Café Älvan & Kungen

Omdömen om Café Älvan & Kungen

2009-08-15

sw

besviken

har ätit flera gånger och tyckt det varit jättebra, men blir bara mer och mer besviken. Hur kommer det sig att damen inte klarar av att göra en latte? Hur kommer det sig att kärleksmumsen är torr. Varför ställer man upp fläckiga glas??? Nästa gång blir det ett annat ställe

Svar från Café Älvan & Kungen
2009-12-30

Jag kan inte göra mer än att be om ursäkt. Damen ifråga har slutat. Hoppas att du ger oss en ny chans. / Älvan

2009-07-17

Sandra

Trevligt!

God mat. Godaste pastasalladen jag ätit. Magorajadressingen är en ny favorit! Ät den, den är underbar! Trevlig personal och mysig atmosfär! Ett måste om man är i kungälv!

2007-05-09

Väldigt trevligt

Har varit här vid flera tillfällen och har alltid blivit nöjd, alltid hembakade goda bakverk och trevlig personal. Rekommenderar varmt!!

2007-03-29

Monika S.

Hög kvalitét

Ett café med atmosfär,gGod matn en toalett som måste upplevas och mycket trevlig personal. Få ställen har så många kvalitéer.

2007-01-09

ls

Jätte mysigt

Alldeles underbert med ett mysigt café centralt i Kungälv med mycket goda kakor, pajer mm mm. Väl värt ett besök.

Fler företag i Kungälv