Kategori: Bilar - Begagnade Bilreparationer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Tumba Bil- & Plåtverkstad
2011-12-15
väldigt trevliga, hjälpsamma, ger råd, verkar ha mkt erfarenhet inom branschen .
rekommenderar starkt.
2011-07-05
Mercedes
mycket trevliga personal, snabba, ger exakt och bra priser. ringer innan dem utför ett arbete, Rekomenderas starkt. tror det är bästa vertkstad i TUMBA
2010-07-12
Levent
Otroligt hjälpsamma och trevliga personal. Även som nämt innan bra pris och snabb service.
Rekomenderas sraekt
2010-07-06
Samuraj
Felkoder på min saab och sökte en verkstad som kunnde läsa av felkoder snabbast möjligt och de läste av min bil på direkten. Fick förklarig på felkod och dessutom tips på vad jag kan göra själv för att dra ner kostnaden. Första gången jag fick tips på verkstad som jag kan göra själv. Nu har jag åtgärdat själv och bilen funkar som en klocka. Rekommenderas !
2009-06-29
M
Rekommenderar varm denna verkstad
bra priser utmärkt service och proffsiga
DVS kan ej bli bättre
2009-03-03
BMW
Jag blev rekommenderad av en kompis till Tumba Bil
2008-06-19
Nöjd Volvo
Även jag vill stämma in i hyllningskören. Här får man bra och kompetent hjälp snabbt och med omtanke. Priserna gör att man undrar varför inte fler har upptäckt verkstaden än! Önskar er lycka till i fortsättningen. Hoppas ni lyckas behålla atmosfären!
2008-03-29
Nöjd Kund
Jag är väldigt nöjd och imponerad över personalen och arbeten på Tumba Bil & Plåtverkstad. De utför jobben snabbt till en mycket bra pris.
En bilverkstad med serviceinriktad och kunnig personal. Har servat min bil där under flera år och även rekommenderat till kompisar med mycket gott resultat.