Kem-Man

Omdömen om Kem-Man

2010-12-18

Carolina

Nöjd

Tvättade min ryamatta här och blev skit nöjd, den är som ny!

2010-09-02

JLS

Uselt

"Går fläcken på kavajen att ta bort?" undrade jag. Det skulle inte vara några problem. Hemma med uthämtad kavaj upptäcker jag att fläcken är kvar. Och att kavajen är ostruken - som överkörd av en snöskoter. Aldrig mer.

2010-06-15

Kemtvätt?

Efter att ha väntat i två veckor på mina kläder fick jag tillbaka dem smutsiga och skrynkliga! Bemötandet är dessutom väldigt otrevligt. Går aldrig dit igen!

2010-02-23

Hade ett vitt skinn

Jag är nöjd sa mannen som lämnade ut varan

När hämtade ut mitt vita isländska fårskinn som valdes med stor omsorg var det en gulbrun rand utmed mitten och gulbrun färg på allt ytligt hår. En väldigt ocharmig färg typ barnbajs! De ville tvätta om skinnet och fick det. Nu är det gult jämnt fördelat visserligen men inte vitt. Vad säger de till mig när jag påpekar missfärgningen/ skadan? De säger "Vi tänker inte ersätta dig", "det finns inga vita får" "är du säker på att du kommer ihåg?" "skinn blir gamla" etc. etc. Inte vid något tillfälle lyssnade någon av de (tre) på mina argument utan avfärdade dem bara. De skyllde ni oreserverat på mig. Enligt konsumentlagen har DE SKYLDIGHET ATT TALA OM I FÖRVÄG VAD SOM KAN GÅ FEL. Men de bryr sig väl inte om konsumentlagen. Aldrig mera kund där PÅ GRUND AV DET DÅLIGA BEMÖTANDET. Det var uppenbart att de kände sig säkra på att det här skulle bli svårt för mig att bevisa

2009-12-30

Tegs bo!

Knapp borta!

Lämnade in min ljusa kappa för att få den och bli ren och fin igen! Och jag har dragit mig för det så himla länge om jag verkligen ska lämna in den. Kommer dit. Betalar och väntar mina 2 veckor för att hämta ut den.
Kommer sen hem och tar bort plasten och upptäcker att en knapp är borta på kappan. Knappen är stor som en 5krona och gör hela utseendet på kappan! Så jävla butter jag blev! Till svar får jag av dem att dem inte har hittat igen någon knapp och att ibland så försvinner dem i maskinen! Och att de inte tar ansvar för det!

Man förväntar sig en hel jacka tillbaka när man lämnar in den!
OCH VART STÅR DET I MITT KVITTO ATT DE INTE ANSVARAR FÖR ATT KNAPPAR LOSSNAR!?! SVAR: INGENSTANS!!!!!!!!!!!!

SKA ALDRIG LÄMNA IN NÅGOT DÄR IGEN!!!