Omdömen om KOH PHANGAN & Same Same But Different
2011-12-30
Linda
Förr var det bra mat här nu är den helt smaklös och kycklingen är jättedålig! Trist när det har varit så bra.
2011-04-07
swingeling
Inredningen är väldigt mysig vilket gör stället till ett bra stop på pubrundan. Ingen idé att äta där. Dels är köerna långa och så är maten inte smarkrik. Dessutom är det sjukt att man måste betala 20 kr i garderobsavgift fast man ska äta.
2010-12-28
Heri
Har varit i Thailand 3 ggr men detta var första gången på restaurangen. Fick vänta (som alla andra) men det gick snabbt max 40 min. Under tiden nöjt jag av en Chang öl. Visst, 87 kr här hemma och ca 35 thb i thailand.. men ja, det är sverige vi pratar om. Bra service, trevlig personal, och mycket god mat. Mycket fin inredning som påminner om vissa ställen i thailand. Gå hit, du blir inte besviken, även om dom inte har bordsbokning...
2010-10-01
Vänta nej tack!
Konstig bokningspolicy som innebär att delar av restaurangen bara tar dropin gäster.
Detta ger lååånga köer på populära tider.
Fick vänta närmare 3 timmar.....inte kul att göra med barn.
Finns många thairestauranger och nästa gång blir det en annan.
Tyvärr går det inte rejta minustecken så ett får det bli då.
2010-03-24
Har varit där ett antal gånger för att bara sitta och ta en öl med vänner i grymt mysig miljö. Gick dit under alla hjärtans dag och laxen vad den möraste och godaste jag ätit, kycklingspett i jordnötssås är också himmelskt. Trevlig personal både bakom bar och på golvet, super atmostfär och grymt god mat. Detta ställe är alltid No1 när det kommer till myshetsfaktor och godast thai.
love it...!!
2010-03-04
mlh
Mysig restaurang med mycket god service. Vi går hit ofta. Bra att an kan boka bord.
2010-02-03
Maten och atmosfären är ypperlig. Riktigt bra och prisvärda luncher på vardagarna.
2009-11-25
Karlsson
Helt frivillig, fick jag veta, ,,
Skönt o hänga av sig om man har en tjock vinterjacka, men man har alltid möjlighet o ta med sig den in om man vill...
Alltid lika trevligt här!!
2009-11-15
Gustav
Hej, Tycker att det är lite väl att ta 20:- i garderoben på en söndag eftermiddag när restaurangen i stort sätt är tom. Servicen sådär. Det märks att det är något bortskämda med nya kunder. De verkar inte ta jätte bra om befintliga. Maten var riktigt god och atmosfären härligt. Det är dock rät trånga bord och man sitter inte särskilt skönt.
Tycker inte det är värt att återvända till Koh Phangan med tanke på att man brukar få köa länge, det är det inte värt.
2009-10-29
Att man får vänta kanske 1-2h på bord må vara hänt, du kan ta en thaiöl så länge, men när det sen är dags att sätta sig i en fantastisk miljö med trevlig personal och mat som är obeskrivligt god är det värt att vänta på, har gjort det fler gånger och kommer att göra det många gånger till.
2009-10-15
ulrika
Denna krog har allt,miljö,godmat,service!!!!
2009-09-19
Famjansson
Riktigt härligt förutom all god mat och den trevliga personalen, så får man ett åskoväder på köpet =)
2009-07-31
Helena
Servicen
Maten
Miljön
Personalen
Stämningen
Det här är ett litet paradis mitt i Stockholm!
2009-07-29
Erika
Vi har varit där i 15 år o har det som våran favvo krog, tror nog vi blir kvar 15 år till =)....
2009-07-12
Lars
OTROLIGT GOD THAIMAT!!! STANS BÄSTA!!!!!
2009-07-05
Justin
...we had a very nice evening with good food and drinks..
Thanks!
2009-07-05
ERik . L
RIKTIGT BRA O MYSIG RESTAURANG VÄRT O TA MED DIG SLÄKT O VÄNNER O FÅ EN RIKTIG UPPLEVELSE 5 plus
2009-06-29
Thai rules
Maten är ju bara såå god. Omgivningen är också fantastisk. Betjäningen är förvånansvärd positiv och trevlig. Om inte det vore för litet haltande logistik så skulle det vara självklara 5 stjärnor. Fast vi bokat bord måste vi vänta, och till att börja med så fattade dom inte ens att vi bokat utan försökte sätta oss sist på listan. Framgångens baksida.
2009-02-06
Elisabet
Riktigt trevligt ställe. kul med åskan mitt i maten =)....jätte trevlig personal=)...+ för maten!!!
2009-01-24
Erika
Var där ett stort gäng från dalarna på 21 personer FANTASTISK miljö, otroligt god mat och den kulliga servitrisen var otroligt trevlig!!!!
2009-01-23
Icepain
Var där med jobbet. Snabb service, supergod mat och helt överkomliga priser. Ska definivt gå dit igen!
2008-12-30
Shaitosa
Som en stolt thailändare kan jag rekommendera denna restaurang. Maten var någorlunda lik thailändsk mat, Mysig stämmning och snabb leverans med mat. Det vart jobbigt efter man stannat i över 2 timmar och hör samma inspelning ( Det "åskade" där ) var 5'de minut (kändes det som ). Maten var god, Servicen var bra, sällskapet var bra. Det var inte jätte starkt men det blev det när man använde "såsen" med chili i. Denna restaurang får en 4/5 !
2008-11-20
Kristoffer
Det är som att kliva rakt in i Thailand utan att sitta 13 timmar på ett flyg. Lång väntetid ibland men det är absolut värt att vänta. Missa inte Mekong Whiskey med cola! Tummen upp!
2008-11-19
resturang
Har inte tröttnat på Koh Phangan än och tror inte jag kommer göra det heller. Tycker att denna atmosfär är hur skön som helst. Gillar både bardelen och restaurangen och de är verkligen ett genomarbetat koncept. I restaurangen kan man nästan för en stund inbilla sig att man är utomlands med den exotiska interiören och ljuden av åska och regn som kommer. Maten är supergod och personalen är avslappnad.
2008-11-13
magnusfalk
Ett personligt bemötande utan att vara tillgjort - omtänksamhet och värme - effektivitet utan stress. KOH Phangan i ett nötskal!
2008-11-13
Liv
Miljön, personalen, den underbara maten, atmosfären, stämningen... Allt gör kvällen helt underbar! Friterad kyckling är att rekommendera. Tyvärr lång väntan.
2008-11-10
jollys
Tyvärr inte prisvärd mat utan snålt och smaklöst.
2008-11-10
livlina
Helt klart värt tre timmars väntan! Går utmärkt att njuta av den tropiska hettan, en kall Singha och den pulserande musiken under tiden. Inget wanna be-ställe, här serveras du the real thing. Starkt är starkt och miljön är som hämtad från en strand i Thailand. Extra skönt med ett besök under vinterhalvåret.
2008-11-07
Jessica
Kohphangan är en jättemysig restaurang som passar både på daten och med goda vänner! De har otroligt god mat och trevlig personal, men tyvärr lite för få rätter som inte är starka.. Tråkigt för mig som inte ens kan äta de rätter som de kallar för "lite starka"..
2008-11-06
Jonas
kliver man in på Koh PanGhan, finner man sig snabbt stående i världens mysigaste bar, kliver man sedan lite längre in finner man ett djungelområde, fyllt av bord stolar och ett otroligt kök.. personalen är otroligt hjälpsam i alla avseenden och förstärker upplevelsen av resturangen. dessutom är de plötsliga tropiska regnskurarna en stämningshöjare...
2008-11-02
MELI
Sitta och vänta i 3 timmar och få dålig service...när sevitristen bara suckar, är det värsta jag vet..otrevliga personal.. Synd bara
2008-10-28
jollys
Underbar inredning med tyvärr dålig mat som inte alls lever upp till den prisklass den ligger i.
2008-06-02
Nenne
Den absolut godaste maten jag ätit. Trevlig personal och en mysig och annorlunda miljö! Ett minus för kösystemet, men det var det värt! :)
2007-09-07
det är en mysig liten restaurant som passar alla som tycker om het mat.
2007-09-06
hmmmm
Nånting har hänt. Maten smakar som en billig dagens. Ingen i sällskapet var nöjd. Tog very hot och den smakade ingenting...
2007-08-01
Underbar miljö och mat. Personalen var ok, men kunde kollat av lite mer att allt var ok. Fick själv kalla på uppmärksamhet om ALLT!
2007-06-20
Jessica
När du väl besökt Koh Phangan kommer du för alltid jämföra alla andra thairestauranger med dem - och det finns ingen som är bättre!! Så strunta i att bli besviken, och gå till Koh Phangan på en gång! Bra stämning, underbar mat, ordentliga portioner och bra service!!
2007-06-14
Alexandra
Jag bli bara så glad när jag traskar in på Koh Phangan. Alla mina thailands minnen återupplivas och det känns som att få vara i det tropiska landet för en kväll. Maten är bland det godaste jag smakat och jag vill nästan påstå att den är bättre än Thaimat i Thailand!
2007-06-11
emlan
för mig som inte har råd med en thailandsresa så är denna resturang alltid ett kärt besök. besökt den med och utan stökiga ungar, men har alltid kännt mig mer än välkommen. Här är atmosfären allt, trevlig personal, fantastisk mat. Bara du kommit innanför dörren så är det som en annan värld. Trots att man ibland kan få vänta i timmar på ett bord i matsalen, så går tiden fort och varje minuts väntan är väl värd när du går in i stora matsalen över en bro med karpar innunder och får uppleva ett tropiskt regn med syrsor som spelar.....
2007-06-05
VjM
Ett vitt leende (med hjälp av fluorescerande ljus) välkomnas man till denna, om inte stockholms bästa, Thailändska resturang. rekommenderar starkt att äta här, men man kan även ta sig en drink eller två i den mysiga strand känslan vid baren. Ett måste!
2007-06-01
Malin
I en fantastisk atmosfär serveras en välkryddad och mycket smaklig thaimat. Personalen får högsta betyg och det finns massa god öl att välja mellan medans man väntar på bord. Mysigare ställe finns inte!!
2007-05-22
KohSamui92
Vad gör väl det att vänta i baren, när både miljön och personalen är en fröjd. Till och med det alkoholfria allternativet är en njutning som får mig att minnas......... dax för maten! Äkta thaimat i fantastisk miljö. Så nära en semesterupplevelse man kan komma. Ta med barnen, blixt och dunder, kocken gör magiska under.
2007-05-21
Beata
Jätte gott, fint ställe, mycket bra service!
2007-05-19
Gotland74
Ni behöver inte sitta 13 timmar på flyget för att ta er till Thailand. Vi har tagit en bit av Thailand till Stockholm. Underbar miljö, fantastiskt god mat & och trevlig personal. Och deras kalla, vita sås till deras grillspett. Ni måste bara prova. Mumsfilibabba!
2007-05-14
sussi p
En härlig miljö att vila från vardagen i med god mat och trevlig personal. kommer att återkomma många gånger.
2007-05-11
Amby
grymt skön restaurang på underbara söder. En oas i stan där det nästan, nästan känns som om man är i thailand. Maten är fantastiskt god(men när det står starkt betyder det verkligen att det är starkt!!!), personalen är trevlig och atmosfären är grym. Kho Phangan är en upplevelserestaurang av hög klass och en av mina absolua favoriter!
2007-05-08
skasoloro
omgivning som mat helt fantastiskt. känslan helt underbar. rekomender het och hållet
2007-05-08
Michael
Ett fantastisk restaurang som i en grön oas med kitchig inredning. Ett rikt utbud av asiatisk mat som tillfredsställer alla sinnen. Bra priser och bra service och ett roligt sortiment i baren. Rekommenderas.
2007-05-07
Svenskan
Om du besöker huvudstaden är ett besök på denna restaurang ett måste. Det är som att vara på besök i en annan del av världen. Skit häftigt!! Maten är kanon.
2007-03-26
Kimzonite
Mycket god mat, bra ställe, skön stämmning. Dock dåligt att de inte går att boka bord och lång väntan men de var de värt. Resan från Lund var värd efter besöket på koh phangan! ett tips gå dit!
2006-11-03
PW
Dåligt bemötande och divig personal. Det är en bra sammanfattning.
2006-10-04
Nina
Denna resturang är helt underbar, skön stämning!!
2006-08-22
7:an
maten är super, lokalen snygg å gemytlig personalen är alltid trevlig å man känner sig välkommen.
2006-08-03
Helt suveränt! Utsökt taimat, underbar personal - en resturang där hela familjen är välkomen - även barnen! Miljön är helt outstanding!
2006-07-05
Västkustbo
Var där för ca 1 ½ år sedan på en trevlig tur till huvudstaden. Rekommenderar alla som skall till Sthlm att gå dit
2006-05-23
clubber
Här är stället för en kul kväll. Folkligt och livat alla dagar i veckan. Och kändistätt.
Att sen maten är kanon och servicen kul är en bonus.
2006-03-10
Håkan
Vad kan man säga både mat och miljö är perfekt. Här är allt genuint thai. Prisvärt, helt klart. jag gillar detta. Rekommenderas!!!
2006-03-02
A
Detta är my number 1 favvorestaurang i Sthlm. Utsökt mat, härlig skön inredning & atmosfär som sätter pricken över i:et. Be om att få sitta i den nedre avdelningen. Är värt den extra timmen du får sitta i barområdet och smutta på din Singha. Har du tur får du vara med om ett "monsunregn" med blixtar och dunder...inte alla ställen som kan erbjuda detta...

Kötiderna är vad som avskräcker mest efter den helt värdelösa bokningspolicyn. Käket är sådär och inte speciellt prisvärt. Det enda plusset är miljön, men kan man var utan den finns det avsevärt mycket bättre Thairestauranger även i förorterna.