Omdömen om Torpets Kaffestuga
2009-09-26
Elin
Långt ifrån stadens trendiga caféer ligger Torpets Kaffestuga. Ett mysigt utflyktsmål en helg och det finns fina skogsstigar o sjöar i omgivningen. Torpet. Goda mackor, fikabröd mm. Det går att åka buss hit men de flesta kommer till fots eller på cykel.
2009-08-21
Paula
Torpet är ett mycket mysigt fik mitt i skogen, nära badställen i Drevviken, där jag som vegan alltid kan hitta alternativ både på något matigare och något sötare. Rekommenderas!!!
2009-04-10
Jeppe
Skönt fik med udda kaffekoppar. Helt OK priser. Gör sig bäst i vårsolens strålar. Brukar cykla hit efter ett långt träningspass å njuta av kaffe med tilltugg. Klart besöksvärt!!
2007-06-04
/Promenix
Efter en lång och härlig promenad trampar man in i en kaffestuga mitt i ett koloni område, det är där detta lilla guldkorn finns. Jag tror nog att dom har stockholms mest räkfyllda räksmörgås. Det mesta är hembakat. Jag tog mig en smak på deras hembakade paj med vaniljsås och jag tror att jag kommer ha svårt att hitta en lika god pajbit någon annanstans. Här får man mycket för pengarna, och ett jätte trevligt bemötande av personalen. Även hundarna blir serverade med egen vattenskål.
2007-05-04
Jenny
Detta är ett riktigt litet smultronställe. Som sagt personalen och maten är underbar, naturen runt omkring är pricken över i:t.
Bra, bra, bra. Allt bara bra: Miljon, fortaringen, ekotanket, husdjurstillgangligheten. Basta fiket i stada!