Kategori: Byggmästare, Byggnadsentreprenörer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Danafjordens Bygg & Teknikkonsult AB
2011-11-27
Lena & Matthias
Vi anlitade Bengt Kemme & co i höstas och de har byggt ut andra våningen på vårt hus. Mycket bra och detaljerad offert. Jobbet gick mycket bra och killarna som var här var mycket trevliga och tillmötesgående.
Kan varmt rekommendera Danafjorden och vi kommer att anlita dem igen näst nästa sommar för ytterligare utbyggnad.
2011-08-07
Johan
Vad som ursprungligen skulle bli endast ett garage med loft blev i slutändan ett mycket snyggt garage med loft, målat och klart, sammanbyggt med huset, med el och belysning, samt en rejält mycket större entré, och snygg plattsättning utanför. Jag fick i Danafjorden någon som förstod vad jag ville ha och någon som verkligen brydde sig om att leverera så att jag var nöjd. Om jag inte förstod så bemötte de mig respektfullt och tog sig tid att förklara. Jag tyckte också att det var värdefullt att de visste vilka beslut de behövde involvera mig i, och vilka de kunde ta själv. På så vis blev allt enklare för alla samtidigt som det gick fortare och blev bättre. Jag skulle utan tvekan anlita Danafjorden igen och kan varmt rekommedera dem.
2011-04-12
Magnus och Helen
Danafjorden bygg lade om vårat tak samt bytte panel på carporten. Jobbet blev snabbt gjort och det kändes helt rätt. Rent och snyggt samt städat när jobbet var klart.
Skulle varm kunna rekommendera Danafjorden bygg till alla.
2011-03-23
Mats/Angered
Danafjordens Bygg lade i höstas om vårt tak. Tydlig och detaljerad offert gjorde att jobbet kändes tryggt och proffsigt. Att Bengt gjorde jobbet snabbt och ställde upp i alla väder gör att jag varmt kan rekommendera honom.
Stora förseningar, extra kostnader, kommer inte vid bestämd tid och har flera jobb samtidigt så det tar tid!! skulle inte anlita detta företag igen!