Omdömen om You
2011-04-05
SS
Mia är verkligen ödmjuk och bra! Kommer med bra råd, och ger verkligen allt.
2011-03-28
Har bara + att ge Mia, dem som ger 1:or undrar jag om det är faktiska kunder?
2010-10-22
Sofie
Mia är en underbar frisör och person! Alltid lika glad och kommer varje gång med bra idéer om klippningen! Jag ger henne i princip fria händer att göra det hon tycker blir bra, vilket alltid resulterar i en glad Sofie!
2010-05-28
Ful i håret
Sedan jag var inne på den här sidan senast har två omdömen (de två senaste, som jag har sett) tagits bort. De var negativa och gav bara 1 sol i betyg vardera. Rejta misstänks för att gallra bort dåliga betyg och uppenbarligen stämmer det.
Fy, vad dåligt!
Vad gäller YOU så ger även jag ett lågt betyg. Var där för ett par månader sedan, blev klippt, och mitt hår har inte funkat sedan dess! Blev helt felklippt. Jäkligt jobbigt när håret inte funkar.
Plocka nu inte bort mitt inlägg, tack! Det är väl meningen att man ska säga vad man tycker, vad är det annars för mening med REJTA?
2010-05-17
maj
jag blev inte så bra klippt på You (av Mia).
Fick en klippning som varken passade mig eller mitt hår särskilt bra. Kan dessvärre inte heller hålla med om att frisören lyssnade tillräckligt på vad jag sa, trots att jag var noga med att förklara hur jag vill ha det, hon körde till för stor del sitt eget race. Saken är den att jag faktiskt gick till Mia på You efter att ha läst omdömena här på Rejta, men jag kommer inte att gå dit igen.
Annars så var Mia en trevlig tjej, men det räcker inte hela vägen, man vill ju bli fin i håret också...
2009-10-23
Amanda
Supertrevliga frisörer som är fantastiskt duktiga!!!
Jag har aldrig förr fått så många komlimanger för min frisyr som nu.
2009-10-14
Rob
Hanterar ett serviceyrke precis som man skall!!
2009-09-10
Caralee
The stylist at You gave me a cute haircut, and fixed my hair color with some pretty reddish brown highlights. I wasn't sure about the cut at first, but when I saw it in outdoor light (the light in the salon is not so flattering), and took some photos, I realized that it was quite cute and suited my face well. I'm really impressed with how she blended my hair colors. And she did a good job of trying to get the fringe that I wanted as well. My hair looks so cute and so much better than before. The price is good, too-- I have paid a lot more for the same quality at other salons. So I would go back there. Oh, and the stylist was also friendly and cool to talk to, which is a nice bonus! :)
2009-01-31
Nöjd kund
Lätt bäst i stan, med gemytlig atmosvär och trevliga frisörer.
2009-01-11
Frida
Har testat flera olika frisörer i Malmö och har äntligen hittat min favorit. Elin på YOU kommer alltid med bra tips och ideér och jag har blivit lika nöjd varje gång. Prisvärt!
2009-01-10
Jag är en kund som tycker om att byta färg och frisyr ofta. Elin på YOU gör mig lika nöjd varje gång. Kan varmt rekommendera Elin!
2009-01-10
äntligen har jag hittat min frisör. Jag är en kund som tycker om att byta både färg och frisyr ofta. Elin på Salong YOU rekommenderar jag starkt.
2008-11-24
Susanne
Två jätteduktiga tjejer som verkligen gör allt för kunden!
2008-01-23
ullie
har aldrig varit så nöjd som nu, mia e bäst. vi går där hela familjen.o det blir alltid lika bra
2008-01-23
Lisette
I hela mitt vuxna liv har jag letat efter en frisör som kan klippa mitt hår så att det verkligen syns och håller frisyren. Men inte förrän jag började gå till Mia på You blev det riktigt bra. Hela min familj går numera hos Mia och vi är bara super nöjda. Rekomenderar henne varmt.
2007-09-06
... blev så fruktanvärt otroligt nöjd med min nya frissa. Toppbetyg till min favvofrisörska Mia!
2007-08-10
Helen
Jag, som efter vissa negativa upplevelser, varit "livrädd" för frisörer har hittat min dröm! Mia är bäst!
2007-07-03
sofia
Mia är min favoritfrisör numera. Blev tipsad av en kompis, och rekomenderar henne till alla. Hon har stil och är väldigt kreativ, proffsig.
2007-03-27
jenny
Mia är en bra frisör med stor omtanke, alltid på bra humör.
2007-03-19
Hans, Erik
Numera klipper sig hela vår familj sig hos Mia
om de som ger toppbetyg faktiskt är "vanliga" kunder? Hur troligt är det inte att släkt och vänner hjälper till genom att lägga in omdömen här som är oförtjänt bra? Eller att frisören själv lägger in ett omdöme...Själv var jag "verklig" kund en gång och blev inte nöjd. Mia ville nog vara kreativ och visa vad hon gick för men tyvärr glömde hon att lyssna på hur jag villa ha mitt hår. Det slutade med en frisyr som jag inte trivdes i, men som hon tyckte var superhäftig. Det var ju dock jag som skulle gå runt med "skapelsen" sedan på mitt huvud, så därför kanske det var liiite viktigare att JAG gillade frisyren, eller? Det blir lågt betyg av mig för att hon inte lyssnade ordentligt, men framför allt för att jag inte passade i frisyren. INGEN sa till mig efteråt att jag var fin i håret även, även om ingen kunde undgå att se att jag hade klippt mig. Håret var rejält avskalat så det gick inte att missa...