stockholm.
2009-04-20
barn av FF
KG sport har ett bra sortiment, synd bara att bemötandet var så trist. Kommer aldrig att handla där igen!
2008-11-19
JeRi001
Man blir uppmärksammad av den kunniga personalen direkt man kliver innanför dörren i denna mysiga butik. De är kunniga och intresserade och kommer gärna med tips och idéer. Lokalen är inte jättestor, men innehåller bara bra grejor för den friluftsintresserade.
Mycket proffsig personal som verkligen tog sig tid och hjälpte mig att hitta rätt saker till min fjälltur och kom med många bra trix och tips. Kan varmt rekomendera KG´s och jag kommer att bli deras stamkund.