2009-08-05
Vivianne
Första frisören jag någonsin träffat som kan/vill ge tips o ideér om vilken frisyr som passar just dig. Vill inte förändra för förändradets skull utan vill att du som kund blir nöjd i din nya frisyr. Redan efter första klippningen hos Paul känner man att detta är en frisör att lita på, efter mitt första besök kom jag hem och sa till min man, han pratade ju hår! Erfarenheter från tidigare frisörer är kafferepliknande :-)
2007-12-06
Marina
Har gått hos Paul i nästan 15 år! Har testat några andra frisörer, mest för att de låg nära jobbet, men var aldrig nöjd. Nu senast ringde jag Paul...och när jag kom dit kändes det som att komma hem ;). Litar fullständigt på att han gör ett perfekt jobb och är alltid jättenöjd när jag går därifrån.
2007-11-15
Karin
Är fantastiskt nöjd med mitt första besök här. För första gången en frisör som verkligen tar sig tid att lyssna på hur man som kund vill ha sitt hår. Han är även petig med sitt eget arbete och ser till att man är riktigt nöjd när man går. Det här ska bli min nya absoluta favvo-frisör! Topp-betyg.
2007-08-21
Carina
Paul ser till kundens hårkvalité och verkligen vad man passar i. Han accepterar också att man vill ha en viss stil. Kommer också med förslag på färgtoningar som dessutom är skonsamma för håret. Mina permanenter ser alltid naturella ut, som jag vill. Jag rekommenderar verkligen denna salong. Carina Larsson
Har gått till honom i 5 år och innan dess blev jag nästan aldrig nöjd med min frisyr men nu när han klipper mig är jag alltid nöjd! Han vet precis hur jag vill ha det och det gjorde han också efter bara första gången jag förklarade hur jag ville ha det. Han kan klippa både killar och tjejer, damer och herrar, ja alla som har hår =)