Inside Möbler

Omdömen om Inside Möbler

2012-03-18

Fariba

Toppen

Tack för en fantastisk, professinell och vänlig service, snygga produkter med bra kvalite till ett bra pris! Jag har handlat två soffor, soffbord, köksbord och solar från Insidemobler.se och jag är super nöjd med produkterna. Bemötandet och servicen har varit i världsklass så jag rekommenderar de och deras produkter högt och starkt! Tack än en gång insidemobler.se :-)

2012-02-05

Kristina

"Norrland" :)

Tack för fin service, trevligt bemötande och även för leveransen av vår möbel till bussen på Cityterminalen! På så sätt fick vi hem, vår möbel till nästa dag! Detta var vårt andra inköp. Soffan vi beställde tidigare kom hem smidigt med DHL efter att vi fått hemskickat tygprover och fått råd om vad som funkar fint hos oss som har hund. Efter rödvinsspill och hundspya (sant) i soffan, så är den fortfarande lika fin. Lätt att rengöra med sprayflaska och trasa! Tipsat alla vännerna på FB om er! Bra pris, fina möbler, bra kvalité, toppenservice och ni håller vad ni lovar!

2012-02-03

Lisbeth Tell

Journalist

Högsta betyg till Insidemobler.se
Soffan har kommit och den var mycket snyggare än jag trodde. Möjligen lite stor. Men det visste vi ju! Inhandlad på nätet för ca 10.000 mindre än på Mio och Europamöbler. Levererad på rätt dag, rätt tid och rätt plats. Vi fick också provsitta soffan före leverans i ett sk showroom och titta på tygerna. Som sagt: Högsta betyg till Insidemobler.se

2011-12-27

Hans

Vilken service!

Jag köpte två soffor, som är fantastiska. Väl i klass med soffor på "fina gatan". Snabb leverans och mycket bra bemötande. Det som också sticker ut är servicen. P g a storm på Östersjön kunde inte hela leveransen skickas samtidigt. Inside skötte detta snyggt. Kontinuerliga telefonsamtal och hemkörning så snart varorna anlänt. Plus bonuspresent som plåster på såren. Här kommer jag att handla igen!

2011-04-06

Klösmöbel

Billigt (nästan halva priset), bra kvalite' och en grym (!) service.

2010-10-05

M-H

Klösmöbel till katt

Jag köpte min klösmöbel till katterna där och var väldigt nyfiken på att få hem den ( den var beställd och fanns inte i butiken ) personalen var så supersnälla att jag fick hämta den trots att dom inte ens hade öppet det var nog deras leveransdag. Klösmöbeln är supersnygg och katterna bara älskar den så nu har jag 4 st kkatter som njuter av sin nya möbel. Hade mailkontakt med personalen x flera och fick snabba och mycket vänliga svar. Jag kommer att köpa grejer där fler gånger

2010-09-15

Mr Roberto

Perfekt service.

Jag beställde ett soffbord (Noguchi) från Bra Prylar.
Bra kvalitet och bra pris. Leveransen gick också rätt snabbt.
De svarade på mina frågor och skickade extra bilder på bordet för att jag skulle veta exakt vad jag beställde innan jag lade min order.
Jag kommer handla här igen.

2010-08-23

Chrillo

Bra Service /produkt

Köpte en soffa - nöjd med allt från order till leverans. Så önskar man att alla företag skötte sig. Nu har jag inte reklamerat något, men jag kommer definitivt handla där igen.

Hus och hem
R1001154;Möbler - Detaljister