Omdömen om Filmstadens Pizzeria & Cafe HB
2011-10-04
Helen
Jätte goda pizzor och super trevlig personal. Mina barn älskar att vara där, ses snart igen
2011-07-10
Mysigt ställe och goda samt prisvärda pizzor. Ligger alldeles runt hörnet och kommer att komma tillbaks hit flera gånger. Super!
2011-05-10
Jessica
Mycket otrevlig telefonkontakt när jag försökte boka bord. Svarade inte på frågor och ville inte reservera bord till nästkommande helg.
2011-03-23
ove
Fint ställe..... men maten va inge vidare. Pizzorna va stora men inte mycket på, som vanligt när man vill tjäna pengar men inte behålla kunderna.
Har lessnat tyvärr, aldrig mer!!
2011-03-13
Smaklöst, otroligt snåla med ingredienser, står o röker nästa sekund tar betalt o sedan samma otvättade händer rakt ner i degen. Aldrig mer...
2010-11-08
Aron
Perfekt "förortspizza". Stor tunn och perfekt när man är bakis.
2010-11-04
matte
har aldrig ätit så tunna o knapriga pizzor i hela mitt liv med dom bästa råvarorna. rekomenderas starkt.
2010-11-01
carin
jag har aldrig ätit så god pizza förut. absolut rekomenderar. Trevlig personal, fin lokal, goda pizzor- Vad önskar man mer?
2010-09-17
Oskar
Absolut dom godaste pizzorna jag ätit i mitt liv. Grymt trevlig personal och mycket bra priser =) Varmt rekommendera!!
2010-08-30
Mattias
Älskar deras Capricciosa med lök. Färska fina champinjoner =) Godaste pizzorna i solna. Mycket bra priser också fortsätt så. /M
2010-07-31
Tomas
Riktigt goda pizzor. Deras tropicana är magisk!
2010-07-31
Mathias
Jag säger bara en sak deras pizzor är dom bästa i hela Solna. Grymt trevlig personal och mycket bra priser =) Rekommenderas varmt.
2010-07-06
özlem
Jag äter där ofta har aldrig varit missnöjd!Gör precis som man vill ha.Rekomenderas starkt!!!
2009-07-12
Veggo
Köpte en vegetarisk pizza. Döm om min förvåning när jag kom hem och upptäckte att det enda jag fick var deg och ost. Inte några som helst grönsaker. Det kallar jag uruselt!
2009-06-29
E
Blev rejält magsjuk efter att ha ätit deras Lasagne...:=(
Varje gång jag och min sambo ska beställa pizza där så får vi långa hårstrån i maten. Degen smakar sur disktrasa, jag antar att dom torkar av pizzabänken med en gammal disktrasa då, sjukt äckligt.