Omdömen om Carema Primärvård AB
2010-11-21
grållan
Lätt komma fram per telefon och trevliga sjuksköterskor men bevbare mig för läkarna.
Lyssnar inte på patienten utan förlitar sig helt på gjorda prover och säger att nu vår du bra trots att
man känner sig mycket dålig. USCH!!!!
2010-10-13
Mag
Fenomenalt bra! Trevligt, lugnt och hjälpsamt bemötande i telefonen. Ganska snabbt tid till läkaren. Mycket kortare väntetid till kuratorn än till Psykiatrin. Bra och lugnt hos sjukgymnasten och liten bra träningslokal. Profesionellt bemötande från alla håll.
Jag rekommenderar
2009-03-05
Vårdtagare
För ungefär 1 år sedan fick jag fel medicin utskriven, vilket gjorde mig nästan sjukare än vad jag var.
Den här gången har jag fått gå på 3 återbesök för en så enkel sak som en vaxpropp. Jag förstår inte varför jag gav dem en chans till.
2009-03-01
trött
(Omdömet avser Carema Vårdcentral Köping)
otrevlig personal, inkompetenta läkare tar inget asvar, ignorerar patienterna
2009-01-28
Kim
(Omdömet avser Carema Vårdcentral Eriksborg)
bra bemötande i telefon men när vi kommer dit så möts man av "läkare" som inte visar något som helst intresse av att hjälpa och lyssna på patienterna.
2009-01-05
(Omdömet avser Carema Vårdcentral Eriksborg)
Jag verkligen avskyr caremas alltid lika enormt långa kötider när man via tlfn vill ha tag på dom!
Grymt dåligt!
2008-11-20
patient
(Omdömet avser Carema Vårdcentral Eriksborg)
Jag har tidigare gått hos landstingets vårdcentral men ville byta eftersom jag bor så närahär på Vallby. Det har jag aldrig ångrat. Världens mest underbaraste personal. Så fort man ringer får man prata med nån glad o duktig sköterska. Som slussar dom en vidare till vad man behöver. Har träffat både sköterskor, distriktsköterskor och läkare. Alla är så himla underbara och snälla. Dom verkligen ger sig tid att lyssna på en och är oerhört skickliga. Man får verkligen chansen att fråga om saker o ting. Man behöver aldrig känna sig pressad av tiden utan det får ta den tiden det tar. Ja bättre vårdcentral kan man inte få.
2008-11-19
Eriksson
Mitt i telefonsamtalet avbryts jag med att personen jag pratar med "måste byta ett par ord" med en kollega. Vid läkarbesöket knackar annan personal på dörren och vänder sej till doktorn, "kan jag få låna dej en halv minut?" Tiden i väntrummet visar mej att det är regel att personalen kliver in där de behagar, utan hänsyn till pågående patientkontakter. Som patient känner man sej verkligen nonchalerad och kränkt. Fattar ni hur mycket ni kan förstöra genom att ständigt kliva in och avbryta oss patienter? Tror att fler än jag tappar förtroendet för er.
2008-11-17
linda
jag tycker att carema är en bra vårdcentral..lugn miljö o frächa lokaler. visst alla vårdcenraler kan inte vara perfekta men jag ger tummen upp för den här vårdcentralen.
2008-09-16
ont
...måtte jag aldrig mer behöva caema....sååå otrevlig personal, nonchalant läkare. Kände mig sjukare när jag gick därifrån
tog inga prover undersökte mig knappt
säger jag har bihålleinflamaton skriver ut pencelin som jag blir väldig dålig av