Omdömen om SoHo Village
2011-10-01
Tilde
Jag och min man hade bokat bord förra veckan. Men tappade fullständigt aptiten redan i dörren då "hovmästarinnan" var på tok för spacklad och hade en urringning som inte bara visade brösten utan också halva behån. Ska det vara så att gästerna tycker det är pinsamt och sedan behöva betala för det? Lägger aldrig en spänn där mer.
2011-09-21
Stina
Förra veckan var jag på soho och åt frukost. Happy morning valde jag och det var det. Fick ett mycket varmt välkomnande och stort leende av den glada mörka tjejen i kassan trots den tidiga morgonen. Tänk att det finns trevliga människor så tidigt!!! Mycket bra service och trevlig miljö.
2011-05-08
Elisabeth
Miljön var ganska trevlig, men vad hjälper det när maten inte smakar någonting. Helt smaklös mat kan ibland återfinnas på sjukhus, men på en restaurang som dessutom inte är särskilt billig, bör den inte återfinnas. Jag kommer aldrig att gå dit igen och kan inte rekommendera restaurangen.
2011-04-13
Pelle123
Var där med kunder ikväll, mkt missnöjd med maten, köpte det dyraste, torskrygg för 319:-, fick en pyttebit som inte smakade någonting! Inte ngt! Hummerskummet som maten skulle ligga på såg ut (o var) som spadet när man kokat kräftor...
2010-11-01
Har aldrig varit med om en sämre restaurangupplevelse. kommer aldrig sätta min fot där igen-
2010-01-18
MKL
Vad har hänt med stället?
Varför säger tjejen i gardroben att det finns lediga bord när det inte finns några?
Varför hänger hon min långa fina ullkappa på nedersta stången så att den släpar i det smutsiga golvet?
Varför pratar bartendern bara engelska? Är vi inte i Sverige? Ska det vara coolt?
Varför behöver man vänta i nästan 10 minuter för att beställa en öl till när det står totalt bara 4 gäster i baren? Men klart, Mr. Cool flirtade hellre med några tjejer. Under tiden kallnade vår mat.
Varför kostar en Caesar sallad i cafédelen lika mycket som i restaurangen (169 SEK) när jag ändå måste hämta den själv?
Salladen var dessutom av sämre kvalitet en vanligt och då är 169,- ett ockerpris för några salladsblad, 4 små bitar bacon o 3 bitar kyckling.
Facit: nu har vi ett ställe mindre att välja mellan efrersom vi stryker Soho från våra restaurantlista.
Vi påpekade allt detta för hovmästaren när vi gick, men han hade tydligen inte lärt sig hur man hanterar missnöjda kunder.
2009-12-12
NoSoho
Tyvärr första men absolut sista gången jag besöker denna restaurang. Skulle vilja säga att det enda positiva på hela kvällen var att personalen i garderoben var riktigt trevlig. Resten var extremt dåligt. Personalen var riktigt oförskämd, maten smakade inte bra, gick nästan 1 tim mellan varje mål (3 rätters), ingen hade koll på vinerna och så vidare. Nästa gång tar jag hällre mitt sällskap till Mcdonalds och beställer in en burgare
2009-12-12
Prisco
Var och åt på Soho i Göteborg här om dagen och det var hemskt.
Otroligt dålig service, väldigt otrevliga och loja servitörer och servitriser.
Försökte få kontakt med servitrisen flera gånger, hon såg på mig och log men kom alldrig efter 20 min ropade jag och då fick jag en utskällning för att jag var otrevlig.
Maten, förätten var det inga större fel men huvudrätten en hjortstek var inte färdiga, de var seniga och smakade inte mycket.
Efterätten smaken inget heller, det godaste var glassen som förmodligen var inköpt.
Väldigt fräscht där inne men personal var inte ok.
Det finns inte en chans att jag skulle gå dit igen.
2009-11-28
Oldman
...för att skapa ordning. Synd, när maten var såå bra att det mesta andra saknade stil. Först behöva vänta i baren på det beställda bordet. Beställde trerätters, men det tog evigheter innan efterrätten kom. Saknade dessutom att den som serverade sade något om maten och vinet vid serveringen...
Så lite skulle höja klassen så mycket på upplevelsen. Varför inte någon liten ursäkt, som att bjuda på kaffet (menyn kostade nästan 700/per med vin) för strul och väntetider?
2009-08-31
Bw
Aldrig varit med om otrevligare personal. Maten är dyr och inte den bästa!
Tråkigt att ett mysigt ställe kan bli så dåligt..
2009-08-15
Besviken
Det var halvfullt med gäster men ingen frågade om vitt sällskap önskade något att dricka, Istället bad man snorkigt att " kan du flytta in dig lite" (man kan be vänligt). Min kompis är gravid och kan inte flytta sig så snabbt. Vi hade bokat bord för att äta middag. Efter 30 min bad vi att få se menyerna. Inget hände. Vi fick fråga 2 gånger till. Därefter kom ingen för att ta upp beställningar. Vi betalade för ett glas vin och ställde oss i langoskön. Tar lika lång tid men personalen är betydligt trevligare och snabbare där.
2008-12-05
Annder
Köpte ett glas vin för 89:- knappt halvfullt med hänvisning till att vinet skulle vara 15 cl. Nästa gång tar jag med mig mätglas
2008-11-04
T
på soho är det alltid soft och skönt. det är alla de små sakerna (ljusen, inredningen, musiken, växterna, tygerna, tidningarna, tv:n med brasan, kunskapen om vin) som gör att man kommer i precis rätt flow och gung. man blir harmonisk och lugn och bara trivs. som att komma hem, fast bättre :)
2008-10-17
Krip
Tycker verkligen inte att deras lunch var någon höjdare. Denna recension gäller bara lunchen då jag har ätit där på kvällen och varit nöjd. Åt något som skulle lika en Thai-rätt men det var absolut inget vidare. Skulle verkligen inte rekomendera detta ställe på lunchen då deras lunch och buffe inte alls når upp till maten på kvällen.
2008-10-11
rag
vi var 5st tjejer åt luch, den var kal dåligt med mat upplaggd, rörigt vid sallads bordet,åter besök svar NEJ.
2008-05-12
GrodanBoll
Det är dyrt här, men mycket tjusigt. Lokalerna är helt fantastiskt vackra och man sitter inte ihopträngda med resten av gästerna. Vinutbudet är enormt! Trevlig personal också!
2008-03-26
Mätt o Glad
Har återigen varit och ätit och druckit här. Kanske inte fick det bästa vinet till den här gången, men mycket god mat och servitören (australiensare) var helskön, skojjade och var glad. Spred en trevlig atmosfär omkring sig, vilket vägde upp ett klent vinval. Återigen mycket nöjd.
2008-01-25
M
Cool inredning, bra atmosfär men inte bra utbud i fikadisken. Personal har inte varit överdrivet trevliga när jag har varit där. Ett stort plus för "uterummet". Men de kanske har bra mat, det har jag inte testat.
2007-12-05
Jin
Jättegod mat, skön personal på ett helt rätt ställe...
2007-11-24
Dålig service av personal som inte ens kunde rekommendera viner...
Jag och mina kollegor hade tänkt oss frukost en morgon. kl. var halv nio och dörren låst. Fast på hemsidan står det att ni öppnar kl. 08:00. Tjejen som öppnade dörren åt oss förklarade vänligt att ni just ändrat öppettiderna och att hemsidan inte uppdaterats ännu men det är i på gång. GÖR DET NU tycker jag så man slipper stå ute i kylan och vänta i fortsättningen. Nu hade vi sådan tur att den gulliga tjejen som hette Lisa eller Lovisa erbjöd sig att fixa lite frukost till oss ändå. Vi fick något hon kallade lemon pressé att värma oss med under tiden som hon fixade i ordning vår beställning.Tyvärr hann vi inte sitta kvar och äta de goda smörgåsarna men fick i alla fall nybryggt kaffe, pålägg och nybakat bröd med oss till morgonmötet. Det blev en hit på kontoret. Tack vare den goda servicen kommer vi gärna tillbaka men inte så tidigt på morgonen nästa gång.