Omdömen om Kamida
2010-07-02
Daniel
Har tidigare ansett deras mat vara av högsta kvalitet. Detta har det senaste året dalat otroligt. Sitter och äter en take-away suchi och har för andra gången i rad fått rullar som är mindre än en centimeter höga, gammal sallad och ganska torra räk-bitar. Även riset har dalat och smakar inte ett dugg. Bottenbetyg! Sista gången jag åt här.
2010-05-03
Peter.K
Det är svårt att sätta ord till hur gott jag tycker maten härifrån smakar. Vad åt man i Norrtälje innan Kamida kom hit? Det spelar ingen roll om jag äter sushi eller asiatiskt båda två är lika gott. Dock kan smaken variera lite från gång till gång (olika kockar antar jag?) så ibland är det bara en 4/5 men oftast 5/5. DEt enda negativa om Kamida är deras öppetider har igenom åren varit lite ostabila, jag har mer än en gång stått hungrig utanför dörren när det står att det ska vara öppet men så är det stängt. Ni får bli lite bättre på detta.
2009-06-14
Tanja
färskaste och godaste sushin, har samt snart arbetat mig igenom wokarna, grytorna och de friterade, LIKA GOTT! riktigt BRA resturang och trevlig service! Rekomenderar alla den lilla gröna resturangen mittemot busstationens parkeringssida!
2009-01-31
Peter
Färskare råvaror får man leta efter, jag älskar asiatisk mat och kröner här Kamida till Sveriges godaste asiatiska restaurang enligt min mening. Prisvärt också om man tar deras take away meny
2009-01-27
Viktor
Här har de god sushi och aseatiska varmrätter som skiljer sig en aning mot de vanliga aseatiska köken i Norrtälje. Mycket gott!
2006-05-22
Mol
Mycket god, alltid färsk sushi till bra priser. Lunchsushi är speciellt prisvärd.
Mitt i Norrtälje mitt emot busstationen ligger denna fantastiska lilla japanska resutaurang.
Jag hämtar sushi därifrån ca 1 gång i veckan. De är alltid lika trevliga och det går snabbt.
Toppen, tycker jag!
Billigare priser. 10 bitar lax för 125 kr utan dricka är för mycket.