Kaffe Paus

Omdömen om Kaffe Paus

2012-04-06

missnöjd

missnöjd

Jag kom dit en dag med mina kompisar och vi väntade på att få hjälp men ingen kom. Vi väntade där i ca 3-4 minuter sen fick vi reda på att dem hade tagit en liten fikapaus och jag som trodde att dem bara var några som fikade men trodde aldrig att det var dem som jobbade där. Förfärligt dåligt hur kan man ge dem jobb när dem ser att människor väntar där men hjälper inte sjukt dåligt !!!!!!

2012-04-06

Sandra

Går inte dit mer

Jag gav Kaffe Paus många chanser, men när jag gång på gång fick torr och gammal fika slutade jag gå. Jag kmr inte gå dit heller.

2011-11-03

kött nisse

Service

Eran unga praktikant som är 15år svart hår osv jobbar bra tycker ni ska ge honom bättre lön...

2011-03-11

FikaNisse!

Kaffe Paus har tidigare varit lite tråkig. Servicen har inte varit speciellt bra och de har tidigare inte tagit kort. Numera tar de kort, personalen är mycket trevligare och har inte fått något dåligt serverat! Kan även tilläggas att jag inte gillade stället p.g.a. ovanstående saker och det tog runt 2-3 år innan jag nu börjat gå dit igen!

Fler företag i Jönköping