Omdömen om Träkvista Grill & Pizzeria
2011-12-06
Kjelle
Exceptionellt trevlig ägare och personal. Alltid välstädat och fräscha ingredienser. Helt utan konkurrens, om ni frågar mig
2011-04-19
Underbar go´pizza, kebab. Mycket trevliga personal, alltod glada och vänliga!
2010-10-23
johan persson
underbar service underbara personal
god mat hellt utmärkt
2010-09-19
Ekerös bästa Pizzeria. Har i många år erhållit den titeln och är nu sedan en tid tillbaka nyrenoverad vilket lyft den ytterliggare. Lenas special är magisk!
2010-02-10
anna
Beställde just en rätt som inte fanns på menyn, en kebab med kycklingfilé. Supergod, fräsch och mättande. Den kommer jag beställa igen! Det är kul när en restaurang inte ser en specialbeställning som ett problem, utan tvärtom som en möjlighet att få imponera. Högsta betyg!
2010-02-06
*Hemlig*
Detta är sannolikt Stockholms absolut bästa pizzeria/gatukök/grill både vad det gäller smak och service!!!
Ni som inte provat deras Spaghetti Madame Claude har missat en FANTASTISK rätt!
//*Hemlig*
2009-09-25
KUNGEN
Alltid lika bra efter alla dessa år ni har haft den!!!
Testa.... Det är värt de!
2009-09-23
Peter Falk
Det var en trevlig upplevelse som jag varmt kan rekommendera. Maten var utmärkt och pizza-salladen var väl avvägd i både syra och sälta. En touche av vitlök gjorde att denna spänstiga sallad blev bäst. Pizzan är inte bara snygg och väldoftande, den är absolut den godaste jag ätit.
2009-08-14
ChristianK
Vi blev rekomenderade av Anders P att de hade god mat och trevlig personal. Allting var perfekt ink personal och service men en sak som inte stämde var att förståndaren eller kallas för memot som hade så dåligt humör hotade gubben med pekfingret det var inte trevligt att se.
2009-08-11
Tom
Ekerös bästa pizzeria! Ingen tvekan om saken!
Lokalen och grabbarna är också i toppklass!
2009-05-21
Citrifolia
Restaurangen har genomgått en total "make-over", från håla i väggen till en riktigt "classy" restaurang med många sittplatser och snygg, modern inredning. Det skadar inte heller att maten håller KANONHÖG nivå. Salladerna är superfina, och deras hemgjorda dressingar är " to die for". Särskilt vitlöksdressingen!Pizzorna är Ekerös BÄSTA och den vänliga personalen likaså! Här trivs man verkligen!
2009-03-27
Pär
En av dem trevligaste ställena i stockholm!!, mycket god mat!! kebab rullen som jag tog idag, mycket god!! färskt bröd med mycket kött o sallad i !!!!!
2009-03-27
Kalle.E
Tycker att ni har dem bästa pizzorna ute på ekerö, riktigt fin miljö man sitter och äter i.!!
Erik
Godaste salladerna jag har ätit. Jag rekomenderar denna pizzeria
Fabian
Bästa tumbrödsrullen i stan och kebabrullen jag någonsin ätit i hela mitt liv
Niklas
Godaste hamburgaren och kebaben i hela Sverige. Åkt dit och prova !!!!
2009-02-10
Nisse Hult
Kanon bra mat bra utbud, jätte bra personal..
2008-10-24
kimmen
bästa kebaben i stan, färskt saftigt bröd med generös fyllning (röd och vit sås) med god sallad
2008-05-31
hasse
godaste kebabrullen jag har ätit!!!!
2007-02-11
av mnm
Helt underbart trevlig personal och fräscha pizzor till bra priser!
2006-10-13
mc
Har ni provat en daniels??
Håller Gondolen klass!
Allltid fräsh och bra tilllagad mat med fina råvaror! Jätte trevlig personal! Ekerös bästa pizzeria!