Omdömen om Diva Hår- & Hudvård
2011-04-01
D. Y. R.
Ibland bra, ibland inte! Dyrt ställe! Du får "betala" för kaffet de "bjuder på" och för massagestolen du sitter i när de tvättar håret...
Har nu bytt frisör!
2011-02-23
Är alltid lika nörj! Ompysslad! Rolig styling! Nya ideér!
2010-11-16
Eva
Varmt Välkomnande intryck! Kunnig personal som hjälper en bra i deras shop! Vill man ha det hetaste trenderna ska man absolut gå till DIVA! De som är också bra är att personalen är i olika åldrar, därmed passar alla kunder in. Det märks att de jobbar som ett bra team och de har roligt ihop!
2009-11-05
Madelene
alltid lika nöjd varje gång
goa och glada tjejer med fötterna på jorden !
2009-06-23
Ett av dom bättre ställena jag har varit på, har testat flera men tycker Diva funkar bra.
2009-02-20
Elisa
otroligt dåligt. Klippte av nästan allt mitt hår, och tunnade ut det nåt så extremt och lämmnade ena sidan med några få tasar hängades. Bad om att klippa topparna och lite uppklippt, såg hemskt ut. Tur som är gick jag till min andra frisör som fixade till allting och även hon frågade om jag hade klippt i det själv! Suck, aldrig mer dit
2008-12-25
missnöjd
går inte tillbaka till diva och klipper mig, snorkig personal och dyrt.
2008-12-03
Nöjd
+ När du kommer in på Diva är det alltid en mysig känsla. Kaffet är mycket gott och de har stort urval av olika bakverk. De har laktosfri mjölk.
- Dem har ingen mjölk för folk som är mjölkallergiker.
(Skrivet 3 dec 2008)
Proffsiga stylister, god stämning och värt var enda krona! Visst lite dyrare ställe men det är oxå ett ställe för dom som vill känna sig lite mer inne och eller vill bli extra bra omhändertagna, utan stress. Man kan slappna av och få en fin och trevlig stund i vardagen och bara unna sig lyx! Testa, ni kommer inte bli besvikna!