Omdömen om Körkortshuset I Stockholm AB
2011-11-24
B.
Jag är väldigt nöjd med utbildningen jag fick på Körkortshuset. Personalen är trevlig, hjälpsam och kunning vilket gjorde att jag trivdes väldigt bra. Jag anser även att det var bra att man fick gå igenom teorin kort tillsammans med lärarna under varje lektion, detta gjorde att man fick en bättre förståelse samt att man lärde sig mer. Jag tycker även att det var en fördel att körskolan låg inne i stan eftersom det gjorde att man redan från början fick lära sig att ha överblick över många saker som händer samtidigt. Körskolan är väldigt fullbokad så en rekommendation är att göra en bra plannering.
2011-11-18
Petra
Jag anser att det är viktigt att man som elev planerar sin körutbildning tillsammans med läraren.
Att det är ont om tider ibland är ju tecken på att det är många som vill köra. Skolan kommer aldrig boka upp lektioner åt oss, det ska vi elever göra tillsammans.
Är mkt nöjd.
2011-06-28
IP
Jag är helnöjd med både det bemötande och den kunskap som jag fått av de anställda på Körkortshuset. Jag kom väldigt bra överens med min lärare och jag kände att jag fick vara delaktig i planerandet av körningen samtidigt som jag fick bra teorigenomgång medan vi körde. Började med en intensivkurs i tre veckor och sen tog jag några enstaka extralektioner samtidigt som jag fick in mängdkörningen privat. Klarade uppkörningen på första försöket!
Har svårt att tro på de tidigare omdömen som har givits. Det kanske är så att folk har svårt att ta kritik, men i det här fallet så handlar det inte om att eleven är kund och att körskolan ska vara serviceinriktad. Det är viktigt att man som körskolelärare är hård, men rättvis. Det kan handla om liv och död om man gör fel i trafiken.
2011-05-27
Stene
57 år och ingen förkunskap alls innan intensivkurs för körkort med B behörighet.
Har inget att klaga på gällande utbildning ,tvärtom så är det tack vare den jag nu har körkortet i min hand...stort tack Lasse & Nikolas för en bra och tillmötesgående tid , var mer än kul.
Tips till blivande elever är att gå in för teorin direkt samt övningskör mycket innan ni börjar intensivkursen....kommer snart med tårtan..ler.
2011-01-18
40 000 kr totalt!!
Jag håller med alla dåliga kommentarer som skrivits tidigare - DENNA BILSKOLA LURAR DIG!!
De drar ut på tiden, antagligen (som skrivits innan) för att du ska bli lite "rostig" och behöva fler lektioner. De hämmar en, sänker ens självförtroende och du som elev får aldrig utrymme till att fatta egna beslut. Jag körde här till och från (då man bara får tider med glesa mellanrum) i fem månader och lärde mig i princip INGENTING. Visst, jag kunde manövrera bilen, men fick aldrig komma ut på större vägar, trots närmare 30 (!) lektioner, och jag är inte tröglärd! Till sist bytte jag skola, och efter knappt en månad klarade jag både teorin och uppkörningen på första försöket.
DENNA SKOLA LURAR DIG, KASTA INTE BORT DINA PENGAR!!
2010-08-16
Jenny
jag instämmer i allt som signaturen Linn och Grundlurad och ruinerad har skrivit. Rekord i dåligt bemötande, de påstod att moment som jag redan kunde måste läras in igen, på samma sätt som jag gjort från början, lärare skrek och gapade och den ena bilen hade fel på bromsen, den andra på växellådan - bilen fastande i en backe och läraren fick inte heller i växeln - "det kan ju vara bra att veta vad ska göra om man måste dubbeltrampa någon gång" var kommentaren efteråt. Kasta inte bort era pengar här!!!!
2010-08-15
linn.
jag har tagit knappt 15 lektioner och har inte alls varit nöjd. jag har bytt lärare men ändå väljer nu att byta skola helt, de sänker ens självförtroende, drar ut på enkla övningar och båda handledarna jag hade var översittare som endast påpekade fel. jag skulle verkligen avrekommendera denna skola. dessutom är det väldigt lång väntetid för att få kvällslektioner.
2009-11-26
Grundlurad, och ruinerad.
De lurar dig! Beställer du en intensivkurs och tror att den ska ge dig ditt körkort? Glöm det! Jag beställde en intensivkurs för 10 000 och tänkte att det skulle räcka. Men inte, mitt körkort slutade på 20 000 och det var inte för att jag var seg. FALSK MARKNADSFÖRING!!!! Dessutom finns inga tider, skulle ha fått vänta i 1 månad på att få de sista 3 lektionerna. Kan det vara för att man ska bli lite rostig och behöva fler?
Jag försöker bara varna andra, begå inte samma misstag som mig. Det har jag fått ångra.
2009-09-04
LURAD
aldrig har jag blivit så illa bemött i hela mitt liv dessutom bedriver dom lurendrejeri då betalning mottagits men inga tider funnits för lektioner!! med två ord FY FAAAAN!!!!!
2009-07-10
Jag hade oturen att få en otroligt opedagogisk och otrevlig handledare, i övrigt är skolan säkert bra men jag var tvungen att avbryta min utbildning på grund av denna människa...tio tusen i stort sett bortkastade.
2009-06-15
Superbra bilskola med lärare som verkligen kan lära ut!
Jag körde med Hawkar där och tyckte att han var jättebra! Kan absolut rekommendera! /Malin