Streijffert Collection

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Streijffert Collection

supernöjd

Jag är så glad att jag har hittat till Streijffert Collection: Elisabeth är ett superproffs som brinner för det hon gör! Hon har verkligen öga för hår och kan konsten att klippa frisyrer som håller sig snygga och lättskötta. Jag har gått till frisörer i Tyskland, Luxemburg och England, men aldrig blivit så bra klippt som här.

Gustav

Nöjd som vanligt

Håller med, det tar längre tid, men samtidigt lägger Elisabeth ner mkt tid på att vara noggrann

Madeleine

Jättenöjd!

Gick från blondin till brunett med hjälp av Matildas expertis. SÅ NÖJD!! Här har du en ny stammis ;)

2012-01-27

Elaine

fantastiskt nöjd

Jag är superglad för min nya frisyr, färg och klipp blev perfekt och Elisabeth tag sig verkligen tid med klippningen. Det blev också lite extensions (keratinvax)på sidorna fram för att fylla ut mitt
tunna hår, supersnyggt. Jag kommer defenitivt att fortsätta klippa mig hos Elisabeth.

2012-01-27

Jacob

Bästa frisören i Malmö

Jag är alltid lika nöjd när jag varit hos Elisabeth som alltid gör ett noggrant jobb. De flesta tjejer kommenterar hur fin min frisyr är!

2012-01-01

Själv frisör

Tipps till dig som vill ha en bra Hårförlängning

Elisabeth har verkligen känsla för Hår och jag har aldrig haft en så snygg hårförlängning.
Topp kvalitet på håret och snyggt i satt.
Trevlig salong!

2011-12-24

Ny snygg hårfärg innan jul och nyår

Var hos Elisabeth igår och tonade mitt hår! Hårfärgen blev helt perfekt. Djup och mörkröd! Nu känner jag mig jättefin tack vare Streijffert collection! :)

2011-12-15

Emilia

Kanon!

Klippte mig för ungefär 1 månad sedan. En kort frisyr som håller underbart! Gick från tokigt superblond till brunett. Supersnygg färg. Håller riktigt bra :)

2011-12-14

Super nöjd!!

Kom till Elisabeth med tråkigt hängande hår och gick därifrån med en riktigt fräck och tuff London inspererad frisyr !! Elisabeth är väldigt medveten om vad hon gör och jag rekommenderar henne till alla!

2011-12-13

Nöjd Kund

Nöjd Kund!

Klipptes och färgades hos Matilda och blev nöjdare än någonsin!

2011-12-06

MN

Utmärkt som vanligt

Så har man än en gång varit hos Elisabeth och blivit klippt till full belåtenhet. Framför allt har jag aldrig klippt mig hos någon som får kalufsen så lättskött mellan klippningarna.

...och hunden ligger vid fönstret och nån gång emellanåt tittar upp och ser att matte sköter sig...

2011-12-06

Stina

Rekommenderas med hjärtat

Har aldrig blivit så nöjd på flera år Elisabeth har det som många andra inte har!
Rolig underhållning många tipps lämnades ut för få ny inspiration till våren med kläder butiker.
Hon visa hela vårmodet med frisyrer och kläder bilder som hon själv tagit från hennes dator mycket trevligt.
Sligerna blev också super!

2011-11-30

AnnHelene

VD-assistent

Fick klipp och färg av Matilda och känner mig flera år yngre när jag tittar i spegeln, mycket nöjd!

2011-11-29

Anonym men helnöjd!

Jättenöjd förstagångskund

Var i desperat behov av en ny frisyr och fick en tid samma dag hos Elisabeth. Det blev så snyggt! Elisabeth lyssnade och tog sig tid och jag fick precis det som jag hade tänkt mig. Kan verkligen rekommendera salongen!

2011-11-28

Grymt nöjd

Jätteduktig och noggrann. Och dessutom supertrevlig och härlig personlighet. Håret blev såå bra / Linda

2011-11-28

Sanja

Tack Elisabeth.Super nöjd.

2011-11-18

Bertil

Alltid Nöjd !

Har klippt mig hos Streijffert / Elisabeth i snart 10 år - och har alltid varit kanonnöjd !
Hon tar sig tid - och ger sig inte förrän resultatet är perfekt !

2011-11-07

susanne

Super nöjd!

Elisabeth du är super duktig!
Kom in som en grå o risig tant gick ut som en ny kvinna.
Tack Elisabeth för en hel kul eftermiddag kul att fotona med Per Gessle blev jätte fina det är ju inte varje dag man träffar Roxet.
Önskar dig en fantastisk dag!

Susanne

2011-11-04

valbona

...

kan bara säga en sak.. DU ÄR GRYM

2011-10-27

Gabriella

Så nöjd!

Klippte och färgade mitt hår hos Elisabeth idag och resultatet är fantastiskt. Som Elisabeth själv uttryckte det: en helrenovering. Är också väldigt nöjd med servicen och att äntligen klippa mig hos en frisör som tar sig tid för mitt hår och inte "hafsar" igenom det som jag är van vid från annat håll. Vad jag tidigare eftersökt men haft svårt att hitta (fram till nu) är en frisör som kan se vad jag skulle passa i, som kan ge mig bra förslag och dessutom verkar ha superkoll på läget och trenderna. Allt det där har Elisabeth, så ja, jag kan inte annat än att rekommendera henne!

2011-09-07

Johnny

En fröjd!

Klippt av Elisabeth och glad som en speleman!!!

2011-09-06

Trulle

Superfrissan

Har gått hos elisabeth i övar 10 år nu och jag är alltid nöjd, hon är extremt noggran och proffsig. Nu går vi hela familjen hos henne

2011-09-06

malmömodell

Bra klippning!

Tack Elisabeth för min London Klippning!

2011-09-03

Helt fantastiks! Tack

2011-08-31

Ulrika von sydow

Det jag inte trodde var möjligt..

Att promenera ut från en frisörsalong och vara missnöjd, har hänt mig allt för många gånger och det tror jag många känner igen sig i. Jag tyckte frisörbesök var var jobbiga, kostsamma och jag blev aldrig helt och hållet nöjd med resultatet.

När Elisabeth klippte mig för första gången, ändrades min inställning helt och hållet! Vad en välklippt frisyr kan göra med ens utseende! Och del facto, är man nöjd och bekväm i sitt utseende så mår man garanterat bättre, och även det syns!

Ända sedan den första gången jag klippte mig hos Elisabeth så är hon numera den enda som får klippa mitt hår. Senast blev det nu en page, i en varm brun färg, perfekt till hösten.

Om du är less på att promenera ut från en frisörsalong med en taskig frisyr och ett taskigt humör, så rekommenderar jag starkt Streijffert Collection som garanterat kommer ge dig vad du önskar!

2011-08-27

sofia

Första besöket

Kom in med långt, risigt blond hår och kom ut med en sexig brun page. Hade inte kunnat bli bättre! Noggrann och precis frisör som inte gör misstag.
Frisyren fick toppbetyg av alla nära och kära, jag rekommendera Elisabeth till alla !

2011-08-22

Torbjörn

Jag kommer tillbaka

Bor i Schweiz och var hemma på semester, passade på att klippa mig. Resultatet blev helt perfekt sehr zufriden, rekommenderas varmt

2011-08-18

Emilia

Kanon-frissa!

Väldigt noggrann i klippningen, har nog aldrig varit så nöjd med frisyren! :) Bra klipp och färg. Elisabeth vet vad hon gör.

2011-08-16

James

Simply the best!

I travel around the globe regularly for my business and was recently in Malmö for a conference. I needed to look my best and so while I was staying at Mäster Johan Hotel I saw the salon and decided to try it. What great professional and helpful service with Elisabeth! She is the best in all of my experience from around the globe. I had a great haircut! Every time I am in Malmö, I will definitely be stopping at the salon. Thank you!

2011-08-15

Catarina

Perfekt för dig som är öppen för nya idéer

Är som alltid mycket nöjd med både färg och klippning efter mitt senaste besök hos Elisabeth. Ändå sedan mitt första besök för mer än 5 år sedan har jag vågat fler och bättre frisyrer än någonsin tidigare. Jag litar fullständigt på hennes val och skicklighet. Komplimangerna kommer på köpet. Elisabeth fixade självklart också mitt hår när jag skulle gifta mig. Ett ytterligare plus för hennes engagemang i samband med min möhippa. Att tillbringa ett par timmar på hennes salong är ett sant nöje!

Ulrika, 46 år

Ser 10 år yngre ut!!!

Var kund hos Elisabeth redan på 80-talet på Värnhem. Hon har klippt, slingat, färgat m.m. De snyggaste frisyrerna jag haft har jag alltid fått hos Elisabeth. Hon gjorde också min bröllopsfrisyr som var mycket vacker. Är nu tillbaka efter några flyttar m.m. och Elisabeth är still going strong ! Efter klipp och sling/färg har jag fått oerhört många positiva kommentarer om hur ung jag ser ut !!! Tack Elisabeth!

Anette

Superbra!

Jag klippt mig hos Elisabeth i 30 år och är alltid lika nöjd både med klippning och färg/slingor. Får många positiva kommentarer av vänner och arbetskamrater angående min frisyr och färg. Salongen är mysig och personlig, känner mig alltid på gott humor när jag har varit där! Elisabeth är proffsig och kreativ och får mina varmaste rekommendationer!

per jonsson

kvalite med kreativitet

som man har jag alltid svårt för att välja frisyr, elisabeth har alltid fått fria händer och jag har alltid blivit nöjd och bra behandlad. Rekomenderar henne.

ANNA

Inte lika nöjd

Tycker att det är konstigt att alla här skriver att dem är nöjda och hur duktiga dem två frisörerna är. Jag ska inte ljuga, frisyrer blev ok, men ingen WOW effekt. Måste påpeka att nivån på proffessionaliteten inte alls var bra. Att dessutom bli påtvingad att gå in på rejta.se och skriva hur duktig frisören var, hur fin salongen var, osv kändes jätteoproffessionellt!!

Svar från Streijffert Collection

Hej!

Jag vet att jag inte klippt någon ny kund på flera veckor. Så, vem är du egentligen? Är detta ett beställninghsjobb från någon som försöker krossa sina konkurrenter?

Jag skulle givetvis aldrig be en ny kund skriva ett inlägg på Rajta. Jag har redan så många som tycker om salongen och mig som frisör med 30 års erfarenhet.

Kan jag hjälpa dig på något sätt så får du gärna ringa mig - 073 530 25 53,

Mvh Elisabeth Streijffert

Ellen

Bästa slingorna i stan!

Här får man de bästa slingorna i stan, man kommer alltid ut med ett glänsande svall:)
Extra roligt nu när Elisabeth snart släpper sin första hårvårds-kollektion!

Marie

Långväga stammis

Reser ändå från Zürich varje gång jag behöver fixa frisyren. Skulle aldrig tänka tanken att låta en annan frisör sätta saxen i mitt hår! Elisabeth, jag är alltid lika nöjd efter ett besök hos dig:)!

Tacksam kund

Positiva kommentarer

Sedan jag för två år sedan började klippa mig hos Streijffert Collection har jag flera gånger fått spontana positiva kommentarer om min frisyr. Det har aldrig hänt tidigare.

Mats

Nu korthårig

Hade funderat på att klippa mig kort länge och bestämde mig till slut. Resultatet blev jättebra, har fått så många positiva kommentarer och personer som undrat var jag klippt mig. 1000 Tack

Jan Erik

Jag har varit Elisabeths kund sedan hon startade sin första salong på Värnhem. Hon får alltid mitt jobbiga hår att se fantstiskt ut.

Mike

Alltid lika nöjd

Mysig Salong med trevliga och duktiga frisörskor

Patrik

Kvalité vinner i längden

Elisabeth och hennes salong är toppen! Yrkesstolthet och proffsighet med högst personlig touch gör att man aldrig lämnar salongen missnöjd (15 år). Noggran och stark formkänsla ger en lyxig känsla när det gäller kvalité.

2011-08-09

Undantag

Har varit och klippt mig hos Elisabeth för andra gången nu och blir lika överraskad över hennes arbete.
Otroligt snyggt och proffessionellt, inga undantag.

2011-08-09

världsklass

jag har gått till många salonger, i sverige och utomlands. Här känner jag att man lyckats kombinera stil, personlig touch och kunnande på ett perfekt sätt.

2011-08-04

Linnea

Bästa frisören!

Har varit kund och modell hos Elisabeth många gånger nu, det är super kul och bli alltid väldigt bra! Idag var jag på salongen och klippte och färga håret, blev jättenöjd!! Kolla facebook för bilder! Jag ser fram emot nästa modeevent hos Elisabeth! Puss & kram!

2011-07-29

selma

Återigen bäst

har slingat mitt hår i flera år hos Elisabeth, lika nöjd varenda gång! Och idag var inget undantag, tack tack

2011-07-29

Höllvikenbo

Alltid lika bra

Det känns bra att komma in till Elisabeth och klippa sig.
Elisabeth är kanon bra och väldigt nogrann.
Kommer att fortsätta att klippa mig hos Elisabeth.
Tack för mig

2011-07-27

Kaisa Mattila

Super!

Elisabeth är Malmös absolut bästa frisör. Hon klipper alltid riktigt bra och noggrannt. Hon tar tid, och det ger resultat! Klippte mig senast midsommarafton, klippningen håller fortfarande!

2011-07-26

Liza Stroganova

Perfektion

Elisabeth är en fantastisk frisör som ha det "lilla extra" som många frisörer saknar. Klippte mig hos henne idag och resultatet blev precis som jag ville ha det! Supernöjd!

2011-07-23

Malin S Malin S

Klippte med omsorg - SUPERNÖJD!

Har aldrig blivit klippt så noggrant och med så mycket omsorg. Man märker tydligt att Elisabeth verkligen vill att du ska bli nöjd och gör sitt yttersta för att du ska bli det. Hon tog sig tid och jag blev jättenöjd !! Rekommenderas verkligen!

2011-07-19

E.R

Genuint skicklig!

Elisabeth är grymt duktig hon har verkligen blicken för vilken frisyr som passar mig bäst. Roligt att frisyren "håller" även efter tvätt och utan en massa produkter. Jag kommer tillbaka!!

2011-07-16

Karin

Elisabeth i Vancouver!

Vad roligt med en svensk frisör i Vancouver. Elisabeth klippte och färgade håret på mig i ett badrum på Renaissance hotel i Vancouver och jag har aldrig blivit så nöjd med en klippning! Trots hårfärgen på duschdraperiet och att mitt hår blev torkat med en liten hotelhandduk, så har jag aldrig varit med om så professionell service och lyckat resultat. Jag rekommenderar Elisabeth starkt. Jag hör av mig när jag kommer hem till Sverige! Kram

2011-07-13

James

Bra klippning

hey, blev klippt av Elisabeth här var jag bor i downtown Vancouver och jag blev väldigt nöjd och tycker det är synd att hon åker tillbaka till Sverige, rekomenderar henne både som frisör och som person!

2011-07-10

Therese

Extrema frisyrer

Jag har klippt mig på många olika salonger i Malmö, både billigare och dyrare. Jag kom till Elisabeth efter att en dam på Larsson & Lange hade slaktat mitt hår för över 600 spänn i hopp om räddning. Elisabeth inte bara räddade mitt hemska hår utan klippte också en grymt snygg extrem asymmetrisk frisyr, precis som jag ville ha det. Det är inte många frisörer som vågar och kan klippa avantgarde som Elisabeth.

Det har nu gått över en månad sen jag klippte mig och frisyren är lika snygg fortfarande.

2011-06-27

Hans

Jättenöjd, år efter år...

Elisabeth är en noggrann och skicklig frisör som verkligen behärskar hantverket. Hon har även en gedigen stilkänsla och anpassar frisyren efter personlighet. Jag har klippt mig hos Elisabeth i mer än 20 år nu. Att jag fortsatt beror på att jag blivit jättenöjd varenda gång. Det har hänt enstaka gånger att jag prövat andra frisörer, men de har inte nått upp till Elisabeths standard. Jag kommer att fortsätta att gå till Elisabeth minst 20 år till...

2011-06-23

Johan

Jag klippte mig hos Elisabeth för ett par månader sedan och tanken var då att med en gång gå in och skriva ett omdöme här. Jobb och andra åtaganden slog det dock ur tanken, men nu så! :)

Efter att ha klippt mig hos Elisabeth ett par gånger kan jag med eftertryck säga att hon är den bästa och mest noggranna frisör som jag stött på i Malmö. Hon tar sin tid och när det är klart känns det nästan mer som ett hantverk än en klippning. Dessutom har hon en massa roliga anekdoter att dela med sig av. :)

2011-06-16

Lukas

Malmös bästa frisörsalong!!!

Har klippt mig på dom flesta och bästa frisörsalongerna i Malmö.
Har aldrig varit så nöjd som efter mina tre senaste klippningar hos Elisabeth!
Har själv svårt att välja frisyr som passar mitt utseende.
Men Elisabeth scannar av en direkt, och sen är det bara att luta sig tillbaka i stolen och få en trendig frisyr som passar en perfekt!!!
Kommer definitivt att vara en stamkund hos Streijffert collection!!!

2011-06-02

Ameli

Mycket kunnig

Elisabeth är både kunnig och passionerad i vad hon gör. Hon är mycket noggrann och är stolt över att hålla högsta kvalitet i både arbete och produkter. Hon lyssnar verkligen på vad man vill ha men är inte rädd att säga vad hon tycker. Jag kom in med ett hår i kriminellt skick och efter att ha varit blondin i 28 år gick jag därifrån som en brunette, färgen är väldigt fin mot min hudton. Klippningen är ruggigt snygg. Jag rekomenderar varmt att prova gå dit, jag har varit där två gånger och är hooked.

2011-05-26

Emily

Sveriges bästa frisör?

Jag har klippt/slingat/färgat håret på många olika salonger(sthlm,nyc, paris m.m)men ALDRIG blivit nöjd. För ens nu, jag är så nöjd med vad hon gjort med mitt hår att ord inte ens kan beskriva hur bra det känns. Elisabeth är ingen "vanlig" frisör. Detta är world/first class service/expertis på alla plan.

2011-05-25

Sanja

Kom till Elisabeth akut efter att mitt hår hade blivit helt förstört av en annan frissa! Fick komma till samma dag.Jag trodde inte att det fanns något hopp men Elisabeth lyckades rätta till det jättefint.Tack Elisabeth för att du räddade mig.Kommer bara till dig.

2011-05-25

Sara

Fin i håret!

Jag är mycket nöjd med den nya amoniakfria hårfärgen som Elisabeth använder.

2011-05-22

Lotta

Alltid nöjd

Jag blir alltid så bra klippt av Elisabeth och det är så skön, familjär stämning i salongen!

2011-05-12

Melanie

Nicole gjorde fina slingor på mig och klippte topparna. Jag är nöjd, slingorna ser naturliga ut och jag får många komplimanger. :-)

2011-05-06

Jason

The Best!

Elisabeth is wonderful! She has such a great sense of style that she incorporates into her work. The clips are fresh and uniquely customized for each person. Each time I've come she's done a fantastic job, blending the style I want and her expertise. She has a lot of experience and it shows in her work. Elisabeth is great with her customers, always making them feel welcome and at home. I'd recommend her to everyone!

2011-05-05

Izabel F Izabel F

Supernöjd!

Har idag slingat och klippt håret hos Elisabeth och jag kan inte säga annat än att jag är supernöjd!:)Personalen på salongen är proffsig, trevlig och lyssnar till kundens önskemål. Jag rekommenderar varmt alla att vända sig till denna salong vid nästa hårklipp!

2011-05-04

viktoria

super fin färg och klippning!

Mycket stort tack för en super fin färg på håret!
är jätte nöjd, klippningen blev också helt fantastisk! kundservicen kändes väldigt proffisg!
jag rekomenderar denna salongen till alla!

2011-04-29

Johan

Kom dit med långt hår och skulle klippa mig kort för första gången på flera år.
Var otroligt orolig tills jag såg resultatet, går inte att beskriva hur nöjd jag blev!
Världsklass och högt rekommenderat.

2011-04-22

wolfordanneli

Superskickligt klippt!

Jag kom deppig, grå och trist till Elisabeth.
Jag gick ut som en ny människa med en fräsch frisyr och massor av självfötroende.
Elisabeth är noggrann och klipper med känsla och skicklighet. Hon ser vad jag passar i och fixade det! En riktig konstnär!

2011-04-21

Marie C

Har klippt mig hos Elisabeth från och till i 15 år. Idag klev jag in med ett slitet urvuxet axellångt hår och en printad bild ifrån nätet. En dryg timme senare hade Elisabeth svingat sitt trollspö och jag lämnade salongen med en fantastisk kortklippt Londonfrisyr som liknade bilden men anpassats till mig. Jag är mer än nöjd!

2011-04-20

emma

Klippt och slingad

Elisabeth klippte topparna och klippte upp lite och gjorde slingor på mig, jag Blev jätte nöjd, slingorna ser helt naturliga ut.
Håret känns friskt och fräscht

2011-04-08

Arvid Olsson

Tack för en snygg frisyr.

Jag har sedan en tid tillbaka klippt mig hos er och måste säga att jag är toppen nöjd både med bemötande och med resultat.

Som kille tycker jag att det är svårt att få en frisyr som har passat mig och är enkel att sköta, och jag har nu funnit en frisör som förstår vad jag vill ha och som genomför det på ett proffsigt sätt.

Jag kan inte annat än att rekommendera Streijffert Collection och Elisabeth till de jag känner.

2011-04-08

Anna-Karin

Tack för en riktigt fin klippning!

Jag blev verkligen supernöjd och kommer att komma tillbaka alla gånger! Jag rekommenderar alla att klippa sig hos Streijffert Collection!

2011-04-06

ij

ljusa slingor

var hos den nya frisören Nicole och gjorde massa tunna ljusa slingor i mitt ljusbruna hår. Blev superbra, lite somriga skiftningar. Supernöjd!

2011-03-30

KS

Mästaren i sin bransch

Var ska man börja när man har med en sådan mästare att göra med. Riktig proffs med många år i branschen.
Jag blir alltid supernöjd när jag lämnar Elisabeths lokaler. Fint bemötande superbra frisör.

Rekomenderas för alla.

2011-03-25

Tack!

Ringde Elisabeth akut efter att mitt hår hade blivit helt förstört av en annan frissa! Fick komma till direkt samma morgon för hon tyckte så synd om mig. Mitt långa hår hade blivit så urklippt på alla håll och kanter så jag trodde inte att det fanns något hopp än att snagga av alltihop! Trots det lyckades Elisabeth att klippa ihop allt riktigt snyggt och jämt. Hon är verkligen en konstnär och ser vartenda hårstrå! Numera har jag en kortare frisyr som jag trivs utmärkt med! Och alla tycker att jag passar så bra i den. :) Tack Elisabeth för att du räddade mig.

2011-03-23

iJohansson

jättebra frisörer

Kom in till salongen till Elisabeth och Nicole med rött hår och önskade att bli av med det röda. .. Fick en jättebra avfärgning och sedan brun-toning över. blev supersnyggt, sedan klippte Nicole (den nya tjejen på salongen) allt det slitna, så nu känns det jättebra.

2011-03-14

Cecilia

Super!!!!!!

Tack Elisabeth för min hårförlägning, Jag fick den gjord i början av december och fortfarande ser mitt långa hår fantastigt ut :-).

2011-03-13

Sara

Topp salong i Malmö!

Hej jag vill säga att detta är den bästa klippning jag haft på många år färgen blev super och håret skiner som aldrig förr.
Man kände sig verkligen i säkra händer när man satt där , Elisabeth jobba på ett så proffsigt och smidigt sätt att man bara sitter och beundrar henne.
Salongen super fin och med all konst på väggarna som jag fan ut att det var hon själv som målat det är fantastiskt.
Rekommenderas Sara

2011-03-11

Nicole

Streijffert collection, hur bra som helst!

Har precis börjat praktisera hos Elisabeth, en av de bästa! Salongen är otroligt fin och mysig, och alla är trevliga och glada. Det kan ju inte bli bättre än så här!!

2010-09-03

Babsan

Klippning och färgning

Inte så supernöjd som jag hoppats. Efter några veckor spretar frisyren åt alla håll och håller inte stilen. Tyvärr !

Svar från Streijffert Collection
2011-07-31

Hej vem klippte dig?
Hjälper gärna dig Elisabeth!
0735302553

2010-07-26

Tack Esmeralda

Tack för en jätte fin hårförlängning. Är jätte nöjd.

2010-07-20

Trogen i 30 år

trollkonstnär

Malmös kändisfrisör har gjort det igen..... Sätt saxen i handen på henne (Elisabeth) och hon skapar med stil, finess, färg och form. En naturbegåvning som alltid jobbar på att finslipa sina kunskaper. Man går in som en ruggig uggla och kommer ut som en svan. Helt enkelt otroligt.

2010-07-16

Nathalie

Sveriges Bästa Klippa(re)!!!

Jag är otroligt kräsen och har gått till många frisörer och ALDRIG blivit riktigt nöjd. Känner du igen dig? Utan att ta i kan jag säga att Elisabeth är Sveriges bästa Klippa(re)! Hon gör det omöjliga möjligt! Och inte nog med det, alla i salongen håller världsklass vad gäller klippning, färgning, håruppsättningar och service! Vill du ha det bästa? Testa Streijffert Collection! Du kommer inte att ångra dig!

2010-07-09

selma

malmös duktigaste frisör

Trogen kund hos elisabeth sedan snart 5 år tillbaka. Slingorna gör hon perfekt varenda gång, rekommenderas varmt om du är rädd om ditt hår och vill ha det senaste,

2010-07-08

per...

Herr klippning

Fått kommentarer att jag ser ung ut,,,Att det ser ovanligt bra ut så bäst i test

2010-07-08

pervrblaj

hårförlängning

Min dotter fick en verkligen fin hårförlängning såg naturligt ut, hon är verkligen nöjd, även kvaliten på hår bra.
Kan varmt rekommenderas

2010-07-06

M

Fantastisk!

Bästa frisören!

2010-07-04

Helt klart bäst!

Jag färgade och klippte mi där i förra veckan och blev super nöjd. Jag var färdig på att klippa av mig mitt långa hår men istället fixa dem till det med färg och klippte topparna så nu ser det väldigt friskt och välmående ut!

2010-07-04

Lasse R

Jättebra

har klippt mig hos Elisabeth i många många år. ingen kan som E skapa en klippning som håller så länge,
men så ägnar hon också över en timme åt en herrklippning

2010-07-01

mahya

Så där!

Inte lika nöjd som andra, det passar inte riktig min hudfärg.

2010-06-28

Hanna

Helena är superduktig! hon får alltid till en toppen färg och snygg klippning därtill!

2010-06-21

Världens nöjda blond tjej!

Äntligen någon som varje gång lyckats att få till den perfekta blonda färgen! Tack, Elisabeth! You rock!

2010-06-20

AK

Kreativ Stylist

Elisabeth har varit min frisör i 30 år! Jag har själv ett förflutet som firsör och jag är alltid lika nöjd med reslultatet när jag lämnar denna mysiga och proffsiga salong. Många av mina vänner är också kunder här och är mycket nöjda. Ett besök på Streijffert Collection rekommenderas varmt!

2010-06-17

Lina

Mysig atmosfär! Från att ha varit svarthårig har nu Helena fixat en underbart naturlig sommarblond hårfärg! Jag har fått otroligt mycket komplimanger av kollegor och vänner för mitt hår! Och gott kaffe! :)

2010-06-17

Görgen

Nöjd och glad!

Sedan jag började klippa mig hos Streijffert Collection har jag bara fått positiva kommentarer om min frisyr.

Liza Stroganova

Streijffert Collection/Malmö Modell

Helt underbar frisör!

Mc

sassoon i malmö!

Är själv frisör sedan tidigare och här möts jag äntligen av en känsla av sassoon från London: mycket skickligt, seriöst..man blir sedd som kund! Mycket, mycket nöjd. Har provat alla "inne-salonger" i stan, men nu stannar jag här!

Gabriella

Review of Streijffert Collection

I don't usually enjoy going to the hairdressers and getting something I don't want. I?m very picky, as they don?t always know how to deal with long hair.

Streijffert Collection has changed this. My hairdresser Elisabeth was so sweet and did such a good job ! I was lucky enough to meet her - she has gorgeous blond hair herself, and if your hair stylist has good hair, chances are she'll do a good job with yours !

The best part about Elisabeth, she LISTENS to what you want, and works with you to give you the best look she can. She walked me through my options and explained everything very thoroughly. The end result didn't look like I had my hair dyed, but natural and covered my roots perfectly.

I like the salon, it's quiet, very zen without being pretentious or contrived. It's a lovely space and Elisabeth is a very calm, reassuring person; she's very experienced and it shows !

I would highly recommend this place to anyone ! Give her a try ! You definetely won't regret it !

2010-05-10

SSR

jättebra

Elisabeth är jättebra.

2010-04-24

MG

Super!

Underbara frisörer som verkligen lägger tid på kunden. Efter ett besök hos Elisabeth o co så känner man sig som en hollywoodstjärna. Helt klart värt ett besök på en av malmös proffsigaste salonger!

2010-04-17

M

Proffsig

Efter två år som brunett var mitt hår sönderfärgat och slitet men Elisabeth gjorde ett fantastiskt jobb med att göra det ljusare. Jag är jättenöjd!

2009-11-29

Susanne

Rekommenderas!

Verkligen en proffsig frisör! Blir alltid supernöjd efteråt. Har alltid tyckt mitt hår varit långt, platt och tråkigt, men Elisabeth har visat att det går att göra mycket snygga, trendiga frisyrer även med längre hår.

2009-09-26

L

Bästa frisör någonsin

Streijffert Collection har bästa frisören jag någonsin har varit hos. Toppbetyg och får alltid beröm från andra frisörer från andra salonger efter ett besök hos Elisabeth. Så tvekar du, boka tid och testa själv. Värt varenda krona!

2009-09-01

Henrik

Toppbetyg

Sen jag började gå till Elisabeth har jag fått tjockare hår. Det började bli tunt, men det har vänt. Hon "klipper bort" månen.

2009-09-01

Victoria

New York i Malmö

Utan tvekan en av Sveriges bästa frisörer! Jag har klippt mig i London och New York, men aldrig blivit så nöjd som hos Elisabeth. Snygg salong med bra läge dessutom. Rekommenderas varmt!

2009-08-31

Marika

Nöjd som vanligt!

Är som vanligt nöjd efter en ny frisyr. Elisabeth ändrar och förnyar på ett bra sätt så jag alltid känner att jag har en fräsch frisyr som håller länge!

2009-08-28

Nöjd kund

Världsklass!

Jag har klippt mig på Streijffert Collection i många år och är alltid lika nöjd både med klippning och färg, fantastiskt resultat! Otroligt kreativa frisörer! Som alltid är uppdaterade på det senaste inom frisyrer.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård