Pizzeria Cuoco Pazzo

Omdömen om Pizzeria Cuoco Pazzo

2011-05-29

Vicky

synd med kebaben

Jätte gulliga killar, bra priser osv. MEN kebabpizza vet dem inte riktigt hur den skall göras. Man får ca 5 strimlor med kebabkött. Ber man om extra får man på sin höjd tre till. Det kan dem bli mkt bättre på!

HOPPAS

2011-01-22

Ramona

Bra

Toppen pizzor, och trevlig personal.. Många plus.

2010-02-06

Bästa Pizzerian

Underbara Pizzor, pastor och trevlig personal.
Alltid värt pengarna

2010-01-03

Mia

Underbara pizzor!

En av Sveriges i särklass bästa pizzerior!

Färska champignoner och annat mums. Lagom med ost och tjocklek på pizzorna. Jag har ätit pizzor över hela landet och det är få ställen som har en sådan här klass på pizzorna.

Tack för att ni finns!
Varma hälsningar Mia

2010-01-01

Emerun

Järnas bästa!

Järnas godaste pizzor, helt suveräna sallader och barnen älskar era pizzor och ni är alltid så trevliga och gulliga mot barnen. Toppbetyg om det inte varit så kallt i lokalen.

2010-01-01

Bästa

Värdlsklass

2009-12-19

svenne

kebabpizzakungarna!!!

...finns ingen bättre kebabpizza söder om stan...
...alltid lika trevliga o vänligiga...
...alltid "en kvart ungefär"... ; )

2009-12-19

tack för era kommentarer. ni alla e alltid hjärtlig vällkommna vi på pizzeria cuoco pazzo önskar er alla GOD JUL

2009-12-16

Mikael

Bästa pizzerian i Järna

Jag tycker att ni gör de godaste pizzorna i Järna =)
Köper alltid från er när jag köper pizza.
Men era Bolognese pizzor var mycket godare förut tycker jag, förut (ganska länge sen) så var köttfärsen på Bolognese (och på andra pizzor också) mycket saftigare, nu är den torrare och smakar inte lika gott.
Ta tillbaka den gamla köttfärs-såsen!

2009-12-08

mohammed

jävla fint ställe

underbar kebab pizza,

2009-12-07

Bästa kebabpizzan!

Goda pizzor och snabb och trevlig service. 5 solar om lokalen vore fräschare.

MONICA

Kebabpizza

Har i et år köpt kebabpizza hos er och skrutit så om den.Idag åkte vi från Södertälje och köpte kebabpizza igen.Men vad har hänt. Inte alls som den varit i ett år. Den liknar nu kebabpizzor som finns i Södertälje. BESVIKEN. Gör inget att lokalen är sliten.Det uppvägs av den trevliga personalen.Ni är jättebra.

2009-11-29

tack för din omdöme.vi försöker göra allt för att kunderna ska bli nöjda å vi kan lova dig att vi ska kolla upp va som e felet om d kan va från såserna eller pizzadegen blev jätte glad å se va du e nöjd å inte nöjd m så att vi kan göra vårt bästa för att göra dig å våra andra kunder nöja så länge ni blir nöjda så blir vi överlyckliga TACK

2009-11-11

Mikael

Järnas Bästa Pizza!

Här är personalen trevliga och effektiva, goda pizzor och schyssta priser. missar en sol för att lokalerna inte är i bästa skick men dom duger...

2009-11-29

hej mikael.. tack för er bedömning på rejta. vårt arbete går ut på å göra våra kunder nöjda när ni blir nöjda så blir vi nöjda å jag håller m lokalen e ganska sliten å på 8år så har vi bygt om jätte mycke men lokalen e från 70talet den e väldigt gammal d dyker alltid upp nåt man måste åtgärda men vi ska göra allt så att lokalen blir lite stiligare men d viktigaste e å servera god mat å d tänker vi göra ett braaaaaaaaaa tag till ni alla e hjärtlig välkommna till cuoco pazzo mvh personalen

2009-09-10

dalo

älskar er

världens bästa pizza å kebab finns här