Omdömen om Hurva Gästgivaregård
2011-06-27
NA
Mycket god mat. Lunch serveras långt in på eftermiddagen också. Ett trevligt ställe att stanna vid när man har vägarna förbi.
2011-06-19
Jojje
En gästis som man verkligen vill komma tillbaka till om och om igen, vilket jag gjort i många år.
Medelstora som små sällskap spelar ingen roll. Personalen hanterar det lika bra för det om man bokar i förväg.
Långväga gäster som man tar hit blir väldigt imponerande och var får man en Hackebiff i denna magnituden annars?
Topklass helt enkelt!
2011-06-03
Lina
Fantastisk personal, underbar mat, generöst till lågt pris i riktig gästismiljö. Allt finns för barnen- lekrum, blöjor om man glömt. Trädgård att springa i. Vi kommer igen, Hurva gästis ska få bli en tradition att åka till.
2011-03-27
Bengt-Arne Persson
God och rikligt tilltagen mat med trevlig personal.
Lekrum för barnen vilket gjorde att alla i familjen trivdes.
Kommer att varmt rekommendera Hurva Gästgivaregård för alla bekanta.
2009-09-16
Matälskare
Ett unikt ställe vad gäller mycket god mat till låga priser och en fantastisk service. Rekommenderas varmt för barnfamiljer.
2009-09-13
Håkan
genuint trevligt god mat omtanke om både barn & vuxna, helt enkelt ett måste varje gång man har vägarna förbi, man blir mätt glad och på ett strålande humör.
2009-08-14
Daniel
ni kan inte varit på hurva gästis jag har aldrig hört någon ge så dåligt betyg
2009-08-14
Lauritsen
hit brukar vi gå när vi är sugna på något gott, vi tittar aldrig på menyn utan låter köket bestämma vår mat och det blir alltid över förväntan.
2009-07-02
J
Gemytlig stämmning och rejäla portioner.
Man får backning om man orkar.
Ingen meny men en gedigen genomgång av maten fås. Extra plus för självserveringen av gele och sylt. Kaffe med kaka efter maten ingår.
2008-03-21
JTH
Tyvärr....vi hade hoppats på mer.
Mindre bra var planeringen på hur man kom åt att ta varmrätterna, köttbullar mm. Kön till den övriga maten gick framför så det var svårt att komma till. Risgrynsgröten smakade absolut ingenting... : (