American Express

Omdömen om American Express

2011-12-09

En skall byta till VISA!

Efter 6 samtal...

Jag har haft Amex ett tag nu. Efter lite strul med en kreditfaktura, dvs att jag betalat in för mycket påpekade jag detta för Amex att dem skulle betala tillbaka pengarna till mitt konto. Svaret jag fick; inga problem det löser du har pengarna inom X dagar. Nu efter 2,5 månader och 6 samtal för att påminna dem att jag inte sett pengarna fick jag reda på att dem nu har satt in pengarna, på fel konto. Nu är någon annan lycklig ägare av mina pengar. Det lovar att det skall undersöka det och hoppas att jag skall få ser mina pengar inom kort, det skall först få tillbaka "mina" pengar från "nuvarande" ägare...

Vilket skämtbolag!

2011-11-28

CO

Urusla öppettider

Kundtjänst borde hålla öppet längre än till kl. 1700.
Det måste gå att kontakta dem efter kontorstid!
Väldigt långsamma med all hantering av kort
samt rewards poäng.
Det spelar ingen roll hur mycket man omsätter på kortet. De är lika ointresserade ändå.

2011-11-04

JS

Överlägset sämsta serviceföretaget någonsin. Förvirrade. Ger konstant olika besked. Klarar inte enkla uppgifter som adressändringar trots 5-6 påpekande. Spärrar inte kort som de ska. Dålig telefonservice. Outbildade handläggare. Kassa rewards-erbjudande. Borde förlora sitt tillstånd.

2011-10-23

Jonnie

E mail

Varför kan man inte kontakta AE via mail?

2011-03-07

Rewards poäng

Kompenserar inte för egna misstag

Gör AmEx fel, i mitt fall överföra rewards poäng till flygbolag, gör man inget för för att kompensera mig, 132000 rewards poäng borta.
Överföringen skulle ske på max 14 dagar, tog längre tid, jag var tvungen att köpa biljett istället för att använda miles.
Ville att AmEx skulle se till att dessa miles återfördes, man erbjuder 10000 poäng för dessa missade 132000!
Har haft AmEx i nära 40 år och aldrig missat betalning, men de gör inget för att kompensera eget misstag.
I övrigt har jag haft bra erfarenheter av AmEx men nu överväger jag att börja använda andra kort mer.

2010-12-21

Oerhört långsam handläggning.

Skickade in min ansökan i slutet av november. Trodde att de utlovade 10 dagar i handläggning innebär att jag borde hinna få kortet före 23 december då jag åker till USA. Trots att ansökan gått igenom utan några problem eller krav på kompletteringar kommer det enligt kundtjänst att dröja minst till den 27 dec innan jag har kortet, alltså lite drygt 5 veckor totalt. De 10 dagarna visar sig betyda tiden från det att du godkänts till att kortet levereras. Att det tar 3 veckor att få ansökan godkänd (och det utan ifrågasättande eller något krav på komplettering) står det ingenting om.

I övrigt var bemötandet på telefon vänligt även om hon inte kunde hjälpa mig vidare. Alltid något positivt, annars hade det blivit en omedelbar annullering av detta kort som jag förstår inte är särskilt användbart hemma i Sverige..

2010-09-10

Lisa

Uppsägning av kortet

Hej,
jag har varit kund hos AE i 10 år och handlat för tusentals kronor. AE har aldrig skickat
någon inbjudan eller present under alla dessa år. AE är kort som ingen vill ta emot.Jag har sagt upp kortet och de pengar som AE är skyldig mig har redan väntat i 1,5 mån . Jag är glad att jag inte är deras kund.

2010-07-06

Försäljningschef

Snabbt, vänligt och professionellt svar på min fråga om saldo/skuld inför semestern

2010-03-11

Besviken

Kränkande

Trots att vi använder kortet för betalningar på nära 500.000 om året och betalar allt blir vi trots detta ifrågasatta med kränkande frågeställningar om vi är spelmissbrukare! Helt sanslöst! I vår enfald trodde vi att vi var en god kund som använde kortet till alla våra utgifter, men det vändes mot oss. Det tycks som att Amex tävlar med forna öststater i sitt förhållningssätt till sina kunder!

2010-01-27

stelis

Uselt bemötande

Det går inte att mejla företaget( år 2010 !!! ) för att på sätt nå företaget eller dokumentera ett klagomål. Kundtjänst har bara öppet Vard 9-17 när man själv jobbar. Surt, oproffsigt bemötande när man framför ett viktigt klagomål. När jag bad att få prata med en ansvarig chef på kundtjänst nekades jag detta trots att personen i kundtjänst inte har svar på problemet. Jag har Amex Goldcard och använder mitt kort mycket men bemötandet är på myndighetsnivå vad gäller service.

2009-12-31

Svåra att nå 2

Sämsta kortföretag

Besvararar inte brev. Ett helt hopplöst kortföretag. Påminner om den nonchalans jag mött hos Citibank som jag haft en del att göra med i USA.

R1001003;Kreditkort, betalkort, ID-kort
R1001008;Kopieringsarbeten