Omdömen om Plantagen
2009-05-21
Göran
Förr kostade säckarna med deras egen jord 5 för 100 kronor.
Idag är det samma pris, men innehållet är minskat från 50 till 4 liter per säck. Alltså en prishöjning med 25%. Dessutom okunning personal och tråkigt utbud.
2009-05-21
EE
Var och handlade. Vid ingången stod en stor skylt "Köp 4 säckar Hasselfors jord få 3 tidningar - mer info i kassan". Infon vid kassan var att det gäller inte längre. Det är längesen det gällde. En vecka senare hörde jag att skylten fortfarande var uppe.
2009-05-14
(Omdömet avser Plantagen)
Fågade om bärhjälp när jag var höggravid och de ville inte. Stod och kollade på när jag bar 15 kg säckar med jord.
2009-01-26
J E
Har handlat där ett par gånger, har inget att klaga på direkt.
Men om ägare/personal läser detta, så hade jag uppskattat ett större sortiment av färdiga buketter. Hade önskat ett litet större urval.
2009-01-01
goodbye
Den "färgsprakande nyårsfesten" parad med erbjudande om solrosfrön (98:-) och talgbollar (149:-) måste vara en högoddsare i tävlingen att bygga ett varumärke med devisen "där livet växer". Adjö Plantagen, vi ses inte mer.
2008-12-28
malin
(Omdömet avser Plantagen)
Tack för all hjälp!! vilken service¡¡ Jätte bra möbelkillar¡¡ niär underbara
2008-11-24
Helene
Kommer aldrig mer att handla på Plantagen. Personalen är totalt okunnig och växterna har ofta torkat ut en gång för mycket. Sortimentet är under all kritik. Kunde man välja noll stjärnor hade jag gjort det.
2008-11-20
Blommor
(Omdömet avser Plantagen)
Plantagen Farsta har ett dåligt utbud och sunkiga lokaler. Håller inte alls samma kvalitet som exempelvis Plantagen Barkarby. Åk hellre till Blomsterlandet eller annan större blomsteraffär. I Farsta hittar du bara ett fåtal växter på en liten och instängd yta
2008-11-10
Raja
Stort och bra urval. Skapliga priser. Tyvärr är det ofta svårt att hitta personal att fråga om specifika saker.
2008-11-06
Hajlmar57
(Omdömet avser Plantagen)
Rent, snyggt, gott om utrymme, trevlig personal, bra parkering, bra sortiment. Kanon helt enkelt.
2008-11-02
Blomma
(Omdömet avser Plantagen)
Plantagen Farsta har ett mycket sämre utbud än de flesta andra Plantagen butiker. Butiken är dessutom ganska sunkig och inte alls lika fräsch som exempelvis Plantagen Barkarby. Åk hellre till någon annan av Stockholms alla Plantagen för bättre utbud och fräscha lokaler!
2008-10-30
Fredrik
Jag har inget att klaga på i mitt besök hos plantagen senast. suverän service och trevligt bemötande av personalen! Keep up the good work!
2008-07-16
Hnz
Riktigt dålig kvalitet på t.ex. perenner för trädgård
2008-06-21
N Larson
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Ringde för att få reda på om det var öppet på midsommardagen. Blev då kopplad till en telefonsvarare som berättade vilka öppettiderna var under vardagar och helger. Därefter kom meddelandet "du kopplas nu till butiken". Sen följer ett antal signaler igen innan samma röst på nytt förkunnar öppettiderna utan att informera om tex midsommardagens öppettider. Svagt av en sån etablerad kedja.
2008-05-26
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
det är synd att det inte finns motsvarande till plantagen i botkyrka, för då skulle plantagen förlora sinna kunder. Jag har aldrig stött på i någon annan affär en sådan otrevlig, okunnig, nonskalant, drygg personal som där. Plantagen är apsolut den sista affären man går till om man vill handla växter. Man åker hellre till södertäljes plantskolor än ditt.
2008-05-26
2008-05-21
förbannad
Okunnig personal, otrevlig, man undrar om personalen som jobbar där ver något om växter. Ej hjälpsamma allmänt dåligt så jag fattar inte varför det är så många som handlar där. Åk istället till småhandlarna / plantskolor de är rädda om sinna kunde och ger råd och tips till en som inte kan. Alldrig mer plantagen i norsborg. Så är det såååååå himla dyrt. Köpte en blomma dör för 79 :- exakt samma växt kostade 49:- hos en annan. Uch!!!!!!
2008-04-30
Kund
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Väldigt rent, snyggt och uppfyllt i butiken. Stort utbud och bra varor. Mycket att välja bland, men fastän jag var där mitt på dagen, på en vardag så fanns där inte nån i personalen att fråga. Kassapersonalen visste ingenting (såg ut att komma från ett bemanningsföretag) och vi fick betala för mycket. Man skulle tydligen säga till att det var extrapris... så jag vet inte vad jag skall säga. Hade varit en jättebra affär om de utbildat egen personal och haft mer personal!
2008-04-08
Nöjd kund
Vilken service! Först hjälp med tunga jordsäckar att lasta i bilen, sen starthjälp till krånglande bilbatteri. Tusen tack!
2008-03-29
Nöjd kund
Hejsan! På Plantagen hittar jag alltid fina presenter till mina vänner, och mycket till mig själv. Dom har ju hur mycket som helst.... och till jättebra priser.
2008-03-05
Sven
Medan frugan handlar äter jag härliga mackor och dricker gott kaffe på cafét i Tagene. Alltid glad och trevlig personal med glimten i ögat!!
2008-01-06
stiina
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Underbara mackor, bra priser. Fantastiskt gott kaffe!!!Trevlig och glad personal.
2008-01-06
lisa
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Världens bästa cafe, bra priser och fantastiska smörgåsar. Gott kaffe!!!!
2008-01-04
begonia
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Visst ser det tjusigt ut på ytan men så dålig, så dålig kvalitet på julblommorna!
2007-10-31
Dåligt
Har under en längre tid försökt att faxa in en beställning av växter för företagets räkning, utan att lyckas få fram faxet. Kommer till en växel på ett helt annat företag...
2007-10-20
rufus
Opersonligt - ingen service. Frågade om råd om lämpliga höstblommor och fick till svar att "du kan ju gå runt och se!
2007-10-20
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Trevlig affär med mycket mer än blommor. Åker ofta dit för att varva ner, dricka kaffe och köpa lite blommor.
2007-09-25
Nisse
Köpte en möbelgrupp samtidigt som frugan köpte växter. Vilken underbar personal som hjälpte till med allt från kunniga råd till att lasta in allt i släpvagnen vi fick låna. Tänk om alla butiker i Falun hade samma service. Vilken fröjd. En nöjd kund som kommer tillbaka.
2007-08-31
elisabeth
Nu är smekmånaden och den första glädjen över en stor växthandlare i Malmö slut. Plantagen har mest standardväxter, till halvbra/taskig kvalitet. Inget speciellt utbud. Personalen är ganska sur, kanske för att de inte har några befogenheter alls. Och värst av allt, allt trixande med reor med massor av undantag. Ena veckan rea, nästa ord. pris för att sen ha rea igen. Rea på gröna växter exkluderar de flesta (blommande, icke-blommande etc). Lokalerna är fortfarande ok, men det är utbud, kvalitet och service som jag bedömer. Mitt tidigare omdöme var 5 stjärnor, men nu får de bara en.
2007-08-20
Sur
Köpte en klöver som hade löss, har nu fått löss på alla mina andra blommor. Inte kul.
2007-08-13
kenneth
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Mycket trevligt bemötande och bra sevice
2007-08-05
Besviken
Har fel telefonnummer i aktuella lokala telefonkatalger samt även på Eniro
2007-07-27
Glad kund
Jag var på Plantagen i Linköping för två veckor sedan och hade många frågor som nybliven husägare. Jag fick fin service av den kunniga personalen trots att jag inte skulle handla något den dagen. Kommer självklart att åka till Plantagen när det blir dags att handla buskar osv.
2007-07-19
FiS
Dålig service och dålig koll på sortimentet, Personalen verkar vara ointresserad av att sälja något. Nu byter jag inköpsställe.
2007-07-19
Jörgen A.
jag var där och skulle köpa en möbelgrupp. Fick visserligen hjälp men av en okunnig person. Har handlat möbler där tidigare men då var det en herre som verkade ha en mycket mer och omfattande kunskap..
2007-07-10
Anders
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Bra priser, hög kvalitet, kompetent personal!
2007-07-08
monica
Varför är det så många som handlar i denna butik? Snorkig, okunnig, slarvlig och otrevlig personal,
2007-06-25
Nöjd kund
Detta företag kommer att utklassa de flesta som försöker mäta sig i branschen. Har alltid blivit bra bemött.Mycket trevlig personal och bra kvalite på varorna. Jag kommer definitivt att välja Plantagen i framtiden. Toppen att ni äntligen finns i skåne.
2007-06-23
Hängampeln
Har sen länge gått och drömt om att bygga ett orangeri och åkte till plantagen på hälla eftersom dom är en av de största i västerås. Där möttes jag av en lugn och skön atmosfär utan stress där jag i lugn och ro kunde gå omkring oxh botanisera bland allt i från tropiska regnskogs palmer till små fuchsior. Personalen var väldigt kunnig och hjälpte mig att hitta passande billiga växter och möbler till mitt orangeri, tack för hjälpen!
2007-06-20
Ulrica
Otroligt trevlig och kunnig personal som med sin servicekänsla hjälpte mig på ett snabbt och smidigt sätt med mitt problem. Vid flera tillfällen har dom ringt upp mig efter att ha konsulterat sina kollegor. Alltid finns det nån att fråga i butiken efter hjälp och dessutom är sortimentet brett och fräscht. Att det sen är bra priser är ju bara ett stort plus! En butik att rekommendera.
2007-06-18
B.L
Plantagen hade erbjudande om satser med tre krukor i olika storlekar. Jag ville bara ha tio av mellanstorleken. Gissa om jag blev förvånad, då personalen genast erbjöd sig att dela tio satser, så att jag kunde få köpa precis den kruka i den storlek jag ville ha! Föredömligt och servicemässigt!
2007-06-11
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Gräset är grönare på andra sidan E6:an. Ta dig hit om det är trädgård du är intresserad av. Välsorterad butik med fokus. Trevlig och kunnig personal. Bra priser. Hittade dock inte några kundvagner med plats för barn. Ett minus...
2007-06-10
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Välsorterad affär med fokus på trädgård. Här finns det mesta. Billigt och bra. Vänlig och kunnig personal. Kunde dock inte hitta vagnar med plats för barn.
2007-06-10
2007-05-19
Karin
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Väldigt bra sortiment ,det har hittills inte fattats något för min del,personalen är trevliga men de skulle synas lite mer,bra parkeringsmöjligheter och här finns ett kanon fik
2007-05-19
Karin
2007-05-15
Patrik
Jätte bra och kunnig personal. Skulle åka och köpa blommor och visste inte vilka som va giftiga för min lilla katt unge som jag har hemma så jag frågde en tjej som jobba där och och visade exakt vad jag kunde köpa och inte. Kanon!
2007-05-11
Blomman
(Omdömet avser Plantagen Sverige AB)
Blomman för dagen är en slingerväxt med vackra blå blommor som växer i mängd på Madeira. Jag var där i vintras och beundrade dem. Men i Sverige är fröna svåra att få tag i. Tydlien kan de användas som knark. Men Plantagen fixade fram frön åt mig kvickt.
2007-05-10
Kajosbästa
Utsidan ser oroväckande exklusiv ut, men på insidan får du mängder av goda råd som verkligen inte är dyra! Vänliga och kunniga trädgårdsmästare svarar på alla dina (dumma) frågor. Den sista stjärnan hade platsat om det hade funnits mer kassor öppna under helgen.
2007-05-06
Hasse
Massor av snygga möbler med ljuv musik på Bergianska, en plantskola som har nästan allt vad mer kan man önska
2007-05-03
Birgitta
Ledsna krukväxter, för lite vatten i bland för mycket i bland, köldskadade ibland. Vad har hänt med plantagen som var bra och var finns personalen ?
2007-04-29
Birgitta
Växterna ledsna och personalen verkar ha glömt att det är kunder som handlar som ger affären lönsamhet. Tråkigt framlagt, fantasilöst upp plockat.
2007-04-23
fd kund
När ni bytte lokal glömde ni er seviceinriktade personal då?? Har fått urusel service 3 ggr i rad. Ni går fast man talar med er, vänder ryggen mot mig och talar med annan personal om privata saker, suckar och ser allmänt utråkade ut. och framför allt, så går man ifrån er med ogjort ärende pågrund av att ingen hjälper en fast man tydligt försöker få kontakt med er. Har nu bytt till ny affär.
2007-04-20
Helene
Otrevligt bemött av personalen. De verkar tycka att kunderna mest är i vägen. Blev behandlad som en total idiot, när jag frågade hur en specifik växt skulle skötas.
2007-03-30
Janne
Dålig kvalitet på det mesta, okunnig personal om man hittar någon. Ett bra exempel på den skräpkultur som breder ut sig över samhället.
2007-03-27
pelle
Har handlat vid ett par tillfällen och fått helt felaktiga råd.
2007-03-13
Sofie
Toppen bemötande när jag rinde, mycket hjälpsamma
2006-09-01
Annki
Visst är det fräsht, men får man ingen service vad är det då värt? Jag var där en tisdag och sprang i 20 minuter och letade efter hjälp och det fanns bara tjejen i kassan. dessutom fick jag betala för två pelargoner som ja inte ens hade köpt. När jag ska ringa dit är det ofullständigt telenummer på kvittot.
2006-08-14
Annica
Alltid lika fräscht och vilken kafeteria, bara gott att säga om Plantagen Tagene
2006-07-27
elisabeth
Fantastiska lokaler, trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Bra sortiment.
Skulle jag önska en förbättring så är det fler bemannade kassor. Ofta är kön lite väl lång.
2006-07-17
Jossan
Denna butiken är toppen. Stort utbud och jättebra service!
Personalen på plantagen är fruktansvärt ohjälpsamma! Varit på samtliga runt Göteborg och det är samma varje gång, de har inte tid att hjälpa för de ska "lägga in en beställning" "inventera sortimentet" eller liknande....hallå! är det inte kunderna som ska handla som är det viktigaste?