Omdömen om Inside Möbler
2012-02-05
Kristina
Tack för fin service, trevligt bemötande och även för leveransen av vår möbel till bussen på Cityterminalen! På så sätt fick vi hem, vår möbel till nästa dag! Detta var vårt andra inköp. Soffan vi beställde tidigare kom hem smidigt med DHL efter att vi fått hemskickat tygprover och fått råd om vad som funkar fint hos oss som har hund. Efter rödvinsspill och hundspya (sant) i soffan, så är den fortfarande lika fin. Lätt att rengöra med sprayflaska och trasa! Tipsat alla vännerna på FB om er! Bra pris, fina möbler, bra kvalité, toppenservice och ni håller vad ni lovar!
2012-02-03
Lisbeth Tell
Högsta betyg till Insidemobler.se
Soffan har kommit och den var mycket snyggare än jag trodde. Möjligen lite stor. Men det visste vi ju! Inhandlad på nätet för ca 10.000 mindre än på Mio och Europamöbler. Levererad på rätt dag, rätt tid och rätt plats. Vi fick också provsitta soffan före leverans i ett sk showroom och titta på tygerna. Som sagt: Högsta betyg till Insidemobler.se
2011-12-27
Hans
Jag köpte två soffor, som är fantastiska. Väl i klass med soffor på "fina gatan". Snabb leverans och mycket bra bemötande. Det som också sticker ut är servicen. P g a storm på Östersjön kunde inte hela leveransen skickas samtidigt. Inside skötte detta snyggt. Kontinuerliga telefonsamtal och hemkörning så snart varorna anlänt. Plus bonuspresent som plåster på såren. Här kommer jag att handla igen!
2011-04-06
Billigt (nästan halva priset), bra kvalite' och en grym (!) service.
2010-10-05
M-H
Jag köpte min klösmöbel till katterna där och var väldigt nyfiken på att få hem den ( den var beställd och fanns inte i butiken ) personalen var så supersnälla att jag fick hämta den trots att dom inte ens hade öppet det var nog deras leveransdag. Klösmöbeln är supersnygg och katterna bara älskar den så nu har jag 4 st kkatter som njuter av sin nya möbel. Hade mailkontakt med personalen x flera och fick snabba och mycket vänliga svar. Jag kommer att köpa grejer där fler gånger
2010-09-15
Mr Roberto
Jag beställde ett soffbord (Noguchi) från Bra Prylar.
Bra kvalitet och bra pris. Leveransen gick också rätt snabbt.
De svarade på mina frågor och skickade extra bilder på bordet för att jag skulle veta exakt vad jag beställde innan jag lade min order.
Jag kommer handla här igen.
2009-08-16
Cecilia
En riktigt bra service, vilket inte minst visade sig då ägaren själv åkte 20 mil för att leverera vår Howard-soffa, för att åkeriet han tänkte använda plötsligt började krångla. De fantastiska priserna är stärker naturligtvis intrycket av vårt soffköp. Tack för det!
2009-04-23
Kungälv
Vilken otroligt bra service! Snabba svar, snabb leverans och mycket bra priser! Återkommer inför nästa möbelköp. Hemsidan finns på "Favoriter".
2009-04-01
Barnfamilj
Vi är en barnfamilj som beställde den stora skinnsoffan Florence.
Vi har aldrig varit så nöjda vid något möbelköp någonsin. Proffsig hemleverens, otrolig kvalitet på soffan och ett makalöst bra pris! (Under halva priset om man jämför med likvärdiga skinnsoffor i handeln idag.) Rekommenderas å de varmaste!!
Med vänlig hälsning,
Familjen Högberg
2009-02-01
Stockholm
We ordered two chairs and a bench, which look and feel terrific.
2009-01-29
Knivsta-Ua
Vi beställde en soffgrupp som vi är supernöjda med. Mycket bra kvalitet, pris, bemötande och service. Höll utlovad leveranstid samt väldigt bra skydd och emballage på möblerna.
2009-01-29
Luleå
Jag beställde en fåtölj av dem och är supernöjd med service och kvalite på produkten
Tack för en fantastisk, professinell och vänlig service, snygga produkter med bra kvalite till ett bra pris! Jag har handlat två soffor, soffbord, köksbord och solar från Insidemobler.se och jag är super nöjd med produkterna. Bemötandet och servicen har varit i världsklass så jag rekommenderar de och deras produkter högt och starkt! Tack än en gång insidemobler.se :-)