Vald plats Göteborg Välj ort

Omdömen om Lendo

2012-02-10

Nöjd kund Götaland

Tack

Snabbt, enkelt, bekvämt och framförallt ekonomiskt fördelaktigt för oss som vill samla mindre lån. Ser fram emot att avsluta låneT snabbt, samtidigt som jag blir förnuftigare och rikare. Än en gång, tack!

2012-02-09

Rekommenderas varmt!

Snabb hantering, inom 24 timmar som utlovas! Sänker mina lånekostnader med 50% per månad. Hoppas till och med kunna göra extra avbetalningar tack vare detta. Tack!

2012-02-08

Opea

Snabbt och smidigt, enkelt!!!

Det är andra omgången för mig och tycker att varje ggn har gått fantastiskt bra.
Tack att ni finns!!!

2012-02-08

Ett måste för dig som har dåligt lån eller kredit!

Första gången jag hörde talas om Lendo på TV så gick jag in och kollade deras tjänst. Som kund hos Swedbank så har jag redan ett privatlån på 120.000kr som jag köpte bil med en ränta på ca 9%. Testade deras tjänst men fick inget svar från bankerna. Då man blev besviken så återvände jag till vardagen och allt var glömt, tills för några dagar sedan då jag testade deras tjänst ännu en gång.

Dock så va detta inte de 120k som jag nämnde tidigare utan jag har lyckats dra på mig lite för många "avbetalningar" (ca 25.000). Det är inte så att jag inte har råd med mat eller dylikt, men jag störde mig så förba***t på alla AVIer man fick hem. Efter att ha registrerat en ansökan igen så fick man svar redan efter 20 min från en bank, dock va detta sämsta erbjudandet (fick ytterligare 2 dagen efter) men det gick mycket snabbt och smidigt. Jag hade helt missförstått hela idén med Lendo från början helt enkelt!

Jag kan inte mer än säga att det kommer bli riktigt skönt att bara få hem 1 AVI istället för 6-7-8... Tack Lendo för ett kalas jobb! Hade gärna givit er 100 solar men ni har tyvärr bara 5... ;)

Att söka lån har aldrig varit enklare!

2012-02-07

Snabbt svar...

..bra ränta och tillgänglig kundservice med kunnig info.

2012-02-06

Joel

Livräddare!

Jag hade för några år sedan tagit en del ofördelaktiga lån och köpt en motorcykel bl.a.. När jag träffade min sambo fick vi det mycket svårt att klara oss, allt försvann till lånen och vi fick leva på mina föräldrar för att få mat i oss, vilket har varit en stor börda för mig. Tack vare Lendo fick jag ett bättre låneerbjudande och kunde lösa penga problemet! Nu kan vi äntligen fylla vårt eget kylskåp. =)

2012-02-04

Kreditupplysningar

VARJE företag som erbjuder lån tar kreditupplysning, när du sen ser att det är ockerränta de erbjuder & du väljer din vanliga bank, så riskerar du att få högre ränta pga många kreditupplysningar, så se upp för detta!!

2012-02-04

Hej Lena,

Det är ENBART EN kreditupplysning som registreras.

De banker som granskat din ansökan kommer att skicka hem omfrågandekopior på att de tagit del av en kreditupplysning. Dessa registreras aldrig som en kreditupplysning.

Hela poängen med Lendo är just att det enbart är en kreditupplysning som registreras, en tekniskt lösning som vi tillsammans med UC tog fram 2007 för att kunna erbjuda offerter ifrån flera banker utan att mer än en kreditupplysning behöver utföras.

Det är inte Lendo som gör en bedömning om du blir beviljad ett lån utan de banker som vi samarbetar med. De granskar var och en din ansökan och gör individuella bedömningar om de kan bevilja dig ett lån och vilken ränta du får.

Ring gärna in till oss på kundtjänsten så vi får verifiera att du ansökt på rätt sätt samt att det inte finns någonting mer vi eventuellt kan hjälpa dig med.

2012-02-03

snabbt och smidigt!

2012-02-01

Nöjd Kund

Utmärkt tjänst, men rensa ockerbolaget

Mycket nöjd med tjänsten. Smidigt och behändigt. Lendo borde dock rensa sina bland sina "partners" då det första erbjudandet som kom (redan efter en halvtimme) var totalt oseriöst och klart riktat mot personer som kanske har stort behov av pengar just för stunden. Tips för de sökande är att ni väntar till dess det anges att alla anbud kommit in, i vårt fall var det sista budet det bästa. Förmodligen är det ännu bättre om man har tid att kontakta de svarande bankerna och ev. ordna en ännu bättre deal.

Som sagt, utomordentlig tjänst men ta bort "sms-lånebolagen" från samarbetspartnerna.

2012-01-31

Henke

Föräldraledighet kostar!

Vi hade kommit ganska mkt back de sista månaderna innan min fru började jobba efter sin föräldraledighet och vi gick back runt 8000 i månaden. Vi hade även grävt en grav i smslåneträsket där vi började sakna pengar till mat.. Men fick baka ihop smslån och övriga onödiga krediter till ett lån på 85 000 kr, trots att vi hade ett lån på 230 000 kr redan=)
Nu kostar lånet oss 1200 kr/mån och vi sparar runt 5000 kr per månad! Dom pengarna kan vi nu använda till mat och sparande istället!

2012-01-28

ATOMEI LUCIAN

Så enkelt, så snabbt!!!

Kan klart rekommendera deras tjänst!!1

2012-01-26

Karina

Så enkelt, så snabbt!!!

Aldrig varit med om ett sånt smidigt sätt att ta ett lån på!! Hoppas bara att det nu fortsätter att vara så smidigt, fast det hänger ju mera på banken jag valt och inte Lendo. Kan klart rekommendera deras tjänst.

2012-01-26

Tessan

Tack!

Efter föräldraledighet och flytt hade vi kommit back med räkningar och hade många smålån. Egna banken nekade lån på 20.000 men genom Lendo fick vi erbjudande snabbt och smidigt och kan andas ut och komma ifatt igen efter några jobbiga månader. Rekommenderas varmt!!

Cecilia

En bra hjälp för mig

Nu är det andra gången som jag får hjälp at Lendo för att hitta bra alternativ på lån för att lösa mina krediter.
Det gick lika smidigt den här gången. =)
Fast jag blev mer överraskad eftersom min situation är värre än förra gången och min vanliga bank helt och hållet nekat till att hjälpa mig.
Genom Lendo så fick jag andra alternativ som accepterade mig och kunde hjälpa mig ur en knivig situation.
Att jag får högre ränta än 4% är att räkna med, hur det än är så ses jag som en riskkund.

Tolla

Tack!

Nu kan jag andas igen och klumpen i magen är borta. Tack vare Lendo har jag fått ett lån och kan betala av alla mina övriga smålån/krediter och därmed sparar jag över 4000 i månader!

2012-01-24

Jimmi L

Låna till kredit lån

Jag försökte ta ett lån för att lösa krediter. Jag betalar ca 5600kr/månaden. Och kunde sänka kostnaderna ner till ca 1500/månaden. Och tala ärligt om mitt ekonomiska problem. Jag har klarat av att betala denna månads kostnad i snart 3 år. men jag vill bara kunna få lite utrymme i ekonomin ibland att andas. Men jag fick ett nej. Har inga anmärkningar på min UC!!

Vad ni kan göra bättre.!!??
Lyssna på varje enskild sitvasion och ta längre tid på er och se om ni kan hjälpa till. Skit i dom där 24/timmarna. Vi som hör av oss vill ha hjälp inte snabba handlingar.

2012-01-24

Hej Jimmi,

2012-01-22

S.A.

Marknades sämsta räntor !!

Bad om ett vanligt smålån.
Lendo hörde av sig och berättade månadsavgiften.
Då lät det bra.
Men när avtalet kom visade det sig att det var 39% ränta !!!!!
Valde att fixa ett eget lån via IKANO... De gav mig ett lån med ca 6% i ränta!!

Hej S.A.
Vi tycker det är väldigt tråkigt när vi inte kan hjälpa våra kunder till riktigt bra erbjudanden.

I Din inbox på lendo.se kan du alltid se total räntekostnad, månadskostnad samt eventuella uppläggnings- och aviavgifter. Vi försöker att vara så transparenta som möjligt mot dig som kund just för att du ska veta i förväg vad som kommer att stå på skuldebrevet du får hem.

Det är svårt att veta vad som hänt i ditt fall, nedan ser du några av de banker vi arbetar med idag och däribland Ikano bank. Du får gärna ringa in till vår kundtjänst så kan vi ta reda på vad som hänt.
- SEB
- Forex Bank
- Ikano Bank
- Marginalen Bank
- Wasa Kredit
- Seven Day
- Ge Money Bank

Vi vill iallafall tacka dig för att du testade att söka via oss på Lendo.

Zanyar

Mycket Bra

Lendo är bäst.!!!! Rekomenderar

Angelica

GRYMMT BRA!!

Christina hjälpte mig! Jag är SÅ himla nöjd! Tydlig information. BARA 1 KREDITUPPLYSNING! snabba besked. finns bara ett ord GRYMMT!!! tack snälla Lendo för att ni finns!! Ni ha räddat mig!

JKS

Mycket smidigt!

Smidigare hantering av låneansökan har jag aldrig varit med om! Rekommenderas verkligen!

Mange

Superdåligt

Man får massor med kreditupplysningar, vilket man inte blir upplyst om. Visst det kanske står nånstans om man letar men det bör ju vara väldigt tydligt.

Hej Mange,

Det är ENBART EN kreditupplysning som registreras.

Ylva

Snabbt, enkelt, bekvämt och tydligt.

Bra och tydlig information, jättebra information och enkelthet. Kännade ca 1100 kr i månade på att samla små lån och krediter till ett lån.

2012-01-14

RA

Snabbt och smidigt

Utmärkt sätt för att kunna sänka månadskostnader utan att få för många kreditförfrågningar. Sänkt vår månadskostnad med ca 4000:-. Härligt !

2012-01-12

Sune Pettersson

Musiker

Tack för er hjälp,genom att skriva om alla mina lån genom er har jag tjänat många tusen per år,pengar som jag behöver till annat.

Amir

Ett smartare sätt att lösa dyra lån

Bra sida och bra alternativ

Effektivt

Snabbt, enkelt, och trevlig personal att tala med. Lyckades sänka månadsutgifter rejält.

Patrik Federer

LENDO

Fick lån på mindre än 1 vecka det är super kapade mina onödiga lån direckt.Kan rekomendera detta till alla.

2012-01-10

Cecilia Edelsvärd

Mitt omdöme

Dom har varit till stor hjälp för mig,mycket trevligt bemötande!!

2012-01-10

Lisbeth Löfgren

Lendo

Absolut det mest kundvänliga företaget i Sverige, kanske i Norden, eventuellt i Europa!

2012-01-09

Super

Snabb hantering av ärendet och jag lyckades kapa mina lånekostnader rejält!

2012-01-05

Sebastian

Snabba

Mycket snabb service, effektiva och trevlig personal.

Karin

Fantastiskt!!!!

Rekommenderar varmt!!! Det gick super snabbt. väldigt trevligt personal, de har svar på allt.
Fantastiskt......

Rs & An

Förvånad !!

Samlade ihopp 5 krediter från olika banker vi ha,r på samanlagt 231 000 vilket tillsammans blev en månadskostnad på 5125 kr med en genomsnitt ränta på mellan 7,4 - 13,5 % fick nu 4 svar från olika banker , och nappa på en bank som gav oss en ränta på 4,95% månadskostnaden blev 2475 kr, så slutsumman av allt detta e, VA FAAN GJORDE JAG INTE DETTA TIDIGARE FÖR :O)

snabb service, besked innom 1 timme av många banker

CWA

Otrolig återkoppling från kundtjänst (en man) som förklarar skillnad på olika återbetalningsalternativ och inte dyvlar på en lånet. Konceptet är jättebra, vänder mig gärna hit igen i framtiden

2012-01-03

Hilde Wasberg

Toppen!

Supersnabbt svar,mycket trevlig kontakt!
Många+++++++++++++++++++

2012-01-03

Robban

Robban

Snabbt, smidigt och lätt att se alla erbjudande. ha is i magen räntorna sjunker med varje erbjudande

2012-01-02

per

smidigt

mycket smidigt tack som pensionär är det svårt att få lån.bra hjälpare i nöden

2011-12-28

ali

Rekomendera varmt!! Det gick väldigt fort att få besked och det var lätt att jämföra olika bud/räntor från olika banker.

2011-12-22

GUN

VERKLIGEN SNABBT OCH SMIDIGT, NÄR MAN ÄR PENSIONÄR ÄR DET SVÅRT ATT FÅ LÅN I SIN EGEN BANK TROTS DET FINNS UTRYMME INOM PANTBREV.
KRAM PÅ ER OCH STORT TACK

2011-12-21

Greger Arturson

Lendo LENDO spararu tusentals spänn på

Önskar jag hittat lendo för ett antal år sen.

F.ö borde Lendo sluta samarbeta med banker som ens funderar på att ge en ränta på 15%, "ni" (lendo alltså) Motiverar höga räntor med att den som söker lånet har "dåliga förutsättningar" osv, skulle förutsättningarna bli bättre med fler skitlån då menar ni?

Å andra sidan är lendo ljusår före sin konkurrent FF, dom erbjöd mig ett lån med en ränta på 33% =).

Sen måste man ju ställa sig frågan om det egentligen är så jävla bra att det är snabbt och enkelt, det kanske var bättre förr när man fick boka ett möte på banken osv. Tror folk i allmänhet tar stora risker/skiter i konsekvenser just för att det är så enkelt nuförtiden att ta lån/sälja guld, snart kommer väl sälj-dina-organ.nu med nån jobbig radio jingel.

Sen vill jag ha betalt för att jag springer runt och nynnar på eran radioreklam hela dagarna =D

2011-12-21

Sören

Ett Litet Tack!

Ville låna 107000 för att betala 5 krediter och samtidigt spara 3800 kr /månad, men tji fick jag det spelar ingen roll ifall man klickar betala tillbaka dyra krediter!! Men att få erbjudande på 30000 kr och drygt dubbla räntan det gick bra och så att betala 500 mer i månaden mot den summa har jag ingen ekonomi för!!! tråkigt, men det var snabbt svar och det var bra!!

2011-12-20

Mamma Eva

Tack snälla!!!

Underbart att det går så snabbt..vår egen bank vägrade låna ut pengar till oss för att lösa en dyr kredit..trots att vi inte ens har vårt hus belånat till hälften av värdet..helt sjuk..Nu kan vi kanske andas ut igen...Tack!!!

2011-12-18

Carola

Kanon!

Snabbt och smidigt. Den egna banken behöver flera dagar på sig att verifiera mina uppgifter.... Med Lendo går det på några sekunder :) Det kallar jag service!!

2011-12-13

Elena

LENDO Bank - TACK!

Ett stort TACK till er på lendo som ser till att detta funkar. Var lite tveksam själv, men nu vet jag att det funkar, snabb och enkel.SEB banken som inte var så villig att ge mig ett lån...

2011-12-13

tacksam

Tack!

Trodde inte att jag skulle få lånererbjudanden tack vare mina skulder men jag fick flera stycken och tack vare Lendo kan jag få bort mina dyra krediter. Tog bara en halvtimme innan jag hade flera erbjudanden från banker. :)

susanne

Otroligt

Håller med alla om att detta är fantastiskt. Sänker mina kostnader med över hälften.Men SEB skall nog syssla med annat! en ränta på över 14%, Skäms! Ett stort TACK till er på lendo som ser till att detta funkar. Var lite tveksam själv, men nu vet jag att det funkar. Billigare än min egen bank..Handelsbanken som inte var så villig fast jag sköter mig. Återigen TACK

JAn Alverstam

Snabbt??

Jag fick mitt första erbjudande efter ca 20 minuter,
och då var det ändå en söndagkväll. Kan det gå fortare?

Hans

Låneansökan

"Jättebra" åter igen.Offerter med utmärkt bra erbjudanden utom från SEB som skämde ut sig med en riktig ockerränta trots att vi är kunder där. "fy skäms"!

2011-12-03

Suveränt

Smart, enkelt, billigt. Helt vansinnigt att inte använda den här typen av tjänster.

2011-12-02

Super Lendo!

Supersnabba och mycket trevlig service!

2011-12-01

Irene

Otroligt nöjd !

Helt otroligt ! Med hjälp från Lendo gick det på ett par timmar !
Min egen bank sa´ NEJ ! trots att jag skött mig perfekt och aldrig haft några betalningsanmärkningar !!
En JÄTTEKRAM till personalen på Lendo för otroligt snabb service !!!

2011-11-30

Daniel

Bra att få lösa massa små lån och krediter

Skönt och kunna lösa dessa och få ner månadskostnaden med typ hälften.. Stort tack!

2011-11-29

Smidigt och snabbt

Mycket smidigt sätt att få kontakt med många långivare. Hade flera erbjudanden inom en timme efter att jag skickat ansökan. Naturligtvis varierar villkoren och "fulbankerna" fiskar kunder. Men man får ju välja och vraka i det som erbjuds. Fick även någon med ränta över 10% men så vet man ju vad man inte skall välja. Jag gillar smidigheten att man slipper ringa runt till en massa olika. Har nu även fått erbjudande med ok villkor under 7% vilket jag accepterar. (Har iof bra lön och inga anmärkningar och låneansökan på 150.000)

2011-11-24

Mustafa Ibraimov

Kanon! Tack alla anställda på Lendo!

Mycket konstruktiv hjälp! Lånerbjudanden från flera banker riktigt bra när din egen bank tackat nej! Tack så mycket! Må ni leva ock jobba länge!!!

2011-11-23

Jenny

Tusen tack!!

På sin egna bank blev man inte beviljad, har aldrig haft ngn anmärkning, är ensamstående med barn, fick tips om Lendo, när jag hade gett upp allt, fick beviljat och kan lösa mina dyra kreditkort, nu kommer man på fötter igen, Tusen Tack!!

2011-11-23

Fredrik L

Riktigt bra!

Kanon service men trevlig och duktig personal. Allt gick väldigt snabbt och smidigt när banken man haft i många år sa nej. Kan verkligen rekomendera Lendo!

2011-11-22

Fantiskt!

Jag har sökt lån på den bank jag har haft i hela mitt liv. Jag har en bra lön men en del krediter med hög ränta. Min bank sa nej till ett lån för att lösa in dessa krediter. Lendo gav mig flera alternativ på Ja-sägande banker, visst en del erbjöd en mycket hög ränta mn jag fick napp på en bank som erbjöd lägre ränta än min egen bank.

Tack Lendo, det kan inte bli mer smidigt, effektivt och lönsamt.

2011-11-22

snabb enkelt och smidigt

2011-11-21

Lendo - fulbankernas bästa vän

Vi är två personer med god ekonomi, inga betalningsanmärkningar, fast jobb sedan slutet av 90-talet med lön om 35 000 kr respektive 27 000 kr. Vi har ett par tidigare förfrågningar från en storbank avseende ett bostadslån till bostadsrätten. Vi ville låna 50 000 kr för att sänka lånekostnaderna på sådant vi handlat på kredit (ca 32 000 kr, ränta 16%).

Det bästa erbjudandet Lendo kunde ge oss var en fulbank med ca 10 procents ränta. I stort sett var det endast fulbanker med räntor mellan 10-35 procent som gav erbjudanden.

Skälet till varför vi fick så hög ränta var att "Vi gör alltid en bedömning av kreditvärdigheten".

Ja, det är ju bra. Men jag förstår faktiskt inte hur en person med god ekonomi och hög lön och inga anmärkningar kan få så dålig ränta.

Hur höga räntor ska då inte Fulbankernas bästa vän ta för människor som har flera förfrågningar, en anmärkning eller lägre lön än 35 000 kr i månaden?

Jag lärde mig något nyttigt av detta dock: Skriv aldrig att du tänker betala av ett lån med högre ränta. Låna inte dina pengar via Lendo - du får bara fulbankserbjudanden. Gå till din storbank direkt.

Det gjorde vi och fick 7 procent. Taget.

Och jo, jag lärde mig att Lendo är fulbankernas bästa vän.

Hej,

Vad tråkigt att våra banker inte kunde erbjuda en bättre ränta! Vi tycker att det är jättetråkigt varje gång det inträffar. Vi skulle önska att vi kunde göra någonting åt saken men det är våra banker som individuellt utför sina egna kreditbedömningar.

Vad exakt det är som gör att en kreditbedömning bedöms som positiv eller negativ är jättesvårt att svara på.

I fall som dessa är det då jättebra att den egna banken som känner till din historik betydligt bättre kan kliva in och erbjuda ett lån till en bättre ränta.

De räntor man som kund anger för befintliga lån redovisas aldrig för bankerna utan de svarar med sina bästa räntor direkt, utan vetskap de är bättre eller sämre än de räntor du redan har. Därimot så behöver de veta om du kommer att utöka ditt lån eller betala av befintliga lån, och därmed behålla samma utgifter fortsättningsvis.

Några av de banker vi jobbar med är:

- SEB
- Ge Money Bank

2011-11-19

Jordens Avskum

Varning!!!

Har du betalningsanmärkningar så ska du se upp, det finns dom som lånar ut pengar även till oss men till skyhög ränta så klart. Får du ett erbjudande som du inte vill ha förutsätter dom ändå att du är så desperat att du tackar ja,(finns inte nej tack i menyn) sen är du fast igen och dom gör allt för att skinna dig på allt du äger och har.

Hej,

Vi försöker att erbjuda lån i den mån det är möjligt. Räntorna är tråkigt nog högre om man har en betalningsanmärkning men är i många fall ett betydligt bättre alternativ än om man t.ex har SMS-lån eller liknande som man vill betala av.

Vi känner inte till våra kunders behov och gör ingen egen bedömning vilka offerter som vi ska presentera för kund utan vi presenterar de offerter som erbjuds. Sedan så får kunden själv avgöra om räntan är för hög eller inte.

Vi jobbar hela tiden på att få in flera banker och låneinstitut för att få ner räntan och detta är inte unikt för kunder utan en betalningsanmärkning utan gäller givetvis även kunder med en betalningsanmärkning eller en skuld till kronofogden.

I våra informationsrutor som lägger sig ovanför den övriga informationen så ligger stäng/tacka nej som ett kryss i högra övre hörnet. Det kanske är lite otydligt så vi måste nog se över pedagogiken på den punkten.

Tack för dina synpunkter.

2011-11-19

Mattis

Lån!? Javisst till en stor hjälp.

Otroligt snabba med svar och service.
Äntligen kan jag få bli frisk på riktigt fick lånet till alla hjälpmedel som ingen annan kunde hjälpa mig med.

Göran

Tack för hjälpen

Jag fick ett privat lån på 100 000 kr en ränta på 4.58 procent . jag blev nöjd tackar lendo

De va som attan

Trodde faktiskt inte att jag skulle få ett lån med 6,45% ränta 10 år 350 000:-, Lendo rekommenderas vill jag lova.... :)

Annica

Superbra

Riktigt bra erbjudande! Och en chans att få komma ikapp med krediter och andra skulder man har dragit på sig.

Helnöjd

Kortade av återbetalningstiden med 3 år + att jag bakade in en kredit ihop med lånet. Allt till en kostnad av 600:- mer i månaden än vad jag har i dagsläget :-)

Jacqueline

Bil lån

Trevligt bemötande och snabba beslut

Tove

Snabbt och smidigt!

Bakade ihop 2 lån som tidigare kostade mig 4300:- i månaden, kostar nu bara 2100:-. Tjoho!!!!!!!!!!!

Robert

15 %?

Ligger idag på 5% ränta på mina lån, ville låna 350.000kr för att slå ihop allt i ett lån å sänka min månadsbetalning.
Svar från Lendo.se:
Då får låna 190.000kr till 15% ränta....
Nä, tror inte det...

Och jag är inte förvånad om mitt inlägg raderas inom en snar framtid.

Den här sajten Rejta.se ger jag inte många stjärnor heller: Dom tar bort negativa omdömen!

Falsk marknadsföring!
Och i vanlig ordning är jag fortfarande blåst av banken...

Hej Robert,

Fem procent är en riktigt bra ränta som du kan vara nöjd med. Vi erbjuder lån med än lägsta räntenivå på enbart 0,75% lägre än vad du redan har.

Vi på Lendo maximerar dina chanser att få ett lån samt en så låg ränta som möjligt, men i slutändan reflekterar de erbjudanden som presenteras din individuella kreditvärdighet snarare än Lendo's förmåga att sänka dina lånekostnader.

Ring gärna in till oss på kundtjänsten så kan vi kika på din ansökan tillsammans och gå igenom eventuella frågor som du har. Ibland händer det t.ex att våra kunder anger fel anledning och istället för att omförhandla befintliga lån skickar in att de vill låna nya pengar och då blir det en betydligt högre riskfaktor och låneerbjudandenas räntorna helt felaktiga.

Magnus

Suveränt

Ger oss som har ställt till det för oss ekonomiskt en andra chans. Man har råd att leva igen!

Sådär.

Fick även jag hög ränta. Men om man ska ta bort flera lån blir det inte så farligt. Ni som skriver negativt tänk på detta. Räkna ut all ränta ni har i pengar och lägg ihop. Gör sedan samma med räntan ni får på det enda lånet ni funderar på från Lendo. Skillnad skillnad. Men visst e det för högt när man nu vill sänka. bästa är ändå att försöka på banken och att tänka på att man ska betala ungerfär samma fast ett lån så att det går ner fortare och inte räntan som äter pengarna varje månad. Och för guds skull SPARA pengar till det ni vill ha.

Hej Daniel,

Tack för ditt omdöme samt kloka ord. Vi kan inget annat än hålla med om att det bästa man kan göra är att spara ihop till sina inköp.

I de fall som man inte kan vänta på att spara ihop önskat belopp vill vi på Lendo gärna hjälpa till att hitta en så förmånlig ränta som möjligt för varje persons individuella ekonomiska situation.

Mats

Besviken på marknadsföringen

Trevligt bemötande i telefonen men riktigt dåliga erbjudanden med tanke på vad jag ville sänka. Det var i praktiken en höjning med mellan 2-4 procentenheter och jag fick därför snopet välja att behålla mitt ursprungliga lån.

Hej Mats,

De erbjudanden som presenteras är det bästa som våra nuvarande ca 10 banker och låneinstitut kan erbjuda.

Alla våra kunder lyckas inte med att sänka sina lånekostnader, vilket är ett bevis på att de lån kunden redan har är lågt prissatta jämfört med marknaden i övrigt och därmed placerade hos rätt bank/låneinstitut.

Anledningen till att erbjudanden med högre ränta än de lån som ska omförhandlas presenteras beror på att varken vi på Lendo eller banken vet om den räntan som är angiven är korrekt ifylld.

Tack för att du provade att använda dig av Lendo!

2011-11-15

Tove

Tack!

serviceinriktade! bra bemötande och smidiga, allt gick snabbt , inget krångel ! nöjd :)

2011-11-14

Magnus S

Vilket skämt

Tänkte seriöst försöka använda dom att ta bort lite skit, ock sänka kostnaden! Fick flera erbjudanden men inget under 13% vilket skulle höja min kostnad! Skrattretande att man kastade bort en/några kredit förfrågningar på dom!

Hej Magnus,

Det utförs enbart en kreditupplysning men det är ca 10 banker och låneinstitut som kan granska din ansökan. De banker som granskat din ansökan och antingen erbjudit dig ett lån eller valt att ge ett avslag kommer att skicka hem en omfrågandekopia på att de tagit del av en kreditupplysning.

Som vi påpekat tidigare här på Rejta så kan vi inte alltid sänka befintliga låneskostnader för våra kunder, vilket är tråkigt men ett bevis på att det lån kunden redan har är lågt prissatt jämfört med övriga marknaden.

Om du har några frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till oss på kundtjänsten. Om du har frågor varför en bank valt att nekat din ansökan (efter att ha granskat dina omfrågandekopior) ber vi dig att vända dig direkt till specifik bank då bankerna inte kan lämna ut sådana uppgifter till oss p.g.a. banksekretess.

2011-11-11

Annette

Tack Lendo

Tack lendo för att jag fick hjälp att få bort mina smslån så jag slapp hamna i fördärvet trodde inte på att det fanns någon bank som ville hjälpa mig.
smidigt att få hjälp fick låneerbjudande redan efter några minuter.Tack en gång jag är så tacksamm

2011-11-10

Claudia och Marcelo

Tack så mycket

Tack Lendo vi har nu sänkt våran månadskostnad med 4000 kr per månad, det känns otroligt skönt.
1000 tack!

2011-11-15

Hej Claudia och Marcelo,

Det var roligt att höra. Vi hoppas att ni kan göra någonting roligt för pengarna ni nu sparar varje månad.

2011-11-08

Hur enkelt som helst

Äntligen är det bankerna som får slås om kunderna och inte kunderna som slås mot banken.

Underbart

2011-11-08

Lillis

Enkelt

Inget krångel att hitta en bank el dyl. De hittar dig, mer perfekt kan det inte bli.

2011-11-03

You are simply the best!

Fantastiskt bra! Ni kommer att växa och bli ännu mer framgångsrik LENDO! Av med hatten!

Shiralie

Smidigt

Jag tycker att det var smidigt att få hjälp av Lendo. Tack för hjälpen!

Tony

?????

Kan inte fatta alla som sitter här och är så tacksamma och lovordar Lendo?? Jag gjorde ett test på Lendo , ansökte om lösen på lån..55.000 på 5 år, jag tjänar 25.000 /mån...fick 5 svar på 2 dagar av profithungriga lånebolag. Min ränta låg mellan 13,25 - 15,56 , hur ska Lendo kunna sänka min kostnad då??? Nä som sagt antingen skriver Lendo själva sina kommentarer här eller så är det bara folk med noll koll som lånar genom lendo

Hej Tony,

Vi lyckas tyvärr inte med att sänka lånekostnaderna för alla som gör en ansökan via oss. Vilket vi givetvis tycker är tråkigt!

Anledningen till detta kan bero på många faktorer, det vanligaste är att din kreditvärdighet förändrats sedan du tog ditt nuvarande lån, att du har flera kreditförfrågningar de senaste året, eller att bankerna har ändrat på sina interna kreditberäkningar. För att nämna några anledningar.

Det som man kan glädjas åt är vetskapen att det lån man har faktiskt har är prisvärt och att de flesta andra aktörer på marknaden skulle ge dig en högre ränta än den du redan har.

Det är måhända en klen tröst, men vi vill iallafall tacka dig för att du gav Lendo ett försök.

Mvh, lendo Kundtjänst

2011-11-01

dita

underbar service

Så klart att dem får 5 av 5

2011-10-27

Kristopher

5 av 5 helt enkelt

Mitt betyg blir 5 av 5. Kan bara hålla med alla andra positiva kommentarer om Lendo. Nu kommer jag kunna lösa några små, men dyra, krediter till en mer förmånlig månadsbetalning och det är ju aldrig fel.

2011-10-27

NE

Enkelt och smidigt.

Jag ger Lendo fem av fem möjliga för enkelhet, snabbhet och smidighet med fixa lån med lägre ränta... Det är bara att tacka och buga.

2011-10-22

Enkelt o smidigt, dock långsam hantering.

2011-10-17

Roger

Lån men till fel villkor

Visst, Lendo fixade mitt lån, men se upp med villkoren på deras hemsida - det som står där kanske inte stämmer med verkligheten! I mitt fall stod "0kr uppläggningsavgift, 0kr aviavgift" på erbjudandet jag tackade ja till, men på skuldbrevet från Marginalen Bank stog sedan att läsa 495kr uppläggningsavgift och 25 alt 10kr aviavgift. Alltså minst 495+10*12*5 = 1095 kr högre pris på lånet än vad som angivits av Lendo. Klart störande. Vid kontakt med Lendo var beskedet "tyvärr måste något gått fel i vårat system, vi har gjort en systemuppdatering nyligen!" och en ursäkt. Men avgifterna får jag ju betala i vilket fall som helst...

2011-10-15

Niklas

Otroligt bra!

Lätt, snabbt och enkelt!

2011-10-11

Mycket bra

Överskådligt, lätt att använda & mycket snabba svar

2011-10-10

Kanon

Tycker Lendo är en bra förmedlings sida, visst vissa banker har HÖGA räntor , det märkte vi, men vissa av bankerna är helt okej. Vill bara tack för gott sammarbete då det blev strul med lösenordet FAST det ordnade sig på ca 2 min o ja fick ett nytt lösen ord o ett "bra" lån om nu lån kan vara bra o ta hehe =) Tack för grym service Mvh T.S

2011-10-06

KRAL

Sveriges Bästa

Tack skall ni ha jag trodde inta att mina lån skulle orna sig men tack vare er så är jag fri TACK MVH en lycklig lånetagare. ni som klagar kolla med andra banker om ni får lån då,,,, Jag tror inte att ni får det. därför finns Lendo. sluta klaga och va glada att ni fick pengar istället.

2011-10-05

En nöjd Boråsare

Otroligt snabbt och enkelt

Snabba puckar , 4 minuter till första låneförslaget.

2011-10-05

Helena Johansson

Super bra

Fick svar inom några minuter. Jättebra

Andreas Thyrén

underbar service

Hemsidan är superenkel, verkligen användarvänlig
tog knappt en timme (på en lördag) innan jag fick flera erbjudanden, några bra några sämre men de är ju upp till bankerna,
Enklare o säkrare sätt att låna tror jag inte finns.
Idiotsäkert.

TACK så mycket

2011-10-01

Hon hade flera små lån...

Supersnabbt!

Fick svar inom 15 minuter på en lördag förmiddag!! Toppenbra på alla sätt!

Jessi

Tack!

Tack för att ni finns........! Fick två svar en timme på en fredags kväll...Det trodde jag aldrig!

2011-09-30

Mathias

bra och snabb service. svar på alla frågor

2011-09-30

Nikls

Detta är konkurrens på bästa sätt

Snabbt, bra överblick, enkelt att jämföra och väldigt enkelt att ansöka.

Thomas Nilsson

Superbra

Snabbt o enkelt. Blev rekommenderad, men trodde aldrig det kunde gå så snabbt. KANOOOOON !!!!!!!

Lisa

Snabbt och bra!

Snabbt och bra, möjligtvis en förklaring till att jag bara fick två erbjudanden och inte fler, alla eventuella erbjudanden (kanske med ev. lägre lånebelopp) och även avslag borde synas i ansökan.

Hej Lisa,

Även erbjudanden med ev. lägre lånebelopp presenteras. Finns det inga sådana har ingen bank valt att erbjuda ett lån med ett lägre lånebelopp.

Vi kikar just nu på hur vi ska informera kunder om eventuella avslag.

Tack för dina synpunkter!

Roger

Långsamt

Trodde men tar en UC för att kontrollera ens skulder men istället tar alla banker var sin UC. Svar från banker kom snabbt men efter godkännandet tog det tid!

2011-09-28

Hej Roger, det är enbart en kreditupplysning som registreras. Vilket är själva grundidén med Lendo, att hjälpa kunder att hitta det bästa lånet utan att flera kreditupplysningar registreras.

De uppgifter som varje bank tar del av registreras alltså aldrig som en kreditupplysning men en omfrågandekopia ifrån varje bank skickas hem till dig (enligt lag) så att du ska veta vilken information bankerna tagit del av.

Vi har för tillfället en bank som jobbar på att snabba upp sitt flöde efter att man valt ett lån ifrån dem. Vi får åt deras vägnar be om ursäkt för att det tagit tid. De jobbar på att lösa problemet och vi på Lendo gör vad vi kan för att bistå dem i det arbetet. Vi hoppas att detta har löst sig snart.

Camilla

Snabbt

Väldigt snabbt svar om man får lån eller inte, perfekt nu kan man betala av flera lån.

2011-09-27

Thomas

Bra med respons

En kreditupplysning känns bra, Mina erbjudanden var väl så där men det har nog mer med min nuvarande situation att göra än med Lendo. Snabbt gick det i alla fall.

2011-09-27

Sandra Andersson

Snabbt

Snabbt enkelt! Fick flera Nej av andra banker men ett JA här. bra att de kontaktar personligen så att pengarna kommer ut fort!

2011-09-26

francisca v.

enkelt och snabbt

enkelt att "fylla i blanketten" snabba svar utan krångel

2011-09-22

Snabbt och enkelt

Flera erbjudanden på kort tid utan massa krånglande kredituuplysningar. Tack Lendo

2011-09-22

Olof

Toppenbra

Snabba svar och utmärkt service i övrigt....

2011-09-21

Annica H

SNABBT ÄR EN UNDERDRIFT

Det tog bara någon minut ! =D

2011-09-20

nejad

Stort tack till lendo.se

köpte hus men behövde låna till handpening tills jag kunde på in mina pengar men min bank sa nej och andra banker sa nej också men fick från många banker t.o.m. de som sagt nej stort tack lendo// MVH sundsvallsbo

2011-09-20

Jenny

Helnöjd!

Snabbt, smidigt och enkelt! Du slipper flera kreditupplysningar, du slipper ringa runt och du slipper onödigt krångel.

2011-09-17

sebastian

lån

dom säger att dom ska lösa dyra lån och krediter, ansökte om lån för att få en billigare månads kostnad på ett privat lån och 3 krediter . men de belopp som blev gick inte i genom och de var inte i närheten av 80% av min årsinkomst! så förstår inte hur alla på denna sida kan vara så nöjda?

2011-09-28

Hej Sebastian, gränsen på 80% av sin årsinkomst påverkar inte bankernas kreditbedömning utan det är andra faktorer som har större betydelse.

Vi har samlat flertalet banker på en plats och det är deras bedömningar som avgör om de väljer att erbjuda dig ett lån eller inte.

Du har fått omfrågandekopior hemskickade ifrån varje bank som har tittat på din ansökan. Med hjälp av dem kan du ringa upp de banker som nekat dig ett lån och fråga på vilka grunder de inte valt att bevilja dig ett lån.

Med hjälp av den kunskapen kan du ev. undvika de faktorer som bankerna anser inte är så bra och öka dina möjligheter att i framtiden få ett lån.

2011-09-16

Enkelt,snabbt och smidigt. Hade önskat något lägre ränta bara:=)

2011-09-14

Pär

Lösen av gamla lån

Absolut världsklass, snabbt och enkelt och bra personlig service.

2011-09-12

Tomas

Billån

Man får absolut erbjudanden så att det räcker. Kanske skulle man kunnat förklara skillnaden annuitet och rak återbetalning direkt där man får förslag på lånegivare. Men annars väldigt bra tjänst. Skönt att slippa ett flertal kreditupplysningar vilket tydligen inte är bra att ha.

2011-09-08

Ise

Snabbt, enkelt och bra

Bra service! Toppen med bara en kreditupplysning och lätt att få en bra översikt på lånevillkoren. Processen är snabb. Bra erbjudande trots inte helt okomplicerad ekonomi.

2011-09-07

veronika mårtensson

lösa min lån med lägre ränta

trevligt bemötande

2011-09-06

Philippe

Överraskad

Det gick bättre än väntat. Jag visste inte att det skulle vara så lätt och smidigt. Det tog bara några minuter tills jag fick en kanonerbjudande via Lendo

2011-09-06

A

Snabb och tydlig

Väldigt bra och enkel tjänst. Fick en förvånansvärt bra ränta.

2011-09-02

Bäst

Snabbheten, fick ett svar efter 10sek, tre jakande svar bara välja och ta det bästa erbjudandet. Allt klar på en arbetsdag. Fick precis, under skrivandet här, meddelande om att lånehandlingarna är på väg med posten.

Christian Lagerlöf

Nöjd kund

Enklare eller snabbare än så här blir det inte. Jag minskade mina månadskostnader med nästan 5000 genom att ersätta tre tidigare lån med ett nytt. Dessutom fick jag lägre ränta.

hans

Perfekt

Perfekt, fick ett lån med mycket lägre ränta än jag förväntade mig!

Annika

Snabb och trevlig service

Ringde och fick en mycket bra service med trevligt bemötande. Inom 5h hade jag fått ett helt gäng med förslag på lån.

KSL

Lendo

Smidigt med bara 1 Kreditupplysning och snabbt svar !
sänkte mån kostnaden med 1650:-

Lendo

Snabbt enkelt o bra världsklass

Dålig information

Ansökte med en fläckfri ekonomi om ett lån som en sista utväg för att hjälpa en anhörig som misskött sig. Med ingen tidigare erfarenhet av lån försökte jag förgäves få tag i information på siten och per telefon men det kändes som att ha att göra med inhyrda telefonförsäljare. De kunde inte svara på vilken inkomst jag skulle fylla i(min grundlön kan skilja ganska mycket från den deklarerade), hur många som inte svarat än, hur det påverkar mina chanser att få ett framtida bolån och hur det kommer sig att jag inte fick lägre ränte erbjudanden. Jag undrar fortfarande vem som kan få 4 % om jag inte får det.

Jag skulle gått rakt till min egen bank istället.

2011-09-28

Hej, Det är inte vi på Lendo som gör en bedömning om du blir beviljad ett lån eller inte utan de banker som vi samarbetar med (för tillfället 10 stycken banker och låneinstitut).

Vår kundtjänst växer och det kan hända att du fått prata med någon nyanställd som inte hade fullständiga kunskaper om detta. Här kan vi bli bättre i båda utbildningsmaterial och att fråga varandra på kundtjänsten om det är något svar som vi är osäkra på.

Tack för din synpunkt, det är tack vare dem som vi hela tiden kan förbättra oss själva och göra ett bättre jobb.

2011-08-29

carin

Snabbt o smidigt.

2011-08-29

Hanna-Maria

GRYMT!

Sidan är stilren, inga dolda texter. Helt enkelt tydlig, snabb och bra! Är nöjd!

2011-08-26

Lån

Snabbt svar, endast en kreditprövning. Det var fantastiskt. Tack!

2011-08-24

använt mig av dom 2 ggr har fått flera erbjudanden och bara valt det bästa

2011-08-22

Funkar perfekt.

2011-08-19

isajk

dåligt

värdelst att man inte kunde söka ensam ett lån på 330000 kr.

2011-08-20

Hej Isajk,

Det går att söka ensam på 330 000 kr men det förutsätter att man har en årsinkomst som är tillräckligt hög för att kunna täcka månadskostnaden för ett så stort lån och samtidigt ha pengar kvar i månaden för övriga utgifter.

Vi brukar säga att man kan låna upp till 80% av sin årsinkomst. Om man vill låna mer än så behöver man en medsökande som kan hjälpa till att betala av lånet samt räntekostnaderna.

2011-08-19

zin shikho

Lätt och enkelt

suvurent service och väldigt snabba besked

2011-08-16

Företagare

Enkelt och snabbt

2011-08-15

Jette

Supertjänst!

Suveränt att kunna lämna över jobbet till Lendo att söka upp lån. Lätt att jämföra olika lån.

2011-08-15

Henrik

Snabbt, enkelt och prisvärt!

Bra service på ett ögonblick. Slipper leta reda på allt själv.

2011-08-12

MarLou

Lätt och bra

Tyckte det var jättebra service att bara behöva lämna sina uppgifter, så "hör" bankerna av sig om de är intresserade. På så sett undviks en massa onödig tid på att leta själv. Har man tur, kan man sedan välja ut den som erbjuder bästa förmåner. Tack!

2011-08-05

Dubblar ens ränta

Slogan "Vi sänker dina lånekostnader" är en ren lögn. Inte ens i närheten faktiskt. Gjorde en låneansökan med 7% i nuvarande ränta, lendos förslag gav mig 9-21%. Duger inte till något annat än att göra en UC på dig.

2011-08-08

Hej Johan,

Anledningen till detta kan bero på många faktorer, t.ex att din kreditvärdighet förändrats något sedan ditt tog ditt nuvarande lån, eller att bankerna har ändrat på sina interna kreditberäkningar. För att nämna några anledningar.

Mvh, lendo Kundtjänst

2011-08-05

Thomas G

Snabba och endast en kreditprövning

Jag tycker att det funkade relativt bra då jag fick ca 8 erbjudanden inom ett dygn och endast en kreditprövning. Sökte ett lån på 140 000 kr för att finansiera en bil och de flesta finansbolagen erbjöd en ränta mellan 10 - 14 % . Det är väldigt höga räntor enligt mig. Jag tjänar bra och har inte några betalningsanmärkningar. Ett finansbolag erbjöd dock en ränta som ligger i paritet med fackens medlemslån (ca 6,8%). Detta erbjudande har jag tackat ja till.

I sammanhanget vill jag varna för en konkurrent till Lendo som börjar på F. När man söker hos denna lånemäklare gör varje finansbolag en kreditprövning + att de skickar skuldebrev på lån man inte visat intresse för. Förvisso händer inget om såvida man inte skriver på skuldebreven, men det känns ändå obehagligt :0

2011-08-03

Snabbt o smidigt!
Väldigt enkelt!!!

2011-08-03

husrenovering

Snabb lån

Så snabb och effektiv service finns ingen annanstans.

2011-08-01

Björn Hammargren

Vaktmästare

Det finns inget dåligt!!! Bättre bank finns inte.

2011-07-29

DTJ

LENDO ÄR BÄST !!!

SOM EGEN FÖRETAGARE SÖKTE JAG LÅN HOS ETT FLERTAL ANDRA SMÅBANKER, GE MONEY BANK, FOREX ETC, FICK AVSLAG PGA AV FÖR HÖGT ÖNSKAT LÅNEBELOPP, SAMT FÖR LÅG OMSÄTTNING. FICK DOCK BEVILJAT ETT NÅGOT LÄGRE BELOPP. SÖKTE PÅ LENDO, FICK LÅNET BEVILJAT DIREKT!!! NI ÄR FANTASTISKA! TACK! OBS! LENDO HAR SJÄLVKLART NÅGOT ELLER MYCKET HÖGRE RÄNTOR ÄN VANLIGA BANKER PÅ LÅN, MEN DE MÅSTE OCKSÅ TJÄNA PENGAR SÅ IBLAND FÅR MAN HA SVANSEN UNDER RUMPAN OCH TA DET MAN KAN. RÄNTA HOS LENDO KNAPPT CA 15%, KREDITLÅN HOS NORDEA 8,95%. JAG ÄR I ALLA FALL NÖJD TILL 100%, TACK LENDO! ÅTERKOMMER GARANTERAT!

2011-07-29

Johan L Johan L

Snabbt och enkelt, men sparar inte några pengar

Skickade en låneförfrågan för att spara pengar genom att ersätta ett befintligt lån med ett nytt till bättre villkor. Själva tjänsten som sådan fungerade bra och man får bara en kreditupplysning men villkoren var inte alls bättre än vad jag har idag. Den bästa räntan låg flera procentenheter över den ränta jag redan har. Verkar enbart arbeta med finansbolag och inte de stora bankerna.

2011-08-09

Hej Johan,

Tack för att du använde dig av Lendo! Vi kan inte alltid sänka lånekostnaderna, vilket oftast betyder att man redan har ett bra lån. Och även om man inte lyckades sänka sina lånekostnader så kan det kännas skönt med vetskapen att det lån man redan har är ett bra lån med relativt sett låg ränta.

Några av de banker som vi jobbar med och som är stora och erbjuder bra räntor via Lendo är SEB, Ikano Bank och Forex Bank.

2011-07-26

snabbt och bra

Enkelt och smidigt

2011-07-21

Snabbt och enkelt

Snabba svar. Fick ett lån till betydligt bättre ränta än jag räknat med. Suveränt!

2011-07-21

Hans-Erik

Alla alternativ på ett ställe!

Det absolut bästa, förutom att det var oerhört snabbt och enkelt, är att man erhålla förslag/alternativ på låneinstitut som man annars aldrig hade tänkt på!

2011-07-20

snabb o enkel

2011-07-17

pk

pk

Läste genom alla omdömen,många var nöjda med lendo,så vi tog o testade,vi hade bara en förfrågan på dom senaste 24 mån så det gjorde inte mycket om det blev en till där,skickade in en låneansökan på 150k,vi är 2 personer med fasta inkomster,lite pengar på sparkontot,pengar på aktie depån och aktie utdelningar på ca.80-100k/år,lån sammanlagt ca320k/bil o bostadsrätt dvs.nästan ingenting,så själva tjänsten funkade utmärkt,efter ca 5 minuter kom det 2st. erbjudande,ge moneybank o svea ekonomi(tror jag)och räntorna var på ca.10%,och nästan omgående tog jag kontakt med kundtjästen o bad dom makulera allting o ta bort våran uppgifter,och det fixade dom på en gång,så själva tjänsten och kundtjänsten funkade utmärkt men finansbolagen som dom använder verkar vara såna som bara tar ocker räntor,för att samman fatta det hela så måste personerna som har tagit lån via dom vara i desperat behov av pengar.

+bara en förfrågan
+kundtjänst
+snabb
-ockerräntor
-verkar samarbeta bara med finans bolag

2011-07-19

Hej Pk,

Våra anslutna banker har 24 timmar på sig att inkomma med sina offerter och skillnaden i räntor kan variera stort, vilket är en av anledningarna till att Lendo finns - så att man kan jämföra bankerna på ett rättvist sätt på enbart en kreditupplysning.

Nästa gång ett lånebehov uppstår hoppas vi att du använder dig av Lendo igen, men att du låter hela tiden löpa ut så att alla banker har en chans att erbjuda dig en offert.

Förtydligande, Svea Ekonomi är inte några som vi samarbetar med just nu.

2011-07-15

Sewe

Snabb och effektiv

Att man inte behövde söka upp alla bankerna och ringa skicka ansökningar och det tar tid att få svar om man är ens antagen

2011-07-15

Sussi

Snabbt och enkelt med en bra överblick på vad olika banker kan ge.

2011-07-13

mirlinda

snabbt enkel

allt är bra

2011-07-12

Ingemar Holmbom

Låna

Jag tycker att ni var mycket snabb och duktig när det gäller service. trodde det skulle ta mycket längre tid Tackar så mycket för er hjälp

2011-07-11

Kurt Löfgren

Suverän och snabb service även under helgtid.

2011-07-04

Rezarta

wooow

Snabbt och smidigt gick de som ung är jag mycket nöjd faktiskt.....rekomenderar lendo..

2011-07-01

Steen Madsen

Slipp onödiga bankmöten

Man behöver inte söka olika banker själv utan kan istället välja det bästa alternativet direkt! Grymt bra!

2011-06-30

Snoris

Snabbt o enkelt

Jösses va snabbt d gick, 18 min så vare klart.

2011-06-29

Shino

Smidigt, enkelt och snabb

över förväntan, allt gick jättebra. nu väntar jag på pengarna.

2011-06-29

Sead Pasalic

En som nu har en bil tack vare Lendo..............

Mycket hjälpsama människor på Lendo!
Länge leve Kungen, länge leve Lendo...........

2011-06-28

toppen!

snabbt enkelt smidigt!

2011-06-28

Erik

Små banker

Tycker att man bara får erbjudande från de små bankerna.Forex,Ge,Ikano mm Säkert dom som ger bra provis till lendo. Men ta en funderare innan du kollar med Lendo säger jag bara.

2011-06-22

Ariosto Castellanos

Snacka om snabbhet

snabb, snabb och snabb. Mycket smidigt. Rekommenderas.

2011-06-22

Fabian

Nöjd

fick bra servis och kontakt både genom telefon och internet snabb seriös kan verkligen rekommendera Lendo

2011-06-21

Ulrica Rönnberg

UR

Fick jätte bra service direkt,mkt trevlig personal!kan varmt rekommendera Lendo!!!

2011-06-17

IR

Snabb & Smidigt

Fantastisk service , snabb och enkelt. Bara positiva upplevelse :)

2011-06-16

Lendo

Fantastisk service och bemötande. Bäst!

2011-06-15

CJ

Bra tjänst

Andra gången vi använde oss av Lendo och det fungerade lika snabbt och enkelt som sist. Första erbjudandet kom in efter cirka 1-2 minuter, dvs ultrasnabbt. Rekommenderas!

2011-06-15

Jerry

jättenöjd

enkelt & bra & framförallt inte krångligt att förstå sig på

2011-06-14

gekå

Snabbt och enkelt

Smidigt att själv slippa kolla runt på olika banker. Vi har nu fått flera olika förslag med varierande ränta men även ett med riktigt bra villkor.

2011-06-13

Marcus Nielsen

Sjukt snabbt, och riktigt bra

Snabba svar. Tog mig 5 min innan jag fick ett erbjudande

2011-06-09

AE

Riktigt imponerad

Snabba svar trots förfrågan 20 min innan stängning via nätet. Svarar direkt på telefon och hjälper till.

2011-06-08

Told2Bcool

Guld värd ett försök

Lendo hjälpte mig när jag som mest behövde det!
Jag hade ett lån på GE Moneybank på 26,7% ränta, Lendo hjälpte mig hitta en bank som löste det lånet och istället gav mig 8,7 % i ränta!

2011-06-07

Stefan Larsson

Enkelt och smidigt

2011-06-03

snabbt och enkelt

utan krusiduller, kundtjänst svarade på mejl inom 30 min, superservice

2011-05-31

Nöjd kund

SUPERIOR SERVICE - enkelt , smidigt och tryggt !!

Mina gratulationer till en suverän service !!

2011-05-31

Superia

KUNGLIGT!!

Kanon info om allt å lätt att förstå sig på!!
Tack för hjälpen!!

2011-05-30

A.S.

Klockrent!

För mig som är ung är detta perfekt.
delvis av osmarthet och "snabba cash-tänk" bland annat så lyckades jag skrämmande nog men ändå utan att tänka efter få massa krediter och hamna efter med betalningarna, efter att ha "vaknat till" och kämpat med återbetalningarna så provade jag till slut Lendo och mina förutsättningarna är numera utmärkta att komma på rätt sida i ekonomin, istället för att utnyttja varenda krona av lönen så kan jag nu betala in ett minsta-belopp, sedan mer om jag vill samtidigt som jag får dom extra pengarna jag ändå har av lönen för att förgylla vardagen lite.

Tack Lendo!

2011-05-30

wk

Snabbt och smidigt med Lendo. Dock enstaka erbjudan med hutlös ränta men de är ju bara att strunta i.

Patrik T

Lätt å bra kund service

Mycket nöjd med bemötandet. Dock minus att dom stänger kl 16,00 på Fredagar

Grymt snabbt svar.

Riktig snabbt svar och väldigt smidigt.

Stefan

Exemplarisk e-tjänst med personlig service!!!

Mkt snabb service och pesonlig återkoppling. Jag jämförde villkor och rta mellan min bank och erbjudanden från Lendo inför ett båtinköp. Genom Lendo har jag fått ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande som ligger (1,5%!) under banken. Lendo földe upp erbjudanden direkt med mig personligen vilket underlättade den vidare processen. Ett tips till Lendo är att försöka få med mer av villkoren redan i erbjudandefasen.

2011-05-26

Ockerräntor?

Har i dag sökt om lån, och som Paul skriver kommer det tre erbjudande direkt, med ockerräntor på 16%. Skall bli intressant att se om jag får något erbjudande från en bank.
Men det är tydligt att gamarna är först ute för att tjäna omoralisk stora pengar på dem som har litet.
Det är en mycket varm och mänsklig värld vi lever i.

2011-05-26

PL

Suveränt

Hur smidigt som helst, Lätt o Fort.

2011-05-25

Ulf, Kramfors

Otroligt bra!

Fantastiskt snabb handläggning och är mycket nöjd med resultatet!

Fantastiskt bra och smidigt

Mycket snabb och bra service. Det första erbjudandet fick jag inom 1 minut! Det visade sig sedan också vara det mest förmånliga. Dessutom var räntan jag fick långt under vad min bank kunde erbjuda.

MR

Mats

Tänkte ge Lendo en chans, ville samla ihop mina lån till ett lån och samtidigt låna lite till.
Kund kontakten första gången var jättebra, men sen blev det avslag, eller jag blev erbjuden ett litet skit lån som var sämre än dom jag redan har, och denna gången så var kundtjänsten dryg och otrevlig.
Nej, slösa inte bort er tid och engagemang på denna skit tjänst!
Gå till en större seriös bank i stället.

2011-05-24

Hej Mats, Vad tråkigt att du upplevde att kundtjänsten var dryg vid din andra kontakt. Vi är medvetna om att man som kund kan bli besviken om man inte blir beviljad det lån som man sökt, vilket vi har full förståelse för.

Vi samarbetar idag med 10 banker för att kunna erbjuda ett lån i så många fall som möjligt, tyvärr så händer det att vår samlade skara av banker inte kan bevilja ett lån och då kvarstår de låneinstitut som iallafall kan erbjuda ett mindre lån men till något högre ränta.

Genom att granska de omfrågandekopior som kommer att skickas till din hemadress kan du se vilka banker som nekat din ansökan och ringa upp dem för att få information om varför de nekat dig ett lån. På så sätt kan du bättra på dina chanser inför framtiden, då du vet vad du kan göra för att förbättra din situation.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att ringa in till oss på kundtjänsten.

Mvh, Lendo kundtjänst

2011-05-20

Akasha

Inom 24 timmar blev drömmen om Barcelona verklig..

Rekommenderar Lendo!

Borlanche

Spela framåt

Snabba besked, och flera val är möjliga

lasse

kanon

Mycket bra service..

ina

perfekt

fick all hjälp jag behövde!

AB

Fint

Ett mycket bra och enkelt sätt att låna en peng till mig utan en massa frågor, samt till en mycket bra ränta.

namir

lendo 4 dig

bra och snabb service skulla rekomandera till alla vänner mvh

2011-05-17

aw

kanon

bästa sidan

2011-05-16

elias

mycket bra

Det e enkelt och snabbt bättre det kan ine vara.

2011-05-16

ms monepenny

Snabbt svar

Inte bara för att besked var positivt anser jag att det var förnämligt med den snabba handläggningen. Mkt nöjd.

2011-05-15

murre

ej nöjd

sökt lån via de. hemsidan funkade inte som d ska. fick bla ett erbjudande som inte stämde alls när jag ringde banken. dessutom följer inte de hur det går efter att man tackat ja för ett erbjudande som i mitt fall var allt annat än bra.

Hej Murre,

De offerter som lämnas på Lendo ska vara identiska med de som banken lämnar utanför Lendo. Ring gärna in till oss på kundtjänsten så får vi kolla upp detta.

Efter att man valt ett låneerbjudande så lämnas ärendet över till banken och de tar över kontakten. Alla banker hanterar detta olika så hur det hanterats i ditt fall kan jag inte svara på.

Vi får arbeta vidare med våra bankpartners för att se hur vi och dem kan bli bättre efter att man som kund gått vidare med ett låneerbjudande.

Tack för att du använde dig av Lendo!

2011-05-15

ole

dåligt

företag, de annonserar att det är lätt att få lån.
Tjänar 18 papp rent i månaden men det dög inte åt dom.
Som tur är finns det andra som lånar ut pengar.

Hej Ole,

Ofta så handlar det inte enbart om månadsinkomsten som man tjänar utan det kan även bero på hur stora andra skulder/krediter som man har men även antalet redan gjorda kreditupplysningar.

Just det här med kreditupplysningar och att det är dåligt att ha många av dem är en av anledningarna till att Lendo startades. Hos oss på Lendo så registreras enbart en kreditupplysning men flertalet banker kan ge dig en offert.

Om du in framtiden vill försöka låna på nytt så kan det vara en bra idé att söka hos oss först, så att inga andra bankers kreditupplysningar redan påverkat din kreditvärdighet negativt.

En annan idé kan vara att ringa till någon av de banker som nekat dig för att höra varför de har nekat din ansökan, för att du på så sätt har möjligheten att förbättra dina chanser inför framtida låneansökningar.

Om du har några frågor kring detta så är du välkommen att ringa in till oss på kundtjänsten så förklarar vi gärna mer.

Mvh, Lendo Kundtjänst.

2011-05-14

Nice

Snabbt och enkelt, ansökte fredag kväll fick förslag direkt och var klart dagen därpå. Sjukt nice!

2011-05-12

NI ÄR HELT UNDERBARA

2011-05-12

Peo

Snabbt och enkelt!

Sökte i går kväll och på morgonen idag var det klart!

2011-05-10

Matta

Super!

Flera riktigt bra förslag - varav ett i särklass bättre än "de stora drakarna". Bra site!

2011-05-07

Klassa

Världsklass

Rekommenderar deras tjänst!

2011-05-05

nhan

lån

mycket bra servic vällbemötande jag rekomenderar lendo

2011-05-04

2011-05-04

hassan tamjidi

bra och tack

2011-05-03

Stefan

Valmöjlighet

Det fungerade mycket bättre än jag kunde tro.
Jag fick några valmöjliheter så allt år bar positivt.

2011-05-02

Lånare

Bra jobbat!

Possitivt intryck av Lendo. Visserligen fick jag inte låna det som jag behövde men fick 2 andra alternativ som också kändes bra och till rätt så bra ränta. Trevligt bemötande fick jag också.

2011-04-29

paul

fantastik

2011-04-29

Blomman

Läga om lån hos Lendo

Jättebra och svar från bankerna får man omgående

2011-04-28

Bra, snabbt och effektiv

2011-04-28

henke

helt kanon

snabbt o bra o raka puckar

2011-04-27

Carina N Carina N

Superbra!

Snabbt och enkelt. Skönt med så lite krångel som möjligt!
REKOMENDERAS!!

2011-04-25

Marjo

Helnöjd.

Fantastiskt bra, snabbt och smidigt handläggande. Givetvis kommer jag / vi att rekommendera LENDO för flera av våra bekanta. Mycket proffsigt och bra.

2011-04-23

sheren

det e bra jobbat allting går som de säger nöjd som fan

2011-04-19

NÖJD!

Snabbt och smidigt! Kunde koppla av medan Lendo gjorde jobbet!
Rekommenderas!

2011-04-17

Nathalie

Ett jätte smidigt sätt att låna pengar på. Det bästa är att det går snabbt och enkelt samt att servicen är toppklass!!
Jag kommer att rekommendera Lendo till alla jag känner.

2011-04-16

Semi

Lendo är bäst

Jag tycker att Lendo är det bästa och enklaste sajten... En nöjd kund från HBG

2011-04-15

Petri,mycket nöjd kund!!1

Snabbt och smidigt!! Trevlig och kunnig personal
i kundservicen! Tack Lendo,ni kunde inte gjort det
bättre! Jag är helnöjd,och kommer rekomendera
era tjänster till vänner och bekanta!!

2011-04-14

Jerry

Smidigt somf-nJ

Snabbt och smidigt.
Det gick väl som jag väntat mig, bara snabbare än om jag skulle gjort allt jobb själv.

Helt klart värt att använda om man ska lösa småkrediter och andra lån

2011-04-14

HC

Mycket nöjd

Fick flera erbjudanden gick mycket snabbt .Och en otrolig bra service från Lendo man bugar och tackar

2011-04-12

herr och fru Supernöjda

BÄST

I särklass den absolut bästa,smidigaste,proffsigaste och enklaste sida och företag man kan få tag på!!
Vi fick olika förslag på en gång och kunde få mycket bättre avtal och ränta. Det sänkte våra kostnader med 1.500:- per månad.
VÄRLDSKLASS är verkligen rätt benämning för Lendo!!!

2011-04-07

EF

VÄRLDSKVALITET

Jag är imponerande av Lendo. Fick snabbt flera erbjundande till en låg ränta. Jag ger ett stort TACK till LENDO för bra service.

2011-04-06

k

Snabbt och smidigt - TOPPEN!

Tydlig sida, snabb handläggning och sparade 1000 kr per månad!

2011-04-05

I-L.g

Lån

Jag är mycket imponerad av lendo.Fick snabbt flera erbjudanden,och ett bra lån till en låg ränta.
Kan nu lösa flera lån som jag har betalat ockerränta på.TACK LENDO.

2011-04-05

Mycket nöjd!

Snabbt och smidigt halverade jag min lånekostnad. Tack Lendo!

2011-04-03

kvinnligkpist

JÄTTE-NÖJD!

Jag hade 5 olika lån plus 3 konton med kläd-kredit. Tack vare Lendo så kunde jag avsluta allting.Det känns gött att bara ha en skuld att betala av, inte 8 stycken. Tack! Jag hade nästan gett upp hoppet om att min ekonomi skull rätta till sig.

Carpe diem

SÅ GLAD....Tack Lendo!

Jag och min Man firar idag..för vi har sänkt våran Låne kostnad per månad med 3100kr!!Vi ger ett stort tack till LENDO,för super bra service,snabb handläggning!!Önskar vi gjort detta tidigare!SÅ..ni som tvekar,gör ett försök eftersom det endast görs en enda markering i UC,fast flera banker kollar er!En super bra service detta,har redan tipsat våra vänner! LENDO ni gav oss ett nytt liv.TACK o MÅ GOTT!!

mh

Toppen

Tack vare lendo har jag fått ner mina månadskostnader med 2000 kr
snabbt och enkelt med många bra erbjudande

MoE

Världsklass

Lyckades få ner mina månadskostnader med 2500:-
Äntligen kan man börja leva igen efter misstagen tidigare i livet.

Tack LENDO!

2011-03-30

einar

BÄSTA STÄLLET

lendo är mkt bra fick ett nej från min egna bank även fast jag inte hade ett enda lån. vände mig till lendo och vips hade jag fått massor av fina erbjudande :)

Jan

Uch för säljare!

Fick bra erbjudande, men innan jag hade hunnit fundera klart fick jag ett samtal fr en tjej på företaget som direkt ville sälja in ett förslag, jag sa att jag funderar, men endå fick jag ett sms senare att skuldebreven var påväg?!
Inte många minuter timmar senare ringer samma kvinna och näst inpå tvingar mig att teckna en försäkring, jag tackar nej eftersom jag inte bestämt mig ang lånet ännu...går med på att få lite info ang denne försäkring.
Men hör och häpnad, efter 2 dagar kommer det hem ett försäkringsbrev?!
Vad håller ni på med!?

2011-03-29

Hej Jan, så ska det inte gå till! Eventuellt så kom ni överens om att du skulle få hem papper för lånet och senare försäkringen, vilket alltså inte är bindande förutsatt att man inte skriver under och skickar tillbaka dem. Men, ordvalet här var olyckligt och ni missförstod troligen varandra en aning. Men här kan vi bättra oss och vara tydligare med vad för information det är som kommer att skickas hem, dvs att man kan skriva under och skicka tillbaka papprena för att få lånet utbetalt. Tack för ditt omdöme! Mvh, Lendo Kundtjänst

FR

Bemötande

Mycket bra bemötande och snabb handläggning.

2011-03-28

svanis

mycket bra sätt att få hjälp med dyra smålån

2011-03-28

KK

Lägre än storbankerna

Mitt lån vart billigare än att gå via storbankerna och en fördel att bara en kreditupplysning registreras.

2011-03-25

Paul

Slöseri på tid..

Helt otroligt att så många positiva omdömen finns här, räntorna man får via lendo är inte i närheten av vad du får på en riktig BANK. Jag fick endast FYRA offerter vilket tyder på att Lendo knappt har några samarbetspartners, inga stora banker. Två av offerterna kom ögonblickligen så det är ju bara automatiskt genererade offerter med höga räntor, inte särskilt seriöst va? Totalt slöseri på en kreditupplysning, tyvärr. Är du inte en sms-lånande tomte som i dagsläget har räntor på 25% så ta mitt råd - slösa inte tid på denna tjänst.

2011-03-25

otroligt nöjd!

otroligt nöjd med lendos service... många ++++++++++++++++ från mig...

2011-03-21

AA

Mycket nöjd

Fick hjälp att samla mina lån och krediter till ett lån till en rätt bra ränta. Tack för hjälpen!

2011-03-17

Pia

Toppen Service

Bemött på ett mycket trevligt och proffsigt sätt. Problemet löstes snabbt och smidigt så jag rekommenderar verkligen Lendo

2011-03-16

Kim Roos

Samla lån

Gick jättebra när min fru och jag kontaka Lendo för att samla våra lån från bröllop bil och soffagrupp. Handelsbanken sa i praktiken nej för att vi inte äger vårt boende. Spara över 700 första åren och kommer bli mindre efter hand. SUPER!

2011-03-16

Ok

Lendo

Det är ok med en tjänst som erbjuder att hitta ett lån till god ränta, dock saknar jag eller har missat informationen om vad en kreditupplysning innebär.
I mitt fall har jag tre sedan innan och enligt en bank som jag ringde upp innebar dessa ett lägre kreditbetyg till mig som kund och sämre ränta eller nekat lån.
Och skippa Ge moneybank och försök få in Nordnet och Ica istället.

2011-03-15

Hade inga förväntningar alls men blev förvånad över en sådan bra service och hur smidigt allt gick till väga.

2011-03-15

je

Tack för hjälpen.
Nu sparade men mycket tid med att kolla alla banker mm. Fick allt på ett ställe,

2011-03-14

kanon bra

2011-03-13

LK

Smidigt och snabbt...
Fick inom några timmar flera erbjudanden att välja mellan.

jw

kalas bra men lite negativ

kalas bra sida på nätet. Synd bara att ingen upplyser om att alla kreditprövningar kan bli små negativa prickar i något register som kan bli till stor nackdel för mig som kund vid ett senare tilfälle, med högre ränta eller till och med ett rungande NEJ som följd av för mycket kredit prövningar.

2011-03-11

Hej Jw, vi tycker också att det är olyckligt att så få vet om att många kreditupplysningar leder till sämre kreditvärdighet, och att man av den anledningen inte kan jämföra flera offerter med varandra. Det var av den anledningen som Lendo startades, för att kunna jämföra flera offerter ifrån olika banker utan att mer än en kreditupplysning registreras. Om du gör en ansökan på Lendo registreras alltså enbart EN kreditupplysning, men du får hem omfrågandekopior (som alltså inte registreras som en kreditupplysning) ifrån alla banker som tagit del av kreditupplysningen. Trevlig helg! Mvh, Lendo Kundtjänst

Maria i Umeå

5 solar i vintermörkret! =)

Tack Angela på Lendo för ett mycket fint bemötande och en ovärderlig hjälp!
Jag kom verkligen till rätt person hos rätt företag, alla mina solar till er!

RP

Mycket bra!!!

Mycket bra sida,bra personal och snabb hjälp!

2011-03-10

Ullis

snabbt!

lätt sida att fylla i samt snabba svar! Ett stort plus att det blir bara EN förfrågan och inte fler som hos Freedom Finance!

2011-03-09

LB

KANON

snabbt, enkelt kanon

2011-03-08

Mackie03

Helt perfekt

Snabbt svar utan några konstigheter

2011-03-07

A.H

Mycket bra

Gick mycket fort och jag fick flera erbjudanden på några timmar!

2011-03-04

Susanne Johansson

Tack och bock

Jag har jätte nöjd och det var enkelt smidigt. Har fått en bra erbjudande. Mvh Sanna

2011-03-04

Jetta bra!

2011-03-03

N.S

Snabbt svar

Mycket nöjd över Lendo! Dom hjälpte mig att hitta ett lån som passar mig. Och allt gick på några tangenttryckningar! Dessutom får man både sms och mail då det kommit in nya låneförslag! Smart! Kundtjänsten svarar snabbt på dina frågor!
Tack för all hjälp!!

2011-03-02

Pinje

Tack Lendo

Ni hjälpte mig att "rädda" min dottor som är en av dom som FSK i Sverige har lämmant, hur kan en sån "myndighet" få vara kvar när den inte tar hänsyn till människan... måste vra "robotter" som är anställda där
Tack änn en gång för att ni finns till

snabba

tyvärr lång väntan i telefonen

mojje

En stor tyngd har lyfts av

Många månader med stor oro över att inte kunna handla mat ens är nu borta tack vare Lendo.
Nu ser jag ljust på framtiden.
Så snabbt att få svar, började gråta direkt när jag fick det positiva beskedet:=)))

kk

Kanonhjälp!!

Snabbt och bra ,helt enkelt en jättebra tjänst ni har TACK!

2011-02-26

"Nästan skuldfri"

Räddande änglar

Lendo som sänd från himlen när man stod på ruinens brant för hjälp att få kontakt med Ikanobanken. Snabbt svar till snabb lösning. Lånekostnad sjunkit med över 4000 kronor per månad. Rosor till både Lendo och Ikanobanken.

2011-02-23

luis

Seriöst och effektivt

Lendo är en frisk inslag på den finansiella sektorn, snabb och obyråkratisk

2011-02-21

F

Tack!

snabbt å bra,minskade min låne kostnad med ca 1200sek per månad genom ikano,hej då ocker Ge bank räntor fy.
Fullt betyg till trevlig å snäll personal på lendo:)

2011-02-23

Hej F, vad bra att vi kunde hjälpa till. Spendera nu inte alla pengar utan tänk på att det kan vara klokt att använda besparingen till att betala av lånet i snabbare takt, för att på så sätt spara ännu mer i lägre räntekostnader. Välkommen tillbaka till oss i framtiden om du behöver ytterligare hjälp. Mvh, Lendo Kundtjänst

2011-02-19

S W

smidigt och snabbt

Det gick väldigt snabbt tills första erbjudandet kom in. trots fredag eftermiddag.

2011-02-18

JOMPA

Det var den snabbaste bank affär jag någonsin har gjort och det tack vare LENDO ,ett stort TACK till en kanonbra personal.

cp

Carina

Bra låneservice o snabba svar.
Trevligt

greg

greg

Mycket bra lånreservice, o väldigt trevligt bemötande om man vill ringa

Nisse

Kanonbra!

2011-02-16

DINGO

Dr dingo

otroligt snabb o bra hantering,fick första mailet efter 30 minuter sent på kvällen.Erbjudanden va ju så där,men det beror ju på vilken ekonomi man har.Bra jobbat!

2011-02-16

Omdöme!

Snabbt, smidigt och bra service, TACK!!!!

2011-02-15

FN

Lendo

Mycket snabba svar och trevlig kundtjänst

2011-02-15

l o l

Ett mycket snabbt svar

Lån

Snabbt o enkel o ett mycket snabbt svar. Tack så mycket för hjälpen

magnus

kanoon bra hjälp!! :)

snabbt & enkelt som man fick hjälp av lendo!!

Mammamia

Lån

Tack Lendo. Snabbt smidigt och jag sänkte mina räntor med ..många %. Nu kan jag sova gott på nätterna.

2011-02-11

Helene

Låneansökan

Valde att pröva lendo, skickade in en förfrågan på 50 papp och fick inom 10 min 3 olika erbjudanden. Skönt att slippa sitta själv och jämföra olika räntor - nu blev det överskådligt! Och så gick det fort!

2011-02-11

mr Been

Under lång tid har ni på TV gjort reklam för att man skall samla sina lån till ett . Kunde ni inte säga redan där att man inte får vara äldre än 72 årFolk blir äldre nuförtiden.
facebook, vad är det för dumheter+

2011-02-14

Hej, Tv-reklamen är tyvärr inte lång nog för att vi ska kunna ta upp alla grundkrav som gäller utan den är mer till för att informera och tipsa lite kort om oss och hur man kan förbättra sin lånesituation. Just nu så tillåter vi inte personer äldre än 72 år, men i och med att fler banker skulle tillåta det ställer vi oss positiva till att öppna upp för alla åldrar! Tills vidare rekommenderar vi våra kunder som är över 72 år att vända sig till Ikano Bank som tillåter kunder upp till 100 år. Mvh, Lendo Kundtjänst.

2011-02-10

smidigt och bra

funkade jättebra lätt och smidigt

2011-02-10

CC

Funkade helt perfekt.
Gick ruskigt snabbt och helt plötsligt sparar jag 2200:- / månad

DS

Jättenöjd

Smidigt och snabbt. Bra sida.

Behnam

Behnam

Lendo är det bästa som jag någonsin haft med att göra

2011-02-09

Tack Behnam! Fantastiskt roligt att höra! Kul med ett så positivt 600:e omdöme! Mvh, Lendo Kundtjänst

GK

super BRA

En sida som är lätt att förstå, snabba svar & får den hjälpen man behöver när man behöver det! Är riktigt nöjd med Lendo

2011-02-08

Hej GK, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada över att kunna hjälpa till. Lycka till i nu och om det uppstår ett lånebehov i framtiden så är du välkommen tillbaka. Mvh, Lendo Kundtjänst

ub

Inga bra dealar

Lät som en fantastiskt bra tjänst och jag tillsammans med min man ansökte på hemsidan då vi ville samla några smålån till ett lån med bättre ränta samt låna till renovering. Sökte på 300.000 och fick erbjudande från Forex bank som ville låna ut 200.000 till över 11% ränta! Ringde till icabanken och blev över telefon beviljade 300.000 kr till 4,95% ränta. Mitt tips till den som lockas av tjänsten är att FÖRST kolla med en bank du redan har affärer med, och inte forex eller ge och liknande småskuttare utan en seriös bank.

Har pratat med lendos ktj och de var trevliga och tillmötesgående, tjänsten och erbjudandet som sådant var dock skrattretande, förstår inte ens hur man kan släppa igenom den typen av skitdealer.

2011-02-08

Hej ub, visst kan det vara så ibland, att en bank man redan har ett engagemang hos och som har en mer detaljerad historik kan göra en annan bedömning än andra banker som enbart tittar på den kreditupplysning samt övrig information som skickats med i samband med ansökan. Forex Bank är en bank med generellt sett låga räntor och har en av de lägsta räntorna i Sverige just nu med en ränta ifrån 3,93%. Vi beklagar att våra banker i detta fall inte kunde bevilja dig så många offerter att ta del av och därav slutade på ett lite lägre lån med en högre ränta än väntat. Vi är iallafall glada över att du lyckades lösa dina lån med hjälpa av Icabanken och vi vill tacka dig för att du lät oss göra ett försök. Mvh, Lendo Kundtjänst.

Lina

Supernöjd. Snabbt besked och lätt att fixa.

Anki

Nöjd, snabba svar på både ansökan och andra frågor.

2011-02-06

nanette

Mycket Nöjd

mycket bra och mycket snabbt!!!helt fantastisk!

2011-02-05

Anders

OOOOOtroligt vad snabbt det gick!

Måste säga att jag inte hade väntat mig såå snabb handläggning. Men de är ju hur bra som helst!

2011-02-04

SMS-terror

Gjorde en ansökan igår.
Vaknade upp i morse med 530 nya SMS i telefonen. Samtliga ifrån Lendo, det här "Tack för din ansökan, det här är det lösenord" smsset.

Kontaktade kundtjänst via meddelandefunktionen på lendo.se tidigt i morse. Klockan är nu 16:20 och fortfarande inget svar från kundtjänst hos Lendo. Däremot ytterligare 562 sms.

(Noteras bör också att min ansökan är färdig behandlad och avslagen, trots detta fortsätter välkomst sms.)

Borde vara snabbare att svara på såna här allvarliga buggar i sitt system.

2011-02-07

Hej Per, Enligt våra system så har enbart ett SMS-skickats till dig ifrån Lendo. Detta är någonting som vi inte tidigare har varit med om utan som måste ha inträffat hos vår tjänsteleverantör av SMS eller av din mobiloperatör (vi ska verifiera detta med dem). Oavsett vems fel det är så ber vi om ursäkt för att det inträffat. Sedan angående din ansökan och varför den blivit nekad så skulle jag rekommendera dig att ringa in till vår kundtjänst som gärna hjälper till med att förklara för dig vad du bör tänka på inför framtiden för att få ett lån beviljat. Mvh, Mathias Johansson, Teknikchef på Lendo.se

2011-02-03

S P

Mycket nöjd

Väldigt snabbt och bra jobbat. Inget krångel utan allt har gått jättebra

2011-02-01

Ny kund

Väldigt nöjd

Väldigt snabb hantering och många alternativ.

2011-02-01

PD

Bra!

Väldig snabb hantering o bra hjälp vid frågor! Kanon helt enkelt.

2011-01-31

Conny

Mycket Bra!

Det var en otroligt snabb handläggning som tog 20 minuter 22.30 på kvällen! Fick ett erbjudande som sänker mina kostnader rejält varje månad och samlar dyra krediter till ett lån med hyfsad ränta!

Prova dem, det kostar inget!

2011-01-31

Vet inte!

Jag och min sambo båda med hyfsat bra inkomster och fläckfria kände att vi ville rensa upp bland gamla synder (krediter). Vi tittade på olika alternativ och hade hört att Lendo skulle vara bra så vi testade.

Fick två stycken erbjudanden. Ena från GE och en annan från Wasa kredit. Den bästa ränta vi fick låg strax över 15% tror jag vilket är ett skämt. Det är inte Lendo´s fel men som "förmedlingstjänst" som jag antar detta skall vara så skulle jag skämmas att ha mitt varumärke i samband med sådana "erbjudanden".

Ni marknadsför er som att ni gör något aktivt och "hjälper" till men i själva verket så det enda ni gör är en kreditupplysning, skickar det till olika institut och sedan verkar det inte vara mer.

Och sedan att ni samarbetar med sådana kreditinstitut som tex GE Money Bank som är något av de värsta man kan ha med att göra är under all kritik. Nej det slutade med att vi bakade in dessa lån i bostadslånet som det var tänkt från början. Trist med en onödig UC bara.

2011-01-30

AMOS

vaktmästare larsson

tack vare lendo hamnade jag helt plötsligt på fötterna ett jättestor eloge till lendo som hjälper mig .hemskt mycke tack...amos...

2011-01-29

Nöjd

Lendo hjälpe oss med 2 krediter som vart en.
Kostnaden innan var 4800kr/månad, vi valde att öka på med 60000kr ändå vart totalkostnaden 3400kr/månad. Vinst per månad 1400kr trots ökad kreditsumma.
Hur kan man vara missnöjd!! :-)

2011-01-28

Johannes

lite skeptisk

Jag sökte en lånebelopp på 40t och fick ett sms om att ingen lånegivare ville låna mig pengar. Ringde till kundtjänst och frågade om min handling redan hade utfört och det hade den. Dom kunde inte svara på varför ingen hade godkänt min låneansökan och get mig ett godkännande och tyckte att jag själv kunde ringa till bankerna och kolla varför dom avslagit min ansökan. Första banken jag ringde till var GE Money Bank. Dom hade accepterat min ansökan på 40t och väntade på svar samt ett arbetsgivar intyg. Dom sa att dom absolut inte hade nekat! ringde till Lendo och dom beklagade att de blivit fel. Hade jag aldrig ringt själv till banken hade jag aldrig trott att jag fått lån. Jag tycker det är väldigt dåligt att ett sådant fel kan förekomma oavsett hur felet uppstått. Räntan jag fick i från GE Money Bank var skandalös! Ränta: 13.95%
Effektiv: 16.36%
Oavsett om räntan var dåligt så var det ett lån dom erbjöd mig.
Arbetar fulltid 160h vecka
tjänar 105 kr h
Inga betalning anm
arbetat 8 mån

2011-01-29

Hej Johannes, Anledningen till att man själv måste ringa in till banken/erna är att de har banksekretess och inte får lämna ut uppgifter till tredje part om varför de nekat en ansökan. Sedan angående felet att du fått ett sms med information om att ingen bank kunde låna ut pengar trots att GE tydligen hade skickat en offert till dig, det ska jag undersöka för så ska det absolut inte vara. Tack för ditt omdöme och att du gav Lendo en chans! Mvh, Mathias Johansson, Teknikchef på Lendo.se

2011-01-28

Danne

Smidigt.

javascript:void(0); Mycket bra, smidig lösning.

2011-01-27

Mikael

Omdöme

Väldigt nöjda!! Får svar inom 24 timmar. Jättebra!!!

2011-01-26

PK

Lendo

Tycker att Lendo är fantastiska och hjälpsamma och lyckas med det som många andra inte klarar. Tack för att ni finns.

2011-01-26

Grodan

lendo skuld sanering

Ett mycket bra altenativ för att få jälp med skuldsanering av mina kreditkosstnader.Spesjelt när man kan ha fått lite för mycket kreditförfrågnigar gent i mot banken.Det kens bra med någon somm konsentrerar sej mer på min betalnigsvilja.Skönt med 1 Faktura i månaden och att mer går till amortering istellet för i renteomkostnad och faktureringsavgifter tack Lendo.

AN

Hur bra som helst

Mkt bra, har velat fram och tillbaka och snabbt fått svar om lånekostnader vid olika lånebelopp eller återbetalninstid.

Enkelt.

Enkel å hyffsat snabb tjänst.

CinaH

Jättesnabbt och smidigt!

Otroligt enkelt och smidigt! Sparade just 3000:-/mån. Jättenöjd!

MA

Mycket enkelt och snabb

Snabb återkoppling på nya långivare, enkelt.

hp

Snabbt!

PW

När Allt Tycktes Så Hopplöst & Förbi

Jag trodde att loppet var kört. Men det var det inte. Otroligt smidigt & enkelt. Önskar bara att jag hade gjort det här lite tidigare. Jag säger som Gunde Svan brukar säga: "Ingenting är omöjligt". Eller; "Det är helt otroligt".

Glad

Raka besked

Att kunna få flera alternativ, snabbt och med en kontakt = Lendo, är mycket bra.

2011-01-21

lendoRox

sjukt smidigt och bra

Vad kan man säga. sjukt smidigt.. sjukt snabbt.. tjänade just nästan 2000 i månaden.

2011-01-21

Kanonbra!

Väldigt smidigt och bra!

2011-01-20

Kvinna

Supersnabb

Supersnabba besked, kunde både sänka räntan och månadskostnad på mina andra lån. Tjänade 2000:- månaden på det, helt otroligt!!!

2011-01-19

snabbt

Jättesnabb och bra service via nätet och SMS.

2011-01-19

grymt

grymt helt enkelt

Rulle

Tack för snabb hantering!

Snabbt och smidigt ansöknings-förfarande och samma snabba svar! Lite synd bara att endast ett av lånealternativen hade en human ränta, men ok det räckte ju alldeles utmärkt ändå. Mycket tack igen!

Karl

Kass service

Suger - dåliga lån

Madde

Superbra!

Jag är otroligt tacksam att ni hjälpte mig på ett smidigt och icke pinsamt sätt att lösa mina krediter. Min månadskostnad sjönk till hälften. Mkt bra kundservice också!

2011-01-14

P

Fantastiskt!!!!!!

Äntligen ett företag som verkligen håller vad de lovar. Helt fantastiskt!

2011-01-14

Lån

Mycket enkelt sätt att hitta vilka banker som är villiga att låna ut pengar så man kan slå ihop krediter å gamla lån! Tack så mkt. Har sänkt från ca 5500 till 2500 kr/mån.

2011-01-13

carpe diem

Tack...Tack...Tack,,, Lendo .....

Har hamnat i en svår situation ekonomiskt efter att ha blivit arbetslös 4 månader ,,med "bara" prov anställning fick jag ändå låna pengar så jag klarar mig till min lön kommit igång igen ..Min egna bank sa NEJ ..Tack Tack Tack för att ni finns :)

2011-01-12

Funkade perfekt

maleri

Lendo

Snabb service och kundservice får 5 extra sol;)

JS

Service på hög nivå.

Dom är verkligen snabba på att ge svar.
Samt kundservicen är väldigt bra och profesionell.

William

Från 2800/mån till 1150mån

Tack Lendo och GE för att ni hjälpte mig att sänka månadskostnaden med 1650kr i månaden.

2011-01-10

kk

Helt djävla värdelösa

Dåligt. Sökte ett lån för att lösa skuld hos GE moneybank. pga hög ränta.
Får avslag men även ett brev från GE att man inte beviljar lån. Hur kan Lendo tro att GE skulle bevilja mig ett lån till lägre ränta för att lösa ett lån jag redan har på GE. KORKAT!

2011-01-11

Hej kk, om din kreditvärdighet ökat sedan du först tagit lånet hos GE så hade det funnits en möjlighet att GE haft möjligheten att ge dig en lägre ränta. Nu vet du att den räntan du redan har hos GE faktiskt är ganska bra, eftersom varken GE eller någon annan bank desvärre kunde erbjuda dig dig ett lån till en bättre ränta. Om du önskar prata med någon om just ditt ärende besvarar vi gärna dina frågor via vår kundtjänsttelefon. Mvh, Lendo kundtjänst

2011-01-08

U-B Wallenberg

Bra gjort Lendo

Jag är evigt tacksam för att Lendo hjälpte mig. En stor honnör för det.

Elvis

Tack för hjälpen!!!!

Verkligen bra

Snabbt, enkelt, till att fatta. Kan bara rekommenderas.

Lars

Snabbt och enkelt

snabbt och enkelt fick svar på 2 min sen var lånet klart.

Katariina och Lasse

SNABBT OCH ENKELT

Vi gjorde en ansökan på hemsidan och vi fick svar bara efter en 20 minuter att dom hade ett förslag och vi ändrade lånesumman och Christina på lendo har varit mycket hjälpsam i hela proceduren.

Suveränt

Finfin tjänst. Fick visserligen endast ett erbjudande och detta med hög ränta. Något annat hade hade jag dock inte förväntat mig då min kreditvärdighet knappast är särskilt hög med anledning av de många skulder jag nu lösgör mig från tillsammans med en förhållandevis låg inkomst.
Lånet räddar mig dock i nuet då det minskar min nuvarande månadskostnad och ger mig möjlighet att betala ett lån som snart förfaller till betalning.
Om några månader tillträder jag en annan tjänst med en betydligt högre lön och då är det ju bara att omförhandla räntan eller om det inte går, vända sig till en annan bank.
Utmärkt tjänst Lendo. Tack!

Otroligt bra

Det var suveränt, enkelt, snabbt och mycket att välja mellan ett stort tack

Pingvinmamman

suveränt

snabbt, enkelt, mycket att välja på men alla uppgifter fanns med så det va lätt att välja. Såå skönt att slippa förnedra sig på en bank (Swedbank) med sprättar som ser ner på en. Sitta hemma i lugn och välja det bästa för oss istället. All heder till Rejta

2011-01-04

Enkelt

Otroligt enkelt att söka via Lendo. Snabbt går det också.

2011-01-04

khalid

Bra jobbat

effektiv och bra oavsett jag fick inte lånet jag önskat mig. Men jag tycker i alla fall jobba snabbare än andra.

2010-12-29

fast moving target

Mycket snabb hanläggning.

Bra jobbat Lendo!

2010-12-29

tokfia

Trevligt bemötande

Tänk att ett samtal räckte för att få hjälp med att samla ihop mina skuldre

2010-12-28

nöjd lånare

Mycket bra och snabb service!

Vi har använt oss av hjälp från Lendo vid två tillfällen och de är överlägset bäst genom att man slipper skriva flera ansökningar. Svaren kommer snabbt tillbaks och med flera alternativ till långivare.

2010-12-28

Marie

bra hjälp

Fick precis hjälp av en väldigt trevlig kille som hjälpte mig att samla ihop mina skulder! han var fantastisk!

2010-12-27

RT

bemötande

Ett otroligt bra bemötande och snabb handling.

2010-12-22

trevliga och jag är nöjd

tack för hjälpen mycket nöjd :)

2010-12-21

Blue

tog 15 min så hade vi ett lån !!! kan det bli smidigare

2010-12-17

Nöjd tjej

Nöjd tjej!!!!

Är så himla nöjd! Kontaktade mig trots att de hade stängt och hjälpte mig ytterliggare. Proffsigt bemötande och kanon snabb service. Mina varmaste rekommendationer till Lendo!!!!!

2010-12-13

cf

Mycket nöjd

Bra service, trevligt bemötande, mycket smidigt!

2010-12-11

sv

Enkelt o bekvämt

2010-12-07

mycket bra

Bra att man får sms och mail,trevligt personal.

2010-12-06

MYCKET BRA

Lånet blev snabbt besvarat god service

2010-12-03

bra

Bra trevlig personal ,mycket servicinriktade,tillmötesgående..
Bra att man får kontakt via sms telefon och mail..Snabba är personalen med..

2010-11-29

e

kreditupplysningar

Alla banker som gav förslag tog också automatiskt kreditupplysning. Detta ser inte alls bra ut enligt min huvudbank. Jag fick upp till 10 upplysningar direkt fast jag valt en bank speciellt. INTE BRA

2010-12-17

Hej, Lendo utför enbart 1 kreditupplysning! De banker som tar del av upplysningen skickar dock automatiskt ut omfrågadekopior till din bokföringsadress så att du ska veta vilka banker som tagit del av informationen. Dessa omfrågandekopior registreras inte som en kreditupplysning och påverkar alltså inte din kreditvärdighet på något sätt. Om du fått fler upplysningar registrerade på dig som person har du antagligen på egen hand ansökt på flera ställen utöver Lendo samtidigt? Ring gärna in till oss på kundtjänsten så besvarar vi alla frågor du eventuellt har kring detta. Mvh, Lendo Kundtjänst

2010-11-24

Chefen

Mycke bra. Kan inte bli bättre

2010-11-20

Javier

Mycket bra

Fick ett antal offerter som blev direkt väldigt intressanta, Tack för hjälpen!

2010-11-20

Bossen

Mycket snabbt!

Ami

so enkelt

Stror tack! -det gick snabbt som fan, tack att ni finns

caat

Kund fel

Hade av misstag kastat om en siffra i mitt konto nummer. Fick snabbt respons av Lendo att det var fel o att jag skulle ringa upp. Mycket uppskattat då det ju verkligen är viktiga saker- Tack !

Totte

Tog 5 minuter innan jag fick lånet jag ville ha

Bästa är juh att det tas bara en kreditcheck eftersom scoringbetyget sjunker desto fler du tar om man testar olika banker/kredidbolag själv....

2010-11-17

caat

Lendo -lån

Mycket snabbt o effektivt. Fick fler erbjudande inom kort. Rekommenderar verkligen Lendo. Tack för hjälpen !

2010-11-16

Rosa Adonis

Dam

Jätte bra sida snabt, enkelt och efektiv.
Jag kommer defenitiv att rekomendera Lendi

2010-11-16

AK

säkert

bra ställe att låna pengar ifrån. Kommer att rekomendera denna sida till andra

2010-11-15

Väldigt enkelt

TACK SMIDIGT OCH ENKELT, INGET KRÅNGEL OCH VÄLDIGT SNABBT

Andreas

Nöjd!

Helnöjd först var jag skeptisk men nu väldigt nöjd. sms tjänsten var suverän och allt gick jäkligt snabbt och smidigt bättre och proffsigare än jag trodde var möjligt. Skönt att sitta i lugn och ro och jämföra de olika alternativen från bankerna.

cool

snabbt

skönt att lösa problem snabbt och enkelt

carina

SMIDIGT!!!

TACK LENDO! SMIDIGT OCH ENKELT, INGET KRÅNGEL OCH PINSAMMA FRÅGOR. TACK!

2010-11-03

abbe

trevligt snabbt och smidigt

2010-11-02

Lalla

Snabbt och trevligt

Trevlig service och personal.

2010-10-27

Så fruktansvärt smidigt!
Ansöker på ett ställe, till flera olika banker samtidigt.
Samtliga lämnar låneerbjudande inom ett dygn och man accepterar det man tycker är bäst.
Behöver inte ens hålla koll själv om man fått nåt för man får både sms och mail.
Suveränt!

2010-10-22

Irene

Det viktiga för mig är att kunna få min månadskostnad sänkt och möjlighet att kunna betala av llånet så fort som möjlligt. Snabb och bra information och svar.

2010-10-20

Snögubben

Tackar :-)

Det gick fort och var enkelt!

2010-10-19

Greger W

snabba!!

Det gick fort och var enkelt!

2010-10-12

Pelle

Snabba svar, enkelt och smidigt

Otroligt, på några timmar flera erbjudanden om lån, sänkte dagens månadskostnad på flera smålån med nästan 3000 kr

2010-10-08

Snabbt svar

Men räntan är nästan lika hög som jag har idag , men det är ju inte Lendos fel utan mitt eget , snabb service iaf

2010-10-07

Diar wasta

Bra jobbat

Så enkel och så snabbt fick jag mitt svar .

MN

Fantastiskt

Jättebra! Vilken toppen-sajt!

Ticketyboo

Toppen!

Otroligt snabbt och enkelt, men också tydligt vilket är väldigt viktigt för mig! Ingen krånglig kanslisvenska att bena ut, utan rn och skär upplysning så att man kan ta ställning till de val som kommer upp!

nöjd .

Kanonbra att ni finns:)

2010-10-01

wowra

kanonbra

kanonbra servis både via nätt o telefon =)

2010-10-01

J.S

Kanon

Lätt att förstå, enkelt upplägg.

2010-09-28

Kromad

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt och fick till slut ett riktigt hyfsat erbjudande som gör mig skuldfri år 2018 istället för år 2027 som jag hade tidigare. Dessutom sänkt månadskostnad. Samlade ihop 3 olika lån under samma med brantare amortering istället.

2010-09-28

Carro

SuperDuper

Är så tacksma för att lendo finns :-) Vardagen blev så mycket lättare.

2010-09-27

Niclas&Johanna

Suveränt bra tjänst!

Kan inte annat än tacka för en utomordentligt bra, enkel och trevlig tjänst. Rekomenderas varmt!!!

2010-09-27

Daniel

Tack för att ni finns, nu kan man betala alla smålån (till högre ränta) och ha ett lån hos SEB till bättre ränta. Tack så väldigt mycket...

2010-09-24

Familjen Andersson

Lendo räddade våran vardag!

Tack så mycket för att ni kunde hjälpa till att sänka våran månadskostnad!
Visste inte att denna hjälp gick att få!
Våran familj är helnöjda med tjänsten!
Det gick snabbt och vi fick en bra ränta med SEB.

Lars

"svar från Lendo" 09-23

""Våra anslutna banker bedömer varje ärende individuellt och i en del fall anser bankerna att en kunds kreditvärdighet tråkigt nog inte är hög nog för att kunna ge en låg ränta till""

Stämmer inte det du säger!! Efter era offerter på 10-14% + fixade vi själva SEB lån till 4,95% (effektiv)

Ni borde sluta med er löjliga "3,95"% reklam för den existerar inte ändå!!

2010-09-23

Hej Lars, vi känner inte till omständigheterna kring din offert som du erhållit ifrån SEB och har därför svårt att göra någon bedömning angående den. SEB är en av de banker som vi samarbetar med och du borde ha fått en offert ifrån dem via oss om du enbart ansökt via Lendo. Omständigheterna kring varför räntan ifrån SEB och de övriga offerter du erhållit skiljer sig så mycket är svårt att svara på (det finns många olika anledningar) men påvisar det vi gärna vill framhäva, att man aldrig på förhand kan veta vilken bank som har den lägsta räntan utan att göra en omfrågan hos samtliga banker. Vilket är själva idén med Lendo, att ansöka på flera ställen samtidigt utan att mer än enbart 1 kreditupplysning registreras. Kontakta gärna oss på kundtjänst så kan vi titta på ditt ärende tillsammans och försöka reda ut dina frågor samt försöka få klarhet i vad som hänt i ditt specifika fall. Mvh, Lendo Kundtjänst 08-710 62 00

2010-09-22

Mia

Lurade bara skit!!!

Akta er för Lendo, skulle lösa ett antal dyra småkrediter samt ett större lån till ett samlat lån. Fick erbjudande från GE moneybank på en tredjedel av det vi ville låna. Sen räntan var rena ockerräntan. Högre än vad vi har på våra små krediter. Nä du tog en jävla upplysning pga Lendo helt i onödan.

2010-09-23

Hej Mia, som vi påpekat här på Rejta tidigare så tycker vi det är tråkigt när inte alla banker kan lämna en offert. Vi presenterar enbart offerter ifrån banker som godkänt din ansökan, även om de inte kunde bevilja hela beloppet. Den lilla tröst som finns är att du nu sluppit kontakta många banker på egen hand, fått flera kreditupplysningar och sämre kreditvärdighet till följd, och enbart erhållit avslag. Om du har några frågor, varför t.ex bankerna valt att neka din ansökan så kontakta oss på kundtjänst så ska vi hjälpa dig. Mvh, Lendo Kundtjänst

2010-09-16

v-ås

plus poäng

snabb servis. uppfyller önske mål.kan rekomendera starkt.

2010-09-15

Tacksam! 3.93 i ränta!

Satt med 3 olika lån med räntor allt från 10% och uppåt.
Fick ett lån från Forex via Lendo med en ränta på 3,93!

2010-09-15

Akademikern

Inga problem :-)

Gick hur smidigt som helst ... Och till en bra ränta... sänkte mina månadskostnader med drygt 1100

2010-09-12

Marcus

Struliga

Sökte lån hos Lendo för ett par år sedan och fick ett ok med en bättre ränta än vad jag hade då. Sedan hände inget, och när jag kontaktade dem igen så säger de att jag inte har beviljats lånet. Nu minns jag inte längre, men jag tror att det hade att göra med att jag var provanställd.

Då jag frågar varför de inte har kontaktat mig så vet de inte, men såhär är det i alla fall. Jag berättar att jag redan har lovats lånet, och att jag tycker att de får hålla sitt löfte, men de vägrar.

De 300 kronor som de utlovar om de inte kan erbjuda ett lån med lägre ränta uteblev också, på grund av något finstilt på deras hemsida.

Det blev en massa ansökningsjox och pappersarbete för mig, och ett löfte som inte infriades. Bara irritation och onödigt arbete.

Jag såg till att bara betala av mitt skitlån hos GE Capital fort som attan istället och det är väldigt skönt att vara helt skuldfri.

2010-09-13

Hej Marcus,

Vi vill först beklaga att vi inte hanterade ditt ärende bättre vid tillfället då du gjorde din ansökan för några år sedan. Vi var då bara några månader gamla och någonstans gick det fel.

Vi har sedan dess förbättrat våra rutiner gentemot våra banker samt förstärkt kundtjänstavdelningen markant för att motverka att liknande saker ska kunna inträffa. Vi har nu även fler banker och kortare behandlingstider.

Det är tråkigt att du på felaktiga grunder blev erbjuden ett lånelöfte och att ingen meddelade dig direkt när det uppmärksammades. Av samma anledning kunde vi inte heller betala ut 300 kronor eftersom ingen av våra banker kunde bevilja din ansökan, vilket är det viktigaste grundkravet för att få 300 kronor utbetalda.

2010-09-07

MF

Hmm

Det gick snabbt somm fan .... Hureka

2010-09-06

viljan

Service

Gick smidigt och lätt behövde inte känna skam för massa små lån Tack

2010-08-31

Ansjovis

Vilken service

Har sänkt månadskostnaden med 2200:- . Räntan kanske inte var den bästa men helt OK.
Tack IKANO!!

2010-08-30

merre

Fantstisk service!

Suveränt att man kan få en betydligt lägre kostnad på sina lån.

2010-08-30

Mala

EFFEKTIVT!

Snabbt, enkelt - men kanske inte den bästa räntan. Mycket bra korttidslösning.

++++++++++++++

m.forsberg

Snabbt och enkelt

Trodde inte riktigt när jag fick höra om detta av frugan. va tveksam till en början men provade och vi fick alla våra smålån lösta av ikanobanken till en helt okej ränta. Fick svar ca. 30minuter efter vi skrev in oss på lendo.se så allt gick smidigt och smärtsamt. kan verkligen rekomendera detta till alla er med massa smålån och krediter. fungerar verkligen kanon!

k.lammiman

wow fast

thanks great service was When We Needed it , intrest rate sucks But what- can you do .
thanks Lendo

2010-08-26

+++++

Vi fick jätte bra ränta med ikanobanken. Så vi sänker åran månadskostan med ca 500 kr och avbetalningstiden blir kortare. Jätte smidigt att använda lendo när man inte vill ha massa förfrågningar och det är lätt att sköta allt genom internet. Där med slipper man sitta i telefon och ringa runt till olika banker.

2010-08-26

Enkelt & snabbt , räntan får man ju ta

Leif

Kunnig!

Tack för all kunniga tips.

CIFI

CIFI

DET SKULLE VARA BÄTRE MED LÄGRE RENTA,MEN NÖJD ÄNDO.

TaMe

Lendo

Snabbt och enkelt! Något högre ränta än förväntat, men ändå bra!

Tack!

Tack för ett mycket bra bemötande samt underbar service.

Loisa

Tack tack tack!!

Skitnöjd

Värt att testa!!

Enkelt och snabbt!! Halverade min månadskostnad!!!

2010-08-19

Djungelmamman

Rekommenderas

Bara en kreditupplysning och många besked från banker. Kan det bli enklare att bli av med alla mindre lån och få ner kostnaden samtidigt?? Nej! Tack Lendo!

2010-08-18

hhr

Bra och snabba

Vi har varit med Nordea i hela vårt liv och vi fick inte ens låna samma summa som Lendo fixat.
Bra med de banker som var intresserde att låna ut.Jag tänker byta bank.

2010-08-18

Rak

Jag tyckte, de är snabba, och raka! Servicen är perfekt.

2010-08-13

Kristoffer N Kristoffer N

Enkelt!

Snabbt och enkelt ett antal erbjudande från olika banker att jämföra med min egna banks förslag. Grymt bra!

2010-08-10

"Ny" bil, igen.

Snabb-snabbare-Lendo

Helt perfekt service, så enkelt och smärtfritt med kort handläggningstid och lite "spänning", vem kommer med bästa budet??

2010-08-09

Eivor

Mycket belåten!

Tog chansen NÄR andra inte ens hör av sig, vilken känsla att få besked så fort men även kundtjänst som har ett bra bemötande. Ja min dag var räddad tack vare LENDO. Jag är hel nöjd!

2010-08-06

Superbra!

Allt har gått snabbt och enkelt!!

peter

Jättebra

Har sänkt min månadskostnad med drygt 1600:-. Snabbt och mycket effektivt.

Superbra!

Har sänkt mina månadskostnader med nästan 1200:-.

Ansökte ena dagen och fick svar dagen efter!

sylt

Vilken Bank?

Jag trodde aldrig att jag skulle få ett erbjudande.
Super

Snabbt jobbat

Mycket bra service

Martina

Super snabbt svar

Helt ok vilkor och ett snabbt svar som också var positivt TOPPEN

Kenneth

Enormt nöjd

Så enkelt och smidigt, trodde inte detta var möjligt

Kanon

Snabbt o enkelt mycket bra. Inga krusiduller o massa frågor.

2010-07-24

Enkelt och effektivt!

Så enkelt och bra allting fungerade plus att jag på fick ett kanonerbjudande!

2010-07-21

Sara

Säger tummen upp

Tackar och bockar

2010-07-20

B

Bra!

Bra bemötande, lite klent av bank val.

2010-07-20

Kanon igen!

2010-07-06

Anna Bell

1/2 bra !!

Det har hjulpet mig 1/2 på vägen med mina smålån. Fick ju inte till hälften av vad jag ville.
Sittar kvar med "smålån"

2010-07-06

Mycket smidigt

Snabb service, personligt bemötande vid kontakt med kundservice. Tack för hjälpen

2010-07-05

Jeanette

Otroligt...

Sänker vår månadskostnad på lån med tusenlappar ...helt otroligt...Nöjd!!

2010-07-03

PB

Snabbt!!!!!!

Mycket snabb service på Lendo...

2010-07-02

Ronny Möller

Man blir ju rörd

Ni har hjälpt mej att få ned min lånekostnad med 2000. Tack för hjälpen!!!!!!!

2010-06-29

S Johansson

Riktigt smidigt!

Allt flöt på riktigt snabbt och bra! Kort och gott, efter 10 minuter så hade jag en betydligt bättre amortering och ränte deal. Grymt.

2010-06-29

Lean

Mycket nöjd!

Fantastisk tjänst. Man slipper söka hos olika banker och man kan välja själv.. Sänkte lånekostnaden med 4000,-. Tack för hjälpen!

2010-06-28

Klockrent

Helt klockrent, och smidigt... Kunde dock ha lite mer urval av banker....

2010-06-22

Nöjd!!!

Kanon!!!

Helt otroligt...vi sänker våra lånekostnader med 4500 kr. Tack Lendo!!! Utan er hjälp hade det inte gått länge till.

2010-06-17

Filurken

Coolt!

Att inom en timme ha koll på en orolig ekonomisk tillvaro känns fantastiskt. Tack :-)

Nöjdkund

Smidigt

Klockrent snart smidigt och vi sänkte utgifterna med 6100:- i månaden :)

Katten

Kanon!

Har inte fått bättre vilkor på min egen bank.

TE

Thomas V:a Frölunda

Snabbt, enkelt korrekt men fick lite klent urval.

2010-06-15

milla GBG

Suveränt och enkelt

Suverän idé och bra tjänst att kunna lämna in endast en ansökan och få flera alternativ. Nu sänker jag min månadskostnad med några hundralappar, TOPPEN.

2010-06-14

Penttho

En mycket bra tjänst

Fantastisk tjänst. Underbart att hamna i omvänt läge där bankerna bjuder under varandra i ränta. Fick fem förslag varav alla var bättre än de räntor jag hade på tidigare lån. Snabbt gick det också- första erbjudandet kom 40 min efter registrering, 20.40 på kvällen!

2010-06-11

L

Super bra

Behövde samla ihop små krediter och lån för att sänka kostnader, fick svar väldigt snabbt. Har fått ett lån som samlar ihop allt. Jätte nöjd att få kunna välja själv av de erbjudanden som kom in.
En sak jag dock saknar på siten är en liten förklaring av skillnaden och för och nackdelar med annuitetslån och rak amortering.

2010-06-10

Fantastiskt smidigt

susanne

Lendo

Ett fantasiskt enkelt sätt att samla dyra lån, superbra.

Krister Andersson

snabbt svar

mycket bra, och snabbt svar

Mycket nöjd

Vilken service, snabbhet och effektivitet i ett o samma företag. Rekommenderas varmt

LAC

Nöjd kund

Helt otroligt bra, snabbt enkelt o trevlig personal.Vi har sänkt våra månadskostnader med ca 4500:- per månad.Nu ser livet ljusare ut.

LAC

mycket nöjd kund

Helt otroligt bra har aldrig träffat på så bra service och trevlig personal som på Lendo, vi har sänkt våra månadskostnader med ca 4500:-kr det är helt otroligt.Ett stort Tack.

LH

Nöjd Kund

Snabb service och trevlig personal .
När sin egna bank fnyser år en då ställer Lendro upp till 100 %

JV

Snabbt och enkelt

Låg lite efter en månad och fick på en gång svar om ett beviljat lån med lång återbetalning. Jättebra sida som alla borde använda.

2010-05-03

Bra med alternativ

Tryggt!

Lånar för att betala av krediter på flera kort. Kommer att sänka månadskostnaden och betala av i lugnare takt. En bra lösning på ett mindre problem. Men det var ändå ett problem som har löst sig till ett bättre alternativ.

2010-04-30

Skitbra!

Har varit bankkund i 37 år och ingen bank är bättre än Lendo.Suveränt enkelt och bra.Snabbt går det med trevlig personal som verkligen vill hjälpa kunderna.

2010-04-29

chcl

perfa!

Snabbt och enkelt, som andra uttryckt det!

2010-04-28

Tina

snabb och enkelt, mycket nöjd

toppen på alla vis....Tack

2010-04-27

Helena

Suveränt

Helt kanon! Hade sett lendo på TV reklamen och tänkte....... hmmmm måste i alla fall kolla. Har nu fått flera erbjudande och valt ett vilket gör att jag kommer spara massor!!!!!!! Helt perfekt, TACK!

2010-04-27

NA

snabb och enkelt

Lendo gör en stor samhällstjänst och hjälper människors privatekonomi på ett snabbt, effektivt och professionellt sätt.

2010-04-22

Eriksson

Halverade kostnader!

Hamnade i en ond cirkel, mkt smålån lite överallt. Löste alla lån, och lånade dessutom 50 tusen extra till en ny bil. Sänkte månadskostnaden från 8000 kr till 4000kr och dessutom kortare avbetalningstid. Och med en ny bil dessutom mer än halverad månadkostnad för den.

Nu kommer jag sova gott om nätterna. tack!

2010-04-22

MA

Överskådligt

Lätt att jämföra och överskådligt

2010-04-21

Pd

enkel

Helt kanon som vanligt när det gäller lendo snabbt och mycket bra det här var andra gången jag använde lendo! Ha en mycket bra sommar lendo!!!

2010-04-21

Tack Lendo!

2010-04-20

Gson

Jokakim von anka

Schyst företag snabb behandling vänlig
kundtjänst

2010-04-19

Mycket snabbt och enkelt

Snabba svar

2010-04-18

R.D

En toppen marknad

Jag har alltid betalt tillbaka de jag är skyldig. Jag har flyttat och det kosta flera tusen kronor,började handla på krediter utan att tänka ordetling. Snabba pengar som man tröttna på snabbt. Jag vet att jag klarar mig men livet var inte trevlig längre med alla kreditkort. Nu är dom i suppor för att Lendo inom 30 minuter hjälpte mig och gav förtroende, banker fick jag avslag...Livet är coolt igen och kreditkort vill jag inte se resten av min liv......

2010-04-16

Jimmy

Kanonsnabb service

Kanonsnabb service, redan efter två timmar kom första offerten. Tack, Lendo!

2010-04-16

Det bästa på marknaden!!!

Tyckte det gick väldig snabbt att få svar och möjlighet o välja. Tack igen för hjälpen

2010-04-15

Tom

Sänkta månadskostnader!

Sänkte månadskostnaderna med över 2000kr/mån! Toppen, då kan man lägga in mer i amorteringar istället!

JL

Blev beviljade!

Mycket enkelt att söka.
Mycket trevlig personal i kundtjänst som också berättade tålmodigt för mej att man kunde teckna en försäkring ända upp till 15000 kr.
Om man skulle bli arbetslös eller sjukskriven!!
Vi tog försäkring på 113kr i månaden och om oturen är framme har vi i alla-fall säkrat månadskostnaden på vårt lån.
Så att vi kan betala månadskostnaden på lånet och även få 300 kr över.
Har bara gott om att säga .

Ingela

Smidigt.

Jag tycker Lendo är ett smidigt system att använda när du söker ett lån. Det är en mycket bra sak att det bara blir en förfrågan till UC eftersom antalet kredituppllysnigar du gör kan påverka din ansökan.

Ingela

RIckard

Kanon site!

Kan glädjeligen rekomendera Lendo!
Så smidigt och enkelt! Från det jag ansökte om lån till det jag fick svar tog det mindre än 25min.
Det är SERVICE!

cg

mkt smidigt

mycket smidigt och enkelt, rekommenderar varmt

L

Stort tack !

Snabb service, god hjälp, trevlig kontakt !

2010-04-09

TR

Suveränt

Fungerade mycket bättre än vad jag hade trott!!! Har bara positivt att säga om Lendo med trevlig kundtjänst och snabba svar! Detta skulle flera banker lära sig!!

2010-04-09

BMW Babe

Helt klart det enklaste sättet!

Så enkelt! - Så snabbt! - Så smidigt!
Tryggt med endast 1 kreditupplysning!

Lillja

Säger bara tack!

Stygge

Helt ok

Det var ett lätt sätt att få olika låne erbjudande, slapp att sitt och leta iblan massa olika låneföretag. Jätte skönt.

P.K

Helt perfekt! inom en timme var det klart! INGA KONSTIGA FRÅGOR!!! Bäst av allt,snabb service,hoppas fler provar denna tjänst. tacksam kund. Mina varmaste rekommendationer.

2010-04-06

NK

privatlån

Lendo är helt fantastiska,snabba och effektiva,mycket bra service,och tjänsten var verkligen prisvärd,dom är verkligen värda att rekommendera till andra som behöver ett lån snabbt.Tack för att ni finns

2010-03-31

Mona Å Mona Å

privatlån

snabbt och effektivt, det enda negativa svårt få telefonkontakt, lång väntan som gör att man ger upp

carlo

snabb och bra

på mindre än 2 timmar fick jag tre låneerbjudande, och med bra ränta och allt, vad bra lendo var

Mikael

Smidigt!!

Mycket smidigt och snabbt. Väldigt användarvänligt!

shadow

enkelt,snabbt.Jag är jätte nöjd.

2010-03-27

BUSENKELT!!!!

Förvånad hur snabbt och smidigt det gick!

2010-03-26

Anette

Lendo

Extremt enkelt att ansöka och snabbt svar!!

2010-03-24

Madeleine

Supernöjd

Snabbt o smidigt..räddaren i nöden

2010-03-19

DS

Helnöjd

Smidigt,snabbt,lätt överskådligt(att jämföra alt.)

2010-03-17

Överlycklig småbarns fami

Baka in små krediter till ett stort lån

Helt otroligt bra å snabb service med bra låne alternativ å erbjudanden. absolut inte sista gången jag kommer använda denna tjänst om ja behöver hjälp!

2010-03-16

Kim

Lån 200 000,-

Utrolig snabbt! bra rente och jette bra bemötande hos kundtjänst Lendo,helt genialt at man får bare en forfrågning hos UC.Å det står klart och tydelig hvem banker som er samarbeidspartnere.
KAN REKOMANDERES!!!!! ALT FUNGERTE PERFEKT.Kommer garanterat å benytte meg av LENDO igjenn.Takk.

Mvh Jette nögd kund

2010-03-15

SJ

SUPER!!

Har funkat kanon bra!

2010-03-15

EEC

Mycket bra

Er jätte nöjd med denna tjänst. Bra att man kan söka många olika banker och bare en UC förfrågning. Bra och trevlig kundtjänst, snabb handläggning.

2010-03-12

Okej

Jag ansökte om att lösa mina krediter, men det var som sagt inga vanliga banker. Men smidigt för den som behöver mycket pengar fort.

2010-03-12

Besviken

Överreklamerad

Jag anser denna tjänst kass,man får inga erbjudanden av nån seriös bank inte ens ett mindre belopp.
Men man får ett meddelande av Lendo att man kan komma erbjudas ett mindre belopp senare??denna tjänst suger,o likaså hela UC som faktiskt sitter o stoppar folk från att få lån,bara för att de kanske finns flera förfrågningar.sen vore de på sin plats att Lendo redovisar vilka Banker eller kreditinstitut som nekat en?och vilka som dom samarbetat med under låneförfrågan?så man slipper söka en gång till på samma företag då ja inte tror att Lendo söker via alla kreditinstitut som finns.

2010-03-13

Hej, vi samarbetar med till exempel med SEB, Forex Bank, Ikano Bank för att nämna några. De banker som behandlat din ansökan kommer att skicka hem omfrågandekopior till din hemadress, då kan du se vilka banker som eventuellt nekat din ansökan. Våra banker erbjuder, i det läge de kan, ett mindre belopp om de inte kan låna ut hela beloppet. Vi tycker det är tråkigt att vi inte kan hjälpa alla våra kunder, men vi vill iallafall tacka för försöket samt kritiken, som vi givetvis tar till oss. Mvh, Lendo Kundtjänst

Dw

nyttig och till storhjälp gratis!!

väldit bra sida som hjälper en att fixa lån hos banker! gratis enkelt och snabbt!

Betyg

Tack för hjälpen kanon

2010-03-08

R.M

Rekomanderas till alla!

Fick lån på 15 000 hade svårt att få lånet på andra banker eftersöm jag är student och jobbar som vikariat.Men tack och lov att det finns Lendo som hjälpte mig snabbt med en bra service att fylla upp mitt önskan!!!!

kari

bra service

mkt bra service MVH/kari!

J V

Inget att rekommendera!

Jag ansökte om att lösa två krediter med anledning att få ner kostnaderna en aning per månad men fick avslag, har fast inkomst, inga betalningsanmärkningar och är inte kund hos kronofogden. Det handlade om ett lån på ca,76000 kr.

Marknadsföringen som ni framför är långt i från vad ni utlovar. Inom kort kommer det att göras en anmälan till konsumentverket gällande vilseledande utformning av publicering, marknadsföring och samtliga reklam.

2010-03-05

Hej J V, Vad tråkigt att ingen av våra många banker kunde hjälpa till. Det är inte vi som gör bedömningen utan bankerna själva, vår styrka är att vi kan erbjuda det bästa erbjudandet av vad alla dessa banker tillsammans kan åstadkomma. Ibland visar det sig dock att de villkor och ränta man redan har är det bästa som går att få, vilket även kan vara skönt att få reda på så att man vet om att man inte betalar onödigt höga kostnader i ränta. Vi får tacka för försöket iallafall. Mvh, Lendo Kundtjänst.

mamman

MKT BRA!!!

Jättebra tjänst! och snabb,sänkte mina månadskostnader en hel del! Rekomenderas

2010-03-04

Funkar siådär

Jag var väldigt posetiv till lendo till en början men av någon anledning så fick jag avslag från min ansökan på 40 000 kr trots att jag har en årsinkomst på 187200 kr som kommer att höjas efter sommaren.
Fick istället välja att gå ner till 30 000 kr och fick ett beviljat lån av forex tillslut, dock inte vad jag hade hoppats på men...

2010-03-04

Nöjda kunder

Kanon bra!

Ett jätte bra bolag, allt gick snabbt & smidigt, när vi ringde Lendo så var det ett trevligt bemötande.Vi kommer att rekomendera Lendo till andra.

Annmarie

superbra

Kanonbolag, snabb hantering, trevligt bemötande. Utan tvekan kommer jag att reko. Lendo till andra. Tackar er en en gång

Låneansökan via Lendo

Vilken smidig sajt!! Gör allt jobb och återkommer med ett schysst erbjudande Helt enkelt genialiskt!!!

zippoo7

snabba besked

tjen jag ville låna och det gick igenom med snabba tjänster pecis som det ska tack lendo

misan

Underbart

Tack vare er profisionella hjälp, så kom mina lån ner med ca 4,500 kr i mån

Evigt tacksam för eran snabba hjälp och en underbar bank fick jag som jag bara kan säga gott om eftersom jag har varit kund där i 25 år och alltid blivit bemött med ett leende och trivsel....

Lendo rekommenderar jag hjärtligt till alla.

Pappan

Toppen!

Superbra tjänst. Sparade c:a 2000 kr/mån.

Murgatroy

Strålande

En mycket bra tjänst, snabbt, proffssionellt och ödmjukt!
Lysande tjänst!

Fredrik

super

snabbt smidigt. o när jag skickade ett mail med lite frågor så ringde dom upp snabbt och förklarade. superbra

Henke

Henrik

Suveränt! Att ingen kommit på detta förut.
Sänkte mina lånekostnader med över 1000:-
och bara en låneansökan.
5+ stjärnor av 5!

Miss D

Miss D

Helt underbart snabbt respektfullt och proffigt jag är mycket nöjd.

Pierre

Mycket bra!

Kanonbra tjänst som fungerar ypperligt, jag fick bra erbjudanden utan att behöva spela ut bankerna mot varandra!!

Great!!

M

Ingenting..

Jag tillsammans med en medlåntagare ville omförhandla några lån med varierande ränta, både låg som hög, till ett sammanslaget lån hoss en och samma bank, båda har inkomst, inga anmärkningar, jag dessvärre har en del förfrågningar hoss uc, men ska detta verkligen påverka?? jag har nu efter två dagar inte fått ett ända erbjudande!? inte ens ett dåligt! måste säga att jag är besviken! trodde att jag kanske skulle få napp från någon bank, jag har aldrig tidigare strulat med ekonomi osv, vilket framgår på uc, råkar bara ha flera lån som jag betalar mycket på i månaden, men detta för mig är ett skämt, för bra för att vara sant kanske?? även om min förfrågning angående lånesumma var för hög, så borde jag väl ändå fått något lägre erbjudande? så att jag kunnat lösa dom dyraste lånen? har dragit mig för att testa denna tjänst, och det visade sig att jag skulle ha fortsatt med det!!

2010-03-01

Hej M, då ditt omdöme idag (måndag) och du nämner att du inte erhållit något låneförslag ännu så beror det troligen på att bankerna inte arbetar över helgen. Om du gjorde din ansökan i fredags så har du ett besked senast på tisdag eftermiddag. Mvh, Lendo Kundtjänst

2010-02-26

Buggigt

Vi försökte låna, men då vi klickade "mer information" så blev vår ansökan plötsligt genomförd. Nu går det inte att komma tillbaka till de andra erbjudandena.

2010-02-27

Hej Micke, av någon anledning så har ni råkat bekräfta/gått vidare med ett lån. Om ni ringer in till oss på kundtjänsten så kan vi ångra detta åt er så att ni kan ta del av de andra erbjudandena innan ni bestämmer er. Mvh, Lendo kundtjänst

2010-02-24

Lillan

Enkelt!

Tack Lendo! Ni är bäst på att ordna en snabb låneutgivare. Mvh från en mycket nöjd återkommande kund.

2010-02-22

nettan

Bra service!!!!!!!!!!!!!

Jag behövde lite snabba pengar pga olika saker men bla till nya vinterdäck. Inom bara några minuter så fick jag ett positivt svar. Känns så skönt att veta att man kan få hjälp när det krisar.
Tack Lendo!!!!!!!! Fick även ett väldigt trevligt bemöttande när jag kontaktade kundtjänst på Lendo!!!!!!

2010-02-22

Jättenöjd.

2010-02-19

Jag

Snabba pengar

Kanonbra. Allt klart inom en vecka.

2010-02-19

Carlos Agudelo

Incredible

Lendo hjälpa dig när allt du har stängt dörren.
tack så mycket

2010-02-18

Supersnabbt och smidigt!

Nu kan jag äntligen få lite pengar över till annat än bara betala på skulder. Tack för en bra tjänst!

2010-02-18

Anonym2

Mycket bra! snabbt smidigt och sympatiskt.

2010-02-17

johan Harper

lendo är bäst !!!

Mycket bra ! bara 1 timme tog det , så fick jag ett låneerbjudande .
räddat mitt liv .
TACK !!!!

toppen

väldigt snabbt

Per Nilsson

Lendo

Alldeles strålande tjänst, snabbt smidigt och bra support.

Tack

Trodde aldrig att ja skulle blir beviljad lån pga att ja varit FÖR kreditaktiv har därför blivigt nobbad av flera lån företag samt av min egen bank... tack vare detta kommer ja att sänka min månads kostnad med över 3000kr, de e inte lite... Och man kan säga att jag lärt sej en läxa, med att avbetala saker och ting... så från o med nu blir de bara: NO CASH- NO BUY... för min del..

am

H-berg

Kanon bra service! jätte nöjd och lyckades sänka min månadskostnad massor!
Super nöjd med bemötande och support.

2010-02-15

LKPG

LKPG

Kanon bra! Snabbt jobbat och jag hoppas att fler utnyttjar Lendo, livet kan bli enklare trots att man strulat tidigare!

2010-02-14

Bra

fick lån inom 48h, ska betala tillbaka så fort som möjligt, det som gjorde att jag valde Lendo var att jag får betala tillbaka snabbare än dom 3 år jag ansökte om

Ojojoj

Jag sökte ett lån för att lösa andra dyra smålån.
Ojojoj vad smidigt det har gått.
Jag kolla runt här på Rejta för att få en uppfattning om Lendo, det finns positiva och negativa uppfattningar om Lendo.
Varför inte prova tänkte jag, jag hinner aldrig till "min" bank efter arbetet.
Det gick nästan för lätt =)
Att man inte får lån brukar ju vara att man har betalningsanmärkningar (oftas ens eget fel) så sluta att gnälla ala som inte får lån....
Nu har jag i allafall en mycket ordnad ekonomi tack vare Lendo. Tack!
Nu lånade jag pengar av en bank som jag aldrig skulle låna av annars (Visste inte att dom lånade ut pengar).
Men jag e jä-ligt nöjd med Lendo än så länge.
Ha en bra helg alla där ute!

Valla

Kanonbra

Hur bra som helst. Fick svar direkt, MEN.... det lånevilkoret jag fick var uruselt, så jag kommer betala tillbaka pengarna direkt. Hade jag fullföljt låneplanen så hade jag betalat 100% i slutändan. Detta är ju inte Lendos fel utan mitt eget som var för snabb att acceptera lånet. Lendo var kanon som sagt och jag fick svar på nån timme.

God affärsidé...

...men tyvärr höll den inte hela vägen!

Lendos bästa erbjudande till mig med lånebelopp på 30.000SEK och tre års återbetalning kom från SevenDay finans, med en effektivränta på 11,77%.

Efter att ha tagit del av detta gick jag in på SEB, som utan att blinka erbjöd 8,45% effektivränta på samma lån!

Sedan blev jag lite irriterad på kundtjänsten som verkade angelägen om att få mig att nappa på ett erbjudande från Forex (med något högre ränta), innan de 48 timmarna ens hade gått!

En kanonbra tjänst om den fungerar, men gör den verkligen det???

2010-02-12

Hej Johan och tack för ditt omdöme. Det du skriver låter ytterst märkligt. Ring gärna in till oss på kundtjänsten och fråga efter kundtjänstansvarig så ska vi gå vidare med detta och se vad det är som har hänt i ditt fall? För såhär får det inte gå till om så är fallet. Det ber vi på förhand i sådant fall så mycket om ursäkt för! Trevlig helg, Kundtjänstansvarig på Lendo

sheila

Smidigt, men lite pushy

Allting gick bra och snabbt, men det känns som de är lite pushy för ett beslut när deras 48-tim. svarstid går ut.

Danne

Smidigt

Gick snabbt och har mycket bra service.

Camilla

Så enkelt!

Vilken lyx att slippa gå igenom olika banker och låneinstituts hemsidor för att själv göra jämförelser! Bara att fylla i sina uppgifter hos Lendo och sen invänta olika förslag. Jag sänkte min månadskostnad med drygt 300 kr!

Liselott

Låneansökande

Super bra! Snabbt och enkelt! TACK LENDO!!

Mange

Mycke smidigt

Kanon! Fick flera olika förslag med varierande ränta.

2010-02-10

Låneansökan

Snabbt jobbat och bra besked.

2010-02-10

åg

Låneansökan

Tycker att detta fungerade väldigt smidigt, bara +

Stor tack! Lendo.

Enkel,snabb och sänkte mina lånekostnaderna!

jakob

Så enkelt

funkade väldigt bra och att var så lätt

Sarah

Toppen...

Snabbt, enkelt å smidigt. Ett toppensätt för oss amatörer att få ett lån som passar oss.

Stickan

Trögt

Lendo är toppen. Men banken som dom föreslog och som jag tog är fruktansvärd trög i sitt agerande, det har blivit många turer.

Paulina

Tack!!

En superbra sida, smidigt och lätt att förstå. Bra översikt av olika bankers erbjudanden. Proffsigt och snabbt.

S

Tack

Allt gick riktig smidig och väldigt snabbt.

2010-02-05

R

Tack!

Snabbt proffsigt bemötande, räddade mig ur en jättesvår ekonomisk situation då min bank vände mig ryggen!

2010-02-04

Bollo

Verkar helt ok.

Fick bara svar från en långivare men jag antar att ingen annan var intresserad av att låna mig pengar eller så kunde ingen annan matcha det erbjudandet. Men jag fick ett helt ok erbjudande även om räntan var lite hög. Väldigt trevlig och hjälpsam personal på kundtjänsten också.

2010-01-27

d.k

en så länge ok

Det verkar vara bra. Men har endast fått ett erbjudande.

Emily

Sämst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fick endast erbjudande om ett lån med över 30% eff. ränta! Fine. Försökte med en annan medsökande, men får då veta att jag måste vänta 26 dagar för att skicka in en ny ansökan. Dåligt! Dessutom står det att jag valt att gå vidare med ovanstående usla låneerbjudande, men det har jag då rakt inte! Kommer absolut inte använda Lendo igen!

2010-01-27

Hej Emily, väldigt låga lånebelopp (t.ex under 20 000 kronor) ger ofta en väldigt hög ränta då summan är låg och avbetalningstiden oftast väldigt kort. I händelse att man har en betalningsanmärkning eller på annat sätt en väldigt låg kreditvärdighet så är det ytterst få långivare som lånar ut pengar och då dessvärre till en förhöjd ränta. Om en långivare kräver en medsökande för att bevilja ett lån så meddelas detta och en ny ansökan är ej nödvändig. Att du inte själv accepterat låneförslaget låter konstigt, ring gärna in till oss på kundtjänst så kan vi se om vi kan hjälpa dig med ditt ärende. Mvh, Lendo kundtjänst.

ÖA

Problemlösning!

Tack Lendo för att ni hjälpte mej när jag hade en vattenskada,snabb lösning när man har lite panik! återigen mycket bra kundservice tack.
mvh Örjan Andersson

A.B

A.B

All tack för att Lendo finns dom har hjälpt mig i många situationer jag kan varmt rekomendera dom till er som behöver låna en slant.

sussie

kommpis

jag är mycket tacksam att Lendo finns.tussen tack.Ska rek andra

Stig Pettersson

Pensionär

Kunde inte vara bättre, bra service.

tommy

snabbt och smidigt

allt gick snabbt och smidigt

2010-01-24

JR

Jelena

Mycket nöjd! Många banker tittar på en ansökan och man kan välja bäst passande alternativ bland alla möjliga långivare. Allt fungerar mycket snabbt och man få bara en kreditupplyssnng trots flera förfrågan från banker.

Gin

Lån

Fantastiskt snabbt jobbat.Vi tvekar inte att anlita Lendo fler gånger

CL

Cam

Snabbt och smidigt! Mkt bättre ränta än innan =)

otroligt!

Lendo har hjälpt mig ur skuldfällan. Aldrig mer ett kreditkort!!!!

LB

En hjälp mot dyra krediter

2010-01-22

65+

Lendo

Otroligt snabbt och enkelt. Kan verkligen rekommenderas!

2010-01-22

Enrique

Just i tid.

Perfekt när jag behövde extra money.

2010-01-21

AL

DÅLIGT

FICK JU INGET LÅN TROTS ATT VI FICK ERBJUDNANDE FRÅN SE BANKEN

2010-01-21

Hej AL, vad menar du med att du fick en offert ifrån SEB men inte något lån? Har du valt att gå vidare med SEB och har det i sådant fall hunnit gå två dagar så att posten haft tid att skicka hem ett skuldebrev för dig att skriva under? Ring gärna in till oss på kundtjänsten så ska vi försöka klara ut detta åt dig. Mvh, Lendo Kundtjänst

kr

lån

väldigt bra service! tack!
perfekt!

2010-01-19

Relle

Väldigt god service

Gick snabbt och smidigt! Bra att få olika möjligheter att välja emellan.

2010-01-19

Hilda

Mycket god service!

Egentligen borde alla söka sina lån genom Er, vilken service Ni har!

2010-01-18

Anne

Kasst

Kun en bank som kollade, en enda bank!! Som dessutom inte lånar ut det önskade beloppet!! Värdelöst!! Totalt onödig kreditupplysning. Företaget skryter av att ha så många bankar samlade, just därför ska man göra förfrågan hos Lendo. Det är under all kritik att bara en bank som då gör en kredituplysning. som hamnar inunder Lendo.

2010-01-20

Hej Anne, vad tråkigt att du inte fick något erbjudande som passade dig. Har du enbart fått hem en omfrågandekopia eller har du enbart erhållit ett låneförslag? Om en bank inte kan bevilja ett lån eller passar in på din låneprofil så skickar de inget låneförslag. Hade du på egen hand gått till fel bank hade du kanske inte blivit erbjuden något lån alls? Ibland kan vi helt enkelt inte hjälpa till, det tycker vi känns jättetråkigt! Vi vill ändå tacka för att du använde dig av oss och som vanligt är du välkommen att ringa in till oss på kundtjänsten om du undrar någonting angående din låneansökan. Mvh, Lendo Kundtjänst.

2010-01-17

ME

Tack

Jag var ytterst tveksam från början men nu är jag glad att jag provade! Jag kommer att spara ca 4000 i månaden.

2010-01-16

kn

Tack.

Bra jobbat. Kanon lån jag fick. Riktigt bra ränta. Jag är hel nöjd och kommer varmt rekomendera er i framtiden.

2010-01-16

"Skitlån" skulle Charlie och Matias ha sagt

Låna 100K och betala tillbaka 129K efter 10 år - uppläggningskostnad och 10 års accumulerade aviavgifter EJ medräknade. Ovanstående räknat utifrån en ränta, som förmodligen är lägre än vad den inpulsstyrt desperate får betala.

2010-01-15

JS

Hur gör dom?!

Det gick snabbt, smärtfritt och helt okomplicerat, tack Lendo, och dessutom så var det ju bättre villkor än jag hade innan. :)

2010-01-15

Mussukka

Tackar!!!

Snabbt och smidigt.Kollade runt på nätet men hittade inte bättre.BRA JOBBAT!!

Äntligen

Så skönt att ha någon annan som frågar åt en istället för att ränna runt till banken. Hade ett lån sedan tidigare och hade svårt att få ett till. Lendo hjälpte mig med detta! TACK

Jag

Grymt

Snabbt svar. grymt bra tjänst!

Annica

Omdöme

Snabbt smidigt och ett bra lån! Tack!

2010-01-13

HF

Tack

Tack för hjälpen ! Smidigt och lätt !

2010-01-13

Elwira

Jag har sparat med LENDO över 5000kr i månaden!Tack så jätte mycket

2010-01-12

Tack

Tack så mycket för all hjälp Lendo!

2010-01-12

åke johansson

fruktansvärt snabba

Lennart

Enkelt!

Lätt sätt att enkelt få hjälp med ett lån!

Lån

Ett mycket bra sätt att få lån enkelt & smidigt
så man blir av ett antal lån och får en bättre månads kostnad. Ett stort Tack! Korre

B.Jensen

Refinans

Mycket nöjd med allt.
Smidigt och mycket tids sparande.

S.J

Tack för hjälp.

Låntagare

Lån

Snabbt, smidigt, enkelt men med känslan av seriositet kvar. Klockren tjänst, rekomenderas

2010-01-08

K S

Lån

Mkt bekvämt sätt när man jobbar dagtid och inte har tid att själv ringa runt!

2010-01-11

Hej K S, kika gärna på svaret till Micke precis här under angående vad som händer när man själv ringer runt till olika banker. Tack för ditt omdöme!
Mvh, Lendo kundtjänst

2010-01-07

lån

Ett mycket bra sätt, när man inte orkar ringa runt till olika banker. Jag rekomenderar detta sätt

2010-01-08

Hej Micke, tack för ditt omdöme om oss! En annan viktig detalj är att om man på egen hand ringer runt till flera banker så kommer varje bank att utföra en kreditupplysning, och med varje kreditupplysning får man sämre och sämre kreditvärdighet, varpå en jämförelse mellan bankerna ej blir rättvis eller korrekt. Att man även får en sämre kreditvärdighet vilket kan straffa sig nästa gång man eventuellt vill låna pengar är givetvis både tråkigt och onödigt. Hos Lendo registreras enbart EN kreditupplysning och bankerna kan göra en bedömning utan vetskapen om övriga banker, vilket resulterar i att varje bank kan erbjuda ett så bra låneförslag som möjligt! Tack för att du använda dig av Lendo. Mvh, Lendo Kundtjänst

sak

Svenne

Ett snabbt sätt att ordna bättre villkor.Snabbt och bra

pL

toppenbra

jag är jättenöjd med lendos hjälp om att försöka dra ner mina kostnader.
Jättetacksam och nu kommer en stor sten från hjärtat att lättas.
tack!

Ingemar

Tacksam

Tack för hjälpen, nu kan jag lösa bort mitt kreditkort, räntan vart ungefär den samma
men detär bättre med ett lån där man betalar
av skulden, kredit kort är rena fällan.

maggie

Snabbt och Enkelt

Mycket bra. Snabb internetservice och trevligt bemötande i telefon.

Ünderbara människor

Ni rädda detta nya året för mig.

Väldigt bra !

Den här sidan har räddat mig tack så hemskt mycket !

RRA

Tack

väldigt enkelt och snabb service.

En lättad låntagare

Sömnlös

Tack vare er kan jag nu betala mina gamla krediter som kostat en förmögenhet i flera månader.

2010-01-04

Aranka

Tack !!!!!!!!!!

+++++++++++Tack för det !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gott Nytt År !!!

2010-01-04

cs

Snyggt jobbat Lendo

Trevlig personal som ofta tog kontakt för att allt skulle bli så bra som möjligt.

2010-01-03

segt med förslag

alldeles för lite banker som ens lämnar erbjudande vilket inte känns som det var värt att göra en ansökan

2010-01-05

Hej Anonym, vad tråkigt att du inte erhöll så många offertförslag ifrån våra anslutna banker! Det kan bero på olika saker, till exempel så kan det vara så att det belopp du sökte låg under vad många banker erbjuder som lägsta lånebelopp? Det kan också bero på att flera banker desvärre valt att neka din ansökan, varpå du då givetvis ej erbjuds lika många offertförslag som du kanske hade hoppats på? En tröst om så är fallet är att om du på egen hand ansökt hos fel bank så hade du kanske inte blivit erbjuden ett lån över huvudtaget? Tack för att du valt att använda dig av Lendo och om du har några ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på Lendo's kundtjänst.

2010-01-01

PN

Låntagare

En mycket bra tjänst här på nätet.

snabb lösning

tack det är bra sett att lösa snabba problem

=)

Nice !

Bästa tjänsten på nätet !!!!!

sait

tack

häljp sam ok snabb. finns lösning. tack lendo.

Nöjd Kund i Västerås

Så smidigt!

Väldigt smidigt att söka och kunna välja det bästa erbjudandet utan att springa runt eller fylla i massa olika ansökningar.
Jag kan bara rekommendera!

Note: pejman satte visst en stjäna trots sitt missnöje!

HR

Outstanding

Fantastisk bra affärsidé och sajt. Snabba svar och erbjudanden också. SMS-tjänsten var perfekt.

Så länge denna tjänst är avgiftsfri för låntagarna kommer det finnas nöjda kunder. Framförallt, man behöver inte själv flaxa runt till en bank med öppettider som på 70-talet och med mössan i handen få be.

Ingvar

300:- glöm det

Ansökte och fick lån beviljat, men till högre ränta än till de lån jag tänkte lösa in.
Blev således inte en av de 83% som blir nöjda enligt reklamen och får då rätt till en kompensation om 300:-.
Men icke då!!
Handläggaren som ringer upp och erbjuder det högre lånet ser till att avsluta samtalet fort då jag tackar nej. Hann således inte fråga om de 300.
Även mina uppgifter på hemsidan försvinner innan jag hinner reagera.
Har för mig jag hann läsa nåt om man måste vänta 10 dar innan ansökan om de 300 kronorna.
Det är tråkigt att bli "lurad" till att söka om billigare lån när moroten inte är tillgänglig utan man måste lägga ner både tid och själ och invänta att alla kriterier måste uppfyllas först.
Eran hjälp är säkert jättebra men ta bort lovet om 300 kronor så tror jag folk blir än mer nöjda.

2009-12-30

Hej Ingvar, Det ligger en länk högst upp på förstasidan som leder till kampanjvillkoren, där kan du läsa om hur det går till. Anledningen till att vi vill att man ska vänta i 10 dagar är för att säkerhetsställa att alla banker faktiskt hinner svara på en ansökan innan man skickar in en ansökan om att erhålla de 300 kronorna. Vi vill absolut inte lura någon utan vi betalar gladeligen ut 300 kr om vi inte lyckas sänka kostnaderna. Men om det är som du säger så ska vi givetvis se över rutinerna så att inte alla uppgifter försvinner och så att man enklare kan ta del av villkoren för 300-kronor kampanjen. Om du har några ytterligare frågor går det bra att ringa in till kundtjänst. Mvh, Lendo Kundtjänst

2009-12-28

EB

TACK!

Dessa omdömen stämmer verkligen, Lendo är super! Otroligt snabba. Fick enda (och bra) erbjudandet från SEB, som jag ofta hör att folk får lån när det inte funkar någon annanstans. Sparar 2000 i månaden, vilken är jättemycket för mig! Äntligen komma på fötter igen och fick snabbt besked så man kunde slappna av i jul.

2009-12-23

Tony

Sanslöst

Vilken service och som andra sagt smart lösning som sparar otrolig tid för en lånesökare. Självklart hade man kanse velat ha med fler banker men trots de suveränt.

2009-12-22

Förnämligt!

Snabbt,effektivt och med en fantastisk service!NI ska ha stort tack.Varma hälsningar från Lars Skog

2009-12-22

Otroligt

Smidigt och snabbt . Smart lösning för alla som ej har tid eller lust att sitta på banken och berätta livshistorier ! Mycket bra

2009-12-20

pejman

värdelöst!

ni får 0 från mig!
kan inte söka på andra banker p.g.v många försök från lendo!!!!
Vidrigt!!!!!

2009-12-21

Hej Pejman, Lendo har enbart utfört EN kreditupplysning i ditt namn, de papper som du fått hemskickade ifrån UC är endast omfrågandekopior, dessa visar för dig vilka av våra anslutna banker som tagit del av den kreditupplysning som Lendo utfört (dessa måste skickas ut enligt lag). Anledningen till att du inte kan söka (eller blivit nekad) kan bero på många faktorer, men vi på Lendo försäkrar att du via oss enbart belastas med en kreditupplysning, vilket ger dig bästa möjligheterna att bli beviljad ett lån. Nästa gång du ansöker om ett lån gå till oss först så att du inte får en massa onödiga förfrågningar hos UC. Om det är någoting du undrar över, eller behöver hjälp mig så svarar vi på kundtjänsten gärna på dina frågor. Mvh, Lendo Kundtjänst

Super!!!!

Jag har testat nu 3ggr för att jag inte redigt varit nöjd men nu är jag nöjd!!!! Tack så mycket...

m.e

super

Bra jobbat Lendo! Snabba ryck, och trevlig personal.

Milla

Enkelt, snabbt och tydlig information

Helt enkelt jätte nöjd. Fungerat perfekt!

J M

Herr

Ett gott betyg till er alla på Lendo. Som hjälper mig med bra erbjudanden.

mkv

BLEV LURAD

Fick ett besked av lendo som i slutändan inte stämde, TRIST!!!

Hej,

Vad tråkigt att den offert som du blev erbjuden inte visade sig vara korrekt(?). Vad som inträffat i just ditt fall är svårt att svara på utan mer information, den mänskliga faktorn har eventuellt varit i farten och ställt till med problem? Om du hör av dig till oss på kundtjänsten så hjälper vi gärna till att besvara dina frågor angående det som du beskriver, vi vill också väldigt gärna få höra vad som kan ha hänt i just ditt fall så att vi inför framtiden kan försöka förhindra att någonting liknande händer igen! Mvh, Lendo Kundtjänst

tack lendo

rekomenderar jag starkt

2009-12-15

Lasse L

Suveränt

Fantastiskt smidigt och proffsigt, tack Lendo.

2009-12-12

låntagare i nöd

låntagare i nöd

kanonbra det gick snabbt att få till det.

2009-12-11

Affiliate

NU är det slut igen

Tre dagar räckte det. Affiliates får ingen statistik.

2009-12-11

Affe

Prepayment slut igen hos tradedoubler

Under förra veckan famlade affiliates i blindo eftersom ingen statistik presenteras då prepaymentkontot är tömt. NU är det tömt igen efter tre dagar och vi får ingen statistik. Precis som i annan effektiv affärverksamhet vill man veta försäljningen löpande. Inte under två tre dar - varannan vecka. Jag är övertygad om att det är Tradedoubler som brister i sin information till er. Så går det när man väljer tröga ineffektiva kolloser att arbeta med. Adtraction är annars det bästa - lagom stora - nätverket utan konkurrens just nu.

2009-12-10

ahtinez

Smidigt!!!

Jag har bara positivt än så länge att säga om Lendo. Tack

2009-12-08

Snabbt och bra!
Även att jag har många UC-frågor pga jobb samt egen firma så fick jag två erbjudanden av vilket jag tog ett.
Allt klart på mindre än tolv timmar!

2009-12-08

GLAD!

Tack snälla!

Tack underbara människor!

2009-12-07

DH

Enkelt och bra

Mycket smidigt sätt att låna pengar på med enkla och tydliga villkor.
Jag hade svar från flera banker inom 12 timmar.

2009-12-05

holmen

Betongen

mycket bra är lendo har lånat flera gånger av dom bra att ha att gör med

Mathias Larsson

Vilken tjänst!!!

Super tjänst. Att det kunde vara så enkelt att få hjälp av välja långivare.
Väldigt kompetenta och trevliga handläggare på Lendos kundtjänst. Stort tack!

Värmdö

Tack för hjälpen!

Tack för hjälpen med mina lån, hade 5 kreditupplysningar innan efter att jag sökt runt för att försöka sänka mina kostnader - trodde att det var kört innan men icke.

*Bra kundtjänst*

Libra

Superbra!!!

Ett stort tack till den som kom på detta underbara idé!!!
Nu väntar man bara så att Lendo ska komma igång med bolån också...

pson

Jättebra!!!!

Det har fungerat mycket bra, enkelt och smidigt. En jättebra hjälp för mig.

Publicist

Obetald faktura hos Tradedoubler

LENDO. Var vänlig och fyll på prepaymentkontot hos Tradedoubler. Vi publisher som marknadsför er får ingen statistik eller betalt så länge kontot är tomt. Händer det för ofta brukar de flesta helt upphöra med publicering, ofta för att aldrig ta upp den igen med den aktuella kunden. Dock brukar varningar skickas ut via vårt forum wn.se först.

Rasera inte det ni byggt upp för lite räntepengar.
Tänk på det Lendo.

Hej Publicist,

Tradedoubler skickar sina ?prepayment? fakturor med 30 dagars förfallodatum vilket innebär att ekonomi bokar upp betalningen på det datumet eftersom inscanning sker per automatik. Tydligen ska dock betalningen in omgående, vilket inte framgått.

Det är oerhört tråkigt att detta ska drabba er affiliates då ni är en viktig del av vår verksamhet. Vi har nu ordnat rutinen kring detta och ersättning betalas givetvis ut även för dessa dagar som allt stått stilla.

I fortsättningen skulle vi uppskatta att ni affiliates hör av er direkt till oss på ex. marknad@lendo.se så att vi snabbare får upp ögonen för liknande ärenden och kan agera därefter. Tack för att du förde detta till vår uppmärksamhet!

Fick tyvärr ingen lån

Sökte i hopp om att samla mina lån men fick inget lån trots skaplig årsinkomst och endast 10 förfrågningar på UC

2009-12-02

Allvarligt !!!

sökte lån på 100,000 och fick nekad ansökan även om man har inga betalningsanmärkningar eller något en årslön på 250,000 detta får jag kalla dålig kvalitet

Hej Anonym,

Vad tråkigt att våra anslutna banker inte kunde hjälpa till! Ibland är orsakerna inte helt lätta att förstå sig på varför vissa kunder inte blir beviljade ett lån, eller får en låg ränta? Du kommer att få hem omfrågandekopior (som tillsammans endast registreras som en kreditupplysning) ifrån de banker som hanterat din ansökan, utifrån dem kan du kontakta bankerna för att i vissa fall få en förklaring varför de nekat din ansökan? Vi på Lendo samlar enbart kraften hos en mängd banker och kan inte garantera att vara bättre än vad de tillsammans kan erbjuda. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst på telefon 08-710 62 00 (mån-fre). Mvh Lendo Kundtjänst

Jesus

KANON!!!!!!!!!!!!!

Tack lendo! verkligen... Snabbt,effektivt.Jag är så tacksam.

grodan

En gladare tjej !!

Lendo funkar toppen.Trevligt bemötande och smidigt.Nu slapp jag krångla med min bank och spar tid.

janne

Effektivitet

Snabba effektiva vad mer behövs sägas

SMIDIGT!

SMIDIGT!!!

Hej och gå

Verkar lurigt!

Verkar konstigt att Lendo får så här mycket omdömen. Finns företag som har betydligt mer kunder som inte ens är i närheten utav antalet omdömen.
Om man jämför med Comhem som ligge runt 90 st totalt, som ändå har Sveriges mest missnöjda kunder, kommer Lendo med 240 omdömen.
Som sagt det verkar lite lurt. Dock roligt om de verkligen kan hjälpa så många kunder =)

Hej,

Vi har en länk i en bloggpost som leder till Rejta och vi har även länkar som leder till Rejta i inloggat läge som kund. Av den anledningen så får vi så många omdömen jämfört med t.ex. Comhem.

Matte

Höjer en varningens finger

Det finns nackdelar med Lendo och andra liknande företag. När man ansöker så vänder dom sig till olika kreditgivare. Dessa tar sedan kreditupplysningar på dig.
Om du sedan ska ta ett större lån, t.ex. bolån så kan du få nej just för att de kreditgivare som Lendo samarbetar med har gjort ett antal kreditförfrågningar på dig. Det innebär att när ett bolåneinstitut ska kolla dig så ser dom dig som en risktagare.

Hej Matte,

Vår affärsidé bygger på att samla alla kreditförfrågningar under en och samma kreditupplysning.

Oavsett hur många kreditgivare som hanterar en ansökan så är det alltid enbart en kreditupplysning som registreras.

Denna lösning har vi tagit fram tillsammans med UC just av den anledningen till att vi tycker att man ska kunna jämföra flertalet kreditgivare utan att försämra sin egen kreditvärdighet mer än om man enbart ansök om lån på ett ställe.

En god affärsidé

Ett mycket bra upplägg, jag lämnar en förfrågan och får in offerter vilka jag sedan kan bedöma i lugn och ro utan en mängd onödiga telefonsamtal vilket är värt mer för mig än, typ, någon procent lägre ränta. Att vi dessutom får ca 20000:- mer per år att röra oss med (jämfört med våra tidigare krediter) är stor bonus. Nu spar vi pengar och betalar av samtidigt. Tack för hjälpen!

Skeptisk

Vem skriver här egentligen?

Verkar ju som om det är Lendo själv som sitter och skriver omdömen på den här sajten.... Har prövat Lendo och så himla bra är de inte, tvärtom. Rätt kass tjänst.

Hej,

I vissa fall har man redan ett fördelaktigt lån och då kan vi på Lendo inte alltid hjälpa till med att sänka lånekostnaderna.

Även om vi skulle vilja sänka räntan på alla lån så är det våra anslutna banker som utför individuella kreditbedömningar, precis som om man på egen hand kontaktat banken, men där skillnaden med Lendo är att flera banker går igenom din ansökan samtidigt och där enbart en kreditupplysning registreras för att inte försämra kreditvärdigheten mer än nödvändigt.

I de fall där vi på Lendo inte kan hjälpa till så kan man som kund i alla fall känna sig lugn över vetskapen att man redan har ett bra lån eller att det tråkigt nog är så att flertalet banker inte kunde hjälpa till.

Det är våra kunder som skriver här på Rejta. De hittar länken bl.a. i en bloggpost och när de loggar in för att granska låneföslag.

2009-11-26

Räddad!

Framtidens lånemelodi!

Modernt, snabb, seriöst, en del sämre erbjudanden men några verkligt bra! Ni hjälpte en lite slarvig oekonomisk person som tagit sig i kragen att sänka lånekostnaden per månad med hela 5000 kr! Det blir många resor/husrenoveringar det!

2009-11-26

trine

taxiförare

Ni är fantastiska!!!!!
Tack för all hjälp!!

2009-11-25

RR

Mycket Bra

Snabbt, effektivt, seriöst. Mycket bra att använda då man omöjligt kan skicka låneansökan till varje bank på internet.

2009-11-23

Mer pengar i plånboken

Underbara

Sänkte mina kostnader med otroliga summor! Känns som ett pålitligt och seriöst företag.

2009-11-23

JJ

Superbra

Sänkte våra månadskostnader med mycket pengar! Tack så mycket. Ni är super, Lendo!

2009-11-22

Lilla jag

Suveränt.

Och vad billigt det blev! Sänkte våra månadskostnader med flera tkr. Tack Lendo.

2009-11-20

Tack Lendo

Efter att ha sett TV-reklamen ansökte jag om lån via er. Jag hade aldrig tänkt på att ansöka om lån till den bank som jag sedan fick lån av. Mycket bra ränta och jag sänkte mina månadskostnader på "dyra krediter" med 1500 kr i månaden. Jag är så tacksam.

2009-11-19

LU

Tack Lendo..

Försökte få ett lån via min bank, men de sa nej, eftersom jag redan hade e lån hos dom. Efter att ha läst alla omdömen här så tvivlade jag lite på om jag skulle få något erbjudande..men de fick jag två dagar efter :-), riktigt glad över detta, och jag kan nu andas ut. Tack

2009-11-17

livet går vidare

klockrent och enkelt privatlån

Allt gick Snabt och enkelt fick ett svar direkt från en bank men ej på det belopp jag ansökt om så jag avaktade och fick nya svar varav ett som var klockrent och enkelt tog totalt en vecka.. tack

2009-11-17

Tomas Chitsawang

Mycket bra sajt. Snabb och bra service. Tog bara några minuter innan första förslaget kom in.

2009-11-16

smidig o bra som fan

mkt bra sajt o hjälpsam

2009-11-16

Lovisara

Privatlån

Ett mycket bra företag. Totalt inriktat på att hjälpa människor att komma till rätta med sin ekonomi. Fantastiskt!

2009-11-15

KT

MYCKET BRA!

Har bara superlativer för lendo!!

2009-11-13

Honken

Förvånadsvärt bra

Har sökt ett sätt för att kunna fixa mina krediter till ett gemensamt lån.
Såg en tv reklam om lendo, läste lite på sidan och trodde det var lite för sant för att vara bra till och början med.
Men det är faktiskt rätt smidigt att söka lån, plus att man får bara en UC gjort istället för flera om man sökt runt själv.
Ett annat plus är när man läste bloggen på lendo.se att de är med i tiden om vad som är viktigt (tex släcka lamporna kampajen för en tid den).

Mycket fin och lätt sida, fin service med SMS och mail när erbjudanden kommit.

2009-11-12

KW

Guld

Kanon Lätt och smidigt
Kan inte bli mycke bättre...

2009-11-10

pepps2

4 X MVG

MVG för snabbhet, MVG för enkelt lånesajt. MVG för tydligheten på sajten. MVG för användarvänlighet.

N

Superbra!

Enkelt och lätt att jämföra olika lån.

Erik

Hjälpt mig varje gång!

Lendo är seriösa, ambitiösa, och har lyckats plocka fram fina låneförslag till mig varje gång!
En helt perfekt tjänst där man slipper få en massa UC-förfrågningar på sig.

R

Nice, super nice.

Funkade klockrent, smidigt och lätt.

2009-11-04

godingen

SÄNKER MÅNADSKOSTNADEN

Sänker mina månadskostnader med 1400 kr per månad! Underbart!

2009-11-04

Bättre än jag trodde

De höll vad de lovade samtidigt som det var lätt och smidigt.

2009-11-03

Höll vad dom lovade

Snabbt och enkelt..löste en del av mina problem

2009-11-03

HB

Lånerbjudande

Tack Lendo! för att ni fixade ett nytt lånerbjudande till mig så snabbt!

2009-11-02

coffe

är tiktigt nöjd..

lätt och smidigt inte massa krångel.kan ta allt i lugn och ro utan massa prat i telefonen..

2009-11-02

Patric

Kanon

Funkade bra mycket bättre än förväntat och kan inte säga något annat än positiva saker.
Strålande!

2009-10-31

DN

lån

är mycket kycket nöjd rekom

P

lån

VÄLDIG bra och smidigt! Fick snabbt några bra erbjudanden och inga konstigheter

Gotland

Väldigt smidigt!

Jättebra tjänst, endast en UC!!rekomenderas

Gun

lån

Väldigt bra. Snabbt smidigt och inga onödiga frågeställningar. Förtsätt så. Tack för er Hjälp

2009-10-29

lite hjälp

mycket bra snabb och smidigt 2 banker hörde
av sig men lite högre ränta än vad man trodde från
början

2009-10-29

s

lån

Mycket bra och smidigt, snabbt svar och endast 1 uc, trots flera förfrågningar hos olika banker.

2009-10-28

T.L.

SMIDIGT SOM TUSAN...

SNABBT O ENKELT... TACK

2009-10-27

lime

Perfekt

Mycket bra service. Nöjd med hantering av ansökan.

Kanonbra

Snabbt, enkelt. Rekommenderas Starkt.

annonym

Snabbt och smidigt. Rekommenderas starkt. Tack

P . J

Jättenöjd

Jag fick hjälp av Lendo att sänka mina månadsbetalningar med 1200 kr . Det var enkelt och det gick snabbt .

2009-10-23

Kanonglad

Kanonnöjd!

Snabbt och proffsigt!

2009-10-22

helnöjd

mycket snabb och professionel service

mycket snabb hjälp vid låneförfrågan

Besviken

Lendo bra service eller inte

Allt super snabbt men efter att godkänt offerten har det tagit redan 2 hela bank/arbetsdagar och inget hänt.

Hej,
Om du gick vidare med ditt lån sent på eftermiddagen så skickades kanske ditt skuldebrev inte ut förens dagen därpå? Vissa banker kräver även att du skickar in arbetsgivarintyg innan de i sin tur skickar ut ett skuldebrev till dig, vilket du kanske missat? Hör av dig till oss på kundtjänst (mån-fre på tel. 08-710 62 00) så hjälper vi dig med detsamma att se efter vad som eventuellt kan ha inträffat i ditt fall? Mvh Lendo Kundtjänst

Nöjd kund

Lendo, snabb o bra service

Helt suveränt att slippa kolla flera alternativ själv, snabb helt och suverän service.

2009-10-19

david

bra

mycket enkel tjänst kan rekomennderas

2009-10-18

Snabb service!

Rekommenderar Lendo.

2009-10-17

nybörjaren

imponerad

Perfekt. fick ganska snabbt besked. enda nackdelen var att jag inte visste att det kom erbjudanden från flera, för det första var inte bra,men det sista passade utmärkt,

2009-10-16

Snabba och bra service!!

Rekommenderar Lendo varmt...bra service, bra avtal och inga köer......

james

mia

Helt perfekt. Ni sköter jobbet å jag får det bästa. tack ni gör ett toppen jobb.

SUPERNÖJD

SUPER

SNABBT ENKELT MINSTA MÖJLIGA BESVÄR

ANONYM

Mycket smidigt och enkelt. Rekommenderas. Snabb och bra service. Tack för hjälpen.

Ulf T.

Helt suveränt!!

Det här kan jag rekommendera till alla som vill sänka sina kostnader. Snabbt och enkelt.

Fantastiskt smidigt!

Rekommenderas starkt! Istället för att lägga tid på att besöka olika banker för att jämföra villkor så kan man ta det lugnt och invänta sms då erbjudanden kommer. Smidigt och bekvämt, nästan som en concierge service. Tusen tack till Lendo för att ni sparat mig all tid. Fick mycket bra erbjudande! Ville lägga om lån och köpa nya möbler, har nu tackat ja till SEB.

Tacksam

kanon bra!!!!

Jag kan rekomendera Lendo med varmt hjärta. Hjälpte oss att spara flera tusen per månad. tack.

Tomas

Bra service!

Snabbt, bra inga köer. Supernöjd faktiskt. Detta är Absolut INGEN blufftjänst!

SDD

SMIDIGT!!

Lendo REKOMMENDERAS

2009-10-12

T:H

skippert

Jag måste säga att ni är suveräna på lendo.Trodde alldrig att ni skulle fixa detta åt mig.Har själv försökt hos samma långivare men fått nobben.Hur bär ni er åt?

2009-10-12

Staffan

Lånehjälp

Mycket bra sajt! Istället för att snsöka på flera ställen själv (med en kreditansökan för varje) fick man enkelt flera alternativ att välja ur.

2009-10-08

Ann-katrin

Privatlån

Det var smidigt och bra att låna genom Lendo.

2009-10-06

Nöjd kund

Ett bra helhetsintryck i slutänden

Trodde det funkade på ett annat sätt men
blev i slutänden nöjd och hoppas att vi kan
få ett lån och lösa våra krediter vilket för oss
skulle sänka kostnaderna med ca 800kr/mån.

re

BESVIKEN

trots stora lovord om att lösa mina ekonomiska skulder tll en lägre och bättre situatiom, sökte en summa blev erbjuden en 10 del, Tråkigt....

AyJAy

Tillgängligheten

Bra tjänst, snabb repons och tillgänglig när man har tid att titta på sådanhär saker.

AB

Perfekt

Snabb o enkel dessutom väldit trevlig personal

2009-10-01

Stoffe

tekniker

Snabb service! Många valmöjligheter!

2009-10-01

Sören

Kanon

Kanon nöjd!! Hade en väldans massa förfrågningar hos uc, men inga anmärkningar och behövde hjälp för att sänka mina kostnader vilket lendo löste.

putte

smidigt

trevliga å hjälpsamma,, snabbt å smidigt gick de me.

KL

Kanon

Kan inte bli bättre, snabbt svar, man ser exakt summa det kostar per månad.
Jag är kanonnöjd.

J-A

smidigt

snabbt och enkelt att få svar från långivare (ett dygn)

sabbe

Snabbt

Jag tycker det var ett snabbt och tryggt sätt.

2009-09-29

HM

2009-09-29

LS

Snabbt och enkelt!

Detta var enkelt och snabbt! Efter två dagar hade jag flera erbjudanden och kunde snabbt välja ett alternativ dom passade mig bäst. Bra!

2009-09-28

Gonzo

Lån

Till er alla som jobbar hos Lendo... Ni är Bäst!!!!! Och detta är sant... Det ni gör är imponerande.. Brajobbat

2009-09-28

T A

bra jobbat tt

2009-09-27

Helt perfekt!
Kvinnan som hjälpte mig lägga in ansökan hjälpte mig sedan att förklara fördelen och nackdelen med de olika erbjudanden jag fick!
Och jag kan åka på weekend i London för pengarna jag sparar varje år!
Verkligen världsklass

2009-09-27

Super duper!

Helt perfekt!
Och jag kan åka på weekend i London för pengarna jag sparar varje år!
Verkligen världsklass

Motala

Perfekt!

Imponerad av deras lösningar. snabb service utan pinsamma frågor. Sänkte min månadskostnad med nästan 3000kr.
TACK!!!!!!!!!!

CD

45600 billigare per år!

Ja vad ska man säga... Bättre än så här blir det aldrig!!!

Jätte nöjd

Tjänar 1000-lappar varje månad tack vare er!!!

2009-09-24

EMA

start

Bra sätt att börja på nytt och leva ett gott samarbete tillsammans mot gemensamma mål

2009-09-23

vickan

sjuksköterska

Ni är bäst, tack!!!!

2009-09-23

superlätt

Enklare än så här blir det inte. Snabb och bra service

2009-09-21

1500 kronor rikare

Enklare kan det inte blir!! En fantastisk service!

florim

1000kr rikare

jag har 12000kr mer om aret

Natta

+++

Snabbt, enkelt att förstå och fylla i och bra information!

Peter

Snabbt och mycket bra service!

Mycket bra tjänst där man på ett mycket enkelt sätt kan göra låneansökan. Tack för hjälpen:-)

2009-09-16

azizdalil

Snabbt lån

Jag tycker det gick snabbt och smidigt att ansöka om lånet hos lendo.
Jag fick förtroende för er få att jag säker på ett positivt besked.Jag ska sanera mitt lån och krediter
Jag mycket tacksam lendo efter ni beviljat mej lånet

2009-09-16

PLOF

Utbildningskonsult

Fantastik service, skönt att andra fixar ens ärende

2009-09-14

Sotan

Snabbt fast med många kreditupplysningar !!!

Sökte på 50.000 kr , fick erbjudande direkt !!! Från Forex Bank . Tack så mycket Lendo , om det här verkligen är sant !!!

2009-09-14

företagare

Kan varmt rekommendera Lendo. Snabbt, enkelt, effektivt.

2009-09-10

nyfiken

Enkelt

Blir lite orolig när man läser att SEB beviljat lån och sedan hör kunden ingenting från SEB. Någon som vet när SEB skickar ut skuldbrev.

2009-09-10

Tack för ditt omdömme.
Du får senast skuldebrevet 2-3 dagar efter du valt att acceptera budet. Om du ej fått skuldebrevet kontakta vänligen Lendo på 08-710 62 00.
mvh Lendo Kundtjänst

2009-09-09

Ulrika

Enkelt

Jag var lite skeptisk men tänkte att "jag kan väl prova". Fungerade utmärkt och det gick överraskande fort. Är jättenöjd och lyckades lösa bort dyra krediter och småskulder till ett lån med mycket lägre ränta. Kommer absolut att använda mig av Lendo i framtiden om det skulle vara så att jag behöver låna igen.

2009-09-08

LENDO

Ni är helt otroliga att finna långivare. TACK! Hoppas många vänder dig till ER. Bättre att använda Lendo än att söka själv
Tack än en gång

Malken

Suveränt!!

2009-09-04

Smidigt

Känns konstigt i början, men idén är ju bra och det fungerade för mig.

2009-09-04

Tack!

Helt suveränt!! Ansökte och fick ett erbjudande efter 1 dag, sänkte mina månadskostnader med 2200 kr ....

2009-09-02

Snabbt och smidigt

Kändes från början lite osäkert eftersom man inte riktig vet vilken ränta som gäller, men när man sen fick besked från resp bank så klarnade det! Smidigt! =)

2009-09-11

Hej,

Nedan kan du läsa mer om vad som påverkar ränta, lånebelopp mm (se inlägg daterat 13 mars):

Mvh,
Lendo kundtjänst

2009-09-01

hoppas på lånet

Ansökte om ett lån Och fick tt erbjudane hos seb men hr inte fått något svar än. men jag hoppas att få det

Enkelt, snabbt och smidigt

Utmärkt. Snabbt effektivt och gav dessutom bra resultat.

Bra

Snabbt och enkelt behöver inte ringa runt en massa.

RW

En verkligt bra tjänst....

Helt suveränt. Lendo hjälpte mig att lösa ett par ofördelaktiga krediter och på kuppen sparade jag tvåtusen i månaden. Vad kan man säga... Det här är en riktigt bra tjänst som varmt kan rekommenderas.

2009-08-28

ASW

Enkelt, snabbt och smidigt

Mycket bra hemsida, enkel att använda. Vi fick snabbt hjälp när vi mest behövde det.

2009-08-28

catarina

enkelt och snabbt

fick hjälp av en trevlig handläggare allt gick snabbt och enkelt och bara en kredit upplysning rekommenderar Lendo

RK

Servicetekniker

Mycket bra sajt, tar snabbt och enkelt fram olika långivare och presenterar deras erbjudande.
Perfekt helt enkelt.

A.A

Snabb Service

Väldigt snabb service snabbt svar.

Nita

Helt klart BÄÄÄST!

DEN BÄSTA TJÄNST JAG TESTAT PÅ HELA NÄTET! Kan verkligen rekommenderas! Snabbt och smidigt, endast en kreditupplysning och trevlig personal som svarar i telefonen. Jag sänkte mina lånekostnader med flera tusen. PERFEKT!

DANIEL

lån

riktigt bra ställe.tack för ni finns.sänkte mina kostnadr med 3500 i månaden.TACK

Basse

Otroligt snabba

Snabb service. Hade tidigare 3 lån som jag betalade ca 6000 i månaden för. Lendo hittade en långivare som minskade mina lånekostnader med 3000/månad. OOOOOOOOOtroligt.

Marianne

Bra bemötande

Smidigt och snabbt! Trevlig kundtjänst.
Ringde någon dag innan för att boka tid på min ordinarie bank, dom skulle ringa tillbaka, vilket dom fortfarande ej gjort. Nu behövs det inte längre......

Förändring

Smidigt smart!

Ett koncept som var smidigt och smart. Tackar för det.

Bra snabb service jag sänkte mina kostnader m 3000 i månaden +++

snabbt helt enkelt..

2009-08-25

Jonnie

Väldigt smidigt

*Jag använde nu Lendo. för jag skulle lägga om lite lån. och jag tänkte detta kommer inte att gå. Men vart väldigt nöjd när jag sänkte min månads kostnad med hela 400kr. Jag är hel nöjd med Lendo. och kommer nästa gång använda som igen.

JP

Snabba!!

Snabba besked och erbjudande. Bara bra!! Får många +++++++ av mig.

cax

Utmärkt

Utmärkt. Snabbt effektivt och gav dessutom bra resultat. Snabbt svar från kundtjänst på en fråga dessutom.

LJ

service

Mycket bra service.

2009-08-22

Maja

Kundtjänst.

Mycket bra service,då man ringer o har problem.Tillmötesgående o ger goda råd.
Snabb service o behandling av ärendet

2009-08-22

leffe

snabbt

Det gick snabbt och enkelt att hitta ett lån till bra ränta.

Mycket bra koncept

Kanon upplägg om man söker ett blancolån. Endast en kreditupplysning vilket är bra för framtida kreditvärdighet och villkor. Bud från flera långivare, mycket bra då det skiljer mycket på förslagen trots samma förutsättningar. Tips: ha inte för bråttom, de bästa buden verkar trilla in i slutet på budperionden om 48 timmar.

Kicki

Snabb servic

Fantastisk snabb servic......

Kundtjänst

Kundtjänsten lever den?

anonym

hej tycker dom är jättebra, snabba svar å pengarna kom in fort, man löser andra stora lån till ett toppen en nöjd kund.

annisen

Lendo , snabbt och proffsigt

Lendo hjälpte mig inom 12 timmar när jag var i behov av snabblån! Enkel och proffsigt!

longlost

Snabbt lån

jag tycker det gick snabbt och smidigt att ansöka om lån hos Lendo. Sen fick man sms när man fått låneerbjudande. Bra :)

Sämst

kundtjänsten sög totalt

bääääst

Ett stort tack till Patrik jag kommer sänka min månadkostnad med ca 4500

perfekt kontakt bäääst!!

LEndo helt perfekta kan verkligen rekomendera detta företag ett bättre allternativ finns inte det står jag för!!!! Jag har provat andra usch!!

je

smidigt och mycket bra!

Thommy

Löser dyra lån

Lendo är helt suveräna. Bara ansöka om vilka dyra räntelån man vill lösa så kommer flera förslag på lån med lägre ränta.
Tjänar 1000 kr/mån nu.
Tack Lendo.

JEN

Lösa dyra lån

Detta är en superbra tjänst! Toppennöjd!!

Glader.

Pedagog

Det underlättar otroligt att man slipper engagera sig och ringa runt till olika låneinstitut för att få ner räntekostnaderna. Jag trodde knappast på detta men prövade och fick ner mina räntor med 600 kr i månaden. Härligt!

AK

snabbt och effektivt

mycket bra tjänst, snabbt effektift och gör att man sparar pengar faktisk.

RH

Lösa andra lån

Mycket smidigt! Bara en kreditupplysning på flera olika kreditgivare. Sparar både tid och pengar genom att använda Lendo.

BW

Superbra tjänst.

nöjd

Mycket smart

Lösa små krediter, och ändå låna upp lite till lägre avg, än innan kan det bli bättre:-)

EO

Lån för att lösa andra lån

Mycket bra site! Fick snabbt låneerbjudande som med betydligt bättre villkor, stor lönsamhet för mig. Dessutom trevlig och snabb kontakt med Patrik!

jesse

lån

tusen tack snabbt och smidigt

johanna

lån

mycket bra!! fick lån på 1 dag!!!

2009-08-17

CM

Lån 100000:-

Tack Lendo
Löste alla små lån och krediter ...

tusen tack

2009-08-17

FS

banklån

Snabbt, smidigt och enkelt. Fyll i uppgifter och bästa förslagen inom 48 timmar. TACK

Ekonomi och juridik
R1000566;Banker, hypoteksinrättningar