Omdömen om Hotell St. Mikael
2012-01-26
Ibland händer det att man blir glatt överraskad och imponerad. Efter en lång och krävande arbetsdag med många mil i bilen, steg jag in på hotell St Mikael i Mora. Redan vid mötet med Andreas i receptionen försvann tröttheten för ett ögonblick. Vilket välkomnande! Vilken värme!
Efter att ha sovit gott på de skönaste kuddarna någonsin, måste ringa och fråga vart de är köpta, så gick jag ner till matsalen för frukost. Styrde min väg mot kaffepannan, det är liksom morgonens viktigaste destination, och hällde upp en kopp. Följde sen rutinen - bacon, äggröra, två kokta ägg och en tallrik yoghurt. Det som slog mig när jag gick runt och botaniserade bland det omfattande urvalet var känslan för detaljer. Allt var snyggt och prydligt framdukat, rent och aptitligt. Inga torra trista rester, trots att frukosten varit öppen ett par timmar. Avnjuter min frukost med en härlig känsla, och blir så där barnsligt lycklig över att möta människor som verkligen brinner för sitt yrke och just kärleken till gästen.
Jag kan bara ge detta hotell det högsta betyget, något annat finns inte. Tack hotell St. Mikael för denna positiva överraskning. Vi ses snart igen! Nästa gång följer min fru och våra två små flickor med. Tack!

Vi stannade en natt på väg hem från fjällen. Hade bokat ett familjerum för vår familj med två barn (0 och 4 år). När vi kom fram fick vi ett väldigt trevligt bemötande. I rummet var en spjälsäng bäddad plus en extra säng till stora barnet. Ett stort och rymligt rum med gott om plats för oss alla.
Frukostbuffén var jättefin och väldigt god!