Omdömen om Hairstyle
2010-06-21
Nån hundralapp mer än vad jag betalt förut men allt blir dyrare så det är väl bara normalt att det gäller frisörer också :) Inte lätt att försöka överleva som företagare i sverige med alla skatter så med tanke på det är deras priser rimliga. Det är tydligt att de lägger ner mycket tid på att vidareutbilda sig och lära sig nya saker, mycket duktiga och kompetenta frisörer. Jag har aldrig gått därifrån missnöjd, jag rekommenderar dem varmt! Ett tips kan vara att fråga om kostnaden innan om man inte har så mycket att lägga på klippning
2010-04-24
G.
Mycket nöjd med alla mina besök. Jag är kund sedan ett par år och kommer så att förbli. Det bästa är att profileras för att hitta sin egen personliga stil! Det må vara dyrt men resultatet håller längre och jag går alltid därifrån mycket nöjd. Det är känns professionellt och äkta!
2009-11-11
AS
Är mycket nöjd med mina klippningar här. trevlig personal och dom lyssnar verkligen på vad jag vill, värre är det med chefen där som verkar vara en totallt självupptagen människa. Vem står och förolämpar sin personal inför kunderna. mycket obehagligt att lyssna på.
2009-10-15
Nöjd kund
Frisörerna på Hairstyle är mycket duktiga. Emm är fantastisk och en talang. 5 av 5 definitivt!
2009-10-06
EB
Jag har varit där 6 ggr under de två senaste åren, och jag säger bara en sak, Låt Em fixa jobbet hon är bäst! kanske den bästa jag någonsin haft under 30år! Ingen där är i klass med henne.
2009-09-07
SS
Jättetrevliga och duktiga frisörer, men underlig prissättning som drar ner betyget. Jag är van att lägga mycket pengar på frisörbesök, men detta var något i hästväg! Har knappt pagelångt hår och inte heller exeptionellt tjockt och fick ändå betala högsta taxan, för långt hår. Och frisören kunde inte förklara varför. Dessutom var det någon skum tilläggskostnad för något som tydligen använts i tvätten. Det blev nudlar resten av den månaden och även om jag var fin i håret kände jag mig lite lurad.
Hej SS,
Tack för ditt inlägg. Det är tyvärr inte möjligt för mig att med den information som lämnats avgöra om vi har gjort fel eller inte. Du är dock varmt välkommen att höra av dig till mig så ska vi reda ut dina frågor samt ersätta dig för eventuella felaktigheter.
Mvh Horiye Ali
2009-06-28
Elin
Är lite dyrt men har aldrig varit så nöjd som när jag varit där! Trevlig personal som som sagt kommer med bra initiativ och det har blivit skitbra varje gång :)
2009-02-11
Nöjd kund!
Bokat tid för klippning och går dit, möts av en jätte trevlig tjej!Har aldrig varit med om att frisören gör en profil av en själv först och verkligen lyssnar och kommer med riktigt bra initativ och verkligen föreslår hur man kan klippa håret. Emm Dahlgren kan jag verkligen rekomendera! Jätte nöjd verkligen!

Det här är det bästa stället jag någonsin behandlat / klippt mitt hår på, men tyvärr så slutar min Em nu, så då blir det att hitta en ny salong, kommer bli mycket svårt!!