2009-03-08
J Svanberg
Paul Bernard fällde sju stora träd på vår tomt. Allt till vår fulla belåtenhet. Mycket profesionell och trevlig.
2008-09-16
Paul Bernard utförde jobbet enligt ök. Snabbt, enkelt och bra. Vi är mycket nöjda. REKOMENDERAS!
2008-07-18
Kalle
Paul Bernard har vid två tillfällen hjälpt mig med mina träd på tomten. Första gången fällde han en stor tall och nu, andra gången, toppbeskar han en av ekarna. Allt utfördes mycket professionellt och ordentligt. Jag kan varmt rekommendera Paul Bernard för fler uppdrag !
2008-06-11
PH Älvsjö
Trevlig, punktlig, snabb och ett konkurrenskraftigt pris. Jobbet gjordes tom snabbare än planerat och precis som överenskommet. Vi rekommenderar Paul Bernard.
2008-06-11
Göran
Sektionsfällning och uppkapning av sex stora träd på ett utmärkt sätt.
2008-06-10
Linda M
Med kort varsel fick vi hjälp att beskära en stor ek på vår tomt. Imponerande arbete som gav eken ett helt nytt liv. Offerten motsvarade fakturan och vi är mycket nöjda med jobbet.
2008-05-05
Bromma
Kan verkligen rekomendera Bernards trädtjänst. Får jobbet gjort på ett på utsatt tid och till offererat pris. Paul är en man som vet vad han håller på med när det gäller träd.
2008-03-26
BRF KK13
Vi har just haft hjälp från Bernad Trädtjänst som hamlat ett stort träd åt oss samt gett råd om framtida skötsel. Vi kan bara ge de bästa referenser. /BRF Kejsarkronan 13
2007-09-14
Lena TT
Vi är mycket nöjda med fällning av 5 träd på vår tomt! Besök med rådgivning, en tydlig och prisvärd offert, arbetet utfördes på överenskommen dag, ett snyggt jobb - prydliga stubbar, renkrattat på tomten och riset i snygga högar vid vägen, rishämtning på överenskommen dag, en fakura som motsvarade offerten. Vi rekommenderar Paul Bernard!
Paul jobbade mycket proffsigt och snabbt, levererade när han skulle och höll angivet pris. Grädden på moset var när han blåste bort det spån som hamnade på gatan. Kan rekommenderas.