Omdömen om Kungliga hundar
2011-11-30
Berglunds
Supertrevliga instruktörer. Bra inomhuslokal. Jag gillar också att man kan komma dit som fotfolk utan hund och på så vis lära sig massor INNAN man skaffar hund.
2011-07-21
Familjen Jansson
Vår lilla valp och jag har gått kurs här och haft toppen kul. Stort plus att hela familjen är välkommen på deras kurser. Vi kommer att fortsätta här i höst.
2011-04-14
Elsa med hela familjen
Käck inomnhusträningshall, trevliga och duktiga instruktörer, intressant kursutbud och en välkomnande känsla så fort man kliver in genom dörren.
2010-08-13
Elin och Esse
Bra upplägg, pedagogisk och duktig instruktör, lagom med deltagare, bra lokal. Bara bra saker att säga om Kungliga Hundar.
2010-07-02
Redflocken
Vi har gått ringträning/handlerutbildning för många olika instruktörer men aldrig varit så nöjd som vi har varit med kursen hos Tina. Ingen annan instruktör har lyckats få fram så mycket glädje i våra hundar som hon har. Tummen upp!
2010-05-12
Christina, Emma och Tindr
Har gått valpkurs på Kungliga Hundar tillsammans med min dotter och vår lilla valp. Vi kan varmt rekommendera Kungliga Hundar och deras valpkurs. Vi är supernöjda.
2010-04-29
Eva-Lena och Pepper Jack
Har provat på en massa olika kurser och instruktörer och kan med handen på hjärtat säga att jag verkligen rekomenderar Kungliga Hundar! Roliga kurser med bra kursupplägg, erfaren och kunnig instruktör som inspirerar och peppar. Lägg sedan på bra inomhushall och fräscha lokaler.
2010-04-14
Lotta och de röda
Alltid trevligt bemötande. Roliga kursen med bra upplägg.
Har gått flertalet kurser med olika hundar. Tina är verkligen en inspirerande och kunnig instruktör.
Väldigt bra lokaliteter och alltid fräsht!
Kan varmt rekomendera kunliga hundar!
2010-02-16
Mia Andersson med Pixi
Jättebra instruktör, mysiga lokaler, roliga kurser!!!
Har gått kurser här i flera år med 2 olika hundar och kommer aldrig byta ställe.