Vald plats Jönköping Välj ort

Göteborgs Flytt & Tunglyft AB

Omdömen om Göteborgs Flytt & Tunglyft AB

2012-01-24

Mikael J.

Från Göteborg till Stockholm, Felfritt!!

Jag vill börja med att tacka killarna från Göteborgs flytt och tunglyft väldigt mycket för deras bemötande & min flytt till stockholm!
Dom skötte allt väldigt professionellt från början till slut.
Det jag oroade mig mest för under flytten var mitt vitrinskåp av glas. Men killarna förstod situationen direkt och berättade om hur de skulle gå till väga innan jag ens nämnde ämnet att vara varsamma.
Den kom fram utan en endaste skråma!

Jag kommer rekommendera killarna från Göteborgs flytt och tunglyft STARKT till alla som frågar mig om en flyttfirma i framtiden. Lätt värt pengarna!

Tack ännu en gång G's F&T// Mvh er Nöjdaste kund Mikael J.

2011-10-18

Lena Andersson

Rekomenderas Starkt!

Jätte trevliga rödklädda killar som kom och flyttade våra möbler, Kändes tryggt hela vägen. Mycket service och kvalite för pengarna! Lån av kartonger fick man gratis plus att dom levererade och hämtade upp kartongerna GRATIS! Helt suveränt!

Rekomenderas starkt!

2011-09-09

Fredrik

Punktligt och seriöst

Allt var bara så jästa bra! Vi var faktiskt förvånade över hur punktliga dem var med allt från kartongleveransen till att utförandet av flytten till att hämta kartongerna igen. Dem tog även accepterade även kortbetalning vilket gav ett mycket seriöst intryck om jag får säga det! MVG i allt. :)

2011-09-05

Snabbt och lätt

Flyttade vårt tunga piano väldigt snabbt och effektivt, och mycket varsamt. Glada och trevliga! Rekommenderas varmt.

2011-08-31

Bra jobbat

Erfarna flyttare som lätt klarade av vårt stora flyttlass och våra tunglyft. Situationer och missförstånd som kom upp löstes snabbt och lätt för båda parter. Vi kommer ha denna flyttfirma i åtanke för eventuella framtida flyttar.

2011-08-15

Utmärkt!

Med perfekt varsamhet och proffsighet flyttade dom mina grejor till min nya lägenhet. Kan varmt rekommenderas.
Axel

2011-08-13

Bäst!!

Läste alla omdömen på rejta.se och alla omdömen är sanna, det är lätt den bästa flyttfirman i Göteborg om inte Sverige till och med, grym serivice, sköna killar och att man kan lita på dom upp till 110%. Tack så mycket för oerhört grymt arbetande! / Lars på hisingen

2011-07-12

Claes Boman

Räddare i nöden

Helt grym service! Satt i klistret, sent på eftermiddagen, fick hjälp med att flytta upp ett löjligt tungt skåp till översta våningen av två otroligt trevliga och proffsiga flyttkillar. Tack!

2011-05-04

Lisa

Sjuukt snabba!

Jag har anlitat flera flyttfirmor, det finns ingen flyttfirma som når upp till deras klass! Grym service! grymt starka och snabba killar, mycket bra bemötande.. Rekomenderar verkligen detta företag!

2011-04-04

Stefan

MVG

Kanonkillar. Rekommenderas varmt.
Snabbt och smidigt genom hela ledet. Från bokning till utförande.

Tack ska ni ha.

2011-03-03

RD

Snabba & trevliga!

Anlitade Göteborgs flytt & tunga lyft AB i måndags och fick allt flyttat på onsdagen (från Värnamo-Göteborg).
Jättetrevliga killar (Pontus & kollega). Ett stort tack & varma rekommendationer!

2011-02-28

LMB

Indragna till Tingsrätten

När vi anlitade dem, förstörde de vår soffa. Något som vi fick ersättning (lägre än vi ville, men mer än att vi orkade bråka med.

Läs här:
Göteborgs Flytt & Tunglyft
Flytt från ett lager i Bergen till Lilla Edet där delar av flyttgodset, bland annat en gustaviansk matsalsstol, ett frysskåp, en resväska och en torkställning, skadades. Företaget rekommenderas att betala 7 950 kronor i ersättning till kunden. Konsumenten har tagit ärendet till tingsrätt.

Svar från Göteborgs Flytt & Tunglyft AB
2011-03-17

LMB är ingen vi känner igen. Kanske om ni hade angivit ert fulla namn hade ni varit mer trovärdiga när det gäller soffan.

Vi har aldrig förnekat ärendet i tingsrätten. Men vi nekade inte heller kunden erästtning för skador som vi bevisligen inte hade orsakat. Denna kunden ville ha ut mer än det dubbla för vad sakerna som hon ansåg att vi gjort sönder kostade. Vi erbjöd oss att köpa HELT NYA saker men det var inte nog. Utan denna kunden skulle även ha betalt för telefonsamtalen, portot samt andra kostnader som hon ansåg att hon haft vid kontakt med oss. Inte någon stans i några avtal står det att vi ersätter någon för att dem behöver ringa och skicka brev till oss. Därför uppskattar vi det svenska rättssystemet och ser att dem som opartiska går in och gör en bedömning vid en eventuell tvist. Jag ser absolut ingen fara i att man haft ett ärende hos Tingsrätten!

Vi är inte omöjliga men vi kan inte heller hålla människor som inte går att få nöjda, just nöjda!

Mvh
Martin Boulos // VD

2011-02-23

Ulla & Peter

Imponerande snabbt!

Anlitade Göteborgs Flytt och Tunglyft för flytt från Lerum till Kungälv. Det tog 4 tim 25 min! från dom kom till Lerum tills dom lämnade Kungälv! Och då fick dom dessutom åka färja. Helt otroligt! Vi försökte vid ett flertal tillfällen att få dom att ta en drickapaus, men dom ville köra på!

Ni har mina varmaste rekommendationer!

2011-02-01

Claes & Ullis

Absolut världsklass !

Vi anlitade Flytt & Tunglyft när vi nu flyttade i januari och är mycket imponerade och tacksamma för effektiv flyttning. Pontus, Rodrig & Aiman (med reservation för felstavning) bar tunga saker upp till vindsvåningen med imponerande snabbhet & lätthet samtidigt som de var trevliga och tillmötesgående. Företaget skall vara stolta över att ha dessa killar. Leverans och hämtning av kartonger fungerade klockrent !

Vi rekommenderar varmt detta flyttbolag till alla som skall flytta!

2010-11-30

Lollo och Joakim

Otroligt bra!

Smidigt, enkelt och bra pris. Lika bra och enkelt var det att ha med alla på Flytt & Tunglyft att göra. Rekommenderas!

2010-11-14

Jeanette och Antero

Snabbt, proffsigt och trevligt!

Fick hjälp att flytta från hus till lägenhet. Vi hjälpte själva till vid flytten och hade packat allt själva. Snabba och tillmötesgående killar. Martin har varit bra att ha kontakt med!

2010-11-02

Evert, Maj & Gull-Britt

Hjo - Göteborg

Jag och mina syskon tacka dessa kanonkillar för all hjälp med att röja ur mina föräldrars dödsbo. Många saker skulle till auktionsverket och mycket skulle till tippen. Därefter skulle städning av huset även göras. Allt gjordes med MVG som betyg. Inga missöden inga konstigheter. Detta är en firma värdig sin slogan: "Med både hjärta och hjärna"...

Rekommenderas varmt!

Tack ska ni ha killar.

2010-11-01

Laila

Från Majorna till Eriksberg

Hadi och Pontus flyttade mitt bohag i fredags och jag har bara gott att säga om dem. Punktliga, trevliga, positiva och starka.
Martin har också varit mycket trevlig och tillmötesgående vid varje kontakt.
Leverans och hämtning av lånade flyttkartonger har utförts suveränt smidigt.
Jag rekommenderar verkligen detta företag.

2010-10-19

Frida

Världsklass!!

Underbara, Trevliga, Starka och Service ! som flyttade mina möbler från Göteborg hela vägen ner till Malmö. Dom lastade och lasta av samma dag! helt sjukt! Ändå var dom så positiva och glada hela flytten.. Jag rekomenderar detta till ALLA som skall flytta! Tack :D

2010-10-19

Gunnel

Bohagsflytt till Stockholm

Kan inget annat säga än kanon!
Rekommenderas varmt till alla som skall flytta.

2010-10-05

HAG Trading AB

flytt av mindre företag

Bara positiva omdömen!
Punktliga, trevliga killar, skicklig hantering av tungt gods, t.ex. maskiner, kassaskåp, enormt verkstadsbord, m m.
Särskilt uppskattad var deras positiva attityd till uppgifterna inkl. problemlösning.
Och de var billigaste dessutom - men de var också den enda firman som kom för att se på plats och som gett ett fast pris. Tack.
Kan bara rekommenderas.

2010-09-17

Gunnar Svanhede

Rekomenderas

Behövde akut hjälp då firman vi anlitat inte dök upp. Ringde då Göteborgs flytt och dem löste flytten för oss utan problem. Vi vill varmt rekommendera denna firman till alla som skall flytta. Kanon killar både ute på golvet och på kontoret.

Rekommenderas starkt till alla er som skall anlita en flyttfirma.

Tack igen killar!

Med vänliga hälsningar
Gunnar Svanhede
Lundbyvägen 15

2010-07-21

S.Jordan

USERIØST BOLAG !!

Tunglyft er et useriøst bolag som inte svarar på brev och mail från ARN - ALLMÆNNA REKLAMATIONSNÆMNDEN.
Jag har fått beslut från ARN på skadestånd av møbler kr.7950,-men Tunglyft betaler inte !!
Man kan inte lita på et sådant useriøst bolag !!
Hitta nåt betre at anlita før era flytt !!

Svar från Göteborgs Flytt & Tunglyft AB
2010-07-22

Hej S. Jordan!

Vi har 42 andra omdömen på denna sidan som talar mot dina omdömen.

Vi har erbjudit dig att ta 3950 kr för en säckärra, och ett tvättställ som du påstår att vi glömt i Norge! Din son var på plats och såg att förrådet var tomt när flyttbilen körde därifrån. Då undrar vi hur vi kan ha glömt sakerna?
En ny kärra kostar 349 :-
Ett nytt tvättställ kostar: 190 :-
Stolen kostar ny: 600 :-

Totalt kostar detta: 1139 SEK

Återigen. Vi erbjöd dig 3´950 för att försöka hålla dig nöjd men då valde du att avböja! Då undrar vi givetvis vart resterande 6761 kr kommer ifrån! Samt vad är det för resor du ska ha betalt för?

Frågan är vem som är oseriös och vem som försöker lura vem!

Med Vänliga Hälsningar
Martin Boulos // VD

2010-07-15

Charlotte

Sicka killar !

Blev tipsad om dessa killar och kan inte annat än att vidarebefordra detta tips!! Supertrevliga, snabba och überstarka :-) Flyttade från ett "krångelställe" med smala, branta & vinklade trappor där möblerna varit monterade på plats (fattar inte hur de fick ut dem) till mitt inne i stan - sa bara tjoff så var allt på plats! Bonus med att de var så himla trevliga och fina i sina röda tröjor :D HELT KLART värda pengarna!

2010-06-04

S.Jordan

Flytt från Norge til Sverige

47M3 med møbler etc. ble flyttet fra Norge til Sverige.
Dårlig handtering då månge av møblene etc. ble forstørda. Krevde bolaget for kostnader,- utan at dom betalade. Saken er ny behandlat hos ARN ,- utan at bolaget har betalat. Jag har intet bra å seia om det her bolaget !!!!

2010-05-24

Peter H

KANON!!!

Grymt trevliga, snabba och billiga ;) kommer att rekommendera dessa killar till alla jag känner....

2010-05-21

Nicklas Bruzell

Linnégatan 41

Tack för en synnerligen profesionellt genomförd flytt samt en mycket trevligt bemötande, tack :)

2010-05-09

Mona B Mona B

En riktigt bra firma..

Pålitliga,trevliga, snabba och dessutom billiga...Kan det bli bättre..vill rekommendera dessa killar till Er som skall flytta..Skulle nåt problem uppstå vet jag att De ej är svåra ...tvärtom villiga att tillmötesgå kundens behov.

2010-05-07

Charles

Allt gick perfekt!

Trevliga unga killar, positiva miner och god service! De dök upp punktligt i tid, jobbade riktigt snabbt och effektivt och höll sig till avtalat tim-pris. Körde ut flyttkartonger i god tid innan flytt utan att ta ut deposition. Moms och försäkring ingick i priset. Tror det är svårt att hitta en bättre eller billigare flyttfirma i Göteborg. Ett stort tack till grabbarna, ni är ett seriöst föredöme i en annars "snårig" bransch!

2010-04-22

Håkan.

Bra firma!

Ringde runt o ch fick ett bra pris, kom med två trevliga killar som gjorde jobbet bra.

2010-04-21

Ingela Engwall

Så jädra bra!

Min syster anlitade Göteborgs Flytt när hon och hennes familj skulle flytta ur sin 300 kvm villa och var super nöjd med killarna! Så valet var ganska enkelt för mig med. Jag ringde killarna och fick ett formulär skickat till mig för att dem enkelt skulle kunna offerera flytten. Trotts att jag missade att skriva att förrådet var 10kvm och inte 1kvm så ryckte Martin bara på axlarna å sa. - Vi löser det. Otroligt tacksamt.

Så ni killar skall ha ett stort tack för er hjälp! Ni förtjänar det bästa!

Tack igen!

// Inela

2010-04-07

Daniel Alfredsson

Över förväntan!!!

Jag och min sambo flyttade från en 3a till en 4a. Vi fick ett fast pris men Sambon missbedömde mängden möbler vi hade så killarna fick jobba en del extra. De jobbade utan hiss och var helt slut, verkligen ett toppenjobb! och inte nog med det så hade de en otroligt trevlig och bra inställning. Deras bemötande visade verkligen på bra service! Tack killar till ett riktigt professionellt jobb! En service över förväntan och en inställning som fick mig att vilja bära ;) Rekomenderas starkt!

2010-03-12

Fantastiskt!

Jag hade en gammal soffa jag inte kunde bli av med på egen hand och mailade dem för att fråga om de kunde hjälpa mig. Redan nästa dag kom de förbi och hämtade soffan och körde den till tippen - och dessutom tog de med sig ett par dörrar jag hade trott att jag skulle få ha i förrådet i ett par månader. Mycket mycket trevliga killar, och dessutom var det billigt. Kommer definitivt anlita dem om jag flyttar någon gång!

2010-02-25

J.K.

Super service

Vi flyttade från en stor villa 400kvm, till lägenhet om 110 kvm, detta bettyde att våra saker skulle till olika förråd samt till lägenheten.

Gbg´s F&T fick uppdraget att packa, flytta, ordna extra förvaring, samt flyttstäda.

Packning gjordes av 3 man på sex timmar. Allt var helt och i gott skick när vi packade upp det. Lådorna märktes noga och kom fram till rätt adress (lägenhet, vindsförrådf, hyrförråd).

Själva flytten skötte dom exemplariskt, men första lasten bestående av alla kartonger och möbler som var mindre ömtåliga, Efter lossning av första lasten, återvände dom för att hämta ömtåliga möbler samt tavlor och lampor, På detta vis kom inget till skada.

Flyttstädningen gjordes utan anmärkning.

Vi kan varmt rekomendera Gbg´s F&T, som ett prisvärt samvets o noggrant flytt bolag. Killarna var otroligt trevlioga, arbetade hårt och inte minst väldigt flexibla och lyhörda för våra önskemål.

2010-02-19

Charlotta o Claes

Kanon!

Vi kan varmt rekommendera dessa killar. De var omtänksamma och tålmodiga och inte alls lika dyra som de andra firmorna vi fick pris av. Vid nästa flytt blir det definitivt denna firma.

2010-02-05

Ulrika

Jättenöjda!

Trevliga killar som gjorde ett fantastiskt jobb, noggrannt och effektivt. Kom till och med på julafton och hämtade lådor för att vara kunden tillags! Rekomenderar er varmt till flyttande vänner!

2010-01-25

A.A

Pålitliga

Använt dessa killars tjänster flera gånger nu och allt flyter på. Trevliga, försiktiga och punktliga. Kommer definitivt använda dem igne.

2010-01-24

A.A

Pålitliga!

Så skönt att inte behöva oroa sig om något. Använt dessa trevliga killar flera gånger och allt flyter på.

2010-01-10

Stefan

Klockrent!

Var sen ute med min flytt som jag skulle göra från partille till Kungsbacka. Fick tag på numret och ringde killarna från Göteborgs Flytt och dessa underbara killar tog min flytt redan dagen efter! Inte nog med det, de var punktliga, varsamma och trevliga dessutom! Allt gick smidigt och fort, inget krångel. Rekommenderar Göteborgs Flytt starkt!

2010-01-07

Gunnar

Proffsigt

Trevligt bemötande, smidig flytt och vi fick låna flyttlådor gratis! Helt problemfritt. Tack killar

2010-01-04

Ida

Perfekt!!

Flyttade från Göteborg till Stockholm, Allt gick som planerat. Jätte trevliga killar, bra bemötande, fort gick det också utan skador, PERFEKT helt enkelt!
Rekomenderar denna firma!!

2009-12-22

Susanne

Kassaskåp

Ett tungt kassaskåp skulle flyttas och bråttom var det. Tack till dessa både snabba och trevliga killar som löste det hela direkt. Dessutom ett helt ok pris - jag vet vart jag ringer om jag behöver hjälp igen!

2009-11-26

Lisbeth, Stenungsund

Vilka killar!!!!!!

Dessa 2 killar vill jag varmt rekomendera, trevliga, ödmjuka man kände att de hade rätt inställning till att vara servicemindade, så blir det någon mer flytt jag hör av mig, lovar!!!!. Skall någon flytta så
" klart skall de ringa denna firma! "

2009-11-08

Gunilla

Lägenhetsflytt

Allt har funkat jättebra! Trevliga, ordentliga flyttkillar och de och gjorde verkligen sitt allra bästa. Kan rekommenderas å det varmaste!

2009-10-22

SuPerNöjd

BÄSTA!!!!!

Flyttade hela min lägenhet till radhus. Allt tog 3h. Inga skador, duktiga och trevliga killar. Kommer att rekommendera dem till mina närmaste. TACK!

2009-10-15

Flytt från gbg till sthlm

Jätteduktiga killar som verkligen kan sin sak. De var trevliga, snabba, effektiva och försiktiga. Kan verkligen rekomendera dem!

2009-10-05

Mats

Effektiv flytthjälp

Mycket bra, effektiv och prisvärd flytthjälp när vi flyttade från vår lägenhet till villa. Hela flytten flöt mycket bra med allt ifrån enkla lådor till möbler och en flygel. Mycket nöjd - rekommenderas!

2009-09-27

Thommas

Fredagsflytt

kan bara säga ...vilka killar.. nogranna varsamma
snabba och mycket trevliga. Det var ett nöje att betala för sådan fin behandling som mina saker fick.rekomenderas Varmt. det gjorde inte saken sämre att de avsätter en del av flyttpengarna både till Rosa Bandet samt blåa bandet.
Lycka tiil och om jag skall flytta ( vilket jag inte hoppas ) så vet iallafall jag vilken flyttfirma jag välger.