Kinna Stadshotell

Omdömen om Kinna Stadshotell

2009-11-12

inger

Pizza

vi var där och åt pizza... gudomligt goda=) rekommenderas varmt

2008-12-04

Återkommer

Förvånad

Jag åt på hotellet med min flickvän på förlovningsmiddag, Även jag beställde "sirloinsteak" men fann den absolut inte seg, Bra i kombination till potatisen var den också. Även min flickvän var supernöjd med sin mat (pasta med kyckling)

2008-12-04

LS

GOD mat i restaurangen

Jag har tvärt emot föregående omdöme precis motsatt uppfatting. Var nyligen på konferens där, maten var alldeles fantastiskt bra! Vi fick fräscha smoothies på förmiddagen, och underbar förrätt och fisk till lunchen. Kan dock inte svara för middag- då vi åkte hem innan dess. Absolut värt att prova!

2008-11-05

Besviken

Taskig mat i restaurangen

Var där och åt konferansmiddag med totalt 8 pers, alla åt "sirlionstek" en ryggbiff med bakad potatis eller klyftpotatis. Smaken var helt ok, men köttet var segt som ... och fullt med senor, lämnade halva köttbiten på tallriken. Övriga i sällskapet uttryckte samma sak. På frågan efter maten . var vi skulle äta nästa gång sa alla INTE HÄR ialla fall! Ska ni äta middag i Kinna, gå hellre till en korvkiosk eller dyligt för det kan inte bli sämre. Vi påtalade även att köttet var senigt tiii personalen, dock utan resultat. Har ätit här förut och alltid blivit nöjd men något har förändrats i köket.

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat