Djurkliniken Skånes mitt

Omdömen om Djurkliniken Skånes mitt

2012-03-27

Tyra Tyra

Vilka veterinärer!

Kompetenta och oerhört trevligt bemötande gentemot både människa och hund. Min gamla vet får nog känna sig slagen...

2012-03-09

Sara

Empati och bemötande!

Mer empatisk och ödmjuk veterinär än Florin har jag aldrig mött. God hand med såväl ägare som djur. Bevisar gång på gång prov på hög kompetens och man känner verkligen att det är rätt person på rätt plats! En vänlig och kunnig hand som hjälper på bästa tänkbara sätt. Rekommenderas starkt!!

2012-02-29

Pelle

Bra bemötande

Har vid några tillfällen varit i kontakt med kliniken, jag och min hund har blivit mycket bra bemötta. Kan verkligen rekommendera dessa fanatstiska veterinärer!!!

2012-02-06

Eva o Leif Engvall

Världens bästa veterinärer

Kan verkligen rekommendera Djurkliniken Skånes Mitt.Serösa och ytterst kunniga veterinärer, toppklass!Kommer alltid att anlita dessa 2 superkompetenser!

2012-01-22

Ann & tibbarna

Suveränt skickliga

Vill bara tacka Djurkliniken Skånes mitt och dess underbara personal för all hjälp med min jättesjuka hund som nu, mot alla odds är pigg och frisk igen.
Mina varmaste rekommendationer.

2012-01-16

Bodil A Bodil A

Fantastisk Veterinär

Bästa bemötandet någonsin. Hit skall jag hädanefter ta mina djur. Fantastisk Veterinär.

2012-01-08

Eva Norrström

så bra

Helt underbar service..rekomenderas verkligen varmt. mycket bra och vänlig hand med våra djur

2012-01-02

Karin W Karin W

katt

engagerad, kompetent, otroligt service-minded, en dröm för varje djurägare!

2011-10-14

Eva och Leif

Kennelveterinärer på vår kennel!

Kliniken kan verkligen rekommenderas, de är jättebra! Alla våra hundar blir perfekt hanterade på detta utmärkta ställe.

2011-09-27

sessi

katt

En jätte bra vetrinär . var där med min katt som han fixade till efter en olycka och det blev ingen dyr nota . Jag rek honom starkt .

2011-09-23

Suveräna !

Mina hundar släpar in mej på kliniken ! Det säjer väl allt !

2011-01-24

Cat

Bästa veterinär jag haft kontakt med.

Bästa veterinär jag haft kontakt med.
Har oerhört god hand med djur.
Han kom kom tom hem till mej och avlivade min 16-år gamla och sjuka katt så att denne fick avsluta sitt liv i soffan hemma istället för att behöva åka bil på sin sista resa. Det glömmer jag aldrig, så gör en empatisk person.

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande