Omdömen om Kami Hårdesign
2011-01-16
Almie
Har klippt mig hos Patricia i säkert sju år nu och åker numera drygt 30 mil för att klippa mitt hår hos henne. Vid det här laget känner hon mig så pass bra att hon vet vad jag gillar och passar bra i men lyssnar ändå alltid på mina egna tankar och idéer och jag är alltid supernöjd när jag går därifrån!
Trevlig miljö och superbra service! Men en egen hemsida vore ett bra tillskott! ;)
2010-09-17
Fluffy
Jag var hos Lotta på Kami och hon är en grym frisör, håret blev jättesnyggt. Hon tog sig tid och klippte igenom varenda strå och var otroligt noggrann dessutom blev färgen så fin! Mitt hår har aldrig varit såhär snyggt och då har jag hoppat runt lite överallt. Hon är väldigt skicklig och lyssnar på kunden! Rekommenderar henne varmt, dessutom är salongen väldigt fräsch och skön stämning därinne!
2010-07-27
Peter
Har aldrig varit hos en frisör som gjort mig nöjd när jag går ifrån stolen, alltid tagit ngn vecka eller två innan det känns okej.. Nu har jag gått hos Lotta ganska länge och har aldrig blivit missnöjd, det har faktiskt känns bra direkt och det är inget dåligt betyg! Trevligt bemötande på hela salongen!
2010-07-03
ES
Behöver fortfarande klippa av mitt hår varje gång jag klipper mig för att längderna är så konstigt avklippta :(. Vad har hänt här? fick jag som svar när jag gick till en annan frisör och salong....
2010-06-10
M
Har varit hos två frisörer på Kami, Sofia och Lotta! Dem är super båda två! Blir alltid lika nöjd, super duktiga och mysiga tjejer!! Rekommenderas!
2010-05-03
E
Han som jobbar här kan absolut inte klippa, fick klippa av mig allt mitt mellanlånga hår till nästintill kort frisyr efter att Pierre ha klippt mig. Går aldrig mer dit och rekommenderar ingen annan att gå dit heller. Om det beror på nonchalans eller att frisören inte kan klippa vet jag inte, men jag är iaf jätteledsen över att ha behövt klipppa av mig allt hår :(.
2010-04-22
S
Skön miljö men frisörerna verkar ha bråttom och verkar inte riktigt veta vad de gör när de klipper. Kom hem med en frisyr som var avklippt så jag bara hade en tunna "stripa" fram, för att frisören klippt på tok för mycket. Inte kul :(.
2009-11-06
M
Bra, men dyr. Blev som jag ville, trevlig frisör och fräsch salong.
2009-09-29
växjöbo
, har gått hos pierre i över fem år nu, och numera åker 25 mil för en hårbehandling, som är av högsta kvalité..han är klart bäst!
alla frisörer i salongen är hur trevliga som helst och de har en underbar miljö.
2008-05-05
José
AHr varit hos diverse olika frisörer tidigare och måste säga att Kami Hårdesign är helt outstanding! Fråga efter Pierre. En klippa med sina verktyg och en kreativitet och fingertoppskänsla som är enorm. Du får vad du ber om helt enkelt! Dessutom trevlig, rogivande miljö
2007-08-22
Mette
Pierre har skapt en oase av overtreffelig service, dyktige medfrisører og herlig kreativitet!!! - Anbefales på det sterkeste..!!!!
2006-12-02
//Umeboshi
Har enbart gott att säga om denna salong i allmänhet och om Linnea i synnerhet - väldigt nöjd med både klippning och service!
2006-09-21
Peter
Fråga efter Linnea, hon klipper jättebra.
2006-09-18
Anders
Pierre är en frisör av absoluta toppklassen
Är så glad att jag hittat hit! Går hos Lotta och hon är fantastisk på att hjälpa mig med mitt hår. När jag kommer på konstiga idéer avråder hon ibland men är sällan sen på att he tips på hur vi kan förnya och ändra med färg och form! SuperNÖJD!!! Tack.