2009-02-10
malin
Mycket trevligt bemötande! Fräscht och spännande julbord med mycket att välja på.
2009-02-05
Helena/SG
I oktober 2008 firade vi tre syskon, med respektive, vår bror och svägerskas gemensamma 50-års present från oss syskon - en matlagningskväll. Det blev så otroligt bra. Kunde inte bli bättre! Fantastiskt god mat (vilket vi till viss del kunde tacka oss själva men aldrig klarat av utan den tålmodige kocken som handledde oss). Vi lärde oss mycket om matlagning. Råvarorna var luxiösa, och då tänker jag inte bara på Karl Johans soppan och renfilén som smälte i munnen. Personalen - oslagbar i vänlighet och proffesionalitet. Vi hade så roligt och maten blev inte bara fantastiskt god utan så riklig att ingen av oss klarade äta upp allt när det kom till desserten. Vi kommer absolut komma tillbaks för repris på denna kväll. Vi hade så trevligt att detta vill vi göra om. Kan gärna tänka tanken till sommaren när man några meter från restaurangen direkt kan hoppa i havet för ett kvällsbad. En ljuvlig avslutning efter en god egen lagad middag.
2009-02-04
Frylands
fantastisk service och otroligt god mat (även den vi fick laga själva på matlagningskvällen) lägg därtill den vackra utsikten med solnedgång över havet.
2009-02-03
Angel/Hbg
En restaurang som familjen besökt vid flertalet tillfällen. Sommarbesök på semestern, fotbollskväll, 60-årskalas, julbord och stand-up. Alltid lika trevlig och tillmötesgående personal och mycket vällagad mat. De kan räkna med oss som kunder även i framtiden. Rekommenderas VARMT!
Mycket bra bemötande och god mat! min favorit krog på sommaren