BeautyInn Solna

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om BeautyInn Solna

2012-02-02

Christina

Bella- ett stort tack till dig!

Bella, jag är jättenöjd med min nya frisyr och slingorna. Tack så jättemycket! Vi hörs snart.

2011-09-29

Inte missnöjd kund längre

Topp klass

Skrev tidigare ett inlägg då jag blivit missnöjd detta var sant men då Jenni som är en av de två toppen frisörer som finns kvar på salongen hörde av sig så fick jag komma dit och få den bästa hjälpen och TOPP service. Det jag skrev tidigare var ett missförstånd i alla fall när det kommer till de två som är kvar. Men som sagt de två tjejer som är kvar Jenni och Bella är två toppen trevliga och gulliga tjejer som även lyckades rädda mitt hår. TACK för att jag fick hjälp och en sån fin hjälp - ni är två grymma frisörer. Och Jenni nu är jag nog Stockholms blondaste = ) som jag ville ha det. Super TACK!

2011-09-29

Sophie wahlborg

Stockholms BÄSTA

Bytte frisör för tre år sedan och hamnade i händerna på Bella. Bella är den bästa frisören jag någonsin haft, får en att känna sig omhändertagen och man går alltid därifrån med hollywoodresultat och ett leende. Jenny är också toppen! / Råsundaböna

2011-09-28

Emma

Alltid nöjd och fin i håret

2011-08-11

Jenny du är grym!

2010-07-26

Toni

Ny kund

Har aldrig varit så nöjd med mitt hår. Julia är jätte duktig och trevlig. Rekomenderas varmt!

2010-07-22

Sofia

Toppen!

Fantastisk klippning och en lugn och trevlig upplevelse. Jag har klippt och färgat mitt hår hos Jenny i flera år och kan inte vara nöjdare.
Både glammigt och vardagspraktiskt- passar mig perfekt.

2010-06-07

J

Klockrent

Väldigt trevligt bemötande och väldigt lugn och stillsam miljö. Linnea var mycket trevlig, skicklig med saxen och att toppa det hela väldigt noggrann.

2010-03-01

Ing-Marie

Lycka

Lycka är att hitta en så bra frissa som Jenny. Jag är mer än nöjd med min klippning och mina fina slingor.
Tack :-)

2010-02-01

Rose-Marie

mycket bra

Hej,
Jag har sedan länge haft svårt att hitta en bra frisör. Mitt hår är ganska svårt att klippa. Äntligen hittade jag Jenni! är mycket nöjd med henne, hon är noggrann och duktig. rekommenderas varmt.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård