Omdömen om Sony Center Malmö
2011-11-28
Besviken
Jag är helt enig med föregående inlägg vad gäller Sony Centers service. Mitt beslut att inhandla en Sony dator grundade sig i huvudsak på det faktum att man får två års garanti (istället för bara ett års garanti). Efter drygt ett år gick datorn sönder och jag väntade mig effektiv och serviceinriktad hjälp. Icke. Ogina och inte villiga att hjälpa till. Inte heller visades någon förståelse för den frustration man som upplever när produkten inte håller måttet och när, till råga på allt, man måste tjata sig till den garantiservice man är berättigad till. Under all kritik. Jag och min sambo har sammanlagt åtta Sonyprodukter, allt från TV till kamera. Men jag kommer aldrig mer att köpa en enda Sony produkt utan väljer ett mer serviceinriktat märke i still med Mac. Också talande att Sony väljer att inte kommentera inlägg på Rejta.
2008-12-09
C
Bra service fram till man skall lämna tillbaka något trasigt. Då tror dom inte på en och ljuger en rätt upp i ansiktet!
Först hade dom aldrig fått in en tv med detta felet tidigare men efter dom pratat med servicekillen så visste dom precis vad som behövde göras för att åtgärda felet för det var ju ett vanligt fel på sonys tv-apparater.
Dålig Service! ...Beställde inte grejor, som skulle beställas, och när dom väl skulle beställa så gav dom helt andra priser än vid första förfrågan, dessutom skulle dom ha fullt betalt innan varan levererats??? Normalt är väl i dessa fall 10-20% Handpanning. Nej, det får bli annan återförsäljare till i detta fall, Audio Pro.