KOH PHANGAN & Same Same But Different

Omdömen om KOH PHANGAN & Same Same But Different

2012-02-14

Björne

Varför vänta ???

Kötiderna är vad som avskräcker mest efter den helt värdelösa bokningspolicyn. Käket är sådär och inte speciellt prisvärt. Det enda plusset är miljön, men kan man var utan den finns det avsevärt mycket bättre Thairestauranger även i förorterna.

2011-12-30

Linda

Blivit sämre

Förr var det bra mat här nu är den helt smaklös och kycklingen är jättedålig! Trist när det har varit så bra.

2011-04-07

swingeling

snorkigt

Inredningen är väldigt mysig vilket gör stället till ett bra stop på pubrundan. Ingen idé att äta där. Dels är köerna långa och så är maten inte smarkrik. Dessutom är det sjukt att man måste betala 20 kr i garderobsavgift fast man ska äta.

2010-12-28

Heri

Som thailand...nästan...

Har varit i Thailand 3 ggr men detta var första gången på restaurangen. Fick vänta (som alla andra) men det gick snabbt max 40 min. Under tiden nöjt jag av en Chang öl. Visst, 87 kr här hemma och ca 35 thb i thailand.. men ja, det är sverige vi pratar om. Bra service, trevlig personal, och mycket god mat. Mycket fin inredning som påminner om vissa ställen i thailand. Gå hit, du blir inte besviken, även om dom inte har bordsbokning...

2010-10-01

Vänta nej tack!

Bokningspolicy?

Konstig bokningspolicy som innebär att delar av restaurangen bara tar dropin gäster.
Detta ger lååånga köer på populära tider.
Fick vänta närmare 3 timmar.....inte kul att göra med barn.
Finns många thairestauranger och nästa gång blir det en annan.
Tyvärr går det inte rejta minustecken så ett får det bli då.

2010-03-24

Masha M Masha M

Super

Har varit där ett antal gånger för att bara sitta och ta en öl med vänner i grymt mysig miljö. Gick dit under alla hjärtans dag och laxen vad den möraste och godaste jag ätit, kycklingspett i jordnötssås är också himmelskt. Trevlig personal både bakom bar och på golvet, super atmostfär och grymt god mat. Detta ställe är alltid No1 när det kommer till myshetsfaktor och godast thai.
love it...!!

2010-03-04

mlh

Fantastiskt god mat!

Mysig restaurang med mycket god service. Vi går hit ofta. Bra att an kan boka bord.

2010-02-03

Daniel F Daniel F

Ypperligt

Maten och atmosfären är ypperlig. Riktigt bra och prisvärda luncher på vardagarna.

2009-12-09

Roger från Norge