Toys "R" Us

Omdömen om Toys "R" Us

2009-10-29

Sarah

Telefon

Det går ju inte att komma fram på telefonen. Har försökt i flera dagar nu och inget svar det bara ringer och ringer.

2008-12-30

gott nytt

otroligt bra service

mitt i all julstress var jag dör och skulle handla lite olika saker till mina barn och behövde lite hjälp. fick vänta lite innan någon hade tid men när det väll var min tur fick jag kanoon service.
hon var både trevlig och hade bra kunskap om de leksaker jag sökte. ett stor tack till dig..

2008-12-02

NLL

don´t bothe

(Omdömet avser Toys "R" Us)
Det märks direkt när man kliver in i leksaksaffären att personalen inte får provision på vad som säljs. Ett totalt ointresse för produkterna och en obefintligt servicemedvetenhet präglar de flesta ur personalen. Glöm inte att jämföra priser med andra butiker innan ni handlar. Självklart kan man hitta en del rätt så biliga varor, men andra kan vara väldigt dyra.

2007-12-08

Irriterad

Svåra att nå

Skulle vara bra om ni kunde lyfta luren o svara istället för att ha en telefonsvarare som informerar om öppet tiderna det var jag inte ett dugg intresserad av var intresserad av att hitta dig!

2007-11-17

Mamma Mia

Underbar personal

De är aldrig sura trots att de är stressade. Tar de sig tid med en. Jag åker först och främst hit när jag ska handla.

2007-11-12

monica

dålig telefon

man ringer o ringer och ingen svarar, man vill ju inte åka från värmdö för att se att varan man vill köpa inte finns....

2007-09-17

Företagare

Bästa garantiservicen på 24 volts mc

Köpte en batteridriven mc för nästan 4 000 kr för över ett år sedan. Fick problem med ett lager på ett hjul då vi använder den ofta. Detta ordnades med garantin, så jag är helnöjd. Jag handlar mycket på Toys "R" Us och kommer att fortsätta med det, med glädje.

2007-08-20

undrande

hmm

var är butiken i sisjön?...

2007-07-11

Tony

usel kundkänsla

Stod och skulle köpa varar för ca 3000 kr kl 19.50 då det släkte ner till nattbelysning. Lämnade och handlade på annat ställe. Personalen ville bara hem...

2007-06-28

Bra priser på Intex-produkter!

Jag tycker att det är bra priser på de Intex-produkter som ni säljer

2007-06-28

marinda

så ska en leksaksaffär vara

5 stjärnor De har allt man kan önska sig som barn

2007-05-15

Helena

Suveränt bemötande!

Jag har alltid fått ett bra bemötande när jag frågat eller letat efter något på Toys i V-ås. Sist köpte jag en cykel av Peter och han är mycket tillmötesgående och serviceinriktad! Aldrig några problem!

2007-04-03

Moa-Li

Dålig service & dyrt!!

Jag har försökt att ringa i flera dagar, ingen svarar. Det kan ju knappast bero på för hög arbetsbelastning då det inte är högsäsong. Dessutom så är de dyra, en så stor kedja borde kunna pressa priserna bättre. Jag kan handla billigare i min lokala leksaksaffär men de har ju inte lika mycket saker givetvis.

2007-03-27

Telefon?

Varför har ni telefon när ni inte svarar?

2006-12-28

Lisa

Dyrast i stan

riktig skitaffär...man hittar inget vettigt o så kostar en Bobby car 100kr mer än på andra ställen

2006-12-06

M

Svarar inte =/

Jag försökte ringa dit och söka jobb men dom svarar inte det låter bara som upptaget men så har det varit nu i tre dagar .

Fler företag i Järfälla