Omdömen om Medistore AB
2011-07-11
Äckligt
Beställde en Angelsound ultraljudsdoppler men fick hem en kopia som dessutom var begagnad. Den var kladdig, gel och batteri saknades i lådan som var trasig och full med mögelfläckar. Företaget ger mig inte pengarna tillbaka trots detta utan vill skicka en ny. Känner inget förtroende för företaget och den okända Angelsound-kopian så jag tänker bråka vidare med hjälp av KO.
Hej!
Transportskador ska anmälas direkt till MediStore så kontaktar vi fraktbolaget och skickar en ny produkt till kunden allternativt betalar tillbaka pengarna.
Vi skickar aldrig begagnade produkter till kunder av hygieniska skäl och kvalitetsbestämmelser.
Denna produkt höll inte våra kvalitetskrav och vi tog därför bort produkten från vårt sortiment direkt efter att vi hade fått in ett par reklamationer.
Alla dessa kunder har fått tillbaka sina pengar inom 30 dagar enligt konsumentköpslagen.
Alla produkter som vi säljer genomgår kvalitetsprov och vi godtar inte att produkter har högre reklamationsnivå än 0,1%.
2011-01-27
snart sjuksyrra
Pluggar sista året till sjuksyrra och ville köpa mig ett eget stetoskop. På MediStores hemsida kunde jag enkelt se vilket stetoskop som passade mig bäst. Bra priser och snabb leverans av kvalitetsprodukt. Lätt sida att hitta på och enkelt att beställa
Tyckte först att jag fick vänta länge på leveransen och kontaktade därför företaget. Det visade sig att jag hade skrivit fel i kontaktuppgifterna så leveransen gick i retur. Medistore ordnade snabbt med ny leverans utan att jag behövde betala för mitt misstag.