Stämningen är café, men menyn överraskar med rätter som passar på en "medelklassrestaurant". Prissättningen är också där efter men det finns alternativ. Testade Tacobuffé för 79:- och fisksoppa för 129:-.Tacon är ju taco. Svårt att misslyckas! Fiskskoppan var helt ok, dock inte gourmetklass. Pastarätterna såg goda och omfångsrika ut! Tippar på att de låg kring 100-lappen.
Servitrisen var mycket trevlig!!
Rekommenderas då jag inte tror att utbudet i Alingsås innehåller några riktiga guldkorn i denna prisklass, så denna silverpärla (?) fyller sin funktion bra.
Servitrisen var mycket trevlig!!