Omdömen om Loopia AB
Micke
Trist med ofta strulande mailservrar. Har idag missat fyra ordrar samt två korrektur som blev felaktiga då jag inte kudne få mina mail. Fakturerad för annonserna blir jag ändå, och så även från Loopia
Caroline
Loopia är enbart skräp numer. Min e-post krånglar ofta och det kan gå dagar utan att jag kommer åt min e-post. Under långa perioder har e-posten kommit stötvis någon gång per dygn. De har också "slarvat bort" all min tidigare post, jag har inte fått tillbaka någon historik trots att de lovade detta inledningsvis. De bemödade sig inte heller att upplysa mig om förändrade villkor utan det var först när jag själv kontaktade dem som de meddelade att e-posten som jag väntat månader på inte kommer att komma. Loopia är inget jag kan rekommendera.
Carl
Loopia är totalt opålitliga och deras driftsäkerhet finns inte! En stjärna är för mycket. Misstänker att de positiva alka omdömen är skrivna av Loopias personal Undvik denna leverantör till VARJE pris.
Marie
Epostproblem regelbundet och som andra nämnt så har problemen eskalerat de senaste halvåret. Långa laddningstider. Undvik denna leverantör.
Victor
Absolut ingen pålitlighet! E-posten är nere minst ett dygn per månad! Undvik!!!!!
P-a
Problem med mejl -igen.
Ännu en hel arbetsdag utan mejlfunktion.
Detta är helt sanslöst, som företagare är jag beroende av en fungerande mejl, jag har tappat räkningen på alla ggr det legat nere (50 ggr minst de senaste 24 månaderna)
Vi tappar pengar på detta, men Loopia vill ha sina slantar ändå.
Bedrövligt...
Det är mycket jobb att flytta allt ifrån Loopia, därför är vi fortfarande kvar i träsket.
Bo E.
Vid upprepade tillfällen har e-postsystemet legat nere under flera timmar. I höstas havererade hela systemet och all lagrad e-post försvann. Detta ligger mycket långt ifrån vad Loopia utlovar. Problemen har ökat under det sista halvåret. Om ingen radikal förbättring sker kan Loopia inte rekommenderas.
Anders.W
Ren skit, som egen företagare är det viktigt allt fungerar, det gör det absolut inte hos Loopia! Loopias e-post åker upp och ner och det orsakar förseningar för MINA kunder vilket resulterar besvikna kunder som man får dåliga omdömen av p.g.a ett skit företag som Loopia. Loopia bör inte få vara på marknaden säger jag bara!!!!
2012-04-20
Tove
Loopia var en gång i tiden bra, jag har varit kund hos loopia i snart 7 år. Servarna är dåliga, dom snackar om att dom är uppe till 99.9% vilket jag knappast tror. Är det inte att hemsidan är nere eller går segt då är det deras epost som krånglar och detta händer OFTA! Vårt företag annonserar och gör väldigt mycket marknadsföring och våra kunder har flera gånger klagat på att dom ej kommer in på vår hemsida och detta är bara dom som orkat klaga.
Man får knappast någon kompensation av loopia för dom bryr sig knappast. Dom säger bara att dom arbetar på problemet. Det ända jag kan säga med loopia är att kundservicen ibland gör ett bra arbete och är väldigt flexibla och dom har ett användarvänligt admin system det är också orsaken till att jag stannat men nu kommer mina företags kollegor byta från loopia vilket även jag också överväger då detta inte fungerar alls!!! Har man inga krav på att mailen eller hemsidan ska vara uppe så passar säkert loopia men för företag eller den som vill vara säker att allt fungerar rekommenderar jag INTE loopia.
Riktigt besviken och missnöjd.
/ Tove
2012-04-17
Issan
Mycket sega servrar. En märkbar skillnad i laddningstid på siten jämfört med annat webbhotell vi skaffat istället. Och det är med Loopias cache aktiverad. Utan det är det extremt långsamt. Funkar kanske för privatpersoner men absolut inte för företag.
Supporten har varit ok.
2012-03-26
Bosse Lindholm
Loopia-Företaget som gav Snigelpost ett ansikte! Kan någon på fullaste allvar tycka att Loopia är bra? Det är nog tyvärr så att supporten ägnar sig åt att skriva positiva omdömen om sitt företag! Har nu bytt till Crystone och plötsligt har företagandet blivit betydligt lättare! E-posten kommer fram och det tar inte timmar att få tillgång till webmailen.
2012-03-26
VD
Det här webbhotellet är det sämsta du kan få på marknaden. När supporten äntligen svarar så kan dom bara säga teknikerna jobbar på problemet, hur kan det komma sig när man ringer varje dag vecka efter vecka!!! Jo jag har kommit på vad dom sysslar med inte är det fixa nån server eller installera flera servrar som dom skulle behöva, utan dom sitter här på reijta och skriver om hur duktiga dom i själva verket är. Jag säger bara en sak om dom PATETISKT av er på LOOPIA!!!!
2012-03-24
Lars Gustavsson
Loopia har ju sveriges trevligaste support. Du måste ju ha ringt fel nummer. Utöver det så har de väldigt bra tjänster anpassade för en nybörjare som jag.
2012-03-20
Tom
Vad ni än gör välj inte loopia ! Otrevlig support om man nu kan kalla det för det. Mail som inte funkar.Server som åker upp o ner oftare en solen.
Skit rent ut sagt. Och alla positiva bedömanden måste vara falska. Ni har iallafall lyckats med en sak loopia o det är att aldrig mer få mig som kund.
2012-03-15
CV
Nu förstår jag varför Loopia inte åtgärdar alla problem med mailen och tar uppemot 1 timme att svara på supporten - dom har fullt upp med att skriva positiva omdömen om sig själva här på Rejta!
Skämt åsido, ett bedrövligt webhotell som inte kan rekommenderas för någon förutom sina konkurenter!
2012-03-15
manicmonday
Har använt Loopia under många, många år, och påminns varje gång jag är i kontakt med deras support om varför jag valt dem. Så proffsigt och snabbt. Har testat andra leverantörer, men aldrig någon med så bra support som Loopias.
Support är superviktigt för mig, och en av de grejer som avgör när jag väljer webbhotell för mina kunder.
2012-03-14
Lukas Olsson
Det här var ett skräpbolag i dubbel bemärkelse.
Försvunnen e-post sedn månader tillbaka.
Totalt ansvarslösa.
Avråder bestämt från engagemang hos Loopia.
2012-03-14
Ida Nättorp
Stort tack till loopia som hjälpte mig få ordning på min hemsida, www.mamida.se
Kan rekommendera dem varmt!
2012-03-13
Kontoret
Bedrövlig service och support. Eposten fungerar inte alls men dom jobbar på problemet och har så gjort i över en vecka. Stor varningsflagg för oseröst bolag.
2012-03-05
Börje Sjödin
Före jul försvann företagets e-post.Har förorsakat företaget förluster.
Är det någon fler som drabbats av samma öde?
Skall vi i en gemansam stämningsansökan få upp-
rättelse och ersättning?
2012-02-27
p-a Lindqvist
Vi har Loopia sedan ett antal år, och det har ALDRIG varit riktigt bra. Och strulet/driftstörningarna verkar bara fortsätta.
Både mejlhantering samt hemsidedriften har strulat hela tiden opch tyvärr har det kostat oss pengar i form av tappade affärer.
Undvik Loopia.
2012-02-18
Tom
Ens sida Crashar nästan dagligen , o förklaring kan dom inte ens ge . Mailen går långsammare än en trött åsna på väg uppför mount everest. Kund service =0
2012-02-13
Jan Vrbec
Alla gånger (om dom har varit få) när jag har behövt haft hjälp så har Loopia varit där! Vilka andra företag svarar på mail efter kl 21? Inga vad jag vet! Bara topp betyg från mig!
2012-01-16
Ulf Eriksson
Fick bra vägledning av supporten.
Resonabla priser och de tjänster jag behöver.
2012-01-10
Viktoria
Loopia har jag av ren slöhet varit kund hos i 5 år. Men har även prövat 2 andra webbhotell varav Loopia är i särklass det sämsta.
Jag avråder bestämt från detta val. Deras webbmail ligger titt som tätt nere, och även ens egen hemsida kan gå ner av och till. Supporten kan vara svår att nå alt okunnig. När jag missade att betala min faktura senast blev jag utkvitterad som kund och fick mitt konto avstängt. När jag sedan betalade in noterade Loopia det inte och återställde aldrig kontot. Jag tog då till sist tag i saken och bytte webbhotell för att äntligen slippa Loopia. Men pengarna för 2012 fick jag aldrig tillbaks av Loopia. De vägrade. Det finns mycket bättre mer tillförlitliga webbhotell som månar om kunderna!
2012-01-04
Wilmer
Bästa webb hotellet, trevliga killar i supporten som alltid svarar snabbt.
2011-12-26
Urban Karlsson
Råkade pilla lite för mycket med mina inställningar men döm av min förvåning när man kunde nå dem via telefon på julafton och få hjälp direkt. Underbart.
Bästa webbhotell jag har haft göra med av ett urval av fem testade som jag antar jag inte för nämna. Loopia har bra support och en MYCKET bra kontrollpanel. Priserna är inte det lägsta, men all den tid man sparar med deras servicenivå ersätter dessa kronor snabbt.
2011-12-21
Alizade
Jätte missnöjd med Loopia.Väldigt trögt att komma in på webbmail server och nu till slut ficj vi en schysst julklapp i form av rensning av alla VIKTIGA mejl man hade
Skit lågt!!!
2011-12-19
Birgitta
Tack alla ni på supporten som stått ut med mig under den senaste veckan. Nu fungerar allt som det ska och jag är kanonnöjd med er.
2011-12-14
Visse
Suverän kundtjänst, alltid lika trevliga och hjälpsamma.
2011-12-14
Karl
Tror inte att de är bra för att de är stora. Återkommande driftproblem då mejlen kan ligga nere i dagar. Som om det inte vore nog så ljuger det.
2011-12-11
Peter
Mardröm att ha sim mail hos dem. Riktigt usla på information när det väl händer något.
2011-12-08
Gustaf
Har alltid varit lite svajigt men nu inser jag att det kan lätt bli katastrof!
Loopia verkar ha noll koll! Välj något annat!
Daniel
Känner mig så himla lurad. Blivit lovad ett bra webbhotell tillsammans med e-post som alltid ska vara tillgänglig. Idag var det tre dagar sedan min e-post slutade fungera och ännu har inget gjorts. De har tydligen ett datorhaveri.
Misstag med tekniska problem kan man förlåta, men deras otroligt dåliga kommunikation med deras kunder är rent ut sagt ett patetiskt skämt. Sen att det ska ta minst tre dagar att få saker och ting på banan igen är absurt.
Har inväntat svar på lägenhetserbjudanden och fakturor som skulle betalats i måndags. Tydligen har även inte mina mail om sjukfrånvaro i skolan heller levererats, vilket har ställt till det för mig. Är så förbannad!
Tack för det, loopia. Så fort e-posten fungerar igen kommer jag byta till något annat. Skäms. Det är nu som ni andra webbhotell bör ställa upp med härliga erbjudanden för nya kunder.
Tahvo Jauhojärvi
Hur svårt ska det vara att fixa E-posten. Det här är ju inte första gången som Loopia inte kan leverera.
Jag har varit kund i många år, men bägaren har runnit över nu.
2011-12-07
Men det går bara utför och utför enda positiva är väl supporten men idag när mailen varit nere i 3(!) dagar är inte ens den värd en etta.
Johan
E-posten har i skrivande stund legat helt nere i tre dagar och den enda informationen de lämnar ut någon gång per dygn är att det ligger nere och att de arbetar på att få upp den igen.
howie
Mejl har alltid varit problematiskt. Störning då och då på webben med. Nu har det gått 3 dygn utan mejl och förklaring till haveriet. Supporten är bra (därför 1 stjärna inte 0).
fredrik
usel sevice mail som ligger nere i flera dagar utan information.. knappt så att mailen funkar annars.. katastrof
Jonas B.
Jag har varit kund i ca en månad. Det räckte för mig. Nu har jag bytt. Mycket otekniska och oseriösa. VARNING!
Frick
Dom struntar fullständigt i att deras haveri drabbar tusentals småföretagare så här dagarna innan jul.
STOR VARNING!!!!
Ralf
Supporten är dålig och om du har turen att någon svarar så är svaret värdelöst. Nertiden på loopias servrar är större en vad man någonsin kan förvänta sig.
Ola Andersson
Företagsmailen nere i tre dagar, ingen information från Loopia om och när den kommer upp igen. Förödande för ett litet företag att sitta fast med ett sådant skojarföretag.
Fredrik
Har varit kund hos Loopia i drygt 5 år. Fram till 2011 (dvs till och med 2010) hade jag inga synpunkter och var en nöjd kund MEN bara i år har mailen haft så många längre och omfattande driftstopp att det gett oss missnöjda/arga kunder för att vi inte kan svara och/eller ta emot deras mail. Utöver detta har vi haft omfattande spam-problem trots att alla hänglsen och livremmar varit aktiverade. Jag vill med detta rikta skarp kritik till Loopia, ni har förlorat mitt förtroende och framförallt har ni varit oerhört tafatta vad det gäller att kommunicera med era kunder - men det kanske är svårt när mailen inte funkar...
2011-12-07
Kommer att byta från Loopia eftersom det inte går att få access till mina mail och detta är ungefär 14 gången som detta inträffar. Har tröööötttnattt!
2011-12-06
knasen
Har varit utan mail i 2 dagar. Har du råd med det som egen företagare och sen inte få någon som helst kompensation och inte något löfte om när du skall komma åt dina mail igen - då rekommenderar jag Loopia. Annars så välj något annat!! Det hade jag gjort om jag inte suttit fast i ett pissigt avtal :-( Varning för detta företag! Vem de har mutat för att få så höga betyg kan jag bara spekulera i. Läs på deras driftsblogg och på facebook så ser ni hur ofta det krånglar.
2011-12-01
Stefan Gudmunds
Deras supportrabbar/tjejer måste sitta på telefonen och sin mail, blixtsnabba svar med perfekt innehåll. kan inte annat än rekommendera.
www.drakar.se
2011-11-30
Ashkan
Jag har kört privata och kommersiella hemsidor i 10 år nu. Testat med alla möjliga, billiga som dyra. Alltid har jag blivit sur över små och stora saker. Tills jag för ett år sedan snubblade över Loopia via Eniro.se, testade dem och har idag 13 domäner hos dem. Det enda jag är lite missnöjd med är mailen som ibland krånglar, men dem är klart värda 5 stjärnor alla dagar i veckan
2011-11-29
Mikael Bengtson
Jag vill bara ge alla på Loopia en eloge för att ni har en sådan suverän support! Jag har under den senaste tiden haft anledning att ringa er flera gånger och senast idag.
Jag är imponerad över den snabbhet och exakthet i de svar jag får! Det känns bra att vara kund hos er!
Keep up the good work!
2011-11-19
Frank Norrman
Lät mig luras att testa ett mycket fördelaktig erbjudande. DET var det dyraste och dårligaste jag fått.
Fungerar mycket illa, och absurda uppsägningsrutiner, och som en följd av detta 1700 kr för inget.
Tack för ärbjudandet!
Ps. Gillar kommentaren om ett missförstånd. DET tror jag det blev just när det kom hit.
Hej Frank
Vi som enda företag i branschen skriver ut på våra fakturor hur man säger upp sitt abonnemang. Vi har även ett av de enklaste uppsägningssätten på vår hemsida just för att förenkla för kunder som ej längre vill ha sin hemsida hos oss. Att du som kund väljer att ej ta till dig den information du får av oss via epost/telefon är olyckligt i det här fallet.
2011-11-17
Fredrik J
Har använt Loopia i flera år både för egen del (företag och privat) och för kunders räkning, och aldrig blivit besviken - tvärtom! Bra priser, bra tjänster, snabb och kompetent support. Rekommenderas starkt!
2011-11-01
Mona Ohlin
Blev positivt överraskad då jag skickade en fråga via hemsidan och fick personligt svar inom 30 minuter. Fortsatte med följdfrågor som besvarades på ett tydligt sätt även denna gången inom 30 minuter.
2011-10-28
Anders
Riktar felaktiga krav efter uppsägning! Vägrar säga upp tjäsnter utan hittar på olika felaktigheter viod uppsägning. Akta Er för detta bolag!!! DEt finns många ärliga och bra konkurrenter att välja emellan!!!
Hej Anders
Du får gärna kontakta oss gällande detta. Vi försöker att ha så tydliga avtal och enkla uppsägningsförfaranden som möjligt. Det hela låter som ett missförstånd.
2011-10-17
Henrik
Supernöjd med Loopia. Enkelt att administrera och installera olika tjänster. Verkligen hjälpsam kundservice när de väl behövs!
2011-10-06
Victoria Lilja
Snabba svar vid frågor. Ompekning som normalt skulle ta 24-48 timmar tog ca 5 min.
2011-10-06
Rickard
Supporten är suverän. De gånger jag har haft problem och vänt mig till supporten har jag nog aldrig fått vänta mer än 20 min på svar. Bra och tydliga svar dessutom.
2011-08-22
Tony Axelsson
Snabbt och bra bemötande. Mina problem åtgärdades omgående.
2011-08-17
Christina Sandström
Mitt företag har varit kund hos Loopia AB sedan ca ett halvår. Som inloggad kund är det superlätt att hitta på deras hemsida, och lika lätt att administrera sin webbplats.
Den 16 augusti blev det något fel, så ingen av mina domäner fungerade. Eftersom jag just satt och jobbade med ett inlägg på halsofokus.com, blev jag helt uppställd. Jag ringde supporten och max 5 minuter efter avslutat samtal, var felet fixat. Jag blev glad och skickade en positiv feedback till Loopia :-)
Christina Sandström
www.akirum.com
2011-08-08
Erik
Loopia är proffsiga att ha med att göra.
Supporten svarar ofta väldigt fort på epost/tele och man får snabbt ett bra förtroende för dem.
2011-07-12
.."fungerar" riktigt riktigt riktigt katastrofalt dåligt... slutar att fungera helt och hållet.. 2-3 ggr/vecka.. ungefär 30-1h åt gången..
2011-06-08
Annika
Loopia har en snabb support och dessutom är alla väldigt hjälpsamma och trevliga. Mycket användarvänligt och lätt att hitta rätt i kontrollpanelen som också ha bra funktioner. Är också mycket driftsäkert.
2011-05-27
Thomas
Grym kundservice/support mitt i natten! Aldrig haft några problem med något annat hos Loopia heller. Kan bara bli fem stjärnor!
2011-05-20
Klasse
Fick svar 3 ggr inom loppet av 10 min idag. Tack för hjälpen. Det behövs ingen chatsupport när man får svar sådär fort.
2011-05-18
nick
Snabbt och mkt trevliga, fixar alltid om man har problem//tack
2011-05-13
Johnny Jensen
Av både domäner och webhotell, och kommer inte att byta leverantör. Anledningen stavas FÖRSTKLASSIG kundsupport när jag behöver den. Riktigt tryggt och bra. Vet inte om supporten har öppet 24/7 längre? Oftast sitter jag (och säkert andra också) på webben när företagsvardagens andra sysslor är gjorda, och då är 24/7 service extremt värdefullt.
2011-04-30
Katarina
Jag har varit kund hos Loopia under några år nu och jag trivs verkligen bra hos Loopia. Kundzonen där man kan sköta om sitt konto är enkel att komma in i, supporten snabb och hjälpsam. Hemsidor ligger alltid uppe, e-posten krånglar knappt. Det bara funkar helt enkelt! Sen har de roliga aktiviteter då och då. Nyhetsbreven är skojiga att läsa igenom och nyhetsbrev brukar jag oftast harva igenom snabbt men Loopias sitter jag och läser. Fem solar från mig. =)
2011-04-26
ÅL
Loopia funkar toppen även för en ovan användare och har snabb och vänlig support som hjälper till
2011-04-21
sajts.se
Jag använder i vanliga fall ett annat webbhotell men har jobbat med Loopia pga att en kund redan hade Loopia som leverantör. Totalupplevelsen är helt igenom positiv. Gränssnitt och funktioner i kontrollpanelen får fem tassar av fem möjliga. Supporten har just nu mycket att göra när man ringer dem varför jag istället sände ett mail med min förfrågan. Inom mindre än fem minuter fick jag ett vänligt, informativt och kompetent svar, som hjälpte mig att lösa problemet som jag brottats med en tid utan att be om hjälp från Loopia. Loopia får lätt fem färgglada Reco-tårtor i betyg. Eller som en annan Reco-användare sa' - Loopia har/får svart bälte i kundsupport ;)
2011-04-18
Wille
Look no further Ladies and Gentlemen, Loopia är Sveriges bästa webbhotell i alla kategorier. Supporten är så snabb och trevlig att man skulle vilja skicka hela ComHems personalstyrka på studiebesök till Loopia i Västerås.
2011-04-18
Jonas
Jag har varit i kontakt med Loopias kundservice ett par gånger och inte mindre än varje gång har de svarat efter endast ett par minuter.
Svaren är alltid tillräckligt utförliga men ändå enkla att förstå. Jag är helnöjd!
2011-04-16
Katarina
Imponerande snabb och kunnig support.
2011-04-08
Anders
Använd inte Loopia om du vill driva business eller göra något mer avancerat.
Ex: De verkade inte veta vad är vhost är när jag frågade dem nyss!
Hej Anders, nog vet vi vad VHosts är. Du är välkommen att kontakta oss på support@loopia.se med din fråga så ska vi nog kunna hjälpa dig med dina frågor. Det hela låter som något har missuppfattats på vägen.
2011-03-21
Trött och besviken
Alltför ofta ligger Loopias mailservrar nere, särskilt på måndag mornar (när större delen av Sverige är speciellt angelägna om att kolla sina mail).
Har varit trogen kund i många år men börjar nu allvarligt att se mig om efter en mer pålitlig leverantör - vilket Loopia var förr innan de växte sig så här stora och tappade kvalitén.
2010-12-13
Loopia har varit mycket bra men nu börjar det bli för dåligt. Alla sidor med databas kopplingar tar väldigt lång tid att komma upp om alls. Det är makalöst irriterande när man sitter och jobbar direkt mot servrarna. Jag har haft Loopia länge men nu skall vi pröva andra altrnativ.
2010-11-16
Irriterad_kund
Efter många trogna år som Loopia-kund blev det till sist dags att inse att Loopia aldrig har varit värda pengarna. I dagarna kommer vi att påbörja flytten av den sista sidan som ligger kvar på Loopias servrar. Ett tips till er på Loopia, tänk om och gör rätt! Ta hand om era gamla kunder och fixa alla problem med er servermiljö istället för att jaga nya kunder hela tiden...
2010-11-06
Nenne
Fick precis hjälp av deras support här på lördagseftermiddagen och killen i luren löste mina problem som jag trodde var olösbara. Nu fungerar min wordpress-blogg som den ska igen. TACK LOOPIA
2010-09-08
JK
Vi driver ert företag och har använt oss av Loopia sedan Januari 2010. Under den tiden har vi har mycket problem med Loopia där deras servrar ofta ligger nere, det gör att vi inte kan använda oss av bl.a E-posten. Detta är för många företag idag livsavgörande för att företag ska fungera, själva tappar vi pengar varje dag det inte fungerar. Loopia själva har inget svar på problemen utan säger hela tiden att de jobbar på problemet, det kan ta 1 timme eller 2 dagar, ingen vet... Därför varnar jag starkt för att använda sig av Loopia, det finns många andra där ute och vi håller själva på och tar in offerter på andra leverantörer.
2010-07-09
Johan
Har ett par olika sajter hos Loopia. Upplever kopplingen mot databasen som otroligt seg. Det tar 7-8 sekunder från det att man skrivit in adressen till att sidan över huvud taget börjar ladda.
Loopia menar att det är min uppkoppling det är fel på. Det köper jag inte eftersom jag provat på flera olika uppkopplingar.
Kommer i framtiden välja något dyrare space2u i stället. Värt en tjuga extra i månaden för snabbare grejer.
2010-06-11
Nils
Har ej haft de problem ni beskriver. Är ni säkra på att det inte är era sidor det är fel på? Har haft Loopia i två år nu och har ännu ej haft några större problem.
2010-06-08
Kropp
Har haft problem i några månader. De fixade till med byte av servrar men nu är det likadant igen. Kan inte uppdatera min site som sig bör, utan att behöva logga om flera ggr. Surt!
2010-05-12
Trött
Nu ligger dem nere igen, ojojoj. Dags att sticka!
2010-03-17
Lojal kund (än så länge)
Börjar bli riktigt less på Loopia - senaste halvåret har det som sagt varit snarare en regel än ett undantag att stora delar av arbetsdagen går åt till att vääääänta på Loopias servrar.
Skärpning tack.
2010-03-11
Erik
Jag kan bara bekräfta, det är sirap i deras nät. Det känns slött och gammalt bara. Jag rekommenderar en flytt så länge man når dem...
2009-09-24
Möller
Mailat flera gånger nu och fått svar inom fem minuter varje gång. Tackar!
2009-05-25
Jocke
Jag har legat i webbranchen i 4 år nu och har haft med de flesta större webbhotellen att göra. Loopia är helt klart mina favoriter. Bra service, Bra system, Mycket få eller inga problem. Bytte från värdelösa crystone till dessa i fjol och jag byter aldrig tillbaks. Tack för mig!
2009-04-11
Kenneth
Snabb och kunnig support. Har haft driftstörningar på min sida nångång men det bör man nog räkna med om man kör på en delad server.
2009-03-27
Misnöjd
Allt havererar hela tiden pga överbelastade server på Loopia.
2009-03-12
Johan
Som nybörjare på nätet så har Loopias kundtjänst varit suveräna på att hjälpa mig i både telefon och via epost. Kan varmt rekommendera Loopia till andra
2008-11-23
Christer
Nu har jag en egen hemsida, Tack vare Loopia AB. Allt fungerar och jag är välldigt nöjd med det. Välj att gå med du också, så kan du bli lika nöjd som jag blev! de har också bra support om hur man startar upp, det blir ett plus i kanten.
2008-11-05
Ingo
En brist på service har funnits under längre tid hos företaget. Det ska inte ta över 45 minuter att komma fram på telefon.
2008-11-02
Badabing
Jag har haft loopia i många år och valde dem för att de hade gott rykte. Tyvärr måste säga att det gått ordetligt utför i kvaliteten de senaste åren. Nu sist hade de STORA störningar i över en månad. Det gick inte att använda webmail och webbsidor krånglade. Kundtjänsten eller ledningen klarade inte av att hantera situationen. Man fick idel tomma löften, otrevligheter och icke information. Nu månader sedan har vi som kunder ännu inte fått ursäkten eller skälig ersättning för det inträffade. Kortfattat: Jag kan INTE rekommendera loopia längre. Se er om efter annan leverantör - som bryr sig om sina kunder.
2008-06-24
Johan
Totalt hopplöst att komma fram i deras skämt till växel. Har säkert suttit i telefonkö i 2 timmar och det är mycket tveksam kundservice. Mitt råd är att undvika deras tjänster.
2008-06-21
Tomas
Det som är bra med Loopia är kontrollpanelen där man kan göra en stor del av inställningarna för abonnemanget själv utan att behöva blanda in den bristfälliga supporten. Jag vill inte säga att de är otrevliga, eller att de alltid tar lång tid på sig att svara, men ofta får man totalt meningslösa svar som inte hjälper i något hänseende. Ett exempel ur mängden: En av mina kunder (jag är webbutvecklare) har sin webbplats hos Loopia och har råkat hamna på en dålig server som kraschar 20-30 gånger per dag (jag har loggat alla krascher). Under två månaders tid har jag brevväxlat med supporten angående detta och det tog flera meningslösa svar från dem innan de äntligen bestämde sig för att "meddela sina drifttekniker". Flera veckor har gått och någon drifttekniker har ännu inte hört av sig och ingen förbättring har skett. Jag undrar om det ens finns några drifttekniker på Loopia. De har nog mest säljare, marknadsförare och outbildad omotiverad supportpersonal. Tråkigt!
2008-02-26
Besviken
Håller med om att det är omöjligt att säga upp abonnemang, har försökt kontakta dem under flera månader medan fakturorna trillat in. Var tvungen att skicka in ytterligare en uppsägning, då de hävdar att de inte fick den första! Väldigt nonchalanta vid kontakt (efter ca 6 mån). Jag rekomendrerar alla att tänka efter innan ni anlitar dem!
2007-09-14
Gunnar
Jag har LoopiaDNS så jag har inte deras webb hotel, men kan hålla med om att dom är lite dyra. Annars är jag mycket nölj med deras support, alltid svar och det går fort, det uppskattar jag.
2007-06-18
Helena
Jag har använt Loopia som mitt webbhotell i snart 3 år, och jag är fullkomligt nöjd. Det som framförallt gör mig nöjd är nyckelordet "omedelbar". När jag köpte fler domännamn och sådant så gjorde jag det direkt via deras kundzon och registreringen skedde omedelbart, jag kunde börja ladda upp min nya hemsida inom minuter. När jag har haft frågor och mejlat deras support så har jag fått proffsiga och hjälpsamma svar, och svaret har kommit inom några minuter. Under de här åren har jag mejlat och frågat om olika saker flera gånger (om allmänna saker så att säga, inte om problem - för det har där aldrig varit några) och varje gång har de svarat direkt - helt fantastiskt.
2007-05-14
Lars
Det funkar OK, dock inte helt nöjd med vad som ingår i priset. Finns både bättre och billigare hotell
2007-04-20
Förbannad
Passa er för att tacka ja till abonnemang! Det är väldigt svårt att komma ifrån det. Vi har försökt säga upp det via mail, tel och Websida. De vägrar acceptera våra uppsägningar. Har 90 dagars uppsägn.tid och påstår att vårt mail drygt 90 dagar före periodbrytning inte godtas som uppsägning.
2007-03-20
Missnöjd
De var bra så länge det inte krånglade. När vi behövde återställa kontot från backup vägrade de ge besked hur lång tid det skulle ta och fem (5!) dagar efter första begäran har de fortfarande inte gjort det, och hela sajten är nere. Oacceptabelt.

Jag har ej haft några större bekymmer de tre år jag varit kund. Vettiga priser och bra tjänster. Ger alltid ett seriöst intryck när man kontaktar dem.