Omdömen om Stockholms Simskola
2011-02-13
Daniel
Är mycket nöjd med denna simskola då de har ett bra utbud och kunnig personal. Trevliga lokaler och pedagogiska instruktörer. Simmar nu med våra 2 barn, en i nybörjarkurs och vår andra son i simskola och är mycket nöjda med båda kurserna.
2011-01-14
Om ni har tänkt simma på den här simskolan tycker jag ni första ska gå ner och titta hur det ser ut och hur verksamheten går till. Jag håller inte med er som skriver superfrächt och bra. De är bara ute efter era pengar. Ung personla som är outbildad!!
2010-08-07
Carro
lokalerna är superfräscha och det finns alltid vänlig och bra personal tillgänglig, såväl i entreen som i telefon. Rolig och bra undervisning, upplagd på ett pedagogiskt sätt!
2009-05-23
3-barnsmom
alltid ett vänligt och proffisionellt bemötande av både kontoret och instruktörer, våra barn har lärt sig mkt och vi känner oss alltid mkt välkomna!
2009-05-23
3-barnsmom
2008-11-12
sassa
jag är jätte nöjd! Duktig instruktör som hjälpte oss med vårt vatten rädda barn på ett mkt bra sätt!
2008-11-03
Sara
Jag har gått ett flertal kurser med alla mina tre barn hos Stockholms simskola och har alltid blivit väl bemött. De lärare vi har haft så här långt har varit helt underbara och pedagogiska. Våra tjejer lärde sig att simma redan som 4-åringar och lillkillen är nu 2.5 år och på god väg han också. Alla barnen har blivit alldeles tokiga i vatten, det tackar vi babysimmet och simskolan för.
Jag har varit runt på det flesta andra Babysim i stan med mina 2 barn. Vi har gått både på Babysimmet och Simskolan. Alla våra kurser har varit toppen bra. Jämfört med konkurenterna i stan som bara vill tjäna pengar så är Stockholms Babysim/Simskola alltid noga med att vi får alla badtillfällen även om vi varit sjuka. Deras lärare har en otroligt bra utbildning och är mer angagerade än det måste. Tack snälla för en fantastisk resa i simvärlden.