Vald plats Stockholm Välj ort

(Omdömet avser Europcar)
Mycket bra service !!!

2007-05-27

Lars

Fixar, ombokningar, utkörning etc perfekt!

Mycket nöjd. Inga problem vid sena bokningar. Ombokningar. Tom när jag fick inbrott så fixades det till utan sura miner. /Lars Lundegård

2006-12-27

Anders

Bra bemötande

Bra bemötande och snabb service Toppen!

2006-10-20

llo

europ karlstad

bra service och trevligt bemötande

2006-10-04

Vilka killar

(Omdömet avser Europcar biluthyrning)
Dom fixar allt

2006-07-20

C

Toppenservice

Alla telefonister är så glada och hjälpsamma. De hade dessutom bästa priset nu på sommaren när jag jämförde fem olika uthyrare. Klart bra. Får se vad jag säger efter hyrperioden är över... :-)

2006-07-05

Eva

Utmärkt service

fick en jättefin och ren bil levererad till mitt hotell. måste säga att dom sköter sig jätte bra!

2006-06-27

Klas

Bra bussar

Kanonfräscha minibussar som lastar bra. Bästa helgpriset i Göteborg!

2006-05-23

Ett nöje att hra bil av Europcar i Gävle!

Då jag slutat min anställning som projektledare vill jag passa på att tacka
för vårt "samarbete" under nästan 2 år. Jag har fått den bästa servicen när jag hyrt bilar av er. Har alltid
faktisk fått mer service än vad jag kunnat förvänta mig. Detta är en kvalité som man sällan träffar
på och som ni skall vara rädda om. Kvalité har ni rakt igenom med trevligt mottagande och bemötande,
enkelt att boka, trevlig och otroligt serviceinriktad personal.Kanske kan det verka trivialt att hyra bil, men
för att få jobbet att fungera på ett smidigt sätt är det viktigt att även den delen fungerar utan krångel och
byråkrati. Ser er som ett föredöme i branschen och önskar er lycka till i framtiden.

Det har varit ett rent nöje att hyra bil av er.

Bästa hälsningar

Håkan

2006-05-10

ca

Mycket bra

(Omdömet avser Europcar biluthyrning)
mycket bra

2006-04-18

Helen

Super bra!!

Bara positivt!!! verkligen bra service o fina bilar!!

2006-03-27

Göran S.

Toppklass

Mycket god och personlig service, fina bilar, aldrig några problem, här kan man prata om att bli väl omhändertagen!! Rekommenderas!!!!

2006-03-09

iloveep

Perfekt service

Jag måste säga att varje gång jag hyrtbil av europcar har det fungerat perfekt. Mycket bra,sköna och säkra vilar som är roliga att köra samt mycket hjälpsam och trevlig personal. Att de dessutom finns tillgängliga dygnet runt på telefon känns säkert.

R1000612;Biluthyrning