Kategori: Fotvård Hudvård Massörer Parfymerier - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Studio Aroma
2012-01-10
Titti
Gjorde också Skin Booster efter att läst rekommendationer här på Rejta. Gjort en av tre behandlingar och ser redan resultat. Väldigt trevligt ställe med bra bemötande.
2011-11-22
Kajsa
Jag har gått på Studio Aroma i flera år. Testade deras Skin booster från Restylane (injektioner mot rynkor). Jag trodde inte att det skulle vara så fantastiskt men det är oerhörda resultat!
2011-10-21
Therese Ljung
Gjorde en underbar ansiktsbehandling hos My på Studio Aroma. Fick ett erbjudande genom deras facebookgrupp (rekommenderar jag att man går med i). Jag var verkligen mycket nöjd. Ljuvlig massage!
2011-09-15
kund
Fin salong, rent, bra bemötande, goa tjejer, proffsigt, bra behandling, servicen var toppen! Har inget dåligt att säga. Gjorde Ansiktsbehandling och ryggmassage. Lika bra på båda delarna =) Väldigt nöjd
2011-08-27
Andrea
Jag gjorde brasiliansk vaxning, och jag var så nervös, men det gick hur bra som helst. Gjorde inte alls så ont, och om det är någonstans man ska göra vaxning så är det här! Rekommenderar stället varmt! Alla behandlingar som jag varit här på har varit över förväntan. Anna Maria är bäst!
2011-08-23
T
Vilken varm och go tjej som tog hand om mig och riktiga nypor har hon. Anna Maria på Studio Aroma är underbar!
2011-08-17
Andrea
Trevligt bemötande, proffsiga behandlingar och bra service! Gjort brasiliansk vaxning och kemisk peeling. Jättenöjd. Väldigt fin och fräsch salong också. Rent!
2011-08-04
Sara
Anna Maria var jätteduktig, snabb och trevlig! Bra priser dessutom. Rekommenderar starkt!
2011-07-06
Vill man vara brun och snygg året runt men utan rynkor är mitt tips TanCan. Ett brunutansolspray som jag köpt på Aroma för övrigt. Man ser verkligen äkta solkysst brun ut. På förpackningen står att det bara är att spruta utan att stryka ut med fingrarna efteråt, men jag rekommenderar verkligen att göra det ändå, annars blir man lätt lite "prickig".
2011-07-01
Kajsa
Gjort läpparna och skin booster på Aroma. Mycket bra bemötande och fint, naturligt resultat.
2011-06-16
Jag är stamkund sedan flera år hos Anna Maria. Hon är alltid supertrevlig och duktig på vilken behandling jag än har valt att göra.
2011-06-15
Corinne
Har köpt en kur på 6 ggr kemisk peeling som Anna Maria rekommenderade. Jag gjorde tre behandlingar nu innan sommaren och skall använda resterande efter sommaren. Har märkt stor förbättring på huden. Anna Maria är en väldigt duktig terapeut som verkligen levererar vad hon lovat. Mycket fina lokaler också.
2011-05-31
Tobbe
Verkligen gött att hitta en massör som vet vart punkterna sitter!!!! Tjejen har ju stålnyper. Så himla bra!!! :)
2011-05-30
Samie
Jag är jättenöjd med min ansiktsbehandling. Trots att Anna Maria har haft det jättestressigt och förlorat en anställd mitt under högsäsong tog hon som vanligt hand om mig på bästa sätt. Önskar all lycka med att hitta en ny anställd.
2011-03-28
Koalan
Jättenöjd med själva behandlingen så länge den pågick. Tyvärr så fick jag ej hela behandlingstiden. Anna-Maria tog emot mig 20 minuter för sent och det resulterade till att jag fick 15 minuter kortare behandlingstid till fullpris. Kommer trots detta att återvända.
Hej Koalan!
Jag är verkligen ledsen över att behandlingstiden blev kortare. Självklart skall du få kompensation för detta. Var nog lite för stressad vid tillfället för att reflektera över detta (pga att jag stått helt själv på kliniken det sista) men detta skall givetvis inte behöva påverka dig. Hör av dig snart. MVH Anna Maria på Studio Aroma
2011-03-19
Heppan
Måste ju säga att det är stor skillnad vart man går!
Detta var som de fem stjärnorna säger; I världsklass!
Vilken ansiktsmassage och vilka resultat!
Fin lokal också.
2011-02-17
Stammis
Bästa salongen i världen! Anna Maria är bara sååå duktig! Efter alla fina kommentarer om läppar blir de nog de nästa gång!
Kram till Anna Maria
2011-02-08
Mysigt och fint. Bra behandling, bra kundbemötande, bra service!
2011-01-26
Ulrika
Har velat prova restylane en längre tid, men inte riktigt vågat och hittat något ställe som har känts bra. Hittade Studio Aroma hemsida på nätet och fastnade direkt.
Läste sedan alla fina kommentarer här och då bestämde jag mig för att boka e tid. I fredags besökte jag salongen där söta och duktiga Anna Maria Grenthe jobbar. Hon lyssnade verkligen in vad jag hade för önskemål och det kändes tryggt att vara i hennes händer. Är super nöjd med mina läppar och tyckte om den kemiska peelingen. Kommer garanterat tillbaka efter min utlandsresa för en kur med kemisk peelingen. kommer även fylla på med restylane när jag anser att det behövs.
2010-08-21
Eva
Kan verkligen rekommendera detta ställe. Jag gjorde en ansiktsbehandling och min syster tog bort rynkor med Restylane. Vi blev väldigt nöjda.
2010-07-15
kärringen!
Shit va najs asså!
Gjort läpparna och vaxat underlivet. Väldigt snyggt!!!! Har inte garvat så på länge. Anna Maria e så fruktansvärt rolig... fast väldigt seriös och proffsig me ;) Jag är väldigt nöjd!
2010-07-06
Åsa
Fick presentkort på Studio Aroma på min 30 års dag. Hade inte varit här tidigare. Vilket trevligt och fräscht ställe. Mottagandet var super och behandlingarna i världsklass.
Gjorde den bästa ansiktsbehandlingen jag någonsin provat och grym ryggmassage. Skall tillbaka nästa vecka för fotvård. Åh vad jag ser fram emot detta!
Underbara Anna Maria, Tack!
2010-06-11
Xtina
Jag är väldigt nöjd med mina läppar. Ser naturligt och väldigt snyggt ut!
2010-06-03
glad prick
Bästa brasilianska vaxningen jag gjort och då har jag testat flera olika ställen i Göteborg!
Fick tipset av en arbetskamrat som gått där i flera år.
Studio Aroma var överlägset bäst.
Superfräsch salong också =)
2010-06-03
Sickan
Hej Margreth och Anna Maria!
Gjorde hela mitt ansikte hos er; runt munnen, läppkonturen, mellan ögonbrynen och lite annat. Det ser så naturligt ut och ändå har ni tagit bort säkert 15 år på mig. Jag är otroligt nöjd. Fantastisk ansiktsbehandling också. Vilken ansiktsmassage!
Stort Tack!
2010-05-25
Anders
Har gått hos Anna Maria på massage i snart ett år nu och är alltid lika nöjd. Hon skickade mig till en kiropraktor sist, Jeanette Phil på www.citykiropraktorn.se
Tack både till Anna Maria Grenthe och Jeanette Phil som hjälpte mig med mitt hemska ryggskott.
2010-05-25
Emelie
Gjorde lite av varje... Fotvård, brasiliansk vaxning, ansiktsbehandling och manikyr. Det var jättebra.. Synd att jag inte bor i Göteborg annars hade detta blivit mitt nya stamställe
2010-05-20
Anna-Kristina
Hej!
Tack för att ni gjort mig så fin på ben och bikini. Det funkade verkligen jättebra... Har bara några fjun kvar i bikinin men de är så tunna att jag kan plocka bort dem med pincett. Underbart att aldrig mer behöva tänka på håren. Var lite skeptisk först med tanke på att jag är så ljus. Väldigt nöjd är jag!!!
2010-05-09
Magda med lippsen =)
Grattis Anna Maria till din Mästarexamen!
Jag visste ju redan att du var en mästare på det du gör...men nu har du skriftligen bevis på det =)
Ville bara säga att du är bäst i stan på ansiktsbehandling och ni gjorde mina läppar väldigt fint sist!
Kramar från Magda =)
2010-05-09
Två nöjda kunder!
Var med min väninna på duo spa-behandling hos Jeanette på Studio Aroma! Vilken söt och duktig tjej! Vi var supernöjda! Vi provade "topp och tåbehandlingen".
fräsch salong med jättesköna behandlingssängar.
Terapeuten var jätterar och väldigt duktig.
Bra bemötande.
Vi fick väldigt mycket för pengarna.
Helt klart lyxigt =)
Tack söta Jeanette!
2010-05-03
Evelyn
Jag valde att gå hit pga alla fina rekommendationer. Jag blev otroligt nöjd med mina läppar och så tog de bort rynkorna kring munnen och "morrvecken" mellan ögonen. Herregud, det är som trolleri! Känner mig riktigt vacker.
Solsken och värme önskar jag er =)
2010-05-02
Tina
Nu svävar jag fram på moln. Känner mig lättare på något vis. Bästa fotvården jag fått!
2010-04-07
Milla
Var hos Anna Maria för att genomgå min allra första vaxning - Vilken UNDERBAR tjej!! Avslappnad, lättsam, glad, riktigt härlig, jag hade roligt samtidigt som hon röjde brasilianskt+benen, inte alls pinsamt som jag först trott! Mina varmaste rekommendationer!
2010-02-09
pussmun
Nu har jag fått pussmunnen jag alltid önskat mig =)
Pussar till Margrethe och Anna Maria. Äntligen någon som förstod hur jag ville ha det.
xx
2010-02-08
Agneta
Vilken underbar ansiktsbehandling!
Fick presentkort av min dotter på födelsedagen. Hade aldrig varit här tidigare och blev supernöjd!
Underbar ansitsmassage och jag måste säga att jag är förundrad över hur bra resultatet känns.
Kramar till Anna Maria på Studio Aroma
2010-02-03
kattis
Fantastiskt bra hos Anna Maria! Följde en länk "tjejers hemliga sexknep" på passagen om brasiliansk vaxning och fick tipset om att gå till Studio Aroma. Har vart på Underbart och Formbar tidigare men Studio Aroma var absolut bäst! Tummen upp =)
2009-12-22
lilla Anna
Har varit och tagit bort allt hår i bikini och på mina ben. 6 tillfällen tog det men jag är hårfri. Känns SÅ skönt att aldrig mer behöva raka eller vaxa mig. Supernöjd!
2009-10-28
Nöjd brud
Har testat olika behandlingar hos Anna Maria och alltid blivit nöjd. Speciellt nöjd blev jag på min bröllopsdag då jag fick make-up lagd av henne. Det blev fantastiskt fint! Kan också rekommendera ansiktsbehandlingen, väldigt skön ansiktsmassage ingår.
Högsta betyg för att Anna Maria jobbade snabbt. 15 minuter tog det att vaxa hela underlivet. Hon var otroligt duktig, rutinerad och professionell. Jag har vaxat mig på fyra andra salonger, men denna är den överlägset bästa! Att lokalerna är ljusa, fräscha och snygga är ett stort plus. Rekommenderas varmt!