Laddar...

Just nu 297 697 omdömen

Fler träffar Trafikskolor Malmö

Erikssons Trafikskola City AB

Tel 040 - 97 07 47, Fersens v. 5, 211 42 MALMÖ
3,45 Baserat på 11 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

11 omdömen för Erikssons Trafikskola City AB:

RSS

2010-02-03

Omar är bästa lärare

Jag vet inte hans fulnamn men han lärt mig körning för en månad, men sen han slutat jobb med Ericssons TS. Vill riktigt att kontakta med honom om det e möjligt. Kontakta mig (0735517979) om någon kan hjälpå mig att kontakta med honom. tusan tack.

2009-11-19

Papi

Bluff och båg

Kräver pengar för lektioner som aldrig beställts, avbokar lektioner utan elevens godkännande, ljuger om vilka lagar som gäller för att lura till sig pengar. VÄLDIGT missnöjd med företagets ledning även om körlektionerna i sig var bra.

2009-07-24

SS

usla självkritikers

Duktiga lärare, men klantiga som ***. Jag frös i en bil utan körlärare för att de hade klantat sig med uppkörningstiderna på vägverket. Närdet uppdagades skyllde de ifrån sig och la allt på Microsoft som utvecklar deras beställningssystem. verkligen dålig inte äns en ursäkt från ledningen eller ansvariga personal. de kräver mig på pengar för något jag inte fått!

2009-06-15

Totte D

Kanon bra!

Började 3 månader innan jag fyllde 18, hade körkortet veckan efter! Grymt bra service o lärare som bryr sig. Rekommenderas!!!

2009-03-31

Fam Olsson

Toppen körskola

Vilken kör skola!! Man får nog leta länge efter en som ställer upp som denna. Har precis avslutat, Efter ha haft en toppen lärare Omar.Skola som ställer upp till 100%. Tusen tack för allt!

2009-03-05

Värdelös trafikskola!!!

Fruktansvärt dålig körskola. Dåliga lärare. Otrevliga och indolenta receptionister som inte kan hjälpa dig med något. Kommer hålla kvar dig så länge som möjligt och vägrar boka en uppkörning. I princip ingen elev kör upp via dem utan att ha tagit minst 40 lektioner. Välj helt enkelt inte denna körskolan om du inte vill bli ruinerad!

2008-11-23

Tobias

En körskola värd namnet

Att i idag ta körkort är inte så himla lätt, med denna körskola blir allt lätt som en plätt. Du får hjälp med syntest och papper som ska fyllas i, jag kan till och med ge dig min garanti på att med Erikssons Trafikskola har du snart en bil att spola.

2008-10-31

Malin

Riktigt usel trafikskola!

Försöker hålla dig kvar så länge som möjligt, lurar dig på pengar, tvingar på dig fler lektioner än nödvändigt, otrevliga receptionister, och de vägrar att boka uppkörning

2007-12-05

johan

B-körkort

Bra och seriös skola med trevliga och duktiga lärare

2007-09-12

amanda

körkort

bästa skolan alla kategorier! bästa lärarna!

2007-04-11

padde

duktiga lärare

Peter, Jörgen och Niklas är särskilt bra. Men troligtvis många fler av de andra lärarna också.

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Erikssons Trafikskola City AB

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)