Omdömen om Fedex
2012-02-04
Johan Rettmark
Flexibiliteten är dålig, kundtjänst har endast öppet under vardagar, med mera! Använd DHL express istället. De ringer 15 minuter innan leverans och om du inte kan ta emot paketet den skrivna adressen möter de upp dig där det passar er!
2011-08-29
Riktigt snabbt! Vänatde på en paket från Hong Kong. Skickades Onsdagen den 24 Augusti, och Torsdagen den 24 (!!) klockan 09:30 knackade en Fedex chafför på min dörr och levererade mitt paket! Sjukt snabbt!
2011-08-05
Christopher
Att de tar ca 30 euro för ett paket från ett eu-land
1-2 dagar är ok för min del, men sen att det tar 4 dagar är ett j-vla skämt. Bor man inte i storstäderna är det bara att glömma. Använd annan leverantör!!!, förväntar sig att man ska vara hemma från jobbet då det inte går att avtala tid för leverans är inget plus alls. Denna firma rekomenderas INTE!
2011-07-27
Tobias Vernersson
Fedex tar inget ansvar för informationen som ges via kundtjänst och lämnar kunden ensam att lösa problemen. De hänvisar till telefonsamtal som jag aldrig mottagit. Jag har skickat mycket paket men aldrig varit med om något liknande. Använd DHL istället.
2011-05-18
Fredde
Beställde en produkt i fredags från Cypern, som plockades upp av FedEx på måndagen. Igår (tisdag) anlände varan till Arlanda och jag bestämde mig för att ringa och ändra adressen till jobbet istället. Två timmar senare anlände paketet till kontoret och jag blev riktigt imponerad över adressändringen inte medförde ytterligare en dags väntan!!
Veckan innan var det frakt från Tyskland med DHL och när jag försökte ändra adress skulle det ta ytterligare 1-3 dagar innan jag kunde få paketet. Så, det var ju bara att (i ren ilska) åka till DHL's logistik lager i Rosersberg, mitt i rusningstrafiken och fredag.
FedEx rules!!
2011-04-11
arg
I nästan alla europeiska länder FedEx kurir RINGER privata kunder och försöker hitta lämplig tid för leverans som passar alla. MEN INTE HÄR. Är det verkligen lönsamt att driva ett företag på en sådant sätt? Fattar ni inte att det kostar mindre att köra till kund en gång istället för typ tre??
2011-01-13
Marc Grufman
Kasst, jävla klåpare på FedEx. Hade ett paket som skulle kommit i måndags eller senast tisdags, inget kom. Jag ringde onsdag kväll för att fråga vart det hade tagit vägen, då sa de att jag de hade fått fel nummer till mig så de inte hade kunnat ringa, och jag skulle betala tull och moms på 4455:- innan de skickade paketet. Gjorde jag detta onsdag kväll så lovade de att det skulle komma senast torsdag 18:00. Det kom inte på torsdagen heller och då ringde jag dem, som sa att jag har tur om det kommer på fredagen, annars får jag vänta till veckan efter.
Hej Marc. Jag vet inte vart du bor någonstans och tycker att det är tråkigt om du är missnöjd. Jag jobbar som kurir på Fedex och vad jag vet så måste pengarna kommit oss till handa innan vi kan leverera paketet, och om du betalade på onsdagen så vet inte jag om det kan ta en bankdag plus att det ska registreras först innan det släpps för leverans. Det där med att det står fel telefonnummer på AWBn (fraktsedeln) händer tyvärr allt för ofta men det utom våran kontroll det är avsändaren som har skrivit fel info på AWBn och det har vi ganska mycket problem med både med telefon nummer och gatu adresser. Jag kan bara beklaga och hoppas att det går bättre i framtiden om du skulle få paket med oss. MVH/ Fedex anställd
2010-12-22
Imponerad
Skickade en paket till min kompis i USA igår ( Måndagen 20 December ) och det blev levererat DAGEN EFTER (!!) Onsdagen 21 December klockan 10:23 på förmiddagen. Svår slaget!
2010-11-19
Toni
Dåliga rutiner och dålig service. Bilarna har inga telefoner så de kan inte höra av sig när de är utanför om det är portkod. De kan inte lämna bättre tidsramar än "9-18" vilket innebär att man måste avsätta en hel dag för leverans. Kan du välja UPS eller FedEx som privatkund så välj UPS. Mycket bättre service.
2010-10-25
T.O
Har fått paket från USA fler ggr nu och Fedex har skött detta utmärkt
2010-09-21
Besviken kund
Gods på villovägar i 1 1/2 vecka. Kundmottagningen får inte ringa utgående samtal och ge info. De får inte lämna ut namn på övergripande ansvarig eller kontaktuppgifter. De får/vill inte ta ansvar eller fatta beslut för att påskynda processen. Alla vägar in tycks vara via deras kundservice avd - där order service är helt felaktig uttryck på detta katastrofala företag!
Snabbhet, helt godkänd.
Till skillnad från andra så kan de leverera på hyfsad tid till 'obygden'.
Inga skador, med DHL så har det varit svårslaget - alltså paketen har varit verkligt svårt slagna. Det sista paketet var det viktigaste helt förstört med DHL.
Så hitintills så ligger Fedex bra till i mitt omdöme. Men ja, de missar med avisering, dörflr får de ej toppoäng.