Omdömen om Centrumblommor i Tierp
2009-09-13
Karl-Erik
Köpte en Orkide hos Centrumblommor. Där jag bor i Solna kostar likadana orkideer 100 kr mer än i Tierp, här tog dom 180 för kalasfina 2-stänglade! är jäkligt glad att jag inte handlade blommorna hemma. Blev uppskattat av lilla mamsen kan jag lova
2009-08-06
Nils
Beställde ett blomsterarrangemang till min väns begravning hos Centrumblommor. Jag är så otroligt nöjd, vänligt och informativt bemötande. Tjejen förklarade att dom kunde göra något som passade min vän och jag föreslog något med skogskänsla. Resultatet var över min förväntan! Vilka fantastiskt duktiga tjejer, här kommer jag handla i fortsättningen!
2009-02-16
perra
Nu är butiken välfylld med blommor till bra priser, snyggt skyltat och trevliga tjejer, KUL!
2009-01-20
Aurora
Jätte trevlig personal, med den rätta servicekänslan.
Fixade buketten på rekordtid!
stort tack!
2009-01-08
Helena
Bra service och bra priser! Här kommer jag handla i fortsättningen
2007-06-18
/Daniel
Det började med att jag skulle köpa blommor till min mamma på mors dag då jag var in på stenborgs blommor och tittade efter någon fin blomma till henne, och jag har allergi mot pollen så jag fick allergi inne i butiken, så då gav en i personalen mig en slags nypa för näsan och så hjälpte hon mig i butiken efter rätt blomma, så stenborgs blommor om du ska köpa blommor och bli omhändertagen som kund.
Vilken personal och vilka blommor! Fina och snygga buketter till bra priser. Betalar gärna 25 spänn för en ros när jag vet att jag kan titta på den hemma i minst en vecka! Underbara inredningsprylar som nu finns lite här och där i mitt hus:) Åker ofta ner till tjejerna och kika på vad det fått in, åker sällan hem tomhänt. Super nöjd med allt kram på er