Efter att ha betalat 795 kr för en ansiktsbehandling förväntade jag mig mer. Hälften av mina porer är inte tömda och många av de saker som utlovats på hemsidan fick jag aldrig. Ansikts- och nackmassage uteblev och jag fick be om att få mina ögonbryn plockade vilket skedde lite snabbt eftersom det "inte ingick i behandlingen", något som utlovades på hemsidan. Behandlingen skulle ta 1 h och 20 minuter men den tiden utnyttjades knappast.
Personalen var dock otroligt trevlig och det gör mycket. Kommer dessvärre inte tillbaka till er.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2010-09-07
Karolina
Att rekomendera
Mycket trevlig personal och mysig lokaler. Bra bemötande och bra service.