Brunnby Hotel AB

Omdömen om Brunnby Hotel AB

2009-11-16

J.T.

Prisvärt!

Bodde på detta hotell 3 nätter när jag besökte stockholmsmässan, för mina behov ligger det ypperligt till. Åkte dit med bilen, gott om tillgängliga parkeringar, e4an ligger i stort sett i direkt anslutning liksom södra länken. När jag skulle till stockholmsmässan så var det bara att ta bilen raka vägen dit tog ca. 3 minuter.

Hotellet i sig är relativt fräsht, verkar vara nyrenoverat, badrummet var jättefint, dock så är kanske inte omgivningen den trevligaste men inget som störde mig. Prisvärt helt enkelt.

2009-08-27

Uselt bemötande och dyrt!

Såhär beskriver hotellet på deras hemsida: "Behaglig och avslappnad atmosfär"!!!
ABSOLUT INTE! Det ligger ju mitt i ett industriområde! Bullrigt, dyrt och uselt bemötande fick man! INGET JAG REKOMMENDERAR!

2009-08-26

Lurad!

Mycket oartig personal!

Bokade rum för tre nätter, gav mitt bankkortsnummer och fick min bokning bekräftat. När jag en vecka senare skulle checka in så ringde jag från tåget eftersom det var försenat.
Personen bad då om mitt bankkortsnummer igen. Jag gav det och omedelbart sa personen "Hejdå" och la på luren.
Jag ringde upp hotellet igen men inget svar...
För säkerhets skull fick jag spärra mitt konto och sen dess har de inte hört av sig.

2008-05-27

Vill du bo i industriområde ??

Ja vill man ha ett "dubbelrum" som är lika stort som en ordinär hiss så är detta hotellet för er ! Vill men sedan även ha personal som knappt kan svenska så är detta hotellet för er. Sedan kan det ju vara så att man inte bryr om alla lastbilar som står med brummande kylagregat på full effekt natten lång. Och billigt vet jag inte 1190:- för rum stort som ett skethus, med 2 sängar som jag precis lyckades få ner foten mellan sängarna, ( så tätt stod dom ! ! ) Men annars så finns det andra hotell !!

2007-07-03

Kristian

Billigt och bra hotell

helt okej hotell, billigt, lungt och trevlig personal

2007-03-18

nöjd gäst

kanon!

mycket bra hotell- prisvärt o bra service!

2007-03-01

Resenär

Prisvärt hotell med personlig service

Litet prisvärt hotell med personlig service där hög kvalitet förenas med en behaglig och avslappnad atmosfär som får gästerna att känna sig som hemma

Fler företag i Årsta