2:a Sandbank

Omdömen om 2:a Sandbank

2011-06-23

Hans

Världsklass!!

Jag säger bara riktigt riktigt bra mat!!!

2011-01-03

Lars o Gunilla

Marknadschef

Jag tycker 2a Sanbank är en jättetrevlig restaurang med mycket trevlig personal.Vi blir alltid väl servade.

2010-08-15

Ted o Annki

Bröllopet

Ett stort tack för den super goda maten vi fick på vårt böllop! Alla var så himla nöjda och ville veta varifrån vi beställt maten, så tack 2:a Sandbank för allt det goda. Ted,Annki

2010-08-14

Nils-Erik Olsson

*****

Femstjärnigt***** Bästa maten vi ätit denna sommaren var på 2:a Sandbanken :-)

2010-08-07

Lena med familj

Välsmakat

Var & åt med familjen och blev smått överraskad av den mycket välsmakade maten. Alla i familjen blev mycket nöjda och vi kan varmt rekommendera denna restaurang. Må gott Lena med familj

2010-08-05

stockholmarna

Bara Bäst!

Vi har åkt land och rike runt för att till slut finna en restaurang där maten håller högsta klass ! Köttet var helt underbart liksom tjejen som serverade. Vi kommer igen sommaren 2011

2010-07-28

Tessan

bästa maten!

Vilken mat! 2:a Sandbank har verkligen ryckt upp sig och kan med gott samvete kalla sig en toppkrog! Grattis

2010-07-27

Sven

Urusel personal

Som sagt en urusel personal. Det var sista gången vi besökte restaurangen.

2010-07-18

3 generationer

Bättre service tack!

Trevligt ställe, tyvärr var servicen alldeles för dålig. Ändå var det inte så mkt folk. Och grillmästaren fick springa emellan och hämta kött mm alldeles för mkt. Maten var jättegod. Hoppas dom bättrar på servicen, det tjänar dom på...

2010-06-28

Tack & Hej

En förbannat dålig service. En amatör har skapat något som dessvärre aldrig mer kommer att bli besökt fler gånger.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger