Netto-Flytt i Malmö AB

Kategori: Flyttfirmor

Omdömen om Netto-Flytt i Malmö AB

2012-02-11

Nettoflytt

Bra telefonkontakt. Trevlig och punktlig flyttpersonal, snabbt och professionellt utförande. Vi är nöjda och glada!

2011-07-18

Anders

Flytten gick okej men...

Flyttkillarna kom 30 min efter avtalad tid, trots att det var första jobbet för dagen. Man tog betalt kontant, vilket man inte informerat om i förväg. Sedan tog man även betalt för tiden det tog att köra till och från uppdraget (30 min), vilket kanske är brukligt(?) men heller inget man informerat om i förväg. Man var inte så noga med att hålla koll på hur lång tid flytten egentligen tog, utan försökte vid betalningen ta i lite i överkant, vilket medförde att man som kund känner sig lite besviken...

2011-03-18

JHJ

Håller ej ingånget avtal

Avtal var att börja lasta på morgonen första dagen. Ingen bil kom förrän sent på eftermiddagen och då hade två personer gått hela dagen utan full sysselsättning. De packade det jag inte själv hunnit med att packa och satte ut en del i portgången.

Eftersom man inte lastat under första dagen fick man göra det nästa dags morgon med en massa extra personal, köra upp till V Götaland och där lasta av godset.

Man hade så bråttom med att ställa in godset i den nya bostaden, att innan allt var inne ficka man inte plats med mer eftersom det fanns tom golvyta bakom det främsta. Man ställde flera flyttlådor och en del möbler utomhus.

Fyllde förrådet utan någon ordning.

2011-01-20

Flytt Kalmar-Oxie

Killarna var punktliga, trevliga, duktiga och fixade hela flytten galant. Exakt prisöverenskommelse hölls och vi är mycket nöjda.

Rekommenderas!

2010-06-07